Trettonbarnsmamman

Glad påsk 🐣

image

❤ GLAD PÅSK TILL ER ALLIHOPA ❤

Jag hoppas att eran påskhelg har börjat bra. Emmelie kom till oss igår och stannar till imorgon. Även hon har lite påskledigt från jobbet och då tid att hälsa på ordentligt 🙂 Benny, Victor och Selina åkte igår till sina kompisar i Torstuna över helgen så det känns rätt tomt hemma. Men roligt för de barnen att få komma iväg och leka med sina långväga-kompisar 😉 Jag åkte iväg och köpte en jäkla massa lösgodis så att de kunde ta med sig till kompisarna och barnen hemma får snällt vänta till imorgon. Gissa om de är otåliga 😀

image

Jag var duktig och hoppade medvetet över de godissorterna ( vilka är rätt få ) som jag tycker om så att jag inte blir frestad.
David har varit kinkig idag. Sovit bara korta korta stunder för att sen vara allmänt missnöjd. Så min dag har mest gått åt att försöka få honom lite nöjdare. Barnen har lekt en hel del ute i det fina vädret och Emmelie tog med sig Lilja på en powerwalk och Lilja somnade snabbt i vagnen 🙂 Peter hämtade hem Kevin och flickvännen Mli medans vi lagade mat. Barnen fick igenom sin önskemål dvs Tacos ( urk ).

image

image

Oliver har suttit med David idag, tills David började gnälla.

image

Gullungarna ❤
David har varit svårflörtad hittills och inte velat le. Tills nu. Nu ler han mer och mer för varje dag och har även börjat ” prata ” lite 🙂

Imorgon kommer Paulina ( Daniel och Mikaelas halvstorasyster från mammas sida ) och hälsar på. Det var alltför länge sen vi sågs sist och ska bli jätteroligt att hon kommer 🙂 På söndag kommer mummi och min syrra m.m på besök och på måndag kommer Nina & co. En fullspäckad helg mao 😀 Gäller att passa på att ses när de flesta är påsklediga.
Vi har inga speciella påsktraditioner utan har alltid bara njutit av extra ledigheten man fått med röda dagar hit och dit.

Kramis 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Såg det sista avsnittet av Familjen Annorlunda nu. Så himla fint att ni delade med er av förlossningen ( eller en del av den)
    Fan ni är en sån härlig och fin familj, önskar er verkligen allt gott här i livet!
    Glad Påsk 🙂

  2. Helen

    Testa tacos med grillad kyckling som du strimlar en liten créme fraiche burk och en taco krydds påse som du värmer i pannan. Super gott! Mycket godare än köttfärs! Testa! Kram!!

  3. Hanne

    En bra grej med påsken är att man kan göra lite vad man vill av den, den är inte lika traditionsbunden som julen. I vår familj brukar vi njuta av den norrländska vårvintern med snö och sol. Sen ägnar vi oss åt påskpyssel, läsning och bakning. Det viktiga är att vi alla är tillsammans. I vår landsända är det för tidigt att vårstäda på tomten så man kan med gott samvete bara vara!

  4. Cicci

    Hej! Undrar om du ammar David? Om du gör det, har du provat att helt sluta med mjölkprodukter och ägg. Jag har gjort det och min son på 9 v är en helt annan kille nu, glad och nöjd. Lycka till, mvh cicci

  5. Linda

    Glad Påsk till er! Och godis är ju typ ett MÅSTE nu i påsk hihihi…. Själv äter jag det endast NU! Hare äggstra skoj med vänner och familj nu Mirka och glöm inte att ta bilder på alla nära och kära! Kram Linda.

  6. Vinbladskan

    Glad Påsk till er alla! O han är ju så go Oliver som pysslar o myser m mycket med David! Kram

  7. Pi@

    Glad Påsk till hela härliga familjen.

    Döm om min förvåning när jag ”mitt i släktforskningen” upptäcker att jag är släkt med Daniels och Mikaelas mamma på min pappas sida. 🙂

  8. Anne

    Hihi.. Nu blev jag plötsligt barnsligt nyfiken och undrar vilka lösgodisar du faktiskt tycker om då???

    1. mirkak

      Hihihii. Jag är ganska kräsen när det kommer till godis 😀 Älskar choklad men inte all choklad. Och saltlakrits. Har några favoriter så inte all sorts saltlakrits. Och fudge. När jag köper lösgodis så tar jag fudge och kritor till mig. … räcker gott med de 😀