Trettonbarnsmamman

Sen kväll igen…

David hade lite svårt att komma till ro och sen har jag suttit och lagat Kevins favoritjeans den senaste timmen. Jeans som är såna där med färdiga hål och slitningar…de hade spruckit lite och det skulle lagas…inte för att det knappt kunde ses om det var ett nytt hål eller original 😀
Idag har jag åkt jojo till Uppsala. Tre vändor närmare bestämt som en gummiboll kommer jag tillbaka till dig…
Lämnat Linnéa till dagvården kl.8, hämtat henne strax före ett för att besöka gymnasiet, hem och hämta dagisbarnen och en snabbvända hemma. Tillbaka till ätstörningsenheten för ett möte och sen hem igen. Laga middag fort som attan då jag och Peter var utsvultna. Ta itu med tvätten. Eller inte. Tvättmaskinshelvetet har gått sönder 🙁 Trumman står still och hittade inte felet. Fet suck på det! Tvätthögen hånskrattar åt mig och jag vill bara gråta 🙁 Det är verkligen inte läge för sånt här skit just nu. Jag orkar inte.

image

Nu har Peter kastat ut maskinen och imorgon blir det till att akutköpa en ny tvättmaskin. Kul utgift lagom till semestertiderna.
Ja ja…ser man det positiva i detta så får jag en tvättfri dag imorgon wihiii….eller nåt.
Annars flyter det på. Håller i alla fall huvet ovanför vattenytan 😉
Kevin har skolavslutning imorgon och är sen ledig till på måndag. Därefter ska han sommarjobba några veckor framöver. Det blir en nyttig erfarenhet för honom 🙂 Och lite cash in the pocket.
Idag kom barnen hem med massa saker/pyssel från skolan. Victor hade gjort en fin segelbåt som Lilja tyckte om.

image

Så här oförstående kan man se ut när morsan ber en att inte ta sönder båten 😀 ” Va…Jag skulle väl aldrig ta sönder nåt – minen” Hon har blivit så himla busig Lilja. Hon har ett speciellt fejkad skratt när hon gör någonting som är ajabaja och det är svårt då att inte falla för hennes charm. Och krämig har hon blivit. Kramar alla som kliver in genom dörren och säger heeeej.

Nu höll jag på att somna mitt i en mening så jag ger efter tröttheten 😉

Kram ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Min del av semesterkassan går åt till tandläkaren! Halkade i våras när jag var ut m vovven och slog av en halv tand, sprucken läpp
    9000 går kalaset på . Och sänt jag grymt tandläkarrädd på det.

  2. malin

    Jag tycker ni köper ny tvättmaskin ofta, vilket väl kanske inte är så konstigt när ni är så många. Men kolla med hemförsäkringen, den kan täcka en del. Vår gick sönder när den var ca tre år gammal, vi hade köpt sån där tilläggsförsäkring på 5 år som de gärna vill lura på en i butiken, vi brukar aldrig göra det, men av nån anledning hade vi gjort det, så vi fick ut en ny utan kostnad. Men vid samma tid gick även våra vänners tm sönder, typ lika gammal, de hade inte tilläggsförsäkring, men fick ut en ny på hemförsäkringen mot självrisk 1500kr tror jag. Så kolla det. Tips!

  3. Nina

    Vet känslan när tvättmaskinen pajjar, var utan maskin i över en månad förrförra sommaren och jäklar vilka såriga fingrar och knogar jag hade efter all handtvätt :/ Lyckan var total när jag kunde köra igång första maskinen med tvätt efter det.
    Hoppas allt lugnar ner sig och blir bra snart för er, stor kram till dig och familjen.

  4. Carina H

    Vilken dag du haft, som sagt jojo hela dagen, och inte nog med det så går tvättmaskinen sönder, förstår din frustation och tvätthögen växer, du kan ju alltid trösta dig med att högen inte försvinner, den ligger och väntar. Vad roligt att Kevin fått sommarlov, vad ska ha pyssla med då? hoppas att det går bra med Linnea med allt vad det innebär, skall hon också ut och sommarjobba något? förstår att Du längtar till sommarlovet då Du slipper jäkta runt mellan olika tider med barnen, lägg undan klockan till sommarlovet och gör bara det ni vill och ingen tidspress, Ha en bra dag.

  5. diningandcooking

    Det låter som att du har haft en intensiv dag och det var ju inte så kul att tvättmaskinen gick sönder, vår torktumlare gick sönder för 1 månad sen och det kändes lite surt att behöva lägga ut 5000 kr på något som vi inte kommer att använda nästan eftersom vi flyttar till ny lägenhet om 3 veckor. Vad roligt att Kevin har fått ett sommarjobb, vad ska han jobba som?

    http://www.diningandcooking.blogg.se