Trettonbarnsmamman

Jag blir så himla ledsen…

…..när jag la in mitt inlägg i morse så hade jag inte läst kommentarerna. Nu har jag gjort det och all min luft gick ur mig nu.

Inatt har jag legat och oroat mig en massa över min graviditet. Man får så dumma tankar ibland…..

Sen går jag in här och läser om ditten och datten om reklam hit och reklam dit. Jag delar med mig av mitt liv med Peter och barnen här. Varje dag är bloggen med i mina tankar och planering. Tänk att reklam sticker så i ögonen på några utav er, utan reklam så orkar nog ingen stor bloggare med. Helt ärligt alltså.

Man kan också välja att sluta läsa. Ni som ändå hänger kvar i mitt, Peters och barnens liv här på bloggen utan en massa påhopp vill jag skicka en stor kram.

Blev så ledsen och trött på allt nu så jag tappa lusten för allt. Får se när jag återkommer…….

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Hmm jag har ju bara 11 barn….:-)
    Och ingen blogg fast jag har sagt flera ggr att det vore kul..
    Men mkt skitsnack får man ju alltid höra med el utan blogg….& det gör mig ledsen…jag dömmer ju ingen åt andra hållet ! Alla är väl fria i sina livsval?!
    Varför i hv är vi kvinnor/tjejer sååå brutalt elaka mot varann?!?!?!?
    Vad är det som stör dig så enormt om andras liv så att du måste spy galla till höger o vänster?!?!
    Varför?!?!

  2. Caroline

    Det finns alltid människor som måste klaga på allt. Precis som du skrev, om det är något som de stör sig på sluta läsa. Jag har sex barn o älskar att följa er familj. Stor kram till er alla❤️/Caroline

  3. Janne

    Er trofast leser av bloggen din og jeg bøyer meg i støvet ( som vi sier i Norge) over alt du / dere får til med så mange barn . Takk for at du lar oss få ett innblikk i deres liv . Hilsen to barns mamma

  4. Agneta

    Hej!
    Jag blir så glad av att läsa om er och det är kul att följa er efter att ni varit med i familjen annorlunda.Går in nästan varje dag och ser om du skrivit nåt och förstår inte varför folk ska vräka ur sig saker finns ju faktiskt så man kan sluta läsa då och läsa nån annans blogg. Ta hand om din familj och skriv det som du känner för.

  5. Anna

    Ingen behöver va orolig eller upprörd mirka kommer aldrig sluta blogga. Många bloggare reagerar precis så här på negativa reaktioner på bloggen , de säger att de ska fundera om de vill fortsätta , gör ett uppehåll och sedan börjar de igen när det gått en liten tid. Jag förstår att Mirka vill ha reklam på sidan , de ger ju pengar och vem vill inte ha det? Inget fel. Förstår oxå att folk tycker det är trist med massa reklam , men blunda eller hoppa över den eller sluta läs bloggen så enkelt är det ju 🙂

  6. Sess

    Hoppas att din oro över magen har släppt! En stor kram till dig Mirka, för att du vill dela med dig av din vardag. Den påminner mig om hur det var när de flesta barnen bodde hemma 🙂 Stökigt, rörigt och alldeles fantastiskt härligt! Hoppas du orkar ta nya tag med bloggen snart.

  7. Laila ....

    Jag förstår inte denna upprördhet om att det är reklam i bloggen…Kolla in på vilken blogg som helst så är det hur mycket reklam som helst….Om det inte passar är det bara att sluta följa Mirka och familjen..Att en familj med många barn har fått möjlighet till en inkomst på att blogga, tycker jag är precis lika bra som alla kändisar som får pengar, prylar, gratis biljetter till mängder med evenemang m.m.
    Så Mirka fortsätt på samma sätt och försök att inte bry dig….dom här personerna är inte värda att du blir upprörd och ledsen. Sudda bort dom….Snabbt!

  8. Eleonore

    Alltså, alla vill tjäna pengar. De som klagar är väl avis för att inte de får några på grund av sitt bloggande.
    Jag gillar fin blogg och tycker du ska få skriva om vad du vill. Vill man inte läsa så behöver man inte.

  9. bea

    Tycker inte det är direkt mycket reklam här. Det enda som är trist med stora bloggare är de som förnekar att de tjänar pengar på bloggen. Reklam kan vara bra tex att få rabatt på något man ska köpa. ( säger inte att mirka förnekar eller ej vet inte ens om hon sagt något om de hela) att driva en blogg måste ta tid, så lite lön bör de ju få om man ser de så.

  10. Malin

    Kraft och kram Mirka!
    Kämpa på!
    Läs inte alla dumma kommentarer, de som skriver elakt mår ofta dåligt själva.
    Tack för att DU delar med DIG av DITT liv!! <3

  11. Ingrid

    Bry dig inte, det är ju alldeles fritt om de vill läsa eller inte. Jag läser din blogg med glädje och ser fram emot nya inlägg. Kram

  12. cappicio

    Kan det inte vara så att Pensionsmyndigheten vill upplysa många om vad man bör tänka på när man är hemma med barn. Hur vissa val påverkar livet sedan. För jag tror att många inte har en aning om hur deras val idag påverkar morgondagen.
    Och det är väl ett jättebra sätt att nå rätt målgrupp genom att ha inlägg på en av de största familjebloggarna.

  13. Nina

    Tänk vilka människor det finns va? En del visar ofta upp sin fulaste sida på nätet..svartsjuka..man unnar minsann inte någon något utan ska såra och trycka ner. Blir så in i fanders förbannad på dessa människor som sitter och skriver en massa skit till er bloggare utan att tänka på att dom gör någon ledsen. Jag undrar ifall dessa människor beter på samma sätt även utanför nätet??
    Mirka, försök att strunta i dom där kommentarerna som kommer från dessa svartsjuka och ovänliga och bry dig bara om dom andra..för vi är många som älskar din blogg.
    Stor KRAM från mig.

  14. Fia

    Hej!
    Jag har följt dig ända sedan första ggr från familjen annorlunda på tv:n. Men jag har aldrig komenterat något. Men jag kände att det var dags nu.
    Jag förstår dig hur du tänker och känner. Du delar ditt liv med oss ”nyfikna” och du delar med dig av glädje, sorg, reklam ja vad det nu kan vara.
    Jag lyfter på hatten för din/eran skull du gör ett jävla bra jobb ska du veta. I mina ögon så är du en J… bra mamma/fru och människa. Du är stark, kämpar som vi alla andra gör.
    Jag vet jag kommer inte från en rosen vacker uppväxt, jag kämpar på med mitt liv som för tillfället inte alls är så bra. Jag har själv 3barn, 11år, 7år, 4år. Min äldsta son är utvecklingsstörd, månghandikapp, SVår adhd,epilepsi. Jäklar vad jag har kämpat för barnens rätt och min egen.
    Jag är arbetslös och kämpar för att få ihop ekonomin få ihop mitt liv. ska strax i för att göra en magnet röntgen då ryggen pajat, mitt psyke är inte på topp alls.
    Därför vet jag hur det är att kämpa sig upp för trappan.

    Jag blir också ledsen för din skull för jag vet att du gör ditt bästa, och jag blir trött på de människor som skall lägga sig i med massa negativa komentarer. Visst din blogg är offentlig men jag tycker att det finns gränser för vad man ska får skriva.

    Jag önskar dig och din underbara familj all lycka till i världen. Även fast jag bara har sett er på foton, tv så älskar jag er hela bunten 🙂 Fortsätt kämpa som ni gör, sträva framåt. Låt ingen annan få trycka ned er. Du får trösta dig med att de vet inte bättre, de som häver ur sig negativa komentarer.
    Sug i dej allt det positiva. Jag beunrar dej och eran familj, jag ser upp till dig från en mamma till en annan. Det är många ggr jag mått dåligt och kikat in på din blogg och blivit och mått så mycket bättre. Fortsätt sprida solsken runt omkring dig, forstätt le.

    Ta nu en kopp kaffe krama om dina små och stora och håll en hand på bebis magen och ge mannen i huset en puss och njut, njuut och le.

    Massa kramar och lycko önskningar från mig till er. Fia Strandberg (finns även på facebook)

  15. annasvarld.vimedbarn.se

    Blä för dumma kommentarer….det är ju som du säger bara för dom som stör sig att sluta läsa din blogg…enklare kan det ju inte bli?! Tråkigt att folk inte fattar det själva ibland haha…kram till dig och din fina mage!
    annasvarld.vimedbarn.se

  16. Lisa

    Jag tog det som att du bara ville vara snäll och dela med dig av ett tips.
    Jag hade ingen aning om faktiskt att vab inte var pensionsgrundande?
    Så nu vet jag det 🙂
    Och för er passar det väl bättre att du är föräldraledig med barnen och att Peter jobbar, det ska alla andra inte bry sig om hur ni gör..
    Alla familjer är olika..
    Dom som bara klagar kan ju sluta läsa din blogg så enkelt är det..
    Jag gillar din blogg jättemycket, läser den varje dag..
    Stor kram till dig och familjen 🙂

  17. Annelie

    Hej!
    Snälla Mirka, sluta inte att skriva och för du förgyller min vardag!
    En annan tanke, om det hade varit en man som haft bloggen, hade reaktionerna varit de samma då???

  18. MT

    Jag läser din blogg för jag tycker ni är en fantastisk familj och följer er gärna i vardagen. Lite reklam här och var spelar absolut ingen roll. Skulle sakna din blogg jättemycket ifall du lägger av. Är inne och kollar uppdateringar varje dag och blir så glad när jag ser att du uppdaterat. Ni är en toppenfamilj som verkar ha en underbar sammanhållning. Fortsätt precis som du gör Mirka!

  19. Lisa Johansson

    Hejsan Mirka med sin stora fina familj. Det är så underbart att få följa er och jag läser varje dag så jag hoppas att du fortsätter att skriva. Jag förstår att du tar illa upp vad folk skriver men som sagt var dom behöver inte gå in på din blogg men dom är väl nyfikna. Ha en skön fortsättning på din graviditet och bry dig inte vad folk skriver, det är den svenska avundsjukan.
    Många varma kramar till dig och din fina familj.

  20. Anita

    Emma: lämna denna sidan ingen vill ha dig här, du hittar säker någon anna du kan reta dig på.
    Du måste lida av din avundsjuka.

    Mirka lägg inte din energi på sådant det visar bara att du har något som hon vill ha.

  21. Kristina

    Til alla som ondgjort sig över reklamen på Mirkas blogg!

    Jag följer ett stort antal bloggar dagligen och jag måste säga att det finns inte en blogg som inte har reklam. Och vet ni vad? JAG läser vad bloggaren skriver och SER sällan på själva reklamen, trots att den som sagt finns på ALLA bloggar. Det går att sålla även med ögonen :-)!
    Att det är just Mirkas blogg som råkat i ”blåsväder” för reklamen är just för att folk ÄR avundsjuka och missunnsamma och kan inte glädjas över Mirkas lycka att ha många barn och ett kärleksfyllt förhållande med barnens far. Det är där kruxet ligger.
    Mirka har ingen skyldighet att dela med sig av sitt liv men hon har valt att göra det. Många vill läsa och följa henne och gör det med stor behållning. De som skriver elakheter i kommentarsfältet kan ta sig en funderare på vad de i stället skulle kunna göra för bra saker i livet. Elakheter och spydigheter skapar sällan harmoni i människors eget inre.

    1. popcorn

      Jag följer inte speciellt många bloggar och inga ”kändisbloggar”. Kan tänka mig att det är mycket reklam i storabloggar men jag är inte van vid det och tycker därför att det är väldigt mycket reklam här. Och att det blivit väldigt mycket nu på slutet, det har inte varit så tidigare. Det är nog därför många (och jag) reagerar tror jag. Saknar de ”vanliga” vardagsinläggen, känns som om de blir allt färre. Något enstaka reklaminlägg skulle man nog inte tänka på.

  22. mamma til 2

    Stå på !!! Noen mennesker er bare sure og leie. Du har en fantastisk familie Mirka, det er veldig spennende og lese om 🙂

  23. Michelle

    Hej Mirka!
    Jag tokgillar att läsa om dig och din familj så jag tycker att lyssna inte på dom där nötterna som inte har något liv. Massa kramar på dig 🙂

  24. Linda

    Hej hej! Jag älskar din blogg Mirka! Jag ville såååå gärna ha många barn själv men det blev ej så. Så därför är det så himla kul att få följa er fina familj! Ni är BÄST!!! Kram Linda.

  25. Annica

    De personerna har inget liv Mirka. De skulle inte klara av att leva det liv du lever ens för en dag ! Så bry dig inte om de som lägger massa negativ energi här ,de är inte ens värda tanken. Kram på dig!

    1. Ida

      Annica, hur vet du att de som kritiserar/ifrågasätter inte själva skulle klara av att ha en stor familj? Tycker din kommentarer är otroligt omogen. Vad vet du om hur mycket andra orkar eller inte? Sluta döma människor du inte ens känner. Och nej jag är varken avundsjuk eller bitter. Många som hyllar Mirka passar samtidigt på att se ner på alla som har en annan åsikt, jag bara undrar varför? Såklart är det skillnad på att ha en åsikt och att komma med påhopp, men vad är egentligen kommentarfältet till för?

      1. Annica

        Ida ibland kan man faktiskt använda sunt förnuft , alla åsikter man har behöver inte alltid användas i ett socialt forum där många läser utan man kan ha dem för sig själv. Kalla det omoget om du vill….

  26. Anki

    Avundsjuka driver några till att skriva taskiga kommentarer. Ta inte åt dig! Vem skulle inte tacka ja till reklam på sin blogg. De där klagande jäntorna har inte förstått vad bra bloggande går ut på. Heja Mirka, du är beundransvärd! Tolvbarnsmamma vacker som en ung flicka, tar väl hand om din familj och hinner dessutom med din blogg. Jag följer dig varje dag. Ge inte upp! Kram från mommo/fammo Anki

  27. Anki

    Avundsjuka driver några till att skriva taskiga kommentarer. Ta inte åt dig! Vem skulle inte tacka ja till reklam på sin blogg. De där klagande jäntorna har inte förstått vad bra bloggande går ut på. Heja Mirka, du är beundransvärd! Tolvbarnsmamma vacker som en ung flicka, tar väl hand om din familj och hinner dessutom med din blogg. Jag följer dig varje dag. Ge inte upp!

  28. Malin på Öland

    Hej Mirka,
    Jag har inte kommenterat här förut men har följt din blogg länge. Jag tycker att du har en jättebra blogg. Du skriver varmt om din familjs vardag <3 och jag vill hemskt gärna att du fortsätter. Varma kramar och tankar till dig och familjen

  29. Anki

    Åh, MIrka så ledsen jag blir att det finns de som läser o som måste skriva en massa, ja rent ut sagt dynga. Ta, inte åt dig är du snäll Mirka för vi är många som gillar dig och din familj och som inte vill vara utan dina uppdateringar <3
    Kramar från mig i Skåneland

  30. Annika

    Hej!
    Är också en av dom som läser din blogg men som aldrig kommenterar. Nu verkar det vara dags!
    Mirka, du ser att vi är många fler som uppskattar din blogg än de som bara ger elaka kommentarer. Jag läser alltid din och tre andras bloggar innan jag somnar, sluta inte! Hur ska jag då kunna somna?! 🙂 Är så imponerad av dig och din familj. Att få läsa och vara med att dela er vardag ger mig så många positiva tankar. När man själv är i en dal är det så himla avkopplande och roligt att få läsa och se er lycka. Du är som den mamma jag alltid önskat att vara. Jag har tre barn och älskar att vara med dom, försöker ta tillvara på tiden medan de ännu är ganska små, 4,9,11 år. Bakar, gör läxor, far och flänger, låter de vara delaktiga i vår vardag m.m
    Men tyvärr blev inte den stora lyckliga familjen så stor och lycklig som jag önskat. Skiljsmässa och alla tråkigheter den kan föra med sig och då är det så himla skönt att bara få drömma sig bort till ert liv och se att det faktiskt finns de som fortfarande kan och vill kämpa för sin familj. Det ger mig energi och kraft att själv fortsätta familjelivet så som jag tycker det ska vara, bara det att jag är ensam vuxen.
    Läs de elaka och dumma kommentarerna, ta åt dig och förändra om du tycker de har rätt, i annat fall;
    Skaka av dig, och va precis som du är. En av Sveriges bästa mammor som har gåvan att skriva och öppna sitt liv för alla oss som är intresserade och som faktiskt mår bra av att läsa om dig och din underbara familj! Kramar till dig

  31. Erika

    Så fin magen är! Fantastiskt fin familj verkar du också ha. Härligt att du delar vardagen med oss som vill läsa! Tack!

  32. Eva

    OM NU MIRKA FÅR BETALT FÖR REKLAM LÅT HENNE HA DE!! STARTA EN BLOGG SJÄLV OM DE STICKER I ÖGONEN. SYND O SKAM FÖR ALL SKIT HON FÅR TA HON HAR MED KÄNSLOR OCH ÄR GRAVID TÄNK PÅ DE NI SOM ÄR DUMMA. LÅT BLI!!!
    Kram till dig fina Mirka 🙂 🙂

  33. Katarina

    Det är skrattretande att läsa vissa kommentarer jag kallar det inte att vara avundsjuk, utan det handlar om att dessa bittra människor som bara måste ge sig på Mirka och hennes familj lider av psykisk ohälsa, och det finns hjälp för det!
    Mirka låt dig inte påverkas av dem, du är fantastisk, glöm aldrig det! Alla vi andra vill läsa din blogg och tycker om den❤️❤️❤️

  34. Caroline Sjögrens

    Måste säga att läsa här är upp till var och en! Klart man vill ha betalt för ett jobb man gör det vill vi alla. Hur Mirka finansierar sin blogg är hennes eget val inte vårat (bloggläsarna) jag tycker att det är bra gjort att man driver en så stor blogg med så stor familj…. Och att man dessutom får reklamintäkter på den måste ju betyda att Mirka driver en jäkligt bra blogg!
    Tycker att ni som retar skall sluta läsa här … Men det tänker inte jag göra Mirka delar med sig om allt i sin familj, roligt att läsa om barnen och allt som händer speciellt nu sedan jag fått obotlig cancer ,det ger mig en stund av koppling och lycka att få skingra mina tankar på annat än min sjukdom! Tack MIrka för allt du delar med dig bry dig inte ,utan fortsätt blogga ! Kram på dig

  35. Sofia

    Fy, vad tråkigt att folk ska skriva taskiga saker! 🙁 Vill bara säga att jag verkligen älskar att läsa din blogg och få en inblick i er vardag. Det gör mig ALLTID glad om jag är lite nere. Tack för att du gör vad du gör 🙂
    Kram <3

  36. Kattis

    Tror inte det är någon vits med att vara avundsjuk på en blivande trettonbarnsfamilj….förmodligen är det mest slit och släp ……dock ett roligt avbrott i den grå vardagen att få skriva av sig på sin blogg. Så funkar många av dessa flerbarnsmammor! I sinom tid kommer verkligheten i fatt, tillvaron blir övermäktig…..

    1. Kristina

      Till Kattis,

      du skriver att ”verkligheten kommer i fatt”!!!..och värsta av allt att du låter väldigt skadeglad också. Riktigt synd om dig, verkligen, om du bara tycks önska negativa saker åt andra människor.

      Om det inte är verkligt liv Mirka och hennes familj lever nu så vet inte jag vad verkligt liv skulle kunna vara!!!

    2. Ninna

      Till Kattis! Vad har du för inställning till barn som kallar vardagen grå när man har 12 underbara ungar ihop med någon man älskar? Jag kan inte tänka mig ett mer rikt och självförverkligande liv än att dela vardagen med min familj. Stackars de barn vars föräldrar tycker att vardagen blivit grå för att de, barnen, finns till…

  37. Annika

    Stå på dej bara , fortsätt skriv och låt inte folks elaka kommentarer bita sej fast hos dej alls!
    Brukar läsa ibland på din blogg och tycker du ska vara stolt över dej själv och din stora fina familj!
    Lycka till med den kommande bebisen!

  38. Sophie

    Kan du inte ta bort möjligheten att kommentera? Så slipper du läsa allt knäppisarna skriver..förvisso missar du även de trevliga kommentarerna men det kanske det kan vara värt?
    Tycker om din blogg och stör mig aldrig på reklam. Tyckte faktiskt den sista reklamen var användbar! Behövde verkligen lite info om pensionssparande! Hoppas du finner styrka att fortsätta. Du verkar vara en så fin människa!!!! Kramar

  39. SusanneI

    Hej Mirka !
    Förstår mig ej på dessa människor här får vi ta del av ert liv. Då menar jag ert liv inte vårt. Hur dum får människor vara komma med pekpinnar osv. jag som läser din blogg är glad att du delar med dig av ert liv. Sedan kanske vi inte är lika tycker lika men det kvittar det är ditt ert liv. Jag tycker ändå om din blogg att få ta del av er vardag. Så hoppas du kan bortse från dessa andra . Kram

  40. Elin

    Hej Mirka. Jag blev jätteledsen när jag skulle läsa din blogg idag. Jag tycker inte att dom som bara ska gnälla behöver läsa din blogg, jag älskar din blogg där jag får följa din o Peters underbara familj. Jag hoppas att du kommer att orka att fortsätta med bloggen. Ni är en sååå himla fin familj. Jag skulle själv vilja ha många barn men min man tycker att det räcker med 4 st. Men jag har nog inte fått sista ordet än hahaha. Ha det så bra och ta hand om din fina familj så hoppas jag att vi får läsa om er snart igen.

  41. Ulle

    Fattar inte hur man kan skriva såna oerhörda påhopp!!!! Måste vara många som glömt att man ska behandla andra såsom man vill bli behandlad själv

  42. ulrika

    hejsan Mirka!
    strunta i de dumma kommentarerna! Dom är bara patetiska…. Vi är många som älskar din blogg och tycker om att följa dej och din härliga familj. Så jag hoppas du finner styrka att fortsätta. Må så gott och ta hand om er 🙂
    Många styrkekramar till dej

  43. Lene

    Men hjärtat!

    Jag läser ofta och skriver sällan någon kommentar. Och när jag skriver så skriver jag något snällt.
    Fortsätt blogga!
    Det bästa som finns är att läsa om er och hur ni fixar och donar. Åker och far.
    Jag har bara två kvar hemma och ni gör så mycket roliga saker som jag önskar att vi också kunde göra.

    Så en gång till fortsätt blogga!

  44. Minna

    Hej MIRKA
    Bit ihop och skit i de andra som lägger sig i. Du har en jätte fin, kärleksfull familj. Det måste du vara stolt av. Folk är bara så himla avundsjuka.
    Kämpa på och ta hand om dig och bäbisen i dig. Älskar att följa din familj. Styrke kramar till dig.

  45. Karin

    Jag förstår inte att det är fel att tjäna pengar på sin blogg. Klart att vi ska ha betalt för det som vi lägger ner tid på och det är bra att det finns affärsmodeller som stödjer detta nu för tiden. Tiderna utvecklas och det är inte bara det som förr sågs som lönearbete som finns idag och som är fint. Och dessutom är det fantastiskt att vi som kvinnor kan tjäna pengar – klart vi ska och komma upp i samma summor som männen. Kämpa på och fortsätt med din fantastiska blogg, Mirkka!

  46. Becca

    Tyvärr kommer den ständiga avundsjukan fram hos vissa ibland, lättare att klanka ner på andra än att ta itu med sina egna problem ! Bry dig inte om dom, det finns faktiskt vi som bryr oss och gärna vill ta del av er vardag. Stå upp för dig och låt dom inte bryta ner dig, de är ditt liv och dina val ingen annans. Den dagen dom har levt ditt liv och vandrat i dina skor, den dagen har dom rätt att kommentar! Heja er och lycka till i framtiden!

    1. popcorn

      Det är nog helt enkelt så att vi är olika kategorier av läsare…de som följer bloggen för att de sett Mirka på TV och läser kändisbloggar är vana vid reklam och störs inte av den. Jag läser för att jag själv har många barn, för att få en inblick i hur andra gör och får ihop vardagen, så för mig är reklam trist och ointressant. De flesta som har många barn gör vissa avkall på lyx och sådant för även om många tror det blir man inte rik på barnbidraget 🙂 Så för mig är att läsa sponsrade ”tester” av overaller eller skor som kostar flera tusen kronor styck eller sponsrade dyra aktiviteter/hotell mm för en jättefamilj är ointressant. Samtidigt fattar jag ju att stora bloggar får erbjudanden och att man så klart tackar ja till gratis grejer och att få saker man aldrig skulle haft råd med annars. Jag är inte avundsjuk heller för jag är nöjd med det jag har och märkeskläder intresserar mig inte. Men för en vanlig enkel människa som mig, som är ute efter vardagen, passar det egentligen bättre att läsa bloggar där vi är på ”samma nivå”. (D v s de som inte blivit stora och intressanta för reklammänniskorna). Medan andra som läser mer ”för nöjes skull” är fullt nöjda och den här typen av blogg passar dem perfekt istället! Det går ju inte att göra ALLA nöjda. Som ovanstående skrev så är det väl så att bloggen förändrats och de som tillhör min kategori vill hellre ha det som förr medan det säkert även kommit nya läsare som tycker att den är bättre nu! Vi är olika, vi har olika förväntningar och olika intressen. Det går det inte att göra något åt. Det som passar den ena passar inte den andra. Men det är ju Mirkas blogg, hon behöver inte anpassa sig efter oss utan gör som hon vill. Sedan är det ju upp till oss om vi vill läsa eller inte!

  47. H

    Varför får man inte säga vad man tycker? Varför ska man vara tyst och se på? Jag tycker också det är irriterande med alla reklamfinansierade inlägg. Det är ett samhällsproblem. Det är naivt att tro att Mirkas blogg är en vanlig gemytlig familjeblogg. Det är en affärsidé, ett smart drag i ett strategiskt val att använda media och sociala medier för att tjäna pengar. Det som sticker folk i ögonen är uppvaknandet från den idyll vi alla vill uppleva. Vi vill läsa om en storfamilj och dess mödor och glädje. Men att inse att allt mer bara handlar om att få så mycket gratis som möjligt gör oss ledsna och uppgivna. Vi protesterar för att få en förändring, i samhället och på tolvbarnsmammans blogg. Tysta oss inte för att vi öppnar ögonen.

  48. 7barnsmamma

    Massa krama fina Mirka. Strunta i all avundssjuka,det är de enda det handlar om. Folk som inte har något vettigt att säga utan bara vill klaga å försöka trycka ner andra. Fy f.. Läser din blogg dagligen och förstår inte varför folk vill gnälla. Här gör du ett jättejobb å dela med dig av ert liv!! Hur fan kan man gnälla-varför läser man då?? Lite reklam, det är väl bara att scrolla förbi. Reklam blir vi ju ändå fullmatade med överallt vardagen. Jag tycker du gör ett kanon jobb

  49. Maria

    Trist med negativa kommentarer, förstår att du blir ledsen! Jag tycker du har jättetrevlig blogg och är en trogen läsare:-) kram

  50. Lena

    Mirka förstår att du blir ledsen.Men vi som följer dig o din underbara familj vill bara att du ska fortsätta dela med dig om er vardag.Det är så trevligt att se allt vad ni har för er.Stora kramar till dig o familjen.Förstår inte varför man väljer att logga in här om man retar sig så.

  51. Mamma till 3

    Det är enkelt…sluta läs Mirkas blogg alla bitterfittor, varför gå in på en blogg ni stör er på!! Vi 99 % som återstår, älskar denna blogg, det är därför VI läser!!!

  52. Mimmi

    Fina Mirka! Hoppas du kan skaka av dej det negativa!! Tycker att du o Peter verkar va två närvarande o fantastiska föräldrar!!! Finns nog en anledning till varför ni lyckas få så många barn..

  53. Maria

    Jag hoppas inte du slutar blogga, läser nästan varje dag men lämnar sällan kommentarer. Jag tycker ni har en sådan fantastisk familj, jag önskar er all glädje man kan få och hoppas du finner styrka att fortsätta skriva

  54. Satu

    Det finns människor som alltid ska klanka ner på alla. Jag älskar att läsa din blogg om livet med alla barnen. Är full av beundran, har själv fullt upp med två barn

  55. elli

    Jag har ett barn men är inte en bättre mamma för det – du är helt fantastisk och att du valt att ägna mycket av ditt liv åt att ha en stor familj med fantastiska barn och partner är något du ska vara stolt och glad över! Förstår att de idioter som alltid ska gnälla och vara elaka även klankar ner på dig. Stå på dig som du brukar, du är förjävla bra oxh duktig! Jobbar som lärare och ser så många barn som far illa då föräldrarna, trots att de har få eller bara ett barn, inte kan finnas där för dem så de har det tufft. Dina barn ser man är älskade och har ett tryggt hem. Du och Peter är fantastiska! Kram ♥

  56. Emma

    Tänk inte på det, tänk bara på alla som hittar grejor med hjälp av den reklamen som finns här. Är inte förälder själv men ser min framtid med ett gäng ungar, kanske inte tretton men fyra-fem iallafall. Jag tycker att det är superkul att få läsa om hur du och din man klarar av att ta hand om alla barn och tyckte att det var jätte rolig att läsa om att du var gravid igen. Dina barn verkar vara helt underbara och ni ska vara stolta över dem(det är ni säkert redan). Det nya knytet kommer ha fantastiska föräldrar och syskon att träffa snart. Ha det bäst!

  57. Susanne

    Skickar en Stor Kram till dig Mirka! Gillar din blogg jätte mycket! Jag har inte ens tänkt på reklamen.Finns tyvärr alltid folk som ska gnälla. Det är ingen som tvingar dom att läsa denna blogg. Gillar man det inte läs inte! Inte så svårt!

  58. Anna

    Helt klart bästa bloggen! Ni som tycker att hon ska sluta med reklam… Sluta jobba ni åxo! Det är samma sak, bloggen är mirkkas inkomst och helt frivillig att läsa! Skit i och läs om det inte passar! Fega människor som vågar sitte å vräka ur sig vad som helst här, där ingen ser er!
    Lämna bloggen till oss som vill läsa!
    Förstår att du blir ledsen Mirkka! Hoppas du åter hittar orken för bloggen från alla oss som gillar den/ dig/ er!

  59. Erica

    Hej!
    Jag tycker om att läsa din blogg. Är så imponerad av ert livspussel. Hoppas inte att alla tråkiga kommentarer får dig att tappa lusten för bloggandet helt. Vi är många som gilla och hejar på dig och din familj. Styrkekram till dig.

  60. Agneta Setterström

    Jättestor kram till hela familjen Norrström som har så fina barn och delar med sig nästan allt av sitt liv. Gillar familjen sedan TV-debuten och tycker ännu mer om er nu då jag lärt känna er lite bättre.
    Önskar er all lycka och glädje i livet.
    Agnes

  61. Helene

    Ville bara säga att jag tycker din blogg är både mysig, rolig och spännande att läsa. Jag har läst din blogg sedan första gången du och familjen var med i familjen annorlunda och jag skriver som jag även skrivit tidigare.Ni verkar vara en riktigt härlig och omtänksam familj.Allihopa av er:)Kram från Helene

  62. Linda

    Hej sänder dig en kram… läser din blogg och älskar den. Ta inte åt dig av alla dumma saker som skrivs lättare sagt en gjort 🙂 vet men ni är en underbar familj <3

  63. Alexandra

    Va trött ja blir. Läser din blogg dagligen och tycker de är kul att du bryter av vardagen med lite tävlingar och info.. Tycker du har hittat en fantastiskt fin mix här. Och kommer bli ledsen om du väljer att inte blogga mer. Men skulle förstå dej, vilka fruktansvärda kommentarer.. Hoppas du orkar läsa alla fina kommentarer och blunda för dom andra. Du är en fantastisk mamma med väluppfostrade barn. Tycker du verkar ha mer tid å mus med alla dina barn än vissa med bara ett barn. Stå på dej!

  64. Anna-Karin mamma till 3

    Jag håller med 3barnsmamma. Varför läser ens sådana människor bloggar om de ändå bara ska sitta o reta sig på att andra har det bra. Har följt din blogg i alla år och tycker du ska fortsätta precis som förr då det är jättemysigt att följa er stora familj. Ni gör ett jättefint jobb med er fina familj. Underbart att barnen har sin mamma hemma under uppväxten. Jag har också av olika anledningar varit hemma mycket med våra 3 barn och det är en så värdefull tid att själv forma sina barn om möjlighet ges oavsett varför man är hemma(arbetslös) man får helt enkelt leva efter det man har och göra så gott man vill och varför denna avundsjuka så fort man kan unna sig något fint eller bra. ALLA måste själva få prioritera vad man lägger sina slantar på. <3 Kram till dig och din familj <3

  65. Ida

    Sluta nu med tjatet om avundsjuka så fort någon inte håller med om det som skrivs på bloggen. Ni som hyllar Mirka kritiserar ju samtidigt alla som har en annan åsikt. Ni är ju inte bättre själva även om ni vill tro det.

    1. Kristina

      Det är lite skillnad på konstruktiv kritik och rent skitsnack; det är det sistnämnda som gamarna samlas kring, som Mirka blir ledsen av och som ingen vettig människa vill läsa!!! Exempel som Emma skrev: ”Har du råd att sluta blogga?” Det är ju rent oförskämd fråga!! Vad har Emma med saken att göra?
      Nej, håll god ton! Sluta läsa om ni inte kan låta bli skitsnacket!! Surfa någon annanstans, vetja :-)!

  66. minna

    Hyvää mirka. Ihan kivaa etta on tulossa vielä yksi varva. Minä tykkän että olet hyvää äiti kaikkille lapsille minulla on 9 siskoa että kempiää vaan teille

  67. Sandra.P

    Suck, att folk inte kan sluta läsa en blogg om de stör sig på saker! Strunta i all negativ kritik och ta in det positiva =) Det mår man bäst utav. Jag älskar din blogg och din familj Mirka 😀 Tack för en underbar blogg 😀

    Kram på er 😀

  68. Stina

    Hej Mirka!
    Har inte skrivit någon kommentar innan, men nu är det dags!
    Precis som du själv skriver, man väljer att läsa en blogg och har man inget snällt att säga, så
    håll tyst!
    Varför ödsla energi och kraft på att skriva elaka kommentarer.
    Jag tycker du är fantastisk! Kul att läsa om hur du får ihop dagarna.
    Själv har jag tvillingar som nu är 16 och sen vart det tyvärr inga flera barn, fast jag hade önskat.
    Kram på dig

  69. popcorn

    Jag tycker ändå att det är mer reklam på denna blogg än på andra jag läser. Det har inte varit så förut men nu på slutet är vart och vartannat inlägg reklam/samarbete. Och jag vet att jag kan välja att inte läsa et c…och nej, jag är inte avundsjuk. Bloggar inte själv och om någon bloggare blir sponsrad struntar jag blankt i. Men jag tycker att det är tråkigt och man måste väl få skriva om man tycker att något inte är bra lika väl som att lämna positivt. Annars kanske det försvinner en massa läsare och bloggaren undrar varför…Det är inte personlig kritik, bara en läsares allmänna åsikt. Jag vill läsa vardagsliv och sådant, inte reklam. Men visst får Mirka gärna fortsätta med sin reklam, det är hennes blogg och hon väljer ju själv vad som ska stå där. Likaväl som jag som läsare inte är tvungen att läsa över huvud taget. Jag är inte ens tvungen att kommentera men gör det ändå…vill bara tala om att jag saknar ”gamla” bloggen! Men så kanske det finns hundra andra som tycker att den är bättre nu istället…man kan inte behaga alla så kör på som du vill Mirka, några försvinner, några kommer till…men det är i slutänden du som bestämmer här!

  70. Cleo

    Har inte läst kommentarerna men jag gissar på ditt inlägg här att de inte var snälla.. Jag läser här för att det är kul läsning, man får del i ert härliga liv och mysiga familj =) Strunta i alla dumma kommentarer och ha fokus på dom som verkligen gillar bloggen och dess upplägg.

  71. Ida en 16-årig tjej

    Det är så himla onödigt när folk skriver en massa skit! Skickar massor av kramar till dig och hoppas du kanske känner dig lite bättre av det <3
    Kram <3

  72. Lotta

    Kära Mirka, försök att inte ta illa vid dig av dessa nättroll som får energi av att spy ut galla över andra. Det är så fruktansvärt synd om dessa människor, att de har ett så fantastiskt tråkigt och grått liv att den enda ljuspunkten de tycks ha är att trampa på andra, bakom en skärm givetvis!!Har aldrig tänkt på reklamen, läser dina inlägg om er vardag, jättekul att få följa er!!♥ Sluta inte blogga pga av nättrollen, de kommer bara gå vidare till nästa blogg och köra samma race där. Vi är MÅNGA som verkligen uppskattar din blogg!!Kramar/Lotta

  73. Therése

    Fina fina Mirka. Jag är så otroligt full av beundran hur ni har lyckats skapa en så fantastisk kärleksfull och sammanhållen familj. Ni alla ser så otroligt harmoniska och lyckliga. Se de små barnens ögon titta på sina äldre syskon och får den där villkorslösa kärleksblicken tillbaka. Många killar visar inte sina kärleksfulla känslor utåt eller kramar sina småsyskon framför kompisar. Men ni verkar inte ha det problemet. Sen är det lite kul för att min lillebror känner Peter. Dom brukar hamna på samma byggen. Då kunde jag inte låta bli att fråga honom om Peter verkligen är så där cool och lugn även i verkligheten. Han svarade, bara han får dricka upp sin coca cola medans dom andra dricker morgonkaffet så är han verkligen precis likadan. Skit i alla dumma kommentarer. Dom är bara blåsta i huvudet. Njut av din fantastiskt fina familj och den stort efterlängtade lillebror(Vincent

  74. Tina

    Goa Mirka, dom är AVUNDSJUKA!!!
    Ren och skär avundsjuka, på att du är en sån fin Mamma, plus att
    du och Peter har det så bra…
    Gläds mkt åt allt fint som du ev. får, till dina barn:)) *Krama*

    1. Lilian

      Jag har inte kommenterat just detta inlägg,även om jag håller med att det blivit mkt.reklam här. Men det jag vill kommentera är alla som skriver : ” Dom är bara avundsjuka”. Vet ni vad som menas med att vara avundsjuk?? Är det i era ögon synonymt med att vara avundsjuk att framföra en åsikt som är annorlunda? Skulle t.ex alla som inte tycker att moderaterna har en” bra” politik vara ”avundsjuka”på dem?? Tänk lite innan ni kastar ur er fraser……

      1. popcorn

        Stör mig också på att många använder ”avundsjuka” så fort någon inte håller med! Det kanske helt enkelt kan vara så att vi är olika människor med olika intressen, olika bakgrund och olika åsikter?!??

  75. Anna

    Jag håller med er som kommenterar om en del, tex att man ska sköta sitt och strunta i andra. MEN, har man en offentlig blogg där man gör reklam för mycket saker och skyltar med diverse märken så får man kanske ta att vissa människor reagerar och kommenterar. Finns det möjlighet till att kommentera på en blogg måste läsare få lämna både ris och ros. Så länge det inte handlar om påhopp eller personangrepp. Blir man känd så följer tyvärr saker som uppmärksamhet med,och ibland är folk inte snälla,skriver inte det man vill läsa. Man gör ett val som bloggare att antingen stå sig stark och ignorera saker eller sluta blogga offentligt. Människor i vårat samhälle är ganska kritiska, så det gäller att tänka sig för,tyvärr. Har man en blogg som ett heltidsjobb dessutom blir säkert skalan av elaka kommentarer större.

  76. Johanna

    vilk bara skicka en massa styrke kramar, ni är fantastiska och det är jätte roligt att få följa er och eran vardag med alla barn. Stå på dig!

  77. Anna...fembarnsmamma

    Känns det inte som att det är mer gnäll och elaka kommentarer på de flesta bloggar nu för tiden?!
    Ibland storknar man av vad som skrivs…
    Visst, det är inte jättekul med reklaminlägg men det ser ju så ut på varenda ”kändisblogg” nu för tiden…så vi får väl bara gilla läget herregud!
    Fortsätt blogga, Mirka!:)

  78. Ullis

    Brukar inte kommentera här men följer din blogg. Ni har en jättehärlig barnaskara och det är så roligt att läsa om det ni gör tillsammans. Själv är jag enbarnsmamma och flerhundsmatte

  79. lindisha6barnsmamma

    hej mirka
    lyssna inte på vad de säger utan ta åt dig av de positiva kommentarerna vi är många som tycker om din blogg.så sluta inte blogga, läser din blogg dagligen .
    förstår inte varför man ska hacka på andra och göra andra ledsen.
    usch för sånt .
    många kramar till dig och din familj

  80. Carin

    Kramar i massor till DIG och familjen.
    Tack att jag/vi får vara med på allt fint
    Som ni delar med er.
    Ta hand om dig/familjen.

  81. Lisa S

    Har heller aldrig kommenterat förut, är den där som läser och har följt väldigt länge men aldrig lämnat fotspår, men nu är det väl dags.
    Vill bara säga att jag tycker du ska fortsätta blogga för oss som faktiskt vill va här och läsa och försöka ignorera de som bara vill gnälla.. Vad jag kan se så har i princip varenda blogg jag läser reklam och sponsrade inlägg och jag tror knappast att du lägger ut nått som du själv aldrig skulle stå för?

    Näe, vet du vad! Massa energikramar till dig och din underbara familj! <3
    Hoppas du inte blir borta för länge..

  82. Lina

    Det här är Din blogg och du skriver precis vad du vill i den, skit i alla som vill styra ditt innehåll, det är väl en ska om man diskuterar ett speciellt ämne, men att hålla på och orda över vilka samarbeten du har är din ensak. Vi är många som läser dig dagligen för att vi gillar dig, återigen skit i dom som bara vill skapa osämja!

  83. Carina

    Stackars dig Mirka som får stå ut med alla elaka kommentarer. Jag förstår att du blir sårad, ingen är ju gjord av pansar! Du ska veta att vi är många som älskar att läsa din blogg och är tacksamma för att ni vill dela med er av ert liv! Jag har full förståelse för att du känner en tveksamhet för att fortsätta när du blir påhoppad såhär. Styrkekramar till dig Mirka och stort tack för fin bloggläsning!

  84. Josefine

    blir så farcinerad varje gång att folk orkar skriva så mycket negativt, och som de troligtvis aldrig skulle säga till dig face to face!

    Vill skicka masssa pepp till dig och din underbara familj! Tack så att du är du och delar med dig av ert liv på ett sådant naturligt sätt<3

  85. Lillemor Andersson

    Alltså man blir mållös över vad folk kan med och vräka ur sig. Gör vad som känns bäst i hjärtat men låt inte elaka människor slå på dig. Hoppas du kan försöka skaka av dig och resa dig igen <3

    1. susanne

      Har du råd att sluta jobba? Att du inte kan fatta att detta är hennes jobb! Javisst, hon får säkert betalt i någon form för att göra reklam men reklam finns ju överallt i dagens samhälle. Skit i den och läs bara det Mirka skriver.
      Förstår bara inte varför ”folk” ska klaga på allt , har ni inget eget liv???
      Mirka, fortsätt att blogga och strunta i dom som skriver helt uppåt väggarna.! Vi normala vill fortfarande läsa om hur eran familj har det (ojoj, nu får jag nog påhopp). Jag tycker att du är väldigt generös med vad du delar med dig, fortsätt så om du orkar.
      Styrkekramar från mig 🙂

    2. Kristina

      Emma, du tar ju priset, verkligen!!
      Känner du dig väldigt nöjd i och med att du ställt din fråga?
      Jag hoppas du finner riktig glädje i ditt eget liv så du slipper spy elakheter över Mirka och hennes val i livet! Om Mirkas val inte passar dig, klicka dig till korsords- eller stickningsidor i stället!
      ________________________________________________________________________________________
      Ork och kraft och mod till Mirka att vilja fortsätta blogga! Elakheterna ska inte få trycka ner henne eller någon annan för den delen heller! Sätt ner foten bara, Mirka, och fortsätt att stå rakrygggad och stolt! Kram från Kristina

    3. Helena

      Alltså den mest oförskämda och stillösa frågan..har du råd med det och det? Det har väl inte du eller någon annan med att göra. Ska jag börja fråga ut dig om din privatekonomi liksom, har du råd med strumpor och tomater? Det finns ngt som heter integritet, vänligen respektera den och ställ inte idiotfrågor. Mirka, du är så härlig och skriver en sån toppenblogg att det skulle kännas tomt om du lad ner, varm styrkekram till dig❤️

    4. Laila ....

      Emma…..Tänk vilken småsint människa du är! Har du råd att sluta jobba? Tänk efter lite innan du spyr ut dina otrevligheter…

  86. Emelie

    Tycker oxå att de som blir störda kan sluta läsa då. Visst har alla rätt till sin åsikt, men man behöver ju inte vara elak!!! Älskar att följa din Blogg mirka! You go girl!!!!

  87. Maria

    Jag förstår att du blir ledsen, vem hade inte blivit det?
    Folk har inget bättre för sig än att sitta och skriva elakheter på nätet. Strunta i de dumma kommentarerna och fortsätt blogga! Vi är många som är tacksamma för att du delar med dig. Jag beundrar dig och din familj!

  88. Maria

    Aldrig kommenterat förrut men kände att nu var det dax .
    Ta inte åt dig av människor som inte vet bättre än att klaga och klanka ner på er , tycker att ni verkar vara fantastiska med era barn och en inspiration för många .
    Själv är jag mamma till tvillingkillar på 5 år och en kille på 3 år och trots att vi inte ser oss som en stor familj får man ändå höra att oj oj är det inte jobbigt..
    Tycker att ni verkar va en sån kärleksfull familj .
    Tack för att vi får ta del av er vardag .

  89. Charlotte

    Hej Mirka, jag har läst din blogg länge nu och är så imponerad av din generositet att dela med dig av dig och din familj. Underbart för mig att läsa om din stora familj eftersom jag själv aldrig har fått barn. Det innebär förstås en viss sårbarhet att skriva en blogg och jag vill verkligen stötta dig i att fortsätta skriva för du glädjer så många andra men det får inte gå ut över ditt mående. Unna dig en paus och läs inte de negativa kommentarerna. Det skrivna ordet tar hårdare ibland än det muntliga och många tror att de har rätt att kritisera vem som helst hur som helst. Du är en av de bästa bloggarna jag har följt och låt ingen annan säga nåt annat. Ta hand om dig. Mvh Charlotte

  90. Sandra

    Men Mirka!! SKIIIT I DEM SOM INTE HAR NÅGOT SNÄLLT ATT DELA MED SIG AV! Jag läser din blogg ofta och struntar i om det är reklam eller inte! Du skriver ju ändå alltid utifrån din/er situation och delar med dig till de som vill läsa! Jag tycker ni är grymt bra! Ser upp till er! Fortsätt vara precis som du är! 🙂 Kram// Tvåbarnsmamman Sandra!

  91. Emy

    Så naivt att kräva en reklamfri blogg! Det är den verkligheten vi lever i idag och ett av nutidens arbete/inkomstkälla. Det är ju bara att scrolla förbi reklamen…det existerar inget köptvång….
    Självklart ska du Mirka ha betalt för arbetet med bloggen och dessutom pengar ”som plåster på såren” när missunsamma personer skriver elaka kommentarer.
    Du kanske ska ta betalt för att få skriva en kommentar, de ”seriösa” anser det värt för att få delta i en diskussion…och elakingarna avstår för de är snåla….hahaaa!
    Tänk så här: Hur stor procent är positiv feedback/kommentarer? Hur stor procent är negativa?
    Låt inte nån enstaka sänka dig när flertalet följare gillar dig!!
    Du är en fantastisk kvinna, STOR kraaam!!

  92. Maria

    Ta lite paus du, om bloggen känns för krävande just nu. Men! Kom snart tillbaka. Ge inte den avundsjuka, bittra och kritiska läsarkretsen den makten att du blir ledsen och ger dig. Innerst inne vet du vad de styrs av. Att de ”måste” klanka ner på andra för att känna sig lite bättre själva. Patetiskt är vad det är. Strunta i vad folk tycker. Läs inga kommentarer, eller stäng av kommentarsfunktionen en tid. Bloggen är din. Livet är ert. Och valen är fria. Du FÅR ha reklam så mycket du vill! Kram kram 🙂

  93. pia

    Tänk om folk kunde ta hand om sig och sina ”problem” istället för att haka upp sig på ett blogg inlägg från dig Mirka? Om det ska gnällas så mycket över reklam, pengar, inkomster etc. så tycker jag helt enkelt att dessa personer kan sluta läsa din blogg. Jag läser din blogg för att jag gillar´t och jag tycker Ni verkar vara en sådan härlig familj. Blir bara trött på alla som måste komma med påhopp om dittan och dattan 🙁 Tror det är ett ”gäng” avundsjuka, olyckliga människor som bara söker efter något att göra påhopp på. Så bry dig inte Mirka, skit i dom och skriv för oss som ger dig något tillbaka. Tänk att ett vänligt ord ska vara så svårt ibland, eller ett leende och kanske en klapp på axeln med orden: Fasen vad jag tycker du är bra =) Skickar en stor varm kram från ett grått Uppsala

  94. Maria Pettersson Brunsell

    Bry dig inte om kommentarerna ni är en underbar och härlig familj. Låt dig inte bli nedstämd av de som kritiserar

  95. Malin

    Åh så tråkigt att folk ens orkar,, detta är min första kommentar här på din blogg,, jag tycker du/ni är fantastiska och hoppas du förstår att ni är en inspiration för många 🙂 kramar från Malin

  96. Marianne

    Hej! Tråkigt att folk inte har annat att göra än att gnälla, de kanske skulle skaffa sig ett liv istället.
    En stor kram till dig och hoppas på att du snart har ork att blogga igen..

  97. IMB

    Jag blir ledsen å dina vägnar när jag läser allt skit som folk skriver i kommentarerna. Det är ju, som Du själv skriver, fritt att läsa Din blogg som Du skriver vad Du vill i. Jag tycker det är intressant att följa en familj på det sättet som Du bjuder in oss. Vad det gäller reklam och inlägg om pension så tycker jag faktiskt att det sistnämnda hör ju också till det vardagliga familjelivet och bra att du gör andra uppmärksammade på detta. Reklam finns ju överallt så det är ju bara att acceptera och läsa den reklam man vill det övriga bläddrar man ju bara förbi.
    Fortsätt och skriv Mirka och orkar du så ”skit i” vad avundsjuka människor skriver.

  98. 3 barnsmamma

    Tyvärr så har folk alltid en massa åsikter om hur man lever och vad man gör, så länge man inte skadar någon annan så tycker jag att var och en ska kunna leva sitt liv utan att bli påhoppad. Jag förstår inte att reklam är ett så hett ämne, vad spelar det för roll egentligen. Tycker att du ska ta emot all positiv kritik och strunta i alla de andra, har man inget vettigt att säga kan man hålla truten tycker jag. Kram på dig och din familj!