Trettonbarnsmamman

Äntligen kväll :-)

Nu sover de flesta, bara tonåringarna vakna men de håller till i sina rum;-) Jag  slötittar på tv samtidigt som jag tampas med en hemsk halsbränna som gör att jag inte kan ligga ner. Har upptäckt att jag inte kan äta någonting på kvällen om jag ska slippa ha just så illa med halsbrännan. Imorgon ska jag banne mig till apoteket och hitta bättre hjälpmedel för ibland är det svårt att inte äta nåt litet på kvällen för då blir jag hungrig mitt på natten istället.
Idag kom Therese från Loppi och Carola med barnen på besök 🙂 Vi hade ett givande möte med Therese och när vi var klara åkte hon iväg. Carola & co blev kvar över hela dagen. Barnen lekte och hade skitaroligt och vi hann prata om allt mellan himmel och jord;-)

image

Lilja tog kort på Carola 😀

image

Hela gänget som fanns på plats förutom Linnéa och Lilja som inte är med 💜
Vi åkte till Uppsala för att möta Peter vid nya Ica Maxi och Oliver och Thor var så glada över att få skjuts dit i Carolas bil. Vi skildes åt vid affären och strax efter kom Peter. Handlade veckans mat och skyndade sedan hem för att möta upp Kevin som kom med bussen.  En sen middag och lek fram till sängdags.  Kan säga att barnen somnade fort 😀

Tack för era tips angående present till min mamma 💜 Imorgon ska jag iväg och hitta nåt fint till henne.

Imorgon ska jag även släpa med mig barnen till mvc vilket de tycker är spännande. Längtar.

Kram kram 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina

  Prova att dricka kolsyrat vatten mot din halsbränna eller så kan man dricka lite Citronfilmjölk det brukar jag göra. Jag får mycket halsbränna och det var ännu värre när jag var gravid.

 2. sandra - 3 barns mamma

  Denna halsbränna, va man skulle ge för att slippa den medans man är gravid. Jag testade gaviscon men det funkade ju bara någon h eller så. Tyckte att ljummet vatten värkade bättre. Men inte helt. Hoppas att det avtar för dig.
  Kvälls snack: gurkstavar, mango och soya produkter. Ger inte lika mycket halsbränna, enligt mig.

  Va mysiga kort 🙂

  Ha en tok fin torsdag!!!