Trettonbarnsmamman

Komplikationer. …

Jag är kvar på sjukhuset och just nu är jag inte så kaxig…. jag vill ju bara vara hemma och njuta av livet i babybubblan.
Istället är jag fast på sjukan och känner mig bara så liten och maktlös 🙁 Många tysta tårar som runnit nedför kinderna idag…. Först av tristessen och väntan. Tog hela dagen innan jag kom ner till op. Ju senare klockan blev desto mera minskade mina chanser att komma hem idag.
Men framåt kl. 17 var det min tur. En enkel skrapning under lätt narkos. Typ en kvarts jobb. Skulle inte behöva ligga på stora uppvaket utan komma direkt till avdelningen för att 1-2 timmar senare åka hem. Super. Om inte det går lite galet under op….

image

Jag fick akut sövas ner ordentligt när  jag började  störtblöda. Fanns en hel del rester kvar i livmodern så de jobbade frenetiskt närmare en timme för att få pukt på allt elände. 2 påsar blod fick jag. Har legat 3 timmar på uppvaket och inte fattat  så mycket mera  än att jag blödit mycket.
Nu är jag kvar med dropp, urinkateter och en tamponad i ”hugget”. Förhoppningsvis ser allt bra ut imorgon så jag får åka hem….
Läkaren var förbi för en stund sedan och gick igenom allt. Hon frågade också om vi vill  ha fler barn. …. För börjar jag blöda igen finns risken att de vill ta bort hela livmodern. Gör det, sa jag bara……

Nu ska jag försöka vila lite
Kram 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anki

    Hoppas att du mår bättre och är hemkommen till din fina familj igen! Usch, sicken otur du har haft…
    Kramar från Skåneland

  2. annema

    Pappor måste vara ifrån sina nyfödda tittsomtätt, brustna hjärtan eller inte. Alla kan inte vara ifrån jobbet, inte ens de tio första dagarna. Bara att bita ihop. Eller känner mammor och pappor olika för barnet? Om bebisen är hos Mirka, saknar inte Peter honom? Ett mammahjärta är starkt! karin: man skaffar inte barn i första hand för att de ska ge en nånting. Utan att man själv vill ha ett barn att älska och ta hand om. Vad tror du ska hända om tre år? Vi har följt familjen i media í flera år, vad är du orolig över? Det finns inget sjukt i att ordentliga, sympatiska och kärleksfulla människor som Peter och Mirka skaffar många barn. Andra (inga namn) kan ju nöja sig med ett par, eller inga alls.

  3. Annika

    Krya på dig och hoppas du snart kommer hem.
    Jag började störtblöda efter snittet med min 3:a, de hotade med hysterektomi, men till slut slutade det. Hade dock Hb på 80 flera veckor efteråt och var toktrött, trots att jag fick en massa blod.
    Kram /Annika

  4. Alexandra

    Lider med er och önskar att allt ordnar sig! Jag kan tänka mig att alla därhemma väntar och längtar efter dig! Du behövs, men det viktigaste är att du tar hand om dig själv nu! Krya på dig!

  5. Sofia

    Åh, vad jobbigt! Ingen bra start detta. Men lillen är verkligen fin. Hoppas du får komma hem till honom och övriga familjen snart. Stor krya på dig-kram

  6. Monika

    Grattis till söt David,
    Brukar se på program, älskar se på tv serie.

    Det skulle ju bli skönt att få ta bort helt livmoder, sen efteråt känner
    ju skönt o slipper mens,
    Krya på dig,. Mirka,

  7. Louise

    Krya på dej fina Mirka. Ni har ju många guldklimpar hemma och din livmoder har nog sagt sitt nu. Bara att lyssna, kroppen känner vet ju bäst.

    1. camilla

      Man brukar ha mef sina nyfödda på sjukhuset om något sånt här inträffar.
      Barnet brukar bli inskriven på barn avd för nyfödda.
      Mamman kan ju vara ensamstående ochså så självklart om man vill så tar man lillen m sig.Personalen tar hand om bebisen tills mamman orkar/ kan.

      1. popcorn

        Ok! Han har det säkert bra hemma med om han nu är hemma. Mitt hjärta skulle nog ha brustit om jag var tvungen att vara långt ifrån min nyfödda :’-( Skönt att det går att lösa på sjukhuset, om man ammar och så med!

  8. Malin

    Var med om samma efter min tredje förlossning, men direkt efteråt. Förlorade 4 liter blod och fick ligga på intensiven istället för på BB (där min bebis låg *insert förskräckt emoji *. Måste vara värre att råka ut för efter ett par dagar, som du (med tanke på infektion). Krya på dig och hoppas allt går som tåget från och med nu!

  9. Karin

    Åh, låter som en mardröm! Hoppas du snart får komma hem. Det är klart att din livmoder inte är på ”topp” efter 13 graviditeter. Men snart är du på benen igen!

  10. karin

    Jag förstår inte att alla människor grattar dig, till ert 13 barn. Det är helt sjukt, att skaffa så många barn. Jag undrar hur det ser ut om typ 3år. Vad är det som era andra 12 barn inte har givit er, som ni tror att ert 13 barn ska giva er. Jag hoppas att det går bra för er, just för era barns skull

    1. Erica

      Hur kan man vara så elak och skriva en sån kommentar . Det är väl upp till dom hur många barn dom vill ha. Dom älskar alla barnen lika mycket 1 barn som 13 barn

  11. mirka

    Från en Mirka till en annan. Jag har varit med om en väldigt liknande situation för ganska exakt 6 år sedan. I mitt fall fanns en såkallad ”biplacenta”, som upptäcktes en vecka efter förlossning. För min del var dagarna efter operation väldigt omtumlande, men jag blev så mycket piggare och mådde bättre i kroppen fort. Jag kan föreställa mig hur du mår nu och hoppas du blir bra snabbt, så du får komma hem till din familj! Krya på dig!

  12. Elin A

    Krya på dig Mirka och hoppas det snart blir bättre. Åk nu inte hem för tidigt för du behöver vila efter så mycket blodförlust. Peter reder det hemma med barnen och han har ju hjälp av de två största. Kram till dig

  13. Angelica

    Nej va tråkigt det blev! Precis vad jag är rädd för att ska hända mig nu vid sjätte förlossningen då det blev kvar rester efter både fjärde och femte förlossninge. Fjärde gången upptäcktes det på en gång och en läkare fick gå in ”manuellt ” och ta bort de, smärtsamt så in åt.. Men jag ville inte bli sövd utan bara få det överstökat och äntligen få hålla i vår nya baby. Femte gången kom det ut halvvägs av sig självt cirka 11 dagar senare Och min barnmorska kunde hjälpa mig få ut allt. Jag klarade mig från operation båda gångerna men nog blir man extra matt efter att förlora extra blod. Hoppas att du blir bra omgående och får komma hem till familjen! <3

  14. mamma till fyra pojkar

    Finaste Mirka!♡ Hoppas att du mår bättre nu och får/fått komma hem . Tänker på Dig massor. Kram ♡

  15. Helén

    Men jisses Amalia…vilken otur du har!!! Försök att tänka på att det är bra om dom har koll på dig nu så det inte händer något hemma.Krya kramar!! /Helen

  16. nina m2

    hoppas dom hjälper dig så du får ha bebis mkt hos dig för anknytningen, även om du är slutkörd.. vet att du inte brukar vilja amma, men iaf lite hud mot hud och snosa på bebis gör ju susen! med första vart ja inlagd igen när hon va en vecka och jag fick ha henne hos mig 24/7 och dom kom och fråga hela tiden om ja ville ha avlastning så kunna dom ta med henne i baljan.. men ja våga inte och hon va en sovbebis,så va bara när jag skulle på toa de va jobbigt.. samsov och ammade..

  17. Katie

    Hoppas du mår bättre idag Mirka. Jag möter på många patienter i samma situation som dig i mitt yrke (jobbar på operation). Hoppas dina blödningar avtagit!
    Många varma styrke kramar!
    Katie

  18. Marie

    Dålig förebild som har fött 13 barn och röker som jag hört! Hoppas inte det har varit under graviditet och amning.

  19. Jenny

    Stackars dig, hoppas du snart mår lite bättre och får komma hem till din fina familj. Ni är min ” favorit” familj i fam annorlunda. Så fina mot varandra, lugna trygga barn! Stor kram Jenny

  20. Lisa från Skåne

    Fick också komplikationer efter första barnet har man otur kan det hända och har inte med att göra hur många barn man fått. Mirka önskar dig nu bara att alla problem ska försvinna och du kan komma hem.

  21. Katarina

    Kram på dig, fy vilken jobbig start! Hoppas du blir bättre snart alla barn vill ju helst ha en glad frisk mamma hemma.

  22. Blivande barnmorska!

    Krya på dig Mirka!
    Skulle det behövas en hysterektomi så finns det inte så mkt till val ~ tänk att livet måste gå först!
    I vissa fall blir det otäcka komplikationer i samband med att moderkakan ska släppa, kan tänka att efter så många graviditeter som du ändå gått igenom kan det säkerligen finnas en del ärrbildning i din livmoder som gör att moderkakan fäst lite mer än normalt.
    Håller alla tummar & tår att du slipper fler störtblödningar & ytterligare OP!
    Lycka till med allt & stort grattis till nytillskottet <3 ta väl hand om dig & samla krafter nu!

  23. Maria

    Du är stark älskade du♡
    Ett klokt beslut om så behövs. Era vackra barn behöver dig där hemma. Krya på dig ♡♡

  24. maria

    Stackars dig:( Hoppas att allt går bra så att du snart mår bättre och får komma hem till familjen.
    Kramar Maria i Skåne

  25. A-K

    Men nej.. 🙁 Mirka..en liten tröst kan nog iaf vara att se här på din blogg hur många det är som tänker på dig o faktiskt bryr sig om dig o din familj, även fast vi inte ”känner ” varandra..Kram<3

  26. EVA

    Trist! Men såklart ökar ju risken att det ska bli komplikationer ju fler problemfria förlossningar man haft innan. Hoppas allt lugnar ner sej nu och bara blir bättre!

      1. Christina

        Hej, Brukar inte heller skriva men vill gratta till lille minstingen. Hoppas du snart är på benen igen Mirka, och får komma hem till familjen.<3 Till er (ganska många verkar det som) som tror att Mirka inte har sin bebis hos sig så kan jag säga att det tror jag hon har. Jag fick livmoderinflammation efter min yngsta (skyhög sänka och hög feber) och jag blev inlagd med dropp och såklart var min bebis med mig. <3 Heja dig Mirka, snart är du på benen. Kroppen är fantastisk på att läka.

      2. EVA

        Statistiskt sett så ökar risken. En del har ju tur och kan ha 20 okomplicerade graviditeter, förlossningar och helfriska barn, men andra har oturen med sej även om dom bara skaffar ett barn givetvis. Men rent statistiskt ökar såklart riskerna om man haft turen med sej många gånger.

  27. Jenny

    Vilken otur ni har… Förstår att du känner dig ledsen och ”lurad” på er bebis tid. Hoppas att allt nu ordnar upp sig och du piggar på dig och får komma hem

  28. Johanna

    Oj, oj, oj!! Kämpa på och försök tänka glada tankar ❤️ Fortare än du tror är du hemma och får bebismysa! Sniffa på bebis är ren lycka! Ta hand om dig själv, barnen har det bra med pappa och varandra!

  29. Marie Björnram

    ÅÅ nej Stackare! Lider med dig! Håller tummarna att du får åka hem i dag till din fina familj och nyfödda bebis =)
    STORA krya på dig kramar!

  30. Lina S

    Min önskan är att alla försöker att vara vänliga här,
    Mirka har nog nu faktiskt… Just nu ser det vänligt och trevligt ut. <3

  31. Åsa

    Åh söta Mirka, vilken otur!! Så jobbigt 🙁
    Man är inte så kaxig när man ligger inlagd…. Hoppas att du tillfrisknar snart och att du får komma hem till de dina inom kort. Kryakramar <3

  32. Marie

    Styrkekram till dig!
    Ni är en fantastisk familj och jag beundrar att du/ni hinner allt.
    Ta dig tid att vila nu när du kan!
    Kram

  33. Lena

    Tillåt dig att känna dig liten och svag. Ibland händer det otrevliga saker som vänder livet upp och ner. Nu är det en order att VILA Mirka när du kommer hem, inget bärande o lyftande. Du ska nöta sofflocket. Basta!

  34. Minna

    Hej Mirka!
    Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat men nu känner jag att jag bara måste skicka mina största krya-på-dig kramar! Så härligt att läsa om er stora härliga familj. Stort grattis till den nya familjemedlemmen! Hoppas allt går bra och du får komma hem snart.

  35. Marie j

    Hej. Grattis till nytillskottet, och krya på dig. Tråkigt att det blev så här för dig. Hoppas du får komma hem idag. Hälsningar Marie J, ( en av alla dina bloggläsare)

  36. Lina S

    Anna med 5 barn…. Du skrev ett så jättefint brev till Mirka.. <3
    Tyvärr slarvas det massor och det var vad som hände på kk tydligen..
    ….Mirka krya på Dig,många vänliga och vi tänker på dig ser du. <3

  37. Evelina H

    Jag är nyförlöst och gråter en skvätt jag med då jag förstår att detta är tufft för dig. Jag vet också hur det är att vara på sjukhus och längta hem, men inte ens du är gjord av stål. Så gör det enda du kan just nu: vila. Hemma kommer du inte kunna vila lika mycket som nu. De klarar sig utan dig en liten stund och snart är även detta över. All styrka. Kram Evelina

  38. Nathalie

    Men vilken tuff start på bebisbubblan ni fått med sjukdomar och nu med dina blödningar!
    Håller tummarna att det inte blir någon mer operation och att du får komma hem så mannen kan pyssla om dig.
    Stor kram

  39. Anna

    Din stackare! Vila så mycket du kan så är du nog snart på benen igen. Har du haft några komplikationer efter någon av de andra förlossningarna?

  40. Linda

    PS tittade på Familjen Annorlunda i repris igår och jag blev såååå glad att se er familj. Roligt det där med lejonet hihi… Ni är BÄST!!! Kram Linda igen.

  41. Tia

    Oj, tuff start med den lille. Krya på dig och hoppas att allt ordnar sig så att du får komma hem till din familj.

  42. Tiina P

    Ojojoj! Det lät inge vidare alls Mirka. Hoppas nu att du läker fint och att du slipper några fler komplikationer. Förstår verkligen att du längtar hem till familjen och babybubblan.
    Håller tummarna för dig.

  43. Linda

    Oj så jobbigt o besvärligt för dig, hoppas det blir bättre idag och att du får åka hem till familjen idag. ♡

  44. Emelie

    Gud vad tråkigt att du har fått komplikationer nu när du borde få vara hemma och njuta av er nya familjemedlem. Krya på dig och hoppas att du snart får komma hem till din underbara familj! <3

  45. sara

    Jag tycker så synd om dej. Jag födde själv mitt sjätte barn för nio dagar sedan.
    Jag förstår att du snabbt vill hem men tänk enbart på dej själv nu! Dom klarar sig där hemma och det viktiga är ju att du blir frisk. Satsa på en vilodag och kom hem piggare. Du vet ju själv hur svårt det är att vila om du kommer hem. Du är dessutom helt oumbärlig för din familj så ta dessa varningsklockor på allvar och ta det lugnt!

  46. Ulrika

    Hej Mirka! Oj, vilken jobbig situation! Jag hoppas att det läker snabbt nu så att du får tillbaka krafterna. Jag var med om en liknande situation och förlorade mycket blod. Efter några blodtransfusioner blev jag mycket piggare. Du ska se att det snart känns bättre.
    Stor kram!
    Ulrika

  47. anna

    men kära nån <3 hoppas du kryar på dig och får komma hem snart, grattis till nya bebben, de är lyckligt lottade alla fina barn att ha dig som mamma <3 låt ingen få dig att tro annat, trots vissa avundsjuka människor, kan de inte se er fina kärlek, så kan de inte se kärlek alls.

    många kramar anna

  48. Karin

    Tur stt vi lever i denna del av världen och 2014
    Hoppas Du är hemma snart och vila mycket nu med bebis, hoppas du får extra hjälp hemma.

  49. Helena

    Tänk på att få läkarintyg om detta tar tid för då behöver Peter vara hemma lite längre än de 10 dagar som han automatiskt får!

    1. Agatha

      Mirka lär väl vara sjukskrkiven ett tag och då går Peter automatiskt på
      hennes dagar. Blev själv sjuk som f-ledig. Systemet är jättebra.

      Ta hand om dig nu Mirka! <3

      1. maria

        Blir hon sjukskriven får han vabba. Det fick min sambo iaf när jag blev sjukskriven när jag var föräldralrdig.

        1. Ann.B

          Det fick inte vi vab är ju vård av sjukt barn….ok barnet är ju friskt.
          Min man fick ta föräldradagar när jag var sjuk.

          1. maria

            Jo, jag var gravid och föräldraledig med yngsta. Blev sjukskriven 2 mån före bf pga högt bt. Om du haft barn hos dagmamma å hon blivit sjuk hade du ju fått vabba/tillfällig föräldrapenning för att vara hemma och ta hand om barnen.

        2. Maria

          Barnet måste vara 8 månader fyllda för att man ska få vabba om inte barnet är allvarligt sjukt och vårdas på sjukhus eller hemsjukvård.
          Mirka, krya på dig!

        3. Maggan

          Det får ju i så fall vara vab för något av de äldre barnen, har för mej att barnet måste vara 8 månader om man ska ta vab för att den andra föräldern är sjuk. Innan dess är får man ta vanlig föräldrapenning. Vet inte om det finns regler som styr vad som gäller när det finns både spädbarn och äldre barn i familjen.

  50. Helena

    Ojoj…bädda ner dig med bebis när du kommer hem och stanna där tills du blir bättre❤️Var försiktig och ta hand om dig så att du sen kan ta hand om de andra❤️

  51. Christina Krya på dej, snart är du hemma hos din underbara familj

    Krya på dej Mirka, snart är du hemma hos din underbara fam igen

  52. Camilla söderling

    Tänker på dig och hoppas du kryar på dig och att du snart får komma hem till din familj. Det är ju där man finner sin styrka. 🙂
    Kram

  53. MiaMaria

    Sänder dig varma tankar. Fokusera på alla som älskar dig, låt deras kärlek ge dig styrka. Du fixar det här. Stora kramar till dig.

  54. Anni

    Hej Mirka!
    Tänker på dig! Blev också krasslig efter att jag fått min tredje gullunge. Inte samma som du men var dålig i nästan tre månader. Var inlagd två veckor. Att ligga där ensam utan sin bebis (och övriga familj)är hemskt. Man känner sig så övergiven på något sätt. OM du inte får komma hem i morgon så kanske din lille söte påg kan få komma till dig… Om bara för ett par timmar så hjälper det. Jag fick ha min lilla hos mig och fast jag var super trött och hade hemska smärtor så uppskattade jag det väldigt mycket. Hoppas att allt löser sig så snabbt som möjligt. Tänk på din underbara familj där hemma, de behöver sin mamma men du måste låta det ta den tid det tar så du hinner samla nya krafter. Beundrar er som har så fina barn. Lycka till och stort grattis till lillfisen!

  55. Alexandra Netz

    Hej Mirka!
    Jag vill bara skriva några rader att jag tänker på dig som ligger på sjukhus. Krya på dig. Tusen kramar till dig. Mvh Alexandra Netz

  56. Stina

    Kommenterar i stort sett aldrig trotts att jag läst din blogg, men nu vill jag ändå sända de varmaste kramar till dig ♥ Mitt i all lycka så måste detta ske!
    Flytta fram tanken till när allt lagt sig…när du är hemma hos din härliga familj som älskar dig mest av allt.
    Ännu en gång kram, sänder styrka och positiv energi i massor ♥♥♥

  57. Evelona

    Men då! Man vill ju som sagt bara vara hemma i sin bubbla med familjen!
    Vår minsta hade gulsot så han & jag var inlagda 2 dygn tio mil bort från övriga familjen, DET tyckte jag var skitjobbigt & många tårar rann.. Men då hade jag ju ändå den lilla hos mej!
    Tänker på dej som ligger där ensam, håller tummarna för hemgång imorgon! ❤️

  58. Lisa

    Stackars dig, hoppas du får komma hem snart! Har varit med om samma som dig när jag födde mina tvillingar. Förlorade 4 liter blod, typ allt i kroppen fick 4 påsar blod. Mådde ganska risigt i två veckor efteråt, fick förklarat för mig att man kunde må dåligt i ett halvår efter en blodtransfusion. Men du är säkert på benen fort☺krya på dig och grattis till nytillskottet!

  59. Lena

    Krya på dig! Usch va tråkigt och ligga kvar på sjukhuset även om man såklart vet innerst inne att det är för sitt eget bästa. Jag låg inne sammanlagt 9 dagar före och efter min förlossning pga svår havandeskapsförgiftning, och jag höll på att klättra på väggarna, tårarna rann mycket och i ärlighetens namn tyckte ja väldigt synd om mig själv, men det får man göra när man ligger på sjukhus 🙂 men jag var ändå så glad att man idag har facebook och andra sociala medier nära till hands, fick så mycket pepp och tröst därifrån! Hoppas du får komma hem imorgon och vila nu ordentligt! Stor kram!

  60. Anita

    Jag önskar dig verkligen god och snar bättring och hoppas att du inom kort får åka hem till dina kära. Grattis till tillskottet i familjen.

    Jag har följt familjen annorlunda under många år. Det är en stor källa till glädje måste jag säga. Du och din familj är en inspiration. Tack!

  61. malin skoglund

    Men stackars dig, lider med dig, vilken otur.. Pigga på dig snabbt nu! Förstår att det känns ledsamt. Kramar

  62. jessie

    Hej Mirka. Hoppas att du imorgon få komma hem. Förstår att du vill va hemma å njuta av din lille David å övriga familjen.Håller fingrarar å tår att du känner dig lite piggare imorgon . Mvh sissi

  63. Carolin

    Usch stackare, krya på dig! Förstår att det inte är lätt att vara ifrån bebisen och familjen. Jag hoppas du snart får komma hem till din fina familj igen och bara få njuta och slippa fler komplikationer! Kramar

  64. Kristina

    Hoppas allt är mycket bättre i morgon och allt går åt rätt håll.
    Vet att du vill hem fort men din hälsa måste gå först. Styrkekramar till dig i massor.

  65. Linnea

    Lider så med dig. Hoppas så att du blir bättre snabbt så att du får komma hem till din fantastiska familj. Varma kramar till dig fina underbara Mirka.<3

  66. Maja

    Jag tänker på dig! Åh, så ledsamt att det blev så här. Vila dig ordentligt!! Sänder många varma styrke och tröst kramar till dig! Ha inte för bråttom hem!! Krya på dig! Kramiz

  67. Nua

    Stor kram till dig! Jag ska hålla tummarna att allt lugnar sig nu så att du får må bättre och komma hem till familjen.

  68. popcorn

    Fy vad jobbigt! Vad är det som hänt egentligen, varför blir det sådär?? Är i din ålder och vet inte om jag ens vågar fundera på en liten till nu…vet ju visserligen att man är en riskpatient i vår ålder, men… 🙁 Hoppas att det ger sig och att du snart får åka hem!

  69. Emilia

    Hoppas att du blir bättre, får sova bra i natt och är så pass kry så du kan åka hem i morgon till din härliga familj. Många kramar

  70. Anna...fembarnsmamma

    Tycker så synd om dig!
    Bädda ner dig med bäbisen så fort du kommer hem och ligg där, nära, i ett par dagar! Det behöver säkert både du och han!
    En fråga, hur kunde BM missa att moderkakan inte var hel?
    Lycka till imorgon!

    1. Sabina

      Hej!
      Det är ganska vanligt att man missar väldigt svårt att se var svaret jag fick när vår dotter föddes för 1,5 år sedan! Jag hade en extra moderkaka som ramlade ut när jag gick på toaletten efter 1 vecka hemma i badrummet! Var inte så kul att trycka upp den mot underlivey och ta sig till förlossningen! Fick göra en skrapning direkt när vi kom in! 🙂

  71. Ylva

    Hej!
    Idag fick jag ett sms att mitt blod kommit till användning av 1 patient.
    Tänk om det var mitt blod som kom till användning när du behövde det 😉
    Jag är blodgivare sen många år och det är alltid lika kul att få dessa sms att de har kommit till användning.
    Kram och krya på dig <3

  72. anki

    Men stackare vilken otur du har. Hoppas allt ser bra ut imorgon så du får åka hem till familjen. Krya på dig. Kram

  73. Louise

    Usch vad jobbigt. Tänker på dig massor och hoppas du får komma hem till familjen imorgon och snusa bebis. Krya på dig.

    Massor av kramar från Malmö.

  74. Carina

    Skickar många kramar till dig Mirka! Hoppas att du är pigg imorgon och får åka hem och mysa med babyn och resten av gänget!

  75. Maria Meijer

    Sänder stora varma styrke/krya på dig kramar till dig.
    Du är snart hemma med din härliga familj.
    Försök vila nu så du orkar
    sov gott Fina ❤
    Kram