Trettonbarnsmamman

Slut på lovet

Tisdag morgon och påsklovet är slut. Trötta barn har precis kommit iväg efter lite bråk och tjat till skolan, det är en blå himmel och det ser ut att bli en härlig dag 🙂

image

David har blivit förkyld och har sovit mindre bra inatt så idag tar vi det väldigt lugnt….. De 3 senaste nätterna innan natten som varit har David sovit hela nätter. Han har somnat runt kl. 21-22 och vaknat runt kl.7….precis som alla våra andra barn har gjort från att de varit 8-9 veckor gamla 🙂 Nu blev han dock snorig vilket stör hans sömn.
Helgen har varit fylld av besök men mera om det senare idag 😉

Ha en härlig dag ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Många verkar säga att deras bebisar sover hela natten när de ammas/äter nån gång på natten.. Mina två har också ”sovit” hela nätter, mellan 20-7 sen de var 1mån men då har de ammats 2-3gg per natt..Så Mirkas alla 13 har nog inte klarats sig utan mat på natten vid så tidig ålder, eller hur!?

    1. mirkak

      Fast när jag skriver att de har sovit hela nätter från 8-9 veckors ålder så menar jag också då hela nätter utan att de har vaknat och ätit 😉 Det har nog mycket att göra med att de har ätit ersättning då och inte ammats och därmed också hållit sig mätta längre stunder ….

  2. Pia

    Har något av era barn använt napp?
    Mina barn gjorde det och då vaknade de alltid flera gånger på natten när de tappade nappen. Hur får ni de att sova hela nätter från att de är så små? Imponerad! 🙂

  3. Sandra

    Hur lyckas ni!! Min två månaders vaknar minst 4ggr natt och ska amma!!! Tips tas tacksamt emot!!
    Hur kan ni lyckas med 13 och jag misslyckas med två?
    Skulle vara en mycket gladare och bättre mamma om jag fick sova!
    Hälsa Kevin att han verkar vara en underbar storebror och människa, så avslappnad och härlig med sina syskon!! Det har ni gjort bra!!
    Många varma kramar till er alla 15:)!!

  4. Anna

    Snälla tips på hur man kan få bebis att sova på natten… Jag får inte sova något knappt 2-3 Tim Max! Han vägrar ligga på rygg själv enda gången han sover gott är på mitt bröst på magen men då vågar jag inte somna om jag skulle vända mig om eller han trillar ner.

  5. Sandra

    … Oj, hela min kommentar kom inte med. Det var nog mina emojis som ”satte punkt”.

    Det jag berättade var iaf att min ettåring fortf vaknar fler gånger än jag kan räkna varje natt. Men man vänjer sig! :))

  6. Sandra

    Jag vill också ha tips på hur man får de små att sova hela natten! Jag har misslyckats med alla mina tre…

  7. Frida.l

    Tycker ni är en fantastisk familj:) själv väntar jag mitt 4 barn om ca2 v. Vi tittar på er varje vecka!

  8. Sandra

    som förstagångsförälder som längtar efter sömn tar jag gärna emot tips på hörni gör för att få bebisen att sova så länge? Min son har börjat hoppa över första nattmålet men somnar oftast för natten redan vid 19-20-snåret. Kram!

  9. Sus

    Ja nu är det tillbaka till vardagen igen efter en skön ledighet med familjen. Vår lilla 7 månaders har varit förkyld och därmed sovit sämre men nu är det dags att börja sova bättre igen känner jag och hoppas hon är med på det tåget (vilket hon inte var inatt…). Ha en fin dag!