Trettonbarnsmamman

Dagens tips – Klockkungarna

Om ni är ute efter en lite exklusivare julklapp, antingen till er själva eller en annan vuxen i er närhet så vill jag verkligen rekommendera er att kika in hos Klockkungarna.se.

De har så otroligt mycket fina kvalitetsklockor till dam och herr. Och i jämförelse med många andra ställen så har de bra priser på sina märkesklockor och en plus i kanten är deras snabba leverans.

Förra året köpte vi en klocka därifrån till Kevin i julklapp och han älskar sin klocka och är väldigt rädd om den. I år fick jag en egenvald klocka och min lycka är stor. Jag önskar att Peter vore en klockanvändare då jag har hittat flera fina modeller som skulle passa honom men han är inte riktigt intresserad av att ha en klocka på sig….. En dag ska jag nog omvända honom på den punkten 😉

klockor

Någon av de här skulle ju sitta så fint på P ( som fyller ju dessutom år om några veckor ).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej! Jag hoppas verkligen att denna kommentar går fram ihop med alla deltagare i tassimo-tävlingen.

    För vissa andra är den största vinsten att bli förälder. Men ibland också den värsta mardrömmen man kunnat tänka sig….

    För visst är det underbart att bli förälder!
    Att längta efter pluset på stickan, Känna de första sparkarna i magen.
    förbereda sig för förlossning.
    Hålla sitt barn i famnen för första gången.

    Som man har längtat efter det lilla livet långt innan de ens fanns hos oss.

    På samma sätt längtade Lina och Morgan efter sin Frank.
    Frank föddes den 25:e Oktober i år.
    Han föddes med en oerhört sällsynt sjukdom som heter Epidermolysis Bullosa(EB).
    Det finns ca 30 olika varianter av denna sjukdom. Frank har den mest allvarliga sorten. Herlitz.
    En dödsdom. Varje dag är ytterligare ett mirakel för denna familjen. Utgången är definitiv och det finns idag inget botmedel.

    Sjukdommen innebär att Franks hud lossnar. Det blir blåsor vid friktion. Man kan inte bära, hålla eller amma som vanligt då varje närkontakt orsakar lidande och sår hos barnet… En biltur i bilbarnstolen innebär att han kan få blåsor på hela kroppen som sedan gör att överhuden lossnar och bildar stora öppna sår. sår som lätt blir infekterade och svårläkta. Om du har is i magen kan du googla på Epidermolysis bullosa. Men jag varnar dig för oerhört svåra bilder.

    Varför nämner jag det här nu då??
    Jo, det är nämligen så att jag har fått lov av föräldrarna att starta en insamling i Franks namn. En insamling med målet 50´000kr. Pengarna går direkt till Tobiasstiftelsen utan några mellanhänder.

    Jag hoppas, önskar och ber dig. Jag vet att detta inte passar din blogg rent karriärmässigt kanske. Men du är mamma, Det vore så stort om du hade möjligheten att vara med i denna insamling för att sprida kunskap om EB då din läsarkrets är stor. Jag har redan några bloggar som ska vara med. Och hoppas att du är ytterligare en i raden som framöver kan tänka dig att helt gratis skriva ett inlägg om detta och om Frank. Om du vill vara med får du gärna skicka ett mail till mig. Så skickar jag all information och alla länkar du behöver. Ett färdigt inlägg kommer att finnas som du bara kan klistra in. Annars får du mer än gärna skriva några egna ord också. Önskar dig en fantastisk jul och ett gott nytt år.