Trettonbarnsmamman

Alla hjärtans dag ❤

Mitt i all morgonbestyr vill jag bara kika in här för att önska er allihopa en fin alla hjärtans dag  💜

image

Tack Peter för de fina blommorna, älskar dig 💜

Kramis 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Hanne

        Det är hemskt när föräldrar gör så, bara en stress för barnen. Vi märkte att vår dotter som är fem år inte ville och orkade med en aktivitet en vardagseftermiddag nu under vintern och då bestämde vi oss för att inte delta i någon anordnad aktivitet just denna vinter. Mer tid för spontana besök på badhuset, skidspåret, biblioteket och stadens museum. Sen är det ju också vanligt med föräldrar som inte har resurser, varken ekonomiskt, tidsmässigt eller ork, att engagera sig för att barnen ska kunna utöva aktiviteter. Det är också tråkigt för barnen.

  1. kerstin svensson

    Hur orkar du , du är så otroligt fin , man kan inte se att du fött 13 barn ,möjligen 1 barn Kram Kerstin

  2. monika

    Hej. Bara en liten undran: förstår inte varför vissa hyllar dom som gudar när de tar hand om sina barn. Det gör ju varenda vettig förälder över hela världen.

  3. Linda

    Hjärte kramar till världens coolaste och bästa familj det är ni familjen Norrström! Massor med kärlek till er!!! Kram Linda

  4. Ninni

    Hej på er alla!!! Jag har sett vart avsnitt på tv av er!!! Ni är helt underbara BÄST AV DOM ALLA SOM ÄR MED!!!! Ni har underbart trevligt o väluppfostrade barn!!! O Peter o du Mirka passar såååå bra ihopa ni är så bra!!! Önskar jag hade haft det som ni jag är 50 år o änka o inga barn i livet tyvärr!!! Jag bor i Skåne i Sjöbo skulle va kul o träffa er nångång!!! Ha det så bra nu och STOR KRAM TILL ER ALLA FRÅN NINNI TREVLIG ALLA HJÄRTANS DAG!!!!!!

  5. mia

    Önskar dig och familjen en riktig härlig alla hjärtans dag och en riktig mys helg , jätte fina härlig bukett du fått .
    Många kramar till er /Mia med 7 barn ♡♡

  6. kamilla

    Har följt er på TVoch din blogg lönge- fantastisk familj ni är! MEN den mannen du harär ju bara superfantastisk! När de andra gubbarna i FA blir ”osäkra” och drar till egen lägenhet så står Peter där som en klippa! Han verkar på allvar gilla att vara med ungarna och så fixar han.en nyföding och 12 barn när du är på sjukhus….menar inte alls att det skulle vara mindre prestation om det var du som gjort samma sak utan bara att han verkar vara toppen! Blommor fick du idag också:) Kram och hoppas du piggnar på.dig snabbt!
    …..hm….han.har ingen singelbror va?.;)))