Trettonbarnsmamman

Sorg…

Fick ett samtal idag mitt i matlagningen…. Det var min mamma som ringde och jag hörde direkt på hennes röst att det var nog någonting som hade hänt….
Min fina fina farmor somnade in idag. Hennes hjärta orkade inte mera.
Jag har vetat att detta samtal kommer att komma, hon blev trots allt hela 98 år gammal.  Men ändå så var jag inte ett dugg redo för detta. Min farmor som alltid fanns där för mig och min storebror. Vi hade en nära relation trots att våra föräldrar hade skilt sig och hon gjorde senare sitt bästa för att få vår sk pappa att träffa oss. Vi har inte setts ofta sen jag flyttade till Sverige men hon skrev ofta brev till mig och senare åren pratades vid på telefon då och då. För ett år sedan överraskade jag och några av barnen henne med ett besök och hon blev sååå glad 💜 Det var ett besök som ligger varmt i mitt hjärta för alltid. 
Nu är farmor hos farfar och har det bra 💜

image

Älskade farmor som har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa (sjubarnsmamma)

    Beklagar sorgen. Det är aldrig roligt att förlora en när och kär släkting eller vän. Hon fick dock uppleva 98 år och det är härligt. Minnen är det som man har kvar till sist och ta vara på dom.
    Skickar varma kramar till dig.

  2. Caroline K

    Så tråkigt, jag förlorade själv min farmor för ett år sedan. När de blir så pass gamla så bara väntar man på att de ska gå bort för att förbereda sig själv. Men när det väl händer så blir man chockad och inser att man inte alls har varit beredd på det. Önskar dig och familjen allt gott <3

  3. Carola Wetterholm

    Åh vännen 🙁
    Det spelar ingen roll att man vet att det ska komma, man är aldrig förberedd på ett dödsbud, man hade alltid velat ha lite mera tid. Men som du säger: hon finns i ditt hjärta 🙂
    Kram <3

  4. Lena

    Så bra att du hann hälsa på henne för inte så länge sedan.Ju äldre man blir desto mer saknar man de gamla som tyvärr inte finns hos oss mera.Jag har bara en moster kvar av min släkt o jag känner ibland att det är så mycket jag skulle vilja frågat om deras uppväxt o sånt man kommer på .
    Din farmor har det nog bra med farfar nu.
    ”Ovan molnen är himlen alltid blå”
    Mina tankar är hos dig!
    Kramar Lena

  5. Nina

    Älskade vän! ❤️❤️❤️

    Jag beklagar verkligen. Vad ledsen jag blir. 🙁 som du säger så kom hon till farfar nu som väntade på henne där. Ikväll dricker dom kaffe ihop och pratar gamla minnen.

    All kärlek till dig min vän! ❤️

    Puss & Kram

    Ps: Ses den 20:e! 🙂

  6. Camilla

    Beklagar förlusten verkligen. De äldre är vår grund, förstår att hon var så viktig för dig. Fint att ni fick ses.