Trettonbarnsmamman

God kväll :-)

Hela huset sover, jag med om ett tag.. jag har tittat på Wallander även fast jag sett filmen förr. Men de filmera är så bra att de tåls att ses igen.
Sportlovet är slut och vardagen tar vid imorgon igen. Peter ska jobba igen så vi får se hur morgonen flyter på för mig 😀 Det brukar ta 1-2 veckor tills man har fått in lite nya rutiner och allt går smidigt igen..
David sov bra förra natten igen och vaknade kl. 6. Imorgon får han gärna vakna en halvtimme tidigare så hinner han äta och eventuellt somna om innan skolbarnen ska upp 😉  Det ska nog gå bra. På tisdag har jag en tid att passa i Stockholm på morgonen då jag ska vara med hos Malou i tv4 så den morgonen får gärna flyta på bättre än bra. Tack och lov så slipper jag tänka på smink och hår hemma för det fixas av tv4:s duktiga makeup-tjejer 😉 Usch vad nervös jag blev nu. Det är direktsänd tv vilket är läskigt. Vi ska bla prata om alla dessa fördomar som finns mot stora familjer vilket är ett ämne jag gärna lyfter fram lite extra för att kanske lyckas ”sudda ur” de hos några i alla fall 🙂
Om jag hinner efteråt så ska jag förbi Rapunzel och boka tid för att fixa mitt hår. Jag valde att vänta med nytt löshår till efter jag fött och känner att det är dags nu snart igen…
Jag ska snart ta tag i träningen också och börja äta nyttigare. Det blir nog inte ren  lchf i första hand utan jag minskar på kolhydraterna och ser hur det känns. Kanske kör jag på 5:2 istället.. vi får se… Jag har nu, 3 veckor efter förlossningen 10kg kvar av de 28kg jag gick upp så jag är inte så orolig över att inte gå ner allt men jag vill komma i form igen som jag var innan graviditeten 😉 Komma i mina favvojeans igen istället för de mammabyxorna jag fortfarande använder…. När magen började växa och de vanliga byxorna blev för små packade jag ner allt i en kartong. Nu måste jag ta mig i kragen och hämta upp kartongen och byta ut kläderna. Säga bye bye till alla mammaplagg 😀

Nu går mina ögon i kors. Varför är jag ens uppe när David sover så gott…? 😀

Kramis 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Catarina

  Jättebra hos Malou , du såg så pigg o fräsch ut. Hur kan du nyss född barn nr 13..?
  Tycker det är underbart att några vill o kan ha många barn….vad kan man ha emot det ?
  Jag som är enda barnet , tycker det är härligt att se ert program med er sammanhållning mm
  Finns ingen som borde tycka annat , det är ju upp till var o en …har man inget viktigare att reta sig på ?? DÅ har man problem och borde tänka till…

  Njut av era fina barn….ta inte till er av ” lustiga, sjuka och negativa” folk.

 2. Ullis

  Hej Mirka!

  Såg dig hos Malou – så fräsch och fin du såg ut! Ta det lugnt med de där kilona, du är jättesöt! Gillar också din coola dotter. Hon verkar så lugn och trygg, precis som dina övriga barn. Man behöver inte tvivla på att de växer upp i en trygg och kärleksfull miljö. Och lille David! Vilken gullunge! Kram på er alla!

 3. karin

  Hej, Såg dig på TV hos Malou. Måste såga vilken fin mamma du är, verkar så jordnära också så lugn med alla dina barn. Verkar få ihop din vardag så bra. Men jag undrar när hinner ni hjälp barnen med deras skolläxor,? jag har två barn och tycker det är svårt att få ihop det . Ha det gott. Och från och med nu ska jag följa din blogg,

 4. Jenny

  Såg precis klippet från Malou och följer er i Familjen annourlunda.
  Ni verkar vara en så fin familj.
  Önskar er allt gott.

 5. Sofia

  Vill bara tala om vilken värme du och din familj sprider. Du verkar så lugn och harmonisk. Tittar på er varje torsdag. Hur kan du vara så vacker efter att ha fått så många barn?!! Tycker du är så himla snygg! Heja dig och din familj!
  Hej från Sofia

 6. Margareta

  Såg din man på Zoosk – de är en dejtingensida.Han är där som en som söker ny partner.
  Sorgligt. Beklagar,men tycker du borde få veta det!

  1. mirkak

   Jag är inte ett dugg orolig över att det skulle stämma – vilket det INTE gör 😉
   Detta är tyvärr baksidan av att vara officiell…folk snor bilder och namn som används i olika sammanhang 🙁

    1. Ida

     Vad är det för pucko som utger sig för att vara din man? Jaja, du vet ju vad som stämmer och vad som inte gör det. Blir så glad att se er på tv och jag tror det är många med mig som inte stör sig ett dugg på familjer med många barn, tvärtom.

   1. popcorn

    Fattar inte varför man använder en fejkad bild eller identitet om man är på ”jakt”? Det lär ju märkas liksom…..om man nu får napp på någon som vill dejta i r l..eller går man pådejt med en påse över huvudet? 😀

 7. Ulrika

  Hej Mirka ! Såg dig just på Malou i efter tio.Det hade du inte behövt vara nervös för, det gick ju strålande 🙂 Jag har under åren följt familjen Annorlunda på tv4 och tycker ni verkar vara en varm och kärleksfull familj.Därför blev jag väldigt förvånad när ni i Malous program berättar att ni får höra så mycket negativt och att så många blir provocerade av att ni är en storfamilj !!!! Klart att det blir syskonbråk ibland och att det dyker upp problem med vardagspusslet och annat men vilka familjer har inte det ?? Jag vet många av mina bekanta som vuxit upp i dysfunktionella familjer där det bara funnits ett, två eller tre barn.Jag tror inte alls att stämningen i familjen påverkas av hur många man är utan hur man som förälder är kapabel till att ta hand om de barn man har.Jag är ensamstående mamma sedan 12 år tillbaka och många av mina bekanta tycker att jag borde gå ut på krogen någon gång och ”ragga” lite och ägna mig åt mig själv.Men jag VILL umgås med mina barn !!! Jag VILL inte ut på krogen och jag har heller inget emot att vara ensamstående trots att pengarna tryter.Vi har ont om pengar men som mina älskade barn brukar säga – vi har kanske inte råd att få nya iphones men vi har en underbar, galen och kärleksfull mamma och det är värt mycket mer ! 🙂 Nä, stå på er Mirka och Peter, ge all er kärlek till barnen och strunta i alla negativa röster.Jag lovar att om man frågar era barn om de vill byta familj så är det nog ingen som vill 🙂 Stora kramar från Ulrika, Västerbotten

  1. Lina S

   Lånade dina ord ”galen och kärleksfull mamma och det är värt mycket mer” !
   Det är värt tusen gånger mer. <3 <3

 8. Carina

  Hej Mirka!
  Jag är ny här på din blogg. Är sjukskriven och knäpper på TV4 med Malou – direktsändning med dig, Linnea och David – den gick suveränt!!! Tack för att ni orkar vara med i Familjen Annorlunda och TV4 så många år – har inte missat ett enda avsnitt 😉 Ni är ett mentalt stöd för oss andra som ”bara” har en liten familj.

  Många soliga hälsningar från Åland, Finland.

 9. gina

  Hej vill bara säga att du va jätte bra hos malou och även din fina dotter:)
  Du är stark kvinna och visar upp det stolt och är säker på att enkel av alla taskiga kommentarer bottnar i rena avundsjukan av personer som inte har den strykan och ork det tar och uppfylla SITT mål med livet som du sa att dina barn va!! Vilket jag håller med dej om! !

  STORT GRATTIS till er fina DAVID♥♥♥♥

 10. Carina

  Jag har beundrat och älskat dej,Peter och era underbara barn sen första avsnittet. Jag blir så glad av hur ni är som familj. Idag sa du något som jag själv brukar tänka. Egentid nej det fanns inte förut och idag har det blivit väldigt vanligt och viktigt och jag undrar varför? Ett ännu märkligare uttryck är ” barnfri” och behöver egentid… Jag skulle vilja att föräldrar tog mer tid för att umgås med sina barn. Många barn skulle säkert behöva mera närvarande föräldrar och mindre tid framför tv,datorer osv. Jag önskar dej och din familj allt gott i livet.

 11. kim

  Du va toppen idag! Har själv bara tre barn och är kroniskt sjuk så jag vågar nog inte skaffa fler men jag har alltid önskat mig en stor familj så jag lever lite genom er i familjen annorlunda. Jag gillar starkt hur du uppmanar alla att gå sin egen väg och jag beklagar att människor är så rädda för det okända att de måste hacka på er som har fler barn. Jag är själv hemma heltid med våra tre som är 5 4 och 1 år. Får ta mkt skit pga av det. Men jag ser hur mkt de betyder för barnen att få ha lugna dagar tillsammans så jag står ut:) hejja valfriheten!
  Kram på er ALLA

 12. Susanne

  Hej. Jag blir så glad att se er fina familj! Livet är verkligen rikt med många barn! Jag har själv 6 barn i ålder 23 år ner till 11 mån

 13. Jessica

  Så söt er lilla David är och stort Grattis. Så genuint och äkta rakt igenom hos Malou, Tycker ni verkar vara en underbar familj, faktiskt en förebild för mig själv. har 5 barn men önskar väl fler i sinom tid.

 14. Yvonne Lemvall

  Jag tycker familjen är helt underbar. Har precis tittat på er i Maulos program. Många kramar till hela familjen.

 15. Linda

  Tycker ni är helt fantastiska 🙂
  Ser väldigt mysigt och härligt ut i er familj. Måste vara underbart att ha så många syskon För alla barnen. Så mycket Kärlek. Ni var jätte duktiga på malou 🙂
  Tycker ert sett med barnen är så härligt. Fötterna på jorden.
  Kram till er.

 16. Elisabeth Bendegard

  Heja heja! Jag sitter just nu och tittar på Tv4. Tycker att ni är fantastiska!!
  Är oxå väldigt trött på det här med egentid.
  Kram från en 58-åring som snart ska bli mormor

 17. Lotta

  Hej mirka
  Vill bara skriva att jag tycker du verkar vara en fantastiskt kvinna o mamma. Och snygg trots att din vardag säkert är slitig. Tråkigt att höra att människor ska ha pekpinnar och vara arga och ha hårda åsikter om hur ni väljer leva ert liv. Du har ju bättre pli på alla dina barn än hur en del knappt har det med tre barn! Kämpa på och dyk gärna upp i en till säsong av familjen annorlunda! Kram

 18. Camilla Roos

  Tittade nyss på Efter tio. Det stog i rutan att ”familjen annorlunda retar hela Sverige”.
  Mig retar det inte ett dugg. Om jag fick leva om mitt liv hade jag gärna levt som er. Jag tycker det verkar fantastiskt. Ni är så fina allihop.

 19. Lena

  Du måste vara den bästa mamman!!!! Såg dig nyss på Malou, och jag satt med ett leende på läpparna hela tiden. Du är en riktig stålkvinna, och vilken man du har!!! Stor kram från en tvåbarnsmamma med fyra barnbarn!

 20. Gen

  Hej Mirka
  Vill bara säga att du är helt fantastisk Såg dig hos Malou du verkar såå lugn o fin inget verkar besvärligt för dig Många som du sa skriver knasiga saker om er familj är bara AVUNDSJUKA att ni har så fin sammanhållning David är ju helt underbart gullig Ha ett underbart liv med alla dina små fina barn o din gulliga man

 21. Kerstin Nordstrand Eriksson

  Jag beundrar Er och tycker ni är helt fantastiska. Stå på Er bty Er inte om de negativa människorna…dom är mest bara avundsjuka! Grattis till nytillskottet David. Såg Er i Malou efter 10. Följer även programmet Familjen Annorlunda. Varm kram från Kerstin i Kramfors ❤❤❤

 22. Lotta

  Tittade just på Malou. Jag älskar verkligen dig och din familj! Lycka till i framtiden och bry er inte om alla fördomsfulla människor som finns hör o där!

 23. Lisa Vikström

  Blir ledsen när du berättar att folk är provocerad av din familj… ni ska verkligen se er som en välsignelse!!!
  Hoppas ni får vara ifred från de hemska avundsjuka människorna!
  All lycka till er!
  Stor kram från 3 barnsmamma i Umeå 🙂

 24. Ewa Malmqvist

  Hej Mirka.
  Jag måste bara få säga att jag är så imponerad på dig o din man. Heja er o skit i alla som pratar om er. Tycker verkligen att ni är jätte bra föräldrar.
  Kram ewa

 25. Ida

  Berättade inte du på föreläsningen att ni väntade barn igen? Du sa bara att ni inte planerade för fler barn men i första avsnittet gick ni ju ut med att du var gravid.

 26. annema

  s: ens egen anständighet borde vara vägledande i vilka frågor som är ok att ställa, och vilka är för närgångna eller tom kränkande. En del frågor låter som kritik när de ställs i en negativ och tråkig ton. Man kan fråga vänligt, inte hätskt och anklagande.

  1. popcorn

   Det är ju svårt att veta vart gränsen går då Mirka är öppen med det mesta och har en blogg där läsarna bjudes in i deras liv. Tycker att det måste vara OK att fråga det mesta men att Mirka avgör ju vad hon vill svara på. Man kan inte förvänta sig/kräva ett svar. Hon delar med sig av saker till hela Sverige som jag bara anförtror mina närmaste t ex och då kanske frågorna lätt blir av privat karaktär. Så kan man ju förstås skriva lite fint också…men alla har inte lätt att uttrycka sig bra och ibland kanske det låter värre än det är..Dessutom önskar jag att man lät Mirka själv svara/låta bli att svara, blir så tråkigt när man hoppar på någons fråga som man uppfattat som ”klumpig” och ofin…i alla fall lät bli att ”attackera”…

   1. Lina S

    Du har så rätt i det du skriver…….
    Jag frågar aldrig om det jag själv skulle besväras av om någon frågade mig.
    Har man inga spärrar är det värre. 🙂

    1. popcorn

     Jag har stor integritet och få känner mig riktigt. Skulle t ex aldrig i livet blogga…så jag kan nog ställa frågor jag själv inte skulle svara på eftersom jag känner det som att Mirka är ju betydligt mer öppen och offentlig än mig. Men jag räknar med att om jag frågar för privat får jag inget svar helt enkelt… 🙂

 27. Caroline

  Mina favoriter klart jag tittar på er:) hoppas att vi får se David då han verkar så gullig och fin.
  Lycka till i programmet . Kramar från mig till dig.

  1. Ida

   Jag har hört alla möjliga fördomar om stora familjer. Att det är synd om barnen, att föräldrarna är egoistiska som skaffar många barn, att barnen blir mer stökiga. Att det är rörigt hemma, och att barnen bara har ärvda kläder. En del tror att man väljer att ha en stor familj för att man vill slippa jobba och istället kunna leva på bidrag, finns även fördomar om att man får mycket mer bidrag än andra familjer. Även det här med att man inte skulle hinna med alla barnen, att man skaffar barn av fel anledning osv.. Listan kan göras lång.

 28. Mona

  Vackra Mirka! Malou har ingen chans mot dig. Bir alltid så glad när jag ser din familj på bilden här på bloggen. Och du så himla vacker och verkar vara en fin människa. Ha en bra dag!

 29. Ida

  Kan inte du skriva lite om hur du gjort för att gå ner alla kilon efter alla gånger som du varit gravid? Jag fick barn för två månader sedan å hade då gått upp 26kg.. Har nu 9,5 kg kvar.. Men de känns som att det inte händer ngt mer 🙁

 30. Susanne

  Hej Mirka
  Vill bara säga att jag blir såå glad när man ser er fina glada familj det smittar av sig när man alla sprudlande barnen ni har. Är sååå imponerad att ni lyckas få vardagen å flyta på när en som bara har 2 barn kan tycka att det är tufft.. Så all kärlek till dig Mirka och Peter och era fina barn

 31. Mia Fridh Hagström

  Brukar ofta titta på Malous program. Hon är bra tycker jag och tar upp bra och intressanta saker.
  Ska bli roligt att se dig Mirka på Torsdag. Får titta efteråt eftersom jag arbetar den tiden.
  Lycka till Mirka. Det kommer att gå bra. Kramar Mia

 32. Maria

  Hejsan har följt er i progammet ett tag. Måste bara få säga att vilken härlig familj, mycket humor och värme. Ni gör ett fantastiskt jobb som föräldrar, vilket engagemang och glädje. Hälsningar Maria

 33. Jessie

  Gillar din blogg.. Men VARFÖR har alla så bråttom att gå ner i vikt, det verkar vara sån
  Hysteri hos d flesta som nyss fått barn. Självklart vill man gå ner gravid kilona, men allt
  Har sin tid. Inget illa menat, är bara lite mättad på dieter till höger och vänster..
  Jessie

  1. s

   Hej Mirka! Tycker att du och din dotter var fantastiska hos Malou! Tycker det var väldigt kul att du svarade på frågor som jag många gånger funderat över och jag fick en större förståelse för hur man kan tänka på ett annat sätt än ”dåligt samvete ” tänket som jag själv ofta hamnar i… Hur ska man hinna med… Där tyckte jag att du hade ett väldigt sunt tänk och det blev en tankeställare för mig på ett positivt sätt! Tycker att det är spännande och intressant att följa er och beundrar er för ert arbete som ni gör med barnen! Kram

 34. Lina S

  Sitter och läser både här och där………
  så tänker jag..varför skriver den så tro.. Onödigt.
  Människor är olika lika,det måste vi inse,
  tänka och skriva därefter.. 🙂

  1. popcorn

   Ja det är viktigt. Och även läsa därefter….Komma ihåg att vi alla är olika, tycker olika, har olika tunga ”bagage” med oss genom livet. Vi har olika åsikter, utgår från oss själva då det är vad vi känner bäst. Allt kanske inte är kritik utan helt enkelt bara ord från någon som absolut inte kan sätta sig in i situationen. Man kan egentligen inte döma någon, alla har väl mer eller mindre rätt egentligen…oftast. En åsikt har man ju rätt att ha men inte att hota eller förtala. Jag tycker det är intressant när det blir en diskussion, när inte alla tycker lika!

   1. Lina S

    Vad jag vänder mig emot ibland
    är en del frågor man inte borde ställa eg..
    Du skrev ett talande och bra inlägg.. 🙂

    1. popcorn

     Vi är ju nyfikna 🙂 Och eftersom vi ”sitter i Mirkas vardagsrum” på webben och många tycker sig säkert känna familjen så är det nog lätt att ställa personliga frågor man egentligen aldrig skulle ställa till en främmande människa 🙂 Även ifrågasätta om man inte håller med fast ibland kanske det inte uttrycks så fint…

    2. s

     Men vem är det som bestämmer vilka frågor som är ok och vilka är det inte? Det är kanske så att de som ställer frågor är sånna som kan prata om allt med vem som helst? Jag har inga problem alls om att fråga olika frågor, jag bryr mig inte om jag råkar trampa på fel tå för jag har fått lära mig att det finns inga dumma frågor om man bara kan va lite öppen och ödmju. Jag blir förundrad hur folk går till försvar så fort man ställer en fråga. Att fråga är inte detsamma som att kritisera!

     1. popcorn

      JAG tycker ju att det är Mirka som bestämmer vilka frågor som är OK. Hon svarar på de hon tycker är OK och svarar inte på de andra? Ingen annan kan ju avgöra. Tycker det är OK att fråga i stort sett vad som helst men man kan inte förvänta sig ett svar om det ses som alltför privat…Det är sant att vi har olika gräns för vad vi tycker är privat men som sagt tycker jag att det är Mirka som bestämmer vad hon vill svara på och ingen annan. Blir själv trött när andra kommenterar mina frågor t ex…Alla har inte läst bloggen från start eller kontinuerligt och frågar man något som redan getts svar på tidigare får man ofta en spydig kommentar från någon annan…det är tråkigt! Att plöja en flera år gammal blogg för ett enkelt svar gör man ju inte…

   2. Karin

    Mm det är viktigt. Att det inte bara blir en vända kappan efter vinden debatt där alla…tycker lika för att passa in.
    Jag gav min syn på livet som ett av sex syskon, nu är det ett bra tag sedan!!!! Men jag minns det som igår hur det var . Det jobbiga får liksom inte plats i familjen Annorlunda nackdelarna av att vara flera syskon, det är såklart jätteberikande att vara flera syskon osv,,,, men det finns även nackdelar precis som i vilken familj som helst.
    Det måste också belysas inte bara sätta en Gloria runt en storfamilj att det bara är så fantastiskt , vilket det såklart kan vara stundtals 🙂 . Nu låter det som jag hade det jättejobbigt ! men så var det givetvis inte det var mycket kärlek osv.. , men mina minnen från att vara ett av många barn, är annorlunda mot det som klipps fram av TV det är egentligen väldigt lite man får se av hur det verkligen kan vara rent praktiskt osv…och hur man får vardagen att rulla på….. på riktigt .Kram

    1. popcorn

     Det är säkert väldigt olika och säkert upplevs det olika av olika barn i skaran också…men självklart kan det inte bara vara en dans på rosor! Allt har för- och nackdelar. Fördelen är kanske att aldrig vara ensam, alltid finns det någon att vara med samtidigt som nackdelen är just att aldrig få vara själv eller att kanske inte få så mycket tid ensam med föräldern, att få vara ”speciell”…att man har kärleken i stor familj men kanske måste prioritera bort utlandsresor och mycket materiellt istället. Inget är perfekt….likadant för ensambarnet som får 100 % uppmärksamhet och mycket materiellt uppfyllt men kanske då och då saknar ett nära syskon att kivas och leka med. Allt har en fram- och baksida!

     1. popcorn

      Jag menar inte attdet materiella är så viktigt men t ex för en hästälskande tjej skulle det nog vara värt mycket att föräldrarna hade tid och råd att köra till ridskola och kanske t o m kunna ha en egen häst. Jag menar i te att alla måste ha nyaste iphone, dyraste jeansen etc..men ju äldre barnen blir desto viktigare blir även det materiella av det slaget…bara för att förklara, kände att jag skrev mycket om det materiella ovan 🙂

 35. sofie

  Åh va kul att du ska vara med hos Malou. Det måste jag se 🙂 äntligen tas det ämnet upp och jag kan inte komma på nån bättre än du som talar för oss stora familjer!

 36. Sara

  Å vad kul att få se dig hos Malou, det ser jag fram emot. Hoppas första morgonen gick bra idag. O gjorde den inte det så kommer det en ny chans imorgon o nästa dag..o nästa dag.. Så är ju livet. Vardagen kommer in rätt snart även efter förändringar som t.e.x. en ny familjemedlem. Rätt vad det är så minns man inte hur livet var utan dem. De blir snabbt en självklar del av det här underbara som heter ♥ FAMILJ ♥

 37. Karin

  Bra att ni tar upp detta ämne. Är själv en av sex barn. jag tyckte det var väldigt jobbigt många gånger det var så mycket av allt då man är många, ta bara detta med att skala potatis till 8 personer varje gång duka diska tvätt plock och plock hur sjutton bar sig mamma åt med allt? hon hade inte , utan vi fick turas om att diska ja vi fick hjälpa till väldigt mycket , med facit i hand så var det inte en dans på rosor alla gånger. Våran mamma var dessutom väldigt noggrann med allt. Både bra och dåligt kanske ? men vi fick en bra uppfostran att det man tar sig an … ska göras bra inget slarv minsann. Sen förstår jag inte att hon orkade med allt , idag krävs det flera personer på dagis för att bara ta hand om barn . Så att vi fick ta hand om varandra mycket var en självklarhet. Ingen av oss syskon har särskilt stora familjer två av dom tre barn annars två. Vi har nu senare ofta pratat om detta ämne och vi är eniga i att ingen av oss frivilligt skulle skaffat sex barn Nope…man vill ju hinna med att se alla 🙂 kram

  1. K.h

   Hejsan ..
   Jag är också en av sex syskon..dessutom äldst..
   Jag fick alltid ta hand om dom små städa diska stappla ved skotta rasta hundarna klippa gräsmattan..osv ..osv…jag var mer el mindre som en hushållerska..ingen kärlek o ingen lön…
   Flyttade när jag var 16..
   Har idag själv ett fotbollslag …& ger mina barn allt det jag inte fick…& lite till!!!!
   Vissa ska bara helt enkelt inte ha barn..! Har absolut ingenting med antalet att göra……

 38. Stina

  Du är så gullig Mirka, inga problem för dig i tvsoffan. Sätt inte kartongen med mammakläder för långt bort bara ;o)

 39. Agatha

  Ska bli spännande att se dig hos Malou. Hon plockar alltid fram
  det bästa hos alla.

  Kan inte du berätta/tipsa
  mer konkret hur du får till det med att äta nyttigare, träna och hinna gå och sätta löshår hos frisören med
  ett så litet barn + de andra.

  Jag har två barn under fyra år och hinner inte träna! Vi äter basic nyttig husmanskost men jag skulle behöva hålla strikt diet, jag får inte ihop det! 🙁
  Samma sak med frisören osv.

  Det ”sjuka” är att min man är
  den som fixar det mesta i hushållet så jag tycker inte att jag är nån sån kvinna som får fixa allt själv.

  skulle bli jätteglad om du berättade
  mer. Känns som du är en guldgruva med smarta lösningar. 🙂

 40. Maja

  Hej!
  Det kommer bli jätte trevligt att se dig hos Malou! Hoppas det idag blir en bra dag hemma hos er. Så fina barn ni har! Lilla David är så underbart fin! Vi väntar vårt första barn den 10 mars. Åh, vad vi längtar! Vi har kämpat så och tillslut lyckades vi.
  All Lycka och kärlek till er familj.

 41. Helene

  Trevligt och se dig hos Malou! Du verkar äkta, rakt igenom. Inget tillgjort i Er ” fam annorlunda”! Lycka till!!!!