Trettonbarnsmamman

Tävling – Braun WaterFlex

 

Nu har jag möjlighet att tävla ut en rakapparat – Braun WaterFlex!

En perfekt julklapp till någon man i släkten 🙂

Tillsätt bara vatten för en ny våg av rakning – Braun introducerar den nya Braun WaterFlex, byggd för att användas med vatten, raklödder eller gel.

Braun WaterFlex erbjuder fantastisk hudkomfort och ger utmärkt resultat även i problemområden tack vare sitt vridbara huvud som anpassar sig efter ansiktets konturer. WaterFlex kombinerar ergonomi och tysk ingenjörskonst i rakapparatens speciella anti-slip-design. Apparaten, som är särskilt designad för att användas i duschen med eller utan raklödder/gel ger en oslagbar rakning helt fri från hudirritation.

Nyckelfunktioner:

100 procent vattentät (IPX7-testad)

Svängbart huvud

OptiBlade – för perfekt närhet som varar längre

3-stegs skärsystem för bästa rakning

Braun WaterFlex

Tävlingsregler:

Skriv här under i en kommentar och berätta vem som du vill ge en rakapparat till i julklapp.

Tävlingen avslutas 11/12-14  kl. 21.00!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia K

    Om jag vann skulle jag ge den till min systers make eller min mammas sambo. Alltid lika svårt att komma på något att köpa till männen i familjen (speciellt när man inte har en egen att köpa något till, haha) Dom båda förtjänar en fin julklapp för hur mycket dom tillsammans med sina respektive ställer upp för mig och min dotter, speciellt i svåra tider med ekonomin och inför julen.

  2. Madeleine A

    Hej!

    Jag skulle gärna vilja vinna rakapparaten till min bror som skulle bli jätteglad av att få den i julklapp! Han har problem med huden och återkommande hårsäcksinflammationer, därför skulle denna skonsamma apparat passa perfekt!

  3. Eveliba

    Min lilla lillebror har blivit stor..;) Det är inte längre leksaksapparater han vill ha i julklapp utan en rakapparat! Skulle jättegärna vilja ge honom något han verkligen önskar sig efter en tuff höst, då han tyvärr har kommit i andrahand, eftersom jag blev sjuk..

  4. Anna

    Jag skulle ge den till min man i julklapp, har varit föräldraledig i flera år nu och när jag nyss kollade kontot efter att ha köpt julklappar till våra fem barn så stod det på -92 kr så min man blir utan julklapp i år.

  5. Johanna

    Hej!
    Det enda min pojkvän önskar dig i jul är en rakapparat, så han vore ett självklart val att ge presenten till 🙂

    God jul!

  6. Jessica

    Skulle vilja ge rakapparaten till min son 16 år. Som ensam mamma utan män att fråga skulle det vara skönt att ge han en apparat som verkar bra utan att behöva grotta ner sig i den djungel utav apparater som finns.

  7. Therese

    Om jag vinner denna skulle jag vilja ge den till min man som envisas med att raka sig med hyvel…och som alltid skära sig någonstans.
    Då skulle även våra barn slippa bekymra sig för att pappa blöder i ansiktet.
    Kram

  8. Jessica

    Hej, min man rakar sig varje dag med hyvel och jag tycker att det är dags att uppgradera sig till en rakapparat så att det går lite smidigare.

  9. Sara Mattiasson

    Jag skulle vilja ge min sambo en rakapparat. Han är verkligen i behov av en, eftersom han har sån skäggväxt! Han rakar sig på kvällen men morgonen efter har det redan börjat växa igen… Barnen (och jag) klagar på att han alltid är ”stiksig” när vi vill kela med han… Viken julklapp det hade varit! Häls Sara

  10. Anna Mortezaei

    Åhhhhhhhh äntligen en tävling för mig! Jag skulle verkligen vilja vinna och ge den till min man i julklapp. Han har alltid haft problem att raka sig eftersom han har så grovt skägg och idag visade han mig den här och sa att han ville ha den i julklapp för att den kanske skulle funka eftersom han kan använda den i duschen. Håller tummar och tår!! Kram och god jul❤️

  11. Lotta

    Skulle ge den till min snart 16åriga son i julklapp eller födelsepresent (5 jan) då han hatar att raka sig med hyvel och raklödder på grund av ärr han har under hakan, med denna skulle han slippa att skära sig på ärren, han skäggstubb växer så det knakar =)

  12. Hedvig

    Om jag vinner så skulle jag ge den här till min sambo som länge har klagat på sin gamla. Han är ofta stressig på morgonen så då skulle denna vara perfekt, för då kan han duscha och raka sig samtidigt! 🙂

  13. Matilda Pettersson

    Hoppas vinna denna till sambon som jag har städat tillräckligt efter i vasken nu! 😛 Hade varit underbart om han kunde sköta rakningen i duschen hädanefter, haha. Såå, en julklapp både till honom och mig skulle det bli kan man säga 😉

    Kram Matilda

  14. Lina - Mamma till Elias & Meja

    Jag skulle så gäääärna vilja vinna denna lyxiga rakapparat till min älskade pappa. För att visa min uppskattning för allt det fina han gör för mig och mina barn skulle jag verkligen vilja ge honom något fint. En multifunktionell rakapparat är precis vad en redig karl vill ha!

  15. Sara H

    Jag skulle ge den till min man om jag vinner som ett stort tack för all hjälp jag fick när jag gick med gips i tre månader på min fot efter en kraftig opration. Den första tiden var super jobbig när man inte fick gå på foten. Jag vet att han önskar sig en sådan i julklapp.

  16. Linda Persson

    Om jag vann denna skulle min fina sambo få denna som julklapp. Han har klagat på sin gamla rakapparat länge men när ekonomin inte är så bra för tillfället så får den duga sålänge. Gud vad kul det skulle vara att få överaska han med en helt ny 🙂

  17. Linda

    Hej jag är mer än gärna med och tävlar! Detta hade blivit den ultimata julklappen till min goa far 🙂 Slipper han ständigt stå och svära över detta problem med dåliga rakhyvlar och ännu sämre rakapparater… Håller tummarna 😀

  18. Millah

    Jag skulle vilja vinna denna och överraska min pojkvän som är en klippa och finns alltid där för mig och min dotter, och det är otroligt betydelsefullt! Och då jag annars lever som ensamstående och 100% studerande så får det prioriteras mycket och bara det viktigaste inhandlas, så jag skulle bli så glad att vinna denna och få ge honom något som jag vet att han verkligen behöver. Hoppas att jag har turen på min sida!

    KRamar // Millah
    [email protected]

  19. Elin FS

    Hej, om jag vann skulle jag ge den till i mina ögon världens bästa pappa till vår dotter och världens bästa man för mig! Han är hemma med vår dotter och sköter hem och markservice exemplariskt så det vore kul att ge honom denna så att han kan få lite guldkant i skötseln av sig själv.

  20. Victoria Hägerström

    Om jag vinner denna rakapparat så skulle min pappa få denna i julklapp. Har skulle verkligen bli superglad!

  21. Johanna M

    Hej !
    Jag skulle vilja vinna detta till den helt klart bästa pappan till min lilla dotter.
    Han stöttar mig mycket genom en svår sjukdom och skulle bli väldigt glad för att kunna få ge honom denna.

  22. Karolina

    Om jag vinner kommer jag att ge den till min lillebror. Skulle verkligen vilja ge honom nått lite extra eftersom han ställt upp så mycket för mig. Och är rakapparaten så bra som man läser kommer den bli perfekt till min brors allt skägg.

  23. charlotta hellström

    Vilken toppentävling !
    Jag skulle ge den fina rakapparaten till min älskade son som önskat sig en rakapparat i julklapp, inga datagrejor eller pengar utan en rakapparat, denna skulle passa honom som hand i handsken och skulle göra honom extra snygg utan en massa småskrap av rakhyveln.
    Kramar
    Mamma Lotta mamma till fem

  24. moa

    Tänk att kunna ge denna till min pappa i julklapp som har ställt upp så mycket det här året för mig. Det hade betytt så mycket att kunna ge honom en ordentlig julklapp som är rejäl dessutom.

  25. Lisa Curtis

    Till min son: som odlat en tangorabatt under sin näsa,
    och jag tänkte när jag detta fick läsa,
    att ansa och sköta rabatten
    blir lätt med bara en skvätt vatten

  26. Vera

    Min lillebror skulle få denna rakapparat! 🙂
    Han har precis börjat få lite skägg och mustasch som han rakar bort varje morgon. Dock så är hans rakhyvel inte speciellt bra då han använder engångsrakhyvlar. Jag vet att han kommer att uppskatta denna present otroligt mycket. Jag älskar honom och han förtjänar allt gott i världen.

  27. Therese

    Jag är med! Om jag vinner ska jag ge den till min pappa. Han klagar på den han har så mycket och tyvärr har vi räcker inte budgeten till att köpa en ny. Så detta vore den suveräna julklappen till honom!

  28. Carro

    Jag skulle ge den till min älskling, så han kan raka av sig skägget och se lite snygg & stilig ut inför det nya året 😛

  29. Emelie

    Åh vilken perfekt julklapp till min lillebror!! Han önskar sig en rakapparat i julklapp och eftersom han lätt får irritation vid rakningar så tror jag att denna hade varit perfekt för honom! Håller tummarna för en fin julvinst!
    Många julkramar till dig och din familj!

  30. Titti

    Min man skulle få den. Jag har tappat all fantasi och har inte tid att åka och handla mer före jul. Varje dag är planerad varje timme före jul! Tacksamhet för den färdig klapp!

  31. Ann-Sofi Östman

    Hejsan! Om jag skulle vinna den då skulle jag ge den åt min skäggiga man så skulle han kanske bli lite lenare i ansiktet 🙂

  32. annica sundström

    Sonen ser ut som han är tomtens efterträdare just nu, får han denna i julklapp kanske han möter en blivande tomtefru 😉

  33. Angelica

    Till en småbarns far den skulle passa bra, då hans barn all tiden ta. Med denna fräcka maskin, skulle min man bli fin. Med len och mjuk läpp, skulle barnen sluta skrika släpp. När deras far dem pussa, kan barnen med denna maskin fortsätta sussa.

  34. Tina Carlström

    Till min man som äntligen börjar få skägg, vill jag ge denna. Han behöver få känna sig lite manlig.

  35. Johanna

    Jag skulle vilja ge rakapparaten till min sambo, våran 2 åring kastade nämligen ner den han hade i toaletten & innan jag hann upptäcka detta hade vår 3 åring varit så duktig & både gjort nr 1 & två på den 🙂 Min sambo vägrar nu använda den.

  36. Stina Johansson

    Skulle ge rakapparaten till min pappa. Under vintern har han en tendens att börja odla skägg, vilket resten av familjemedlemmarna inte gillar. Han säger alltid att det beror på att det tar för lång tid att raka sig och att hans rakapparat är för dålig. Om han skulle få en sån här skulle han inte längre ha någon ursäkt!

  37. Anna-Carin W

    Jag skulle ge den till min älskade man! Precis en sådan önskar han i julklapp och jag har funderat hur jag ska ha råd med den men man kan ju ha turen med sig, värt att testa i varje fall 🙂 Han är värd den!

  38. Vinbladskan

    Jag skulle vilja ge rakapparaten till min gamla pappa som är 93 år. Han håller fortfarande på och nöter med en gammal sak frpn 60-talet!
    Kram

  39. Amanda

    Hej!
    Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla. Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min sambo. Då jag endast är 17 år gammal och har det inte speciellt bra ställt med min familj så har jag inte så mycket pengar. Min sambo har inte så lång tid kvar här på jorden, därför är jag rädd att detta bli hans sista jul och då skulle jag verkligen vilja ge honom något han skulle bli glad över – då han är den mest godhjärtade person här på denna jord.

  40. Charlotta

    Åh, en helt perfekt julklapp till min äldste son <3, som är nybörjare på det här med rakning 😉 – och som alltid sätter sina småsyskon främst! 🙂

  41. Emma Blomberg

    Jag skulle ge rakapparten till min underbara man☺ Han har önskat sig en i många år sen hans gick sönder så det skulle vara en fin överraskning och julklapp☺

  42. Jennie

    Om jag vann så skulle jag vilja ge min underbara sambo rakapparaten för han ställer upp för mig och barnen i vått & torrt.❤️

  43. Åsa

    Hej, jag skulle vilja ge den till min son som börjar bli vuxen:) Han älskar långduschar så skulle ju passa perfekt om han kunde raka sej samtidigt, och jag har dessutom inte köpt en enda julklapp till honom än så..jaa, kan ju inte bli mer passande:)Lycka till med bebisen:)

  44. Linda

    Skulle vilja vinna den rakapparaten till min sambo som är en underbar pappa till våra tre söner.
    Kram å god jul till er alla!

  45. Susanne

    Jag vill ge den till min älskade sambo å fästman som stöttar mig under det tuffa år vi/jag haft. Min älskade solstråle och stöttepelare. Även den som gör att jag kan slippa ta studielån under min utbildning. En fantastisk kille jag träffat som förtjänar allt det bästa!

  46. Eva

    Hej Mirka! Jag vill ge min fina sambo Anders en rakapparat. Just för att han är den fina sambo och pappa som han är. Kram och god jul till alla i din fina å härliga familj!!

  47. Camilla J

    Jag skulle vilja överraska min man med denna rakapparat. Han gör så mycket för vår familj och är alltid mån om att jag och vår dotter ska ha det bäst. Är en toppen pappa som verkligen bryr sig och är så delaktig i Novas aktiviteter. Skulle vilja ge honom lite extra uppskattning!

  48. Malin Lindström

    Jag skulle ge rakapparaten till min pojkvän, då kanske han skulle börja raka sig lite mer. Han klagar på att det blir irriterat när han rakar sig, så en ny apparat skulle nog få fart på honom!

  49. Annelie Susanna

    Till min älskade man som är svårt sjuk i 2 ovanliga sjukdomar (Lupus och Pemfigoide) för han orkar inte raka sig med vanlig rakhyvel och hans gamla rakapparat gick nyss sönder men vi båda två är ”kunder” hos Försäkringskassan så nu i jultider ska vi i första hand försöka köpa julklappar till våra 6 barn. Men Älsklingen förtjänar lite lyx <3

  50. veronica carlsson

    Jag skulle vilja ge min man rakapparaten. Minns att han fick en Braun när han firade sin 20 årsdag. Nu har 37 årsdagen passerat och han kämpar på med bic engångshyvlar. Det är verkligen dags för en uppdatering!

  51. ulle

    Det hade varit en perfekt julklapp till min son som precis börjat få behov av att raka sig. Men det är ju så ”jobbigt” att hinna med.

  52. Ulrika

    Min älskade man <3 han behöver verkligen en ny rakapparat så han slipper använda hårklippningsmaskinen 😛 tänk vad överraskad han skulle bli. Håller tummar å tår 🙂
    Önskar er en fin jul. Kramar från Ulrika

  53. Erica

    Vilken perfekt julklapp till min underbara sambo! Skulle verkligen behövas då det blir såå vasst när skägget är på gång ut…..då kan man pussas mera

  54. anna fredriksson

    Hej mirka!
    Jag skulle ge den till min man. Vi är 28 resp 29 år å har vart i hop i 15år. Skulle vara kul me en sådan julklapp.

  55. Lovisa

    Jag skulle så gärna vilja ge en rakapparat till min pojkvän som precis har flyttat till Sverige från Sydamerika. Han beklagar sig inte så ofta över att behöva använda mina engångsrakhyvlar men säger varje gång att när han får ett jobb så ska han köpa en riktig rakapparat 🙂 han har inte fått något jobb än och därför skulle detta vara den perfekta julklappen!

  56. Sarah

    Jag skulle vilja vinna den här för att ge till min pojkvän i julklapp. Vi båda pluggar på högskolan och har inte riktigt ekonomin för dyrare saker. Därför vore denna perfekt att vinna,

  57. Kristin

    Vilken perfekt julklapp till min man! Hans rakapparat är helt kass och passar inte heller hans känsliga hy. Hoppas den hamnar i min julklappssäck 🙂

  58. Lina

    Men Hej vad perfekt den vore till min sambo i julklapp! Han har önskat sig en samtidigt som vi sagt att vi inte ska ge varandra några klappar igår då vi både blivit tvungna att köpa både ny bil och ny tvättmaskin. Men hej hopp vad glad han skulle bli över denna!

  59. Micha

    Jag vet att det finns många värdiga vinnare som har kommenterat, jag har ingen topphistoria att berätta jag har ingen man som har räddat mitt liv eller som det har hänt något tragiskt med men jag har en sambo som jag älskar över allt annat på denna jord som jag skulle gå över eld och vatten för

  60. Sara

    Med denna inslagen på jul
    Skulle min sambo tycka de var kul
    Nu ska hans skägg äntligen bort
    Och denna apparat verkar vara av en bra sort
    Efter en månad av movember
    Ska ansikten äntligen bli rakat nu i december
    Denna klapp skulle bli perfekt under vår gran
    Och jag skulle få en stor tack-kram!

  61. mocca

    Den skulle min gamle känslige gubbe få, han tål nästan inte att använda nåt till rakningen för det gör illa vid han , han blir irriterad och får utslag och allt gör ont … men den här tror jag bestämt skulle funka

  62. Jenny

    Åh, denna skulle jag vilja ge min underbara sambo. Hans hy är väldigt känslig, speciellt vid väderomslag, men ändå envisas han med att använda dåliga rakhyvlar. Han fixar allt här hemma sen sonen kom och förtjänar bli lite bortskämd :).

  63. Lina

    Åh min sambo önskar sig en rakapparat i julklapp. Då jag har noll koll på vad man ska köpa för sort vore det ju perfekt att vinna den här! Hoppas hoppas!

  64. Maria

    Skulle så gärna vilja ge denna apparat till mitt ex.. Som kämpar med vardagen och inte stressa m.m han är sjukskriven för utbrändhet . Vore en perfekt överraskning att ge honom den i julklapp.

  65. Maria

    Vinner jag rakapparaten blir den en julklapp till min man. Han jobbar och sliter både på jobbet och hemma. Då jag hemma med barnen är budgeten för julklappar minimal. Det skulle vara kul att överraska med en rakapparat. Tack för en fin blogg! God Jul!

  66. Lola

    Min man fyllde 39 26/11… Han har under våra 15 år tillsammans bara använt hyvel, men han pratar alltid om att köpa en rakapparat!
    Nu är det dags att han släpper hyveln och rakar sig med klass

  67. Jennie Johansson

    Hej Mirka! Min kära sambo har sedan några år rakat sig både på huvud och haka då hårfästet bara kröp längre o längre bak på huvudet!

  68. Linda Ekvall

    Jag skulle ge din till min älskade make som ställer upp och finns där för mig i vått och torrt. Vi har inte råd att ge varandra julklappar. Så det hade varit mysigt att kunna överraska honom

  69. Emma

    Till min fina pappa som alltid gör allt för mej och min familj! Jag är rik som har fått en pappa som honom:) han är helt klart värd en ny rakapparat!

  70. Malin Stenberg

    Min underbara son har på kort tid förvandlats från att vara min mjuka pojke till en hårig hormonstinn ung man. Tänkte att en rakapparat skulle mildra denna tuffa övergång lite;-)

  71. Frida

    jag skulle gärna vilja ge den till min lille bror som verkligen behöver lära sig raka sig klokt då han alltid slarvar och sparar ut sån ful moppe Murre ( halv dan mustasch)

  72. Frida

    jag skulle gärna vilja ge den till min lille bror som verkligen behöver lära sig raka sig klokt då han alltid slarvar och sparar ut sån ful moppe Murre ( halv dan mustasch)

  73. Anna

    Jag skulle vilja ge min man en rakapparat då han är ett stort stöd för mig nu när jag är sjukskriven och han önskar sig en rakapparat. Han är en riktig klippa min man som stöttar mig och tar hand om hem och barn.

    Ha en mysig andra advent:-)

  74. Anna

    Hade gett den till min man… Han har ingen som helst lust att komma ihåg att köpa rakblad själv men han tycker att jag ska komma ihåg detg när jag är i affären… Så att ge han denna hade varit perfekt.

  75. Ankie

    Min älskade sambo skulle behöva en rakapparat. Han gillar inte att vara orakad . Så skulle användas mycket. Han skulle bli jätte glad om han vann den här rakapparaten .

  76. Jeanette

    Jag vill ge denna till min mosters man. Han är en fåordig man men med det största hjärtat jag vet.
    Han är vaktmästare åt kommunen vi bor i och då de flyttar eller lägger ner skolor och förskolor så tänker han alltid på andra….
    Han tar reda på allt som är användbart som ändå ska slängas, och ger bort till folk som behöver/vill ha.
    Jag har fått allt från uteleksaker till barnen, en symaskin och nu sist en hel uppsättning jättefina köksstolar som hade varit i ett personalrum.
    Han gör islyktor hela vintrarna som han ger till folk så det lyser vackert på deras gårdar.
    Han är mån om miljön och om sina medmänniskor och jag tycker han är värd lite uppskattning för att han alltid tänker på andra 🙂

  77. Sandra

    Denna skulle jag vilja ge till min man som verkligen förtjänar den då han har det lite tufft på jobbet just nu..

  78. Christina. Nordwall

    Jag vill ge rakapparaten till min man. Han är så fin när han är nyrakad. Vi har varit gifta i 44 år och är nu pensionärer båda två. Det vore fint att kunna ge honom en ny Waterflexapparat i julklapp!!!

  79. Elisabeth Svensson

    Då det både är jul och min äldste son fyller 40 år vore det glädjefullt och överraska honom med en fin rakapparat
    God Jul från Elisabeth

  80. Lina

    Hej!
    Jag skulle ge rakapparaten till min sambo i julklapp. Han har en ordentlig skäggväxt men hatar att raka sig med hyvel eftersom det tar sådan tid. Vi väntar nu vårt första barn (bf 14/12) och då kommer han att få ännu mindre tid till att raka sig hädanefter. Men jag och bebisen vill gosa med en mjuk och len pappa, inte en skägglurk, så därför skulle rakapparaten vara en PERFEKT julklapp till honom:)
    Kram!

  81. catrin

    Jag vill ge den till min sambo som är pappa till min dotter som är 6 veckor. Hon har kolik och han kämpar med att stötta mig, ta hand om båda oss och har ett nytt, krävande jobb som han sköter galant!!! Han behöver också uppmuntran!

  82. PernillaHj

    Min man skulle verkligen behöva en!
    Alla våra saker blev förstörda i en brand och försäkringspengarna räcker långt ifrån till att ersätta allt…:(

  83. Emma

    Jag vill så gärna ge min sambo den i julklapp! Han är 24 år och har aldrig haft en rakapparat trots att han är av den skäggiga typen. Jag är arbetssökande och har inte råd att köpa en till honom i år heller. Han skulle bli så glad och överraskad!

  84. Cilla

    Jag skulle ge den till min underbara sambo som aldrig hittar den perfekta rakapparaten, nu har han hittat denna o tror att den ska fungera till honom!

  85. Sara från Gällivare

    Denna skulle jag vilja vinna till min man. Världens bästa man och pappa. Detta skulle bli den perfekta julklappen. ☺

  86. Annika

    Till min man, som envisas att raka sig med hyvel men blir typ helt rödflammig av det!
    Denna skulle passa perfekt!

  87. Maria

    Hej,
    jag skulle väldigt gärna kunna ge denna till min sambo i julklapp – för då skulle jag kunna ”låna” den i duschen och samtidigt skulle jag få ha mina rakhyvlar till benen i fred :-).
    Trevlig helg.

  88. Ica

    Jag skulle gärna ge den till min nyblivna sambo. Efter 7 år tillsammans fick vi äntligen adressen till samma plats 🙂

  89. Thea

    Skulle vilja vinna denna till min man, som inte äger en rakapparat (men skulle behöva). Hoppas på vinst, så jag får ihop en julklapp i år!

  90. Alexandra

    Skulle vilja vinna en till min underbara sambo som stått ut med mej under vår graviditet nr 2 som varit allt annat än lätt. Sambon får såna utslag när han rakar sig så han gör de så sällan han kan och nu har sonen 3år fått för sig att man inte kan mysa med pappa när han har skägg.

  91. Sandra

    Jag skulle gärna vilja vinna den till min sambo som har problem med huden. Har väldigt svårt att hitta rätt rakskum och rakapparat eftersom huden är så känslig. Och nu till vintern blir det bara värre. Om jag skulle vinna, så slipper han använda olika produkter som gör huden irriterende. Utan helt enkelt bara använda vanligt vatten mot huden. Det skulle vara toppen:) Hoppas på vinst mot känslig hy:D

  92. Hanna

    Det här måste jag vara med! jag skulle heltklart ge julklappen till min pappa som jag träffar 2x per år bara(bor i sverige mina föraldrar i finland),det vore perfekt julklapp till honom då sist vi träffades i somras så ”råkade” vår yngsta dotter på 2-år låta morfars rakapparat bada i toaletten vilket såklart resulterade att den gick sönder. Vi ville köpa en ny till min pappa men han är så envis & dumsnäll att han kunde visst inte låta oss köpa en ny och han står fortfarande utan rakapparat än idag & kör med hyvlar! Både mamma & pappa är sjukpensionärer så jag vet att de har det tufft ekonomiskt så jag kan tänka mig att pappa prioriterar bort sig själv i detta läge,Det vore helt underbart att kunna ge en ny rakapparat till han i julklapp,det skulle isf vara julklapp från vår minsting till sin morfar☺️

  93. Tina

    Åh, det här skulle jag vilja ge min son:)
    Jag var ute på stan och gick
    Då fick jag se denna märkliga manick.
    Slut p lödder och en massa klad
    du kan använda den utan sladd.

    Kram från Tina

  94. Åse Molin

    Hej, jag jobbar som personlig assistent och skulle vilja ge min brukare den i julklapp. Han får alltid stora sår tex på läppen då det är svårt att raka honom och denna skulle vara perfekt för att slippa snugga honom varje gång. Det skulle vara underbart att få glädja honom med denna i julklapp. Kram ❤️

  95. Sabina

    Skulle vara en perfekt julklapp till min pojkvän, han rakar sig alltid i duschen och det blir inte riktigt bra med hyvel:(
    Är inte så mysigt att pussa en stickig kille:(

  96. Madeleine

    Hej!
    Vill gärna ge en fin julklapp till min ”gubbe”, det är han verkligen värd när han pysslar om mej så fint 🙂

  97. Annelie

    Hej Mirka! Jag skulle ge den till min sambo. Han är världens bästa sambo o förtjänar en fin present. Han har länge pratat om att en rakapparat vore skönt att ha. Så det vore verkligen perfekt

  98. Maria B

    vi ger inte varann julklappar, men det här skulle vara en toppenklapp till min sambo, han rakar sig med rakhyvel, så det börjar väl dags att ta det till nästa nivå, en riktigt bra rakapparat och ännu bättre då det är en som är snäll mot huden.
    Han har ställt upp för mig så otroligt mycket, om jag har turen att vinna denna skulle jag få visa lite uppskattning tillbaka 🙂

  99. Marika

    Min kära sambo ställer alltid upp för mig och barnen. Vi firar 10 års förlovningsdag och jag vill överraska honom med något han verkligen behöver.

  100. Karin

    Jag skulle ge rakapparaten till min sambo som varit sjukskriven en längre tid på grund av diskbråck.. Att få en så fin rakapparat hade gjort honom väldigt glad. 🙂

  101. Anna - MammaHelaVeckan

    Sen min man var tonåring och hår i ansiktet fick
    En manuell rakyhyvvel han använt, oftast i oskarpt skick
    Idag är han gammal, över 40 år
    Av vana han hyveln använder, medans åren de går
    Jag har länge hävdat en en rakapparat han ska ha
    Men han menar att ingen är tillräckligt bra
    En Braun WaterFlex låter för bra för att vara sann
    Jag tror det är precis vad som kan omvända min man!

    Hållr mina tummar och tår!

  102. Eva

    Jag skulle ge den till min son som har en dålig rakapparat som han hela tiden får ladda och ändå räcker inte strömmen till en rakning + att den rakar dåligt. Grabben är arbetslös så det vore roligt att få överraska han med en ny rakapparat!

  103. Charlotte

    Tack för trevlig blogg- Om jag hade turen att vinna skulle juklappen gå till den 16 åriga sonen så han slipper ta pappas 😉

  104. Sofia Andersson

    Jag skulle hemskt gärna vilja ge den till min pappa om jag vann. Helt enkelt för att han är värd den.

  105. Therese

    Skulle gärna vilja vinna denna till mina söners pappa. Så kul det hade varit om de fick ge sin pappa en fin julklapp.

  106. Therese

    Jag hade gett denna rakapparat till min man, då vi den 29 dec varit gifta i ett halvår så hade färjan fått den i present 🙂

  107. Annster

    Önskar vinna rakapparaten till min älskade sambo.
    Han har aldrig ägt en rakapparat i hela sitt liv och jag tycker det är på tiden att få överaska honom med denna fina vinst 🙂

  108. Anki

    Om jag skulle få den stora lyckan att vinna en Braun WaterFlex så skulle min älskade son få den som fyller 22 år nu den 9 december <3
    Kramar från Skåneland

  109. jenny

    Hej!
    Om jag vinner rakapparaten skulle jag ge den till min sambo i julklapp då jag för några år sedan gav han en med sladd men önskar sig en sladdlös. Så det vore perfekt att vinna just denna 🙂 mvh jenny

  110. Madeleine

    Jag skulle vilja ge min sambo och mina barns pappa den i julklapp då jag inte kommer att ha råd att köpa någon julklapp till honom i år! eftersom jag har blivit inlagd på sjukhus med hot om för tidig förlossning och han har fått vabbat med vår son som ännu inte börjat på förskolan så är det ont om pengar nu men skulle ändå vilja ge honom något för att visa min uppskattning till honom nu när han ensam tar hand om barnen och allt hemma, och gör det så jäkla bra!

  111. Christina P

    ÅHH! vilken fin julklapp <3
    Denna fina rakapparat skulle jag vilja ge min kära man ,som verkligen behöver en ny då den gamla går knappt an. En fantastisk överraskning skulle det vara , att på julafton kunna få förklara ;
    Att denna vann jag till dig kära gubben så jag slipper känna på skäggstubben 😉

  112. Stina

    Skulle vilja ge bort denna rakapparat till min underbara pojkvän som har svårt med rakning just på grund av känslig hud och acne. Tycker han är värd det då det varit en tuff period men han finns alltid där och ställer upp för mig. Kram på dig 🙂

  113. Emma

    Åh ! Hoppas att jag blir den som vinner. Vem ska då få rakapparaten undrar du väl nu? Jo ! Ingen mindre än min man 🙂 då kanske jag äntligen skulle få slippa att tjata på att han ska raka sig. Detta vore en perfekt julklapp från mig och barnen.

  114. Anne

    Jag skulle vilja ge min underbara sambo en rakapparat i julklapp! Han har aldrig fått någon rejäl julklapp av mig. Den här skulle vara toppen!

  115. Marlene

    Den här skulle jag verkligen vilja vinna! Den perfekta julklappen från barnen till sin morfar! Dom tycker nämligen att han sticks alldeles förfärligt mycket när dom kramas med varandra! 😉

  116. Elin

    Åh jag skulle bli överlycklig om jag vann denna fina rakapparat! Jag skulle ge den till min sambo som har fått stå för mycket av det ekonomiska nu när jag pluggar! Skulle vilja visa lite uppskattning trots min dåliga ekonomi, allt kostar ju pengar tyvärr 🙂

  117. Erika Renman

    Hej Mirka!
    Jag hade gärna gett den fina rakapparaten till min kära sambo. Varje dag beklagar han sig över sin och så fort vi kommer till min pappa lånar han hans rakapparat.
    Härlig blogg! Keep up the good work!

  118. Johanna

    Hej Mirka!
    Denna rakapparat skulle jag ge min älskade sambo Daniel i julklapp, då han jämt skär sig på sina rakhyvlar. Han är värd denna då han även har tjatat om en bra i ett bra tag. PS. Då kanske jag inte behöver tjata på honom att raka sig.

  119. Jonna

    Hej,
    Jag vill ge den till min älskade maken som fyller år snart. Det bli perfekt present för honom. Önskar vi er en riktig god jul!

  120. katja

    Denna skulle vara super för min man. Varför? För att hans skägg växer så jäkla fort och dottern på 2,6 inte vill pussa sin pappa när han är stickig 🙂

  121. Maria Öberg

    Till den finaste Pappan från vår dotter. Till en pappa som rakar sig allt för sällan och gärna när jag precis har städat handfatet. Perfekt att raka sig i duschen.

  122. Nina

    Skulle vilja ge rakapparaten till min älskade man som dessutom är en underbar pappa till vår son på 3 månader 🙂

  123. Martina

    Hej Mirka ! 🙂
    För 11 dagar sedan blev jag & min man föräldrar för första gången, vilket känns helt underbart & vår son är det bästa som har hänt oss ! <3
    Sist min man rakade sig var för ca 14 dagar sedan (!!!) & nu tycker både jag & sonen att han är väldigt STICKSIG ! 😉
    Tänk vilken underbar första julklapp han skulle få av sin son om vi fick vinna denna rakapparat ! Nu håller vi alla tummar, tår & tassar ! <3

  124. Marie Krantz

    Godkväll !

    Detta vore absolut bästa julklappen till mannen. Den rakapparat han har i dag har sett sina bästa dagar. Pussar och kramarna man får känns vassa och stickiga. Med Braun Water Flex så skulle det bli en slät och fin rakad man ,mjukt och lent precis som det ska vara. Mvh Marie

  125. Ghita

    Hej!
    Jag vill ge rakapparaten till min son. Han är 21 år och har precis flyttat hemifrån. Det är så tomt här hemma utan honom. Jag skulle vilja visa honom att han finns i mina tankar med en fin present. Kram Ghita

  126. Kristina Persson

    Jag funderade först på att inte skriva nåt. Men så slog det mig. Min lillebror hjälper alltid mig med min bil, så fort jag behöver hjälp. Jag har inte ekonomi att betala honom men skulle bli så glad om jag kunde få ge honom en så otroligt fin present som tack för all hjälp. ♡

  127. Hanna Larsson

    Hej
    Jag skulle gärna ge denna till min man som nu vid årsskiftet ska gå på pappaledighet.
    Du vet ju hur det är att ta hand om en 15 månader prinsessa.
    Det skulle vara bra om det gick fortare att raka sig =)

    Med vänlig hälsning, Hanna

  128. Ann-Sofie

    Hej jag skulle jätte gärna vilja vinna denna rakapparat till min sambo. Han rakar sig med hyvel just nu och efter två dagar är det vasst stubb men då tycker han att det gör ont att raka sig och det blir som sår. Så denna apparat kan verkligen hjälpa honom.
    Mvh Ann-Sofie

  129. Becca L

    Hej ! Skulle jag vinna denna skulle min ”bonuspappa” få den i julklapp av mig. Han har alltid ställt upp för mig oavsett vad det gäller, då min pappa inte varit intresserad av mig och mina syskon. Håller tummarna för en vinst 🙂 kram

  130. Veronica H

    Vill ge barnens gudfar denna rakapparat då han är en viktig och betydelsefull person som finns där när mamma eller pappa inte räcker till

  131. Ellen

    Vill ge den till min sons pappa som just nu kämpar med en svår sjukdom som kan ta hans liv. Hoppas verkligen att kunna förgylla hans jul med denna.

  132. Caroline P

    Jag skulle vilja vinna rakapparaten till min sambo. Han har önskar sig en sån länge. Jag tycker han är värd en sådan vinst för att han alltid sätter mig och våra två barn först. Hoppas verkligen på vinst! <3 kram o god jul på er!

  133. Elin

    Skulle vara en helt perfekt julklapp till min älskade sambo. Han är en underbar pappa och sambo som jobbar och sliter för att vi ska ha det bra, då jag är arbetslös. Dessutom firar vi sju år tillsammans på julafton 🙂 skulle vara så roligt att överraska honom!

  134. Eva Karlsson

    Hej !

    De här hade varit en underbar julklapp till min pappa som inte har det så gott ställt, och har dessutom förlorat sin son i suicid i höst. En mild tröst men allt som kan vara upplyftande behövs just nu så detta hade jag gärna vunnit till honom. Karln min har redan en rakapparat men pappas är trasig och nu kör han på engångsrakhyvlar…

    Hoppas ! : )

  135. Lisette

    Åhhh jag skulle vilja ge min man en sån här! Han har provat så många rakapparater som han inte tyckt om och sååå många som är i dålig kvalitet som gått sönder efter ett tag. Jag skulle bli överlycklig för min mans skull om vi vann en sån här! Håller tummar och tår.

  136. Katarina

    Skulle jag vinna denna underbara rakapparat skulle mannen min få den då han aldrig unnar sig något och använder fortfarande sin som han fick i konfirmationspresent för 20 år sedan.

  137. Weronika

    Min sambo som fyller år 3 dagar efter julafton, så svårt att hitta på bra julklappar och presenter så nära inpå.

  138. Karin

    Hej mirka!
    Jag vill vara med och tävla =)
    Om jag vinner skulle jag ge den till min man, han påminde mig häromdagen att han hade önskat sig en rakapparat av mig för sisådär 15 år sedan, och att han minsann inte hade fått någon än. Så det skulle vara perfekt om jag hade kunnat få överraska honom med den här =D
    Kram från mig!

  139. Sophie Jansson

    Skulle vilja ge denna till min lillebror, som alltid ställer upp för mig och min familj. Han lagar bilarna, hjälper till på våran gård (fast han är allergisk o får röda ögon och nyser av djur och ensilage) och leker med barnen ( o köper saker som vi inte riktigt har råd att köpa till dem) Skulle vara kul att ge honom något för en gångs skull!

  140. Sandra

    Om jag vann skulle min fina sambo få denna i julklapp. I januari föddes vår son så i år lägger vi inte så mycket på julklappar till varandra så då skulle det vara kul att överraska med denna:)
    Kram Sandra

  141. Matilda

    Jag vill ge min älskade pappa en fin julklapp, då han aldrig har tid övers för sig själv skulle det betyda mycket att få höra rakappareten användas då han älskar att vara nyrakad och i hans ögon finare haha. Jag vet att han aldrig mer skulle behöva skylla på tiden med denna, så nu hoppas jag på vinst! Kram

  142. AmandaL

    Till världens bästa pappa! Som inte kan närvara under julen pga jobb på havet! Det är första gången på mina 24 år som han inte är med! Vet att han skulle bli superglad då han skulle behöva lite uppskattning å snabb å fin rakning på morgonen på en trång oljeplattform! Jag håller alla tummar å tår ❤️

  143. Rebecca Järnefjord

    Jag skulle ge den till min underbara sambo. Han har en gammal rakhyvel just nu, men han får mycket finnar vilket gör att han blöder mycket när han väl rakar sig. Denna vet jag att han skulle uppskatta! Då kan han raka sig oftare och jag slipper bli kittlad av hans skäggstubb när vi pussas 🙂

  144. Malin Svensk Björck

    Vill ge till min fantastiska man som ställer upp för mig jämt!
    Han hjälper mig med väldigt mycket då jag är handikappad och kroniskt sjuk.
    Men han gör det med ett leende och aldrig suckar.
    Utan honom skulle inte mitt liv ha nån livskvalitet

  145. Janet

    Hej! Vill vinna rakapparaten till min underbara man som har stått ut med mig i snart 12 år. Varit gifta i snart 3 år. Vi har 2 underbara söner. Victor är 5 år och Emil är 1,5 år. Hoppas på vinst så att barnen kan ge sin pappa en julklapp som han inte vet någonting om. (Hemlig)

  146. Emelie

    Hej Mirka!
    Efter 10 underbara år och två fantastiska söner tillsammans så skulle jag vilja ge denna fina julklapp till en underbar man och pappa <3 Han ger alltid mig och barnen det vi behöver men glömmer ofta bort sig själv, så därför försöker jag också att ge tillbaka så ofta jag har möjlighet, men som student har man inte den bästa ekonomin till att göra det så ofta.
    Han är värd mer än allt på denna jord så skulle bli väldigt glad om jag och barnen får ge honom denna fina julklapp <3

  147. Malin

    Oh den skulle bli perfekt till min man. Han satt just och muttrade över sin dåliga rakapparat. Han är rädd att han förväxlas med tomten om han inte får rakat sig ordentligt snart.Tomten är ju inte så illa han heller men jag föredrar min man.

  148. josefine

    Skulle vilja ge denna till min fantastiska man som aldrig rakar sej för att han inte orkar när han jobbar både ute i sitt eget företag och hemma på lantbruket för att vi och alla ni andra ska kunna få mat på bordet. Samtidigt som han gör det möjligt för mej att vara hemma med våra två underbara barn och ge dom en ovärderlig uppväxt som bara bondungar får!

  149. Susanne

    Hej
    Jag skulle verkligen vilja ge bort en rakapparat till min far som är svårt sjuk i lungsjukdomen kol. Eftersom han inte får tillräckligt med luft skakar han mycket vilket gör det svårt att raka sig och han vill verkligen, trots sin sjukdom, se fräsch och stilig ut.
    Hälsningar Susanne

  150. Sofie

    Åh denna skulle jag vilja vinna till min man. Sa igår att vi inte skulle köpa julklappar till varandra iår.. Tyvärr räcker inte pengarna till när man är föräldraledig:( Det skulle verkligen uppskattas av både han o mig!

  151. ida

    Jag skulle verkligen vilja ge en sån till min sambo, han behöver den så mycket! Han kör med vanliga engångsrakblad för att han hellre vill lägga pengar på mig och våra barn. Han är verkligen värd den!

  152. Mia

    Jag behöver en rakapparat att ge i julklapp åt min man. Han är lite väl skäggig, och passar perfekt efter bastubadet.

  153. liselotte

    Jag är gärna med och tävlar om en rakapparat till min son, som man så vackert får inse har blivit stor och faktiskt behöver en rakapparat. Mvh Liselotte

  154. Louise

    Det här vore den perfekta julklappen till min kära man! Har länge försökt övertala honom att använda rakapparat istället för hyvel. Varje morgon stå han där med hyvel, stressad som tusan, och sen 1 timmas pendling till jobbet. Men denna rakapparat skulle han kunna slå två flugor i en smäll, raka sig i duschen. Tror han skulle bli superglad! Och jag med:)

  155. Sanna

    Åh, vilken fantastiskt vinst! Den här skulle jag vilja överraska min fina pappa med, då han alltid får exakt samma julklappar varje år t o m utav jobbet. Han skulle därför garanterat bli mycket överraskad utav något helt nytt och annorlunda.

    Dessutom har jag hört ifrån någon som viskat i mitt öra att hon gärna vill ha sin karl nyrakad på julafton. Så det vore med andra ord inte bara pappa som skulle bli glad, utan även mamma 😉

    Kram Sanna

  156. Suzanne

    Om jag vinner så skulle barnen få ge den till sin pappa i julklapp. Han har en väldig skäggväxt och behöver raka sig ofta så jag tror att den här skulle uppskattas av honom. ♡

  157. Elisabeth

    jag vill ge rakapparaten till min lillebror som precis blivit pappa till en liten tjej efter många års väntan

  158. Lina

    Skulle ge den till min blivande man. Vi firar 10 år som förlovade nu i december, bröllop kommer nog snart…
    Hade varit kul att överraska honom med en användbar present… Men de hjälper väl inte hur mycket jag än håller tummarna…

  159. Tagrid

    Hej Mirka! Vilken fantastiskt passande tävling för mig! Jag har i över ett halvår vetat vad jag ska ge min sambo i julklapp och det är just en sådan rakapparat! Nu har det blivit dags att köpa en men upptäckte att sådana är väldigt dyra och med min lilla studentekonomi kommer jag få svårt att ha råd med den men jag har ju sagt till min käre sambo länge nu att ”jag vet precis vad du ska få i julklapp!”

  160. Elin palmqvist

    Hade gärna gett min man en sådan fin rakapparat i julklapp, han håller på med sina engångs hyvlar, så han hade verkligen behövt en!

  161. Ulrika pettersson

    Jag skulle ge den till min underbare svärson,för att han gör min dotter lycklig. Ännu lyckligare skulle hon bli om han inte vore så ”sticksig”

  162. Emma

    Jag skulle ge den här till min bonuspappa som Alltid klagar över sin dåliga gamla rakapparat. Han skulle bli super glad men framförallt skulle resten av familjen bli glad att slippa höra hans ständiga klagande, haha en smart julklapp för alla 🙂
    Kram

  163. Lotta Larsson

    Kanske helt enkelt behåller den själv om jag vinner. Borde ju funka till benen också. Perfekt att använda i duschen. Annars så börjar min 15- åriga son få mustasch så rätt vad det är så behöver jan raka sig och då är det ju bra att ha en när det blir dags. 🙂

  164. Emma

    Jag skulle ge denna som julklapp eller födelsedagspresent till min sambo. Jag skulle vilja att han uppdaterade sin gamla. Då blir ju detta en present till oss båda.

  165. Helena

    Åh, maken och jag firar 28 år nu i december och fyra barn det blivit. Det jag ofta fått påpeka för denna gosiga man är att jag uppskattar om han är nyrakad, i alla lägen. Så att få ge honom detta rakset i julklapp skulle vara toppen helt enkelt!!!

  166. Laila

    Skull överraska min man som rakar sig varje morgon, men ändå ser väldigt orakad ut på kvällen. Han skulle behöva en ny effektiv rakapparat som han kan använda i duschen.

  167. Sanna

    Jag skulle vilja ge den till min blivande man i julklapp så har jag en present avklarad då han fyller år den 23(!)e också…

  168. carina Andreasson

    Snart är julen här och jag skulle vilja ge denna till den 17 åriga sonen där, så han kan försöka sig på några skär. Den vi köpte till födelsedagen visade sig vara kass,den var väl inte tillräckligt vass.. Om denna låg under granen skulle han bli gla,och skäggväxt tas bort bra!

  169. Bodil Andersson

    Detta skulle bli en perfekt julklapp till min 16- åriga son. Han har precis börjat raka sig och har problem med att raka med hyvel då han har lite acne som ”tar emot”. Han önskar en rakapparat och skulle bli såååååå glad om han fick en. Gillar din blogg och läser den varje dag:). Nu håller jag tummarna……….God Jul till din stora härliga familj.

  170. Linnea

    Jag skulle ge denna till min man, då det är väldigt svårt att få honom att raka sig. Det görs i princip bara när han ska på kalas.

  171. Pernilla

    Skulle ge den till min fina make. Han är värd en julklapp som denna. Han är inte van att bli bortskämd. Kram och God Jul! 🙂

  172. Ottilia

    Jag skulle vilja ge denna till min älskade pappa som är alldeles för dålig på att unna sig saker någon gång ibland. Han förtjänar verkligen att få något nytt!

  173. jennie östman

    Jag skulle vilja ge sambon en rakapparat i julklapp. Den han har nu fick han i julklapp 2001. Jag brukar inte ge honom några julklappar annars men han brukar ge mig så då skulle det kännas bra att ge någonting tillbaka.

  174. frida

    i år finns inte pengarna att ge julklappar annat än till barnen, jag skulle ge denna till min fantastiska sambo som varje dag trixar, jobbar och kämpar för att vi ska ha de bra. När fk får för sig att strula får vi snällt vänta och klara oss på dom pengar som finns, och aldrig aldrig någonsin har han gnällt fantastiska man ♡ skulle kännas fint att få ge honom något för de ♡

  175. Född i Norge

    Jag och min man har varit gifta i 45 år i januari,
    så det har blivit en del presenter och julklappar under årens lopp.
    Denna hade varit perfekt som julklapp detta året.
    Hälsningar Skåne.

  176. Helena Hedengren

    Tack för en fin blogg. Jag skulle så väldigt gärna vilja vinna denna för jag skulle vilja ge min pappa den då han alltid ställer upp för mig och min dotter, det är aldrig några problem, han är så himla snäll och finns alltid där och ställer upp vad det än är så det skulle vara härligt att få ge honom en present som jag vet att han skulle uppskatta jättemycket. Stor kram till dig och fin fina familj /Helena

  177. Frida Andersson

    Denna skulle jag mer än gärna vilja vinna till min man. Han förtjänar allt, han är en enorm stöttepelare.
    Då detta år varit fruktansvärt tufft med mängder av sjukhus vistelser. våran älskade son Ludvig 1 år 8 mån, blev en ängel 19 nov efter att ha kämpat sig genom tuffa behandlingar mot neuroblastom!

  178. Susanne From

    Jag skulle Vilja ge den till min son som har flyttat hemifrån och börjat läsa på gymnasium på anan ort 50 mil bort,då ekonomin inte är den bästa så är det här den perfekta julklappen som han kommer att ha nytta av många år.

  179. nettan

    Åh en sån vill jag ge till min älskade sambo sedan 10år som även är pappa till våra tre barn. Han ställer upp som 17 på mig och familjen genom att dra det tyngsta lasset ekonomiskt då jag varit mammaledig och pluggat i sammanlagt 6 år och har 1 och ett halvt år kvar på min utbildning. Han tycker dessutom att det är så tråkigt att raka sig så han kanske blir bättre på det om han får en sådär fin apparat.

  180. sofia

    Hej! Skulle vilja ge denna till min sambo Eric, vi är precis som du gravida med nr 1 och min graviditet har varit annat än bra, vet inte vad jag skulle gjort utan min sambos stöd och tålamod. Varför denna rakapparat vore perfekt är för att han länge funderat på att köpa en samt att det går snabbare än på det traditionella hyvel sättet, och att spara tid blir viktigt som småbarnsförälder antar jag 😉

  181. Erika

    Skulle verkligen vilja vinna en sån antingen till min man eller son. Då dom har enorm skäggväxt och är less på att hålla på med lödder och hyvel. Vilket oftast resulterar i skärsår varje gång. / kram på dig.

  182. Susann

    Jag skulle ge den till min man för att han alltid stöttar mig i allt jag gör och för att han behöver en 🙂

  183. Sandrs

    Jag skulle vilja he den till min sambo o våra fyra flickors pappa. Han är en helt underbar person som alltid ställer upp för oss fem och gör sitt bästa

  184. Pernilla

    Jag skulle ge rakapparaten till min 14-årige son i julklapp. Så här i tonåren börjar fjunen att växa och raka med hyvel är svårt. Dessutom verkar den toppen som kan användas i duschen, för där bor en stor del av den vakna tiden

  185. Linda

    Om jag hade turen att vinna skulle jag ge den till min pappa. Han är expert på att skära sig under rakningen, behöver verkligen pröva någon ny rakapparat!

  186. Lena

    Hej Mirka, tack för en bra blogg.
    Om jag skulle vinna, vill jag ge den i julklapp till min underbara man.(sedan 20 år)
    Han envisas med att raka sig med hyvel och jag vill ta honom in i elektronikens värld 2015

  187. Carola

    Den skulle jag ge min man han skulle verkligen behöva en ny. Finns det något härligare att känna den mjuka kinden efter en rakning.

  188. Annette

    Vi har nyss blivit morföräldrar till en underbar liten Theo. Och självklart måste morfar vara mjuk och len när han pussas med lillkillen <3

  189. Linda Sandberg

    Hej
    Jag skulle vilja ge min sambo den i julklapp för han behöver verkligen en!
    Med vänlig hälsning Linda

  190. Annica

    Hej
    Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min man, han har så svårt med rakning eftersom han har skorv i skägget. Han är dessutom mitt stöd i allt som varit omkring oss detta år.
    /Annica

  191. Jessica Nyman

    Hej,
    En perfekt present till min sambo som verkligen behöver en ny rakapparat men väljer att ge sina barn det dom behöver och även mig 😉 just nu ligger han med vinterkräksjukan och jag tycker så synd om han att jag skulle vilja ge honom denna!
    Ha det bäst! Kram Jessica

  192. Johanna L

    Jag skulle vilja vinna den till min snart 18:e son, han är för lat att raka sig, och som den halvitalienare han är så ser det för jäkligt ut, när han är nyrakad så är han min lille gulleplutt igen, så på sätt så vinner jag också och får behålla min pojkes babyface ett tag till 🙂 🙂

  193. Sara

    Jag som aldrig vinner något… Men om turen skulle komma till mig så skulle jag ge bort den till min kära make. Så slipper jag kanske säga med ett leende ”Du måste raka dig, du ser för jävlig ut” som en pik om att nu är det dags igen om det ska bli nå ”fars dag” när liten lagt sig och somnat ikväll.

  194. Camilla Forsgren

    Jag skulle vilja ge en sån rakapparat till min man i julklapp. Han har väldigt mycket problem med huden, både i ansiktet och på andra delar av kroppen. Så han skulle verkligen behöva en rakapparat som han kan använda i duschen istället för rakhyvlar som bara skär och gör huden ännu värre. Vill bara att han ska få känna mjuk hud istället för eksem och sår som kliar.

    Tack på förhand
    Camilla

  195. marie

    MIRKA
    Jag skulle väldigt gärna vilja ge denna skönhet till min 17 åriga son som har skägg som en tomte.Har ett vad med en kompis att han inte ska raka sig innan jul.Denna skulle bli perfekthjälp så jag får tillbaka min söta icke skäggiga son.
    Marie

  196. Hannah

    Min man har en rakapparat från 1800-talet (lätt överdrivet men nästan) 🙂
    Den låter som en mindre motorsåg men rakar nästan inte alls… Han skulle aldrig unna sig en ny utan tar det viktigaste först vilket alltid är saker till andra! En ny apparat till honom utan att han behöver känna att vi lagt pengar på ”fel” sak det hade varit underbart!

  197. Jennie

    Jag skulle vilja ge den till min goa sambo. Så jag slipper städa små skäggstrån i hela badrummet efter han. Perfekt att kunna raka sig i duschen. Önskar jag kunde köpa en åt han, men när man är mammaledig efter att ha fått vår underbara lilla pojke är det inte så lätt. Hoppas…..

  198. Lisa (sjubarnsmamma)

    Min son som snart blir 18 år har några önskningar då det gäller både julklappar och presenter. Han önskar sig en rakapparat så skulle jag vinna så hade min son fått denna i julklapp. Jag hoppas verkligen på tur för min son hade blivit överlycklig.

  199. am

    Hej!
    Jag skulle ge denna till min 20årige bror, då jag tycker han behöver bli bättre på att raka sig helt enkelt, hyvlar är inte tillräckligt för en hårig man 😉

  200. Emmy

    Hej! Jag skulle vilja ge denna till min man som inte köper rakblad ofta en nödvändigt då vi skurit ner på alla kostnader som inte är akuta. Allt för att sonen ska få vara hemma lite till och inte gå på förskolan innan han är redo. Jag skulle bli så innerligt glad om jag fick ge denna till den fantastiska människan som försakar allt för att hans barn ska vara trygg!
    All kärlek!
    Med förhoppning/Emmy

  201. Jeanette Moberg

    Jag skulel vilja ge den till min älskade man som alltid tar slut på varmvattnet i duschen när han rakar sig. Med denna rakhyvel slipper kanske resten av familjen duscha kallt 🙂

  202. Åsa

    Jag vill ge min älskade pappa denna i julklapp!! Han har det jobbigt då han fått alzheimers som 70 åring och alldeles nyligen fått komma till ett korttidsboende efter en besvärlig lunginflammation. Mammaledig med vårt fina tredje barn så är det svårt att få pengarna att räcka runt. Kram & God Jul

  203. Louise

    Min sambo svär till förbannelse varje gång han ska raka sig och plus att då han gör det under kranen med raklödder och det är inte tillräckligt med tryck i någon av våra kranar så skulle jag vilja överraska honom med en rakapparat. Vi firar jul på två olika håll detta året, han i Polen med barnen och jag med lilltjejen hos min kusin så detta skulle bli min julklapp till honom när de väl kommer hem :-).

    Håller tummar och tår att jag vinner.

    Önskar dig och familjen en bra dag.

  204. Jessamy

    hej.

    Jag skulle vilja ge den här till en dagispappa. För att jag tycker att han förtjänar att få en hemlig överraskning.

  205. Lisa

    Jag skulle ge den till min man, sist han fick en rakapparat var 10 år sedan. Nu väntar vi vårt 3e barn om 7 veckor och allt fokus är på mig och bebisen, han skulle bli så glad för att få lite uppmärksamhet i form av denna 🙂

  206. Sofia H

    Åh de skulle jag vilja vinna till min sambo. Han rakar sig på sin höjd en gång per vecka efter mkt tjat från mej.. Tycker inte att det är jättemysigt att kramas med någon som sticks.

  207. Emma

    Hej!
    Vill ge min sambo en ny rakapparat i julklapp. Att stå med hyvel var och varannan dag är inte hans grej, blir lätt skärsår när man i stressen kl 4.30 innan jobbet ska raka sig. Så med en ny apparat kanske jag slipper tomteskägget oftare än varannan vecka.

  208. Linnea

    Om jag vinner skulle jag ge den till min älskade sambo, haft det lite knaggligt ett tag och skulle vilja ge honom en fin present!

  209. Tinne

    Hej! Jag skulle gärna vilja ge min sambo denna rakapparat i julklapp. Han har alltid haft helskägg men om han får en sån här fin apparat så kanske jag och våra barn kan få se hur har egentligen ser ut 🙂
    Många kramar från mig!

  210. Linda

    Hej skulle vilja ge denna till min bror som är en stor stöttepelare till mina barn då de inte har någon morfar (min bror är 16 år äldre än jag) .
    Lycka till m graviditeten!! E lite avis faktiskt!

  211. Elin

    Hejsan min man skulle verkligen behöva en då han är helt hopplöst dålig på att komma ihåg att köpa nya rakhyvlar och därför blir hopplöst skäggig innan det blir av rakat .
    Med en liten bebis på väg vill han själv ha bort det vassa , våra andra barn tyckte det var hemskt med skäggstubb när de var små =)

  212. Agnes Grape Nutti

    Jag skulle ge rakapparaten till min man som en pik till att han ska raka bort skägget som han skaffade efter vår son föddes i maj efter 14 år tillsammans utan skägg.

  213. Therese

    Jag tycker att jultomten kan behöva sig en ny rakapparat 🙂 i år blir det maken som får agera jultomte på julafton hemma hos oss och alltså är den som kommer att få den om jag vinner!

  214. Johanna

    Hejsan Mirka!
    Jag skulle vilja vinna rakapparaten till min sambo som snart fyller 30. Hans så kallade ”ålders kris” har yttrat sig genom en samling av ansiktsbehåring. Av den anledningen behövs det trimmas och fixas lite runt omkring. Kris till trots antar jag att jag är glad för att han ”krisar” med skägg och inte genom att byta ut mig mot en ”modell yngre” så att säga! 😉

  215. Emma

    Självklart skulle min underbara pappa få denna i julklapp! Min pappa är inte bara en förälder, utan en förebild & vän! Mer kärlek & uppskattning till familj & vänner gör själen gladare! 🙂

  216. Linda

    Jag håller alla mina tummar och tår för att jag kanske har tur i denna tävling. Skulle blivit en perfekt julklapp till min man från mig och våra tre barn. Något han skulle uppskatta och verkligen bli glad över eftersom hans nuvarande sjunger på sista versen och börjat att luggas:) God jul till dig och hela din familj.

  217. Frida mamma till 3 mirakel

    Åh denna skulle jag ge till min älskade make som var ett stort stöd vid min förlossning, fick en pojke 4 veckor för tidigt, på bara 2h efter störtblödning och med fruktansvärda värkar, men min man var där för mig och jag kände mig så älskad och trygg trots allt jobbigt kring förlossningen. Han skulle jag ge den till. Kram till hela underbara familjen Norrström! <3 🙂

  218. Tina

    Till min gubbe, som varit min i snart 40 år:) Vi har 2 döttrar ihop, plus 1 barnbarn.
    Han fyller dessutom år 22 dec!
    Att jag också fått lite stå på hakan, är bedrövligt, men då kan vi ju samsas!:P
    Hoppas på tur!

  219. Charlotte

    Jag skulle vilja vinna rakhyveln till min sambo. Han har haft många elektriska rakapparater, men alla har gått isönder. Så nu har han helt enkelt gett upp och använder sig av engångs-rakhyvlar. Så detta hade varit en perfekt julklapp till honom, som dessutom kanske inte går sönder! 🙂

  220. Anna

    Hej! Jag skulle gärna vilja vinna en rakapparat till min man. Han ställer ALLTID upp och hjälper sina gamla föräldrar och hela min familj (två föräldrar och en bror). Han skjutsar, han bär, han packar, han släpar, säger aldrig nej och ställer alltid upp. Han gnäller eller klagar aldrig, men han har börjat kalla sig själv för Benson. Han dammsuger alltid vårt hem och har alltid maten färdig när jag kommer hem. Han är en fin man och han förtjänar en rakapparat (som jag själv inte har råd med).

  221. Katarina Elmberg

    Jag vill ge min man en rakapparat i julklapp, dels för att han behöver ne ny, men framför allt för att han skall veta hur mycket han betyder och betytt för mig och våra 6 barn. Min långa sjukdomskamp, som jag jobbar med sviterna av, där har han funnits som mitt stöd och givit mig möjlighet att vara arg/ledsen och liten.
    Nu när jag är över ytan, vill jag visa min tacksamhet så mycket jag kan. Han är den bästa pappan man kan ha till sina barn.

  222. Victoria

    Hej!
    Jag skulle gärna vinna den för att ge till min man. Han har aldrig ägt någon rakapparat! Kanske är dags nu när han snart fyller 45 😉

  223. susanne ståhl

    Hej. Skulle jag vinna rakapparaten så skulle jag ge min man den. Den han har, har han haft sen start och han är i dag 44 år. Den har liksom gjort sitt. Den håller liksom på att rasa i tusen delar. Så med en ny och hel så skulle jag nog få pussa en nyrakad man lite oftare 😉

  224. Natalie

    Oj jag skulle nog ge den till min sambo som en liten pik för att det är dags att raka sig nu haha, han äger ingen sådan här bra maskin då vi lever på en väldigt tight budget just nu så han är för lat för att raka sig med rakhyveln hela tiden så denna skulle bli perfekt. Då skulle jag slippa alla skäggiga och stubbiga pussar! haha det gör ju ont på hakan då..

    Massa kramar på dig! 🙂

  225. Mikaela Jonsson

    Jag skulle vilja vinna och ge den till min sambo! Vi flyttar till hus IDAG(!) och det vore så kul att ge honom den i julklapp så han kan kasta sin gamla äckliga sak

  226. Jessica

    Åh! Perfekt till pappan i detta hus! Med en vattentät rakapparat kanske jag slipper städa bort skäggresterna i och runt handfatet som alltid blir eftersom han själv tydligen inte ”ser” dem

  227. Lina sjubarnsmamma

    Klart jag vill vara med och tävla,den skulle bli en perfekt julklapp till min man.Han duschar alltid det sista han gör på kvällen innan han går och lägger sig och tycker alltid att han inte hinner raka sig för det tar för lång tid med hyveln då skägget alltid är så långt. I bästa fall rakar han sig kanske 1 gång i månaden så däremellan ser han ut som en sjöbuse;) så jag hoppas på en vinst så kanske han kan raka sig liiite oftare iaf;)

  228. Petra

    jag hade gett den till min underbara sambo, eller våra barn hade fått gett sin pappa den i julklapp. Då vi endast har pengar till barnens julklappar i år så kommer dom inte kunna ge oss föräldrar något! Och jag vet hur mucket det betyder för dom att också få ge bort något

  229. Karin

    Perfa julklapp till min man, som när han duschar på morgonen säger ” nu hinner jag inte raka mig”. Hoppas på vinst;-)

  230. Jane

    Hej 🙂
    Om jag vinner denna skulle jag ge den till min 15-åriga son. Han behöver börja raka sej men det är en djungel av rakgrejer som finns så det är svårt att veta vad man ska köpa! Men denna verkar ju jättebra och hade blivit en perfekt julklapp till honom 🙂 //Jane

  231. Angelica

    Hej Mirka! Om jag skulle få äran att vinna skulle jag ge rakapparaten till min storebror, för han lånar alltid vår pappas annars! Kram

  232. Lisa

    Om jag vinner skulle jag ge rakapparaten till min bästa väns man som är väldigt sjuk i cancer. De har inte så mkt pengar så att hjälpa henne att få ge en julklapp hade verkligen betytt något <3

  233. Jessica

    Hej Mirka!
    Skulle behöva ge sonen en rakapparat. 18 år och har haft dem där fjunen tillräckligt länge nu:)
    Mvh Jessica