Trettonbarnsmamman

NI som får mig att må bra

Jag tog en kort paus från bloggen sen förra inlägget. Jag la energin på att först träffa min fina vän Nina som alltid får mig att må bra och sen på familjen som är det viktigaste för mig. Jag brukar inte älta på saker som får mig att må dåligt utan söker då upp saker som får mig att må bra.

Nu har jag läst igenom alla kommentarer från er och är helt tårögd. Vilka fina människor jag har här ♥ Även fast jag inte känner 99% av er så ger ni mig så enormt mycket. NI får mig också att må bra!

Jag hamnar i svackor, blir svag emellanåt och då är det ett perfekt läge för energitjuvarna att komma åt mig. Jag är ju trots allt bara en människa….. MEN mina svackor är ytterst sällan långvariga och med alla guldklimpar här och runt mig så kommer styrkan tillbaka fort igen. Jag skulle aldrig låta vissa människor här få mig till att ändra på MIN blogg eller stänga ner bloggen helt. Så svag blir jag aldrig!

Just nu var kanske inte kommentarerna så hemskt illa….jag haft varit med om mycket värre genom mina blogg-år men ibland är man känsligare än andra gånger och bara tappar luften för en stund.

Jag vill bara tacka alla er som peppar mig och ger mig positiv energi.

Tack för era kommentarer och tack till er som har tagit er tid och mailat till mig.

Tack för era fina värmande ord ♥

tack

♥  ♥  ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. popcorn

    Mirka vill ju ha reklam och sponsorer eftersom hon annonserar efter det i en annons längst ner i bloggen och kommer troligtvis att fortsätta med det så antingen får man väl gilla läget eller hoppa av…Det är synd tycker jag personligen, men hon har väl så många läsare att det inte gör så mycket om hon tappar några p g a det.

  2. Karin

    Ops! här var det turbulens, men snälla nån hur jobbigt är det att få höra att en blogg har mindre bra läsning tex reklam som blir för mycket… ta bara en inredningstidning som bara har övervägande reklam överlever inte länge!!
    Så sluta mobba dom som har en annan åsikt i ämnet… Mirka kanske borde respektera det.
    Vi är alla människor av kött o blod och massor av olika åsikter o känslor . Det är väl det som är fantastiskt ! ingen har väl rätt eller fel ….bara olika tyckande vilket är sunt , inte bara Ja-sägare 😛

  3. Jenny

    Hej fina Mirka!
    Alla mår vi dåligt då och då och tar åt oss negativ kritik på olika sätt, men det är väl det som gör oss människor så unika ändå ☺
    Jag personligen beundrar verkligen dej ☺ Du är alltid positiv och glad här på bloggen och delar med dej av ditt och din familjs privatliv. Du tipsar om olika shoppingsidor, delar med dej av rabattkoder, recept och ja listan kan göras lång ☺
    Jag tycker du är stark som skriver vad du känner och att du behöver ta en paus. Jag tycker inte att det är det minsta konstigt alls. Behöver du ta en paus så är det så. Tycker inte att du ska behöva förklara dej heller om du nu inte vill såklart

  4. Isabelle

    Att gå in på en blogg som man uppenbarligen inte gillar…. Bara för att skriva att man inte gillar den…. Ett SJUKT beteende som bara visar vilket fattigt liv många lever.

    Själv har jag ett så runt liv utanför internet att jag inte hinner läsa bloggar jag inte gillar, än mindre kommentera dem.

    Mirka, bry dig inte ett dugg!! Det är din blogg som du bestämmer över.
    Kram

  5. Katarina

    Kul att du är tillbaka! Följer din blogg dagligen. Det är så trevligt att läsa om er härliga familj!
    Kram! / En föräldraledig trebarnsmamma

  6. ulrika

    välkommen tillbaka! ser fram emot att fortsätta läsa din blogg:) hoppas vi får se dej och din fina familj i rutan igen. må gott:)
    kram ulrika med familj

  7. Mona

    Dumma människor finns för gott om. Bry dig inte. Du är en mycket vacker kvinna,verkar trevlig också,det kan sticka i ögonen på en del. Önskar dig en bra kväll.

  8. Lisa (sjubarnsmamma)

    Det kommer alltid finnas folk med åsikter. Jag är en person som försöker se det positiva i det negativa. Jag lyssnar på de som kommer med negativ kritik och vänder det till något bra. Det finns både ris och ros även i bloggvärlden så försök att se det med andra ögon. Eller strunta blankt i dom. De som kommer hit gillar din blogg för annars hade de nog inte kommit hit.

    Skickar en varm kram till dig.

  9. Helena

    Stå på Mirka, du är en fantastisk kvinna, fortsätt med reklamen, blir ju många tips till andra föräldrar. Det är avundsjukan som gör att folk skriver elaka kommentarer.

  10. ANNA

    fina du, lyssna inte på de dumma du vet du e bäst!
    många kramar,
    ps: såg en reklam på tv om via play eller nåt sånt, mamma pappa 12 barn i soffan, är det ni? : )
    kram till en fin familj.

  11. Catharina Pettersson

    Fina, fina Mirka. Jag följer din blogg regelbundet, för att jag tycker om att läsa om dig o din stora härliga familj. Vill jag inte läsa så låter jag bli eller skrollar vidare. Tycker att du skriver så mycket bra, många saker där jag delar din åsikt. Men skulle jag någon gång inte göra det så vad spelar det för roll? Förstår inte hur folk orkar, hur kan man lägga energi på något man inte uppskattar? Orka gnälla, vara negativa etc. Jag uppskattar din blogg och därför väljer jag att följa den,för att den ger mig något. Stor kram till dig Mirka, för att du är du!
    Catharina

  12. Jenny

    Härligt att du är tillbaka Mirka!! Jag älskar din blogg o vill Tacka dej för att du delar med dej av ditt liv. Trevlig helg och ta hand om dej och din älskade familj♥

  13. Cecilia

    Vill bara säga det till de som inte verka förstå detta med reklam i bloggar. Det är företagen som ofta tar kontakt med stora bloggare. Dessutom är företagen ofta sådana som har sådana tjänster som lockas av bloggarens läsare. Därav passar den reklamen målgruppen. Att gå på Mirka och hennes familj är totalt onödigt.
    ALLA stora bloggar i Sverige använder sig utav reklam (som i de flesta fall menas med tävlingar osv) i sin blogg. Att man får reklamera på sin blogg innebär oftast bara att man ha lyckats.

    Ha det så bra Mirka och lycka till med nr 13! Du är en supermamma!!

  14. Annelie

    Mirka, jag läser din blogg dagligen men har aldrig kommenterat tidigare! Jag beundrar dig verkligen, att du orkar och är så bra. Mitt tålamod tar ibland slut men jag har bara två barn:) Den som trycker ner och klagar på andra är oftast den själv som mår dåligt. Glöm inte att du är bra och att vi är många som gillar din blogg <3 kram

  15. sussan

    Hejsan Mirka, tycker du har en fantastisk blogg, upplever inte att reklamen är störande, kolla bara på aftonbladet, där kan man inte ens gå in utan måste välja om man vill till reklamen eller aftonbladet, börjar man scrolla ner täcks hela skärmen av reklam som måste tryckas bort.

    Bloggen är ju ditt jobb så självklart ska du få tjäna pengar på den, har inte sett nån annan blogg få så mycket skit för att de tjänar pengar på sina bloggar.

    Jag kommer i alla fall fortsätta läsa här =)

    Ha en riktigt trevlig kväll

  16. Monica

    Hej goa Mirka! Så många avundsjuka och gnälliga människor det finns. Jag läser din blogg varje dag och vad reklamen beträffar, så bryr jag mig inte om den. Ser den bara, men läser den inte.
    Fortsätt som du alltid gjort, för vi är många som älskar dig och din familj. Kram

  17. Johanna

    Älskar att läsa din blogg och saknar att få följa er i programmet familjen annorlunda. Ni är underbara på alla sätt.

  18. Ninna

    Kram till dig, fina Mirka, även om vi inte känner varandra – men vad gör det, vi människor behöver varandra ändå, tycker jag. Bry dig inte om avundsjuka människor, lätt att säga förstås, men ibland är man trött och skör, och sårbar och blir ledsen. Vi är många, många som tycker att du är fantastisk, att NI är fantastiska hela familjen. Ha en fin kväll 🙂

  19. Loppan

    Bra där Mirka! Stå på dig! Låt alla tröga, trångsynta, sorgsna människor skriva av sig (dom verkar ju faktiskt behöva det), men ta inte åt dig, för du, plus många många andra vet att ni är hur coola som helst. Jag beundrar verkligen er familj och älskar att följa din blogg. Jag och min man ska ha vårt första barn i slutet av november, alltså drygt 3 veckor kvar, och jag börjar bli jäkligt nervös i hur vi ska lyckas forma en perfekt liten prins, som sen ska växa upp och bli en civilicerad pojk med bra värderingar.. Och blir så sjukt imponerad av hur du och peter klarar av 12 fina barn och ett till på väg. Kan tänka på er emellanåt och skratta åt mina tankar.. Klart jag borde klara av en enda om ni klarar 12!

    Vill bara säga, fortsätt med det du gör! För ingen kan göra det lika bra som du! Kram från Loppan

  20. Barbro

    Många kramar Mirka bli inte ledsen många är så avundsjuka. Emma som undrar om du hade råd o sluta blogga. Låter ju nästan som denna Emma lever på socialen.. Här blev det populärt med pannkaksmuffinsen på höstlovet då jag hade barnbarnen här. Jag och min man blev väldigt ledsen över fula kommentarer som skrivs synd att man inte kan blockera dem. KRAM

  21. Cecilia

    Hej Mirka
    Du verkar väldigt stark utåt. Jag och min sambo har i flera år kämpat för att få barn men fick ett tragiskt besked tidigare i år att mina chanser att bli gravid ligger under 10%. Jag blev helt tagen men sen hittade jag din blogg och efter några månader av avund så känner jag mig utvald. Jag kanske inte kan få egna barn men det finns många barn i Sverige så behöver någon. Så du ger mig verkligen styrka fast det kan tyckas lite konstigt 🙂

  22. annette

    Hej Mirka.
    Strunta i alla de ”idioter” som får dig att må dåligt,d,su har gjort DITT val och det ska respekteras.

    Hej Mirka.
    Skit i alla som inte kan respektera ditt val,de är inte värda att ens fundera på.Själv så har jag
    tvillingpojkar som jag fick när jag var 30 år så tyvärr blev det inga flera.Skild numera.Hejar på dig du är en underbar mamma och person.Kram på dig o sluta inte med att blogga/ Annette

  23. Jenny

    Hej
    Vill bara skicka rn hälsning och säga att jag tycker du är så fin! Och har en fantastisk blogg som inspirerar mig och som jag läser dagligen!
    Stor kram till dig och din fina familj.

  24. Agneta

    Läste inlägget igår och blev ledsen. Ledsen för att du blivit ledsen. Jag har nämligen följt eran familj från första programmet av familjen Annorlunda och beundrat er HELA vägen! Blev så glad för något år sedan då jag hittade hit till bloggen. Jag har varit dålig på att kommentera men jag går in och läser nästan varje dag. Oh jag hoppas verkligen du skall fortsätta dela med dig av erat fantastiska och barnrika liv. Minns då ni för en liten tid sedan var med i 4:ans morgonprogram då programledarna ( Tilde och Peter) visade tydligt en nervositet inför erat besök med 12 barn. Och deras stora BEUNDRAN efteråt. Ser framför mig hur de sett ett kaos av ”stimmande ungar” framför sig.
    NI ÄR FANTASTISKA. GLÖM ALDRIG DET! Vi är många fler än energitjuvarna som älskar det jobb du lägger ner på bloggen och jag har aldrig förstått varför det skulle vara ofint att vilja tjäna pengar på det jobb man lägger ner på sitt bloggande. Men svackor kommer alla in i vilket arbete man än har. Det är mänskligt! Men skönt att du kommer igen!!!

    1. popcorn

      Ang. att det ses som ofint att tjäna pengar på bloggande så tror jag att det kan bero på att många inte ser bloggande som jobb. Majoriteten som bloggar gör det ju för att det är kul, det är en hobby. Sedan är det självklart intressant för företag att visa upp sig på stora bloggar som når ut till många. Börjar det trilla in erbjudanden om gratis grejer som ger guldkanten på tillvaron man kanske inte skulle haft annars är det väl få som tackar nej.

      1. popcorn

        Hann inte skriva klart….Jag tror dock att det är viktigt att hitta en balans där…börjar bloggen bestå mer av ”i samarbete med” än vardagliga inlägg så förlorar man känslan av att bloggaren skriver för att det är roligt och för att dela med sig av vardagen och det känns lite som att bloggaren tröttnat på att skriva vanliga inlägg som inte ger något. Eller inte kommer på något att skriva och tar till något sponsrat för att få till något i alla fall. Så är min känsla. Om man sedan tjänar eller inte på bloggen bryr jag mig inte om! Jag vill bara känna känslan att bloggen är äkta med vardagsglimtar och vardagsbilder, att bloggaren skriver för att denne vill och inte för att denne måste!

        1. my

          du har väldigt rätt i allt du skriver, om några har synpunkter på hur kommersiell denna blogg har blivit så är ju detta inte synonymt med personligt påhopp på Mirka. Men är man gravid så sprutar ju hormonerna i kroppen och reaktioner kan bli därefter. 🙂

          1. Lina

            Jag tycker inte att det är okej att förringa eller bortförklara en människas känslor och åsikter genom att t.ex. ”förklara” att den som som reagerat nog var hormonell pga graviditet.

          2. popcorn

            Lina jag tycker inte att känslorna förringas bara för att graviditeten förklarar att man är extra känslig. Det är ju kalla fakta, man reagerar kraftigare på saker och kanske t o m på saker man bara struntat i annars. Känslorna är inte mindre för det men de BEROR på det!

          3. Lina

            Om Mirka själv hade beskrivit sig med de orden hade det varit en sak, när en helt annan person skriver om henne så är det helt fel, det är på samma nivå som ”öh tjejen har du lingonvecka eller?!” som gubbar brukar slänga sig med i tid och otid för att förklara tjejer eller vuxna kvinnors beteenden, inte snällt bara opassande.

          4. my

            Lina, knappast det jag menade heller, min poäng var att det är skillnad på sak och person…sen finns det tyvärr många som inte ser den skillnaden och trampar över gränsen med råge.

  25. Helena

    Att man har synpunkter på att man tycker det blivit mycket reklam tycker jag inte är så farligt. Det är ju inget personangrepp på något sätt, inga sårande ord. Jag kan tänka mig att man får stå ut med mycket som bloggare men konstruktiv kritik tycker jag man kan ta.

  26. Anna

    Härligt att du är tillbaka!:) känns som jag kollar på din blogg minst 5 gånger om dagen dör du har sånna bra tips, tack!!:)

  27. Britt

    Det kommer alltid att finnas ”dysterkvistar” som letar saker att klaga på, om dom bryr vi oss inte!
    Du är ju en så fin och rar människa och vi gillar dig precis som du är. En stor härlig familj har du också.
    Jag gläds med er och blir lite ledsen när jag ser hur illa en del behandlar dig, men du ska veta att du är mycket bättre än dom!

    Kramar från en mormor/farmor

  28. Babsan

    ja du så är det nog i bloggvärlden ris o ros. Men man kan ju ha olika smak på mycket och jag såg inget elakt. Du var känslig den dagen och med barn omkring sig som pockar på och gravid så måste vi som läser förstå dig att inte alla dagar är på topp likt alla oss andra vi är också människor och har våra sämre och bättre dagar.

  29. Karin

    Hej Mirka!
    Härligt att du är tillbaka, jag kikade just in, igen, för jag skulle skriva en kommentar i förra inlägget, nu när jag har mer tid.
    Men nu väljer att lägga den här istället. Hade tänkt skriva att det blir tomt utan dig, men nu slipper jag skriva om det.
    Välkommen tillbaka, ser med glädje fram emot att få fortsätta följa dig och din fina familj =)
    Kramar från mig!

  30. Ghita

    Skönt att du är back-on-track :-)! Jag har försökt kommentera flera gånger men aldrig lyckats. Nu hoppas jag att det lyckas så att du kan läsa om en till som dagligen följer din blogg och gillar den precis som den är. Hoppas också att få se er på tv snart igen.
    Kram från en 4-barns mamma