Trettonbarnsmamman

Halloween m.m

Helgen gick alldeles för fort känner jag. Nu är det slut på höstlovet och slut på sovmorgon. Barnen kom dock upp förvånandsvärt lätt i morse vilket jag tackar för för jag var inte så värst pigg när klockan ringde 6.

I lördags hade vi lite Helloween-firande hemma. Brukar inte direkt göra någonting speciellt under Helloween men det var så trist väder att Linnéa fick fria händer för att styla om sina syskon….

Det blev även ett gäng pumpor vilket jag tycker är så fint.

image

Tur att Linnéa verkligen älskar att få sminka sina syskon för jag hade inte gjort ens hälften så bra jobb 🙂

image

I för sig så fixade jag till Kevin som skulle på en fest och det blev bra 😉

image

image

Alla förutom jag, Linnéa och Lilja gick igenom en förvandling

image

Läskiga gänget ♥

Jag var lite orolig för att Älva och Lilja skulle bli rädda men det blev de inte…. Lilja var hur cool som helst och skrattade och busade med ”spöken och zombies” 😀

I fredags kom grinden som jag panik-beställde från Lekmer. Igår satt vi upp den och nu gäller det bara att få alla barnen att förstå att de alltid ska stänga grinden efter sig 😉

image

Det blev bättre än jag trodde och de flesta har snabbt lärt sig hur man öppnar och stänger grinden.

Idag är det tvätten som står högst på to do-listan. Har miljoner handukar att tvätta efter att alla hade tvättat bort smink och hårfärg + vanliga kläder på det…. Ibland känns tvätthögen som en mission inpossible men jag brukar vinna över den….

Hur har ni haft det i helgen?

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. popcorn

      Va? Hur kan det stå 5 november på din kommentar redan, klockan är 23:20…..hur går det till? Nu blir jag nyfiken….

  1. Ninna

    Men ärligt – FY 17 vilka hemska ungar 😉 Underbart läskiga, och så otroligt bra sminkat 🙂 Huvva, jag skulle bli rädd på allvar om jag mött det där järn-gänget på stan 😀

    1. Ninna

      ”Varför ska man ha så många barn” – ursäkta att jag lägger mig i men det där lät ganska kallt och opersonligt. Barn är väl inget man ”ska ha”, det låter som om du pratar om prylar och döda ting. Barn är en gåva, de är kärlek, de är en rikedom. Att bli begåvad med 13 barn – jag kan inte tänka mig något vackrare! Har just fått konstaterat att jag väntar tvillingar, tjej och kille,de ska komma i mars om allt går som planerat, och jag skulle vara överlycklig om de inte är våra sista barn!

      1. Isa

        Visst det är en gåva men 13 st är lite väl många.msn är 2 föräldrar som ska ta hand om dessa.varje barn ska rå tid ork kärlek uppmärksamhet mm.kan man verkligen ge det när man har 13 barn?

        1. Ninna

          Ja det kan man. Barnen får också kärlek av varandra, och det handlar INTE om att man ”tvingar barnen att passa småsyskon”. Kärlek expanderar, ju fler människor som hör ihop, hör till och ingår i ett gemensamt sammanhang, ju mer kärlek finns det i luften, och den omhuldas man av och växer av. Kärlek handlar inte bara om att få individuell uppmärksamhet av föräldrarna, även om man självklart behöver det också. Kärlek är att ingå i en familj som älskar varandra allihop, och att man helt enkelt hör ihop. Jag har många syskon, många av mina syskons respektive har i sin tur också många syskon, och vi säger likadant allihop. Jag tror inte att det i första hand handlar om antalet barn, utan om inställningen till barnen och familjen. Varje barn kommer med MER kärlek, för varje barn kan man få mer av det goda. Så tror jag, och många med mig.

          1. Isa

            Fast det blir ju så att de äldre syskonen får passa sina yngre syskon. Ååååå det låter så fint med kärlek men verkligen är ju inte så, bara en massa kärlek så löser sig allt. Naivt att tro det.

  2. Carina H

    Gud vad bra eran dotter är på att måla sina syskon, för det kan inte jag, Här var det en lugn och spökfri helg,

  3. Jessica

    Vad bra Kevin blev, hur gjorde du med kedjan? Skulle inte heller vilja möta de i mörkret, de är ju så läskigt sminkade

  4. Lena

    Gu va läskiga alla blev.Linnea är ju bara FÖR BRA på det mesta.Hade blivit livrädd om jag mött det gänget i mörkret.Va kul ni har i er familj.Verkligen en toppenfamilj.O fina pumpor hade ni gjort.
    Kram från mig

  5. ROSA

    Men fy så läskiga alla blev! JAG skulle ha blivit dö-rädd om jag mött det gänget ute i mörkret. Hua!!
    Hon är jätteduktig eran Linnea. Själv hade vi en lugn o spökfri helg med vistelse i fritidshuset med god mat o brasvärme 🙂