Trettonbarnsmamman

Skit också!

Då har man varit till ögonläkaren då…. Efter timmars väntan, droppar i ögonen, undersökning m.m så fick jag svaret som jag inte var alls beredd på. Jag kände mig mest fjantig över att ens vara där och trodde verkligen att mitt ögonbesvär skulle gå bort av sig själv.
Jag har näthinneavlossning! Det blir till att åka tillbaka till Akademiska sjukhuset imorgon bitti kl.8 för en operation.

image

Så det kunde gå 🙁
Jag ska nog bli lite bättre på att lyssna på andra när det kommer till mig själv. Redan i lördags tjatade Madde på mig att jag måste kolla upp ögat….och jag ba ” ja ja ja…jag skaaa…”
Som om inte ögat vore nog så har jag sjukt ont i ena lilltån som jag ( för sjuttielfte gången ) gjorde illa i morse. Mina stackars lilltår ( båda numera ) är nog de fulaste i landet efter alla olyckor de varit med om genom åren. Nästan så jag skulle vilja röntga de för att få se hur det står till med benen inuti tårna. De är garanterat inte i det läget och skicket de borde vara för det känner man direkt och det syns även utanpå 😀 Men så länge tårna pekar åt rätt håll så görs väl inget så jag lever vidare med mina ”snygga” tår 😉
Ska nu snabbt äta lite för från kl. 24 är det fasta som gäller….

Kramis 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    ja, det är viktigt att ta hand om sig själv, fast det inte alltid är så enkelt när man har fullt upp.
    Hoppas nu att du kan få lite avlastning så du inte behöver känna dig stressad nu och efter operationen, och hoppas att allt blir bra.

  2. Malin

    Hej!

    Jag brukar inte kommentera men nu önskar jag dig lycka till imorgon. Jag är 25 och drabbades av näthinneavlossning för snart 1 år sedan. Jag valde att vara vaken under operationen men allt har gått jätte bra. Jag hade inte ont efteråt och har inte fått så stort synbortfall, trots att det var en ”svår” avlossning. Det jag tyckte var jobbigast var att efter min operation fick man inte lyfta tungt, svårt att rodda när jag har två små barn.

    Som sagt, lycka till och försök vila upp sig ordentligt!

  3. Irene

    Förstår att du tycker att du borde gått innan men jag vet hur det är man tänker att det är nog inte så farligt. DU får se det som bättre sent än aldrig och att du nu får hjälp. Önskar dig all lycka till med operation och hoppas att du snart mår bättre igen och att dina små lilltåar också gör det!!

    kram

  4. Christina Frisberg

    Du måste vara rädd om dig själv också Mirka, jag förstår att du lätt hamnar sist på listan för du har ju så många att måna om men du får skärpa till dig för du ska hålla länge och må bra , det är inget att leka med min man hade näthinneavlossning fast det gick att fixa så det ska nog gå bra men var rädd om dig nu 🙂 <3

  5. Linda

    Kära hjärtans!!! Håller hårt i tummarna att allt går bra idag fina Mirka. Kram Linda Ps du har nog finsk sisu i dig Mirka så du är stark!

  6. Anne

    Åh så tråkigt… Nu tycker jag synd om dig! Fortsätter hålla tummarna hårt för dig! Hoppas du kan sova i natt! Kram och lycka till i morgon!