Trettonbarnsmamman

❤ Ett gott nytt år ❤

2014 är till ända….äntligen. Det har varit ett okej år när jag tänker efter…. Först tänkte jag vilket skitår det varit men med lite eftertanke så har det ju varit både bra och dålig 😉 Våren och sommaren var bra…vi har gjort mycket med familjen som har varit kul och jag tog mig en liten resa till London med mamma och svägerska. Jag blev gravid och trots att det var allt annat än planerat så har jag älskat det lilla livet i magen sen den dagen jag plussade 💜
Vi hade en skön sommar med sköna dagar hemmavid, en kryssning och en semestertripp till vänner i Dalarna 🙂
Hösten har varit hektisk och både bra och sämre. Vi har haft fulla helger helt upptagna med inspelningarna. Jag har mått piss till och från med jobbiga förkylningar, bihåle-besvär och lite annat som har påverkat mig negativt. Ändå har jag gjort mitt bästa för att få höstens bravader att bli bra, för att orka trots att energin har bitvis varit på botten. Men med kärleken från familjen och vänner har det gått bra och jag har funnit nya krafter 💜
Till sist kom tandvärken *suck* som om man behövde det höggravid precis före jul 😀 Det löste sig till slut och julen blev så bra den bara kunde och sista veckan på året har vi bara njutit av ledigheten och av varandra – vår ”lilla” familj  som jag älskar mer än allt annat 💜
Idag  har vi  varit till Uppsala och handlat lite. Först har vi rea-fyndat lite kläder till barnen och bebisen och sen åkte vi till Ica Maxi och handlade till dagens middag och lite kvällsgottis 🙂
Vi är inga stora nyårs-firare utan föredrar att ta det lite lugnt, äta gott och bara umgås. Raketer är nåt som vi sakade bort helt för nåt år sedan….inte för att vi någonsin har köpt några större mängder. Tycker  att det är totalt slöseri med pengar 😉 Får mycket annat roligt för de slantarna.
Tyvärr så har inte  tv:n mycket att bjuda på ikväll så det får nog bli en film som ett avslut 😉

image

Gott nytt år till er allihopa 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anki

  Önskar er en god fortsättning på 2015 <3 Hoppas att du o de andra familjemedlemmarna får vara friska nu….
  Kramar från Skåneland

 2. Cecilia

  Gott nytt år till er o familjen,,, är en tjej på 25 år med två barn en pojke på 6 o flicka 1 mån,,, känns som jag inte orkar i bland plus att flickan har kolik. Förstår inte hur du klarar av,,,, du måste vara en stark kvinna ser dig som en förebild,,,, kram har du några tips när det gäller kolik

 3. sara

  Lite namnförslag. Lukas, elliot,leo, felix, hannes, titus, tristan är jättefint:) vidar, vide, ni är en härlig familj♡

 4. Marie

  YES! Vad lycklig jag blir att NI ska vara med i Fam Annorlunda igen. Viken gång i ordningen blir det? Och vet du om man kan få tag i dem allra första avsnitten med er? Hade varit kul att se innan denna omgången sänds. Nu har jag en annan liten privat fråga; du blev ju oplanerat gravid denna gången men hann du eller maken steriliserar er ändå? Isåfall är ju denna graviditeten verkligen ett MIRAKEL! Kram och god fortsättning! / Marie

 5. Mia

  Gott nytt år på er med :). Vad kul att ni är med en säsong till i fam. Annorlunda :). Ska bli kul att se :).

 6. Tina

  Gott Nytt År till er, fina goa familjen:)

  Kom på två nya ev. namn till er lille kille i magen:)
  Kasper, eller Tomas!

 7. popcorn

  Tänkte också på att du inte skrev ovan att det var Familjen Annorlunda det handlade om, bara TV-inspelning….

  1. mirkak

   Jag skulle ha skrivit det men det blev lite rörigt runt mig just när jag skrev inlägget och missade då den biten 😀

 8. popcorn

  Vilka är den tredje familjen? Ny familj? Tänkte att det måste vara OK att berätta nu när både du och Madeleine Ilmrud gått ut med att ni ska vara med? Vore jättespännande att få veta! Annars får man väl ge sig till tåls…det brukar väl börja i januari?

  1. mirkak

   Den tredje familjen är en fam som varit med en gång tidigare 😉 Jag låter de dock själva berätta om det 😉

 9. Lotta

  Dock var det taggarna utåt när jag trodde det i höstas och fam helt plötsligt gjorde lite saker. Tex Kolmården, nån båtresa. Då hette det arv lr vinst. Haha. Fatta man väl. Annars hemma som gäller för era barn. Ullaredsresan? Blev den inte av?

  1. mirkak

   Det var inte direkt taggarna utåt utan mera att man ska inte ta för givet om saker 😉 Båtresan tex gjorde vi under vår semester för våra pengar som en hel del annat som redan var planerat 🙂 Nej det blev inget Ullared då för få anmälde sig …

 10. Ulle

  Gott nytt år ! ……du får gärna utveckla inlägget ang inspelningarna till oss som inte har instagram !! Rena gissningen att det blir familjen annorlunda igen. Vilket bekräftas i en annan blogg ”Mirka med fam ska va med. Det skrev hon på instagram”m…kul att se er igen ☺/Ulle

 11. Linnea

  Gott nytt år!
  Skulle vara så snällt om du svarade på detta, när börjar familjen annorlunda?
  Vilket datum?
  Älskar din blogg!

 12. Johannah m. 5

  och här sitter jag vid datorn och väntar på maken som snart kommer hem från jobbet. 3 av 5 barn sover. Önskar er en gott nytt år!! vad roligt att få se er i tv igen. Ni är bäst! Önskar att Carola var med också <3