Trettonbarnsmamman

Att få iväg barnen

Jösses vad kämpigt det är vissa dagar att få iväg barna till skolbussen.  Idag var en sån morgon som gav mig några extra gråa hårstrån…. Man får tjata och tjata och tjata: ” Skynda er nu, det är 10 min kvar……skyyynda er, 5 min kvar! ! ” Och vissa har mitt i stressen slarvat bort det ena och det andra. Hur mycket jag än ber de att ha klart sina väskor på kvällen så är det ändå nåt knas.  Alice kommer och gnäller att hennes nya jacka har hål ” jag tänker inte ha den on du inte syr igen hålet!” …. jag turbosyr igen hålet som har orsakats av dragkedjan då tyget fastnar lätt i den = skitjacka 🙁

image

Men hallelujah….iväg kom de…i tid 🙂
Nu ska jag pusta ut med en kopp kaffe och bara gosa med de 3 små som är helt nyvakna ( = som gosigast just då ) .

image

Hoppas att ni fått en lugnare start på dagen 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anna-karin

    kram på dig <3 Jag läser troget din blogg! och reklamen finns ju där men inget jag tänker på, nån gång har ju den resulterat i bra inköp för mig 🙂 o det finns säkert fler med mig som gjort en o annan bra affär pga den!
    Ta en paus om du behöver,men kom tillbaka igen!! Beundrar er o tycker ni o era ungar är underbara!
    kramar

  2. Birgitta Strand

    Hej Mirka! Fortsätt skriva annars saknar jag er. Har sett alla familjen Annorlunda varje gång,och sedan gång ett med er har jag beundrat er och barnen. Känns som om jag känner er// Birgitta

  3. Christel

    Jag tycker det är en utmaning att få ordning på ett barn på morgnarna och är full av beundran över dig! Så härligt att följa er genom bloggen.

  4. popcorn

    Ja morgnarna är en utmaning. Speciellt nu när det blir kallare och det är mycket kläder som ska på, vantar som inte hunnit torka, tunn eller tjock jacka…puh! Mycket enklare på sommaren, bara att hoppa i skorna och gå ut!