Trettonbarnsmamman

Kaos på bloggen, vecka 25 m.m

Just nu är det visst lite kaotiskt med bloggens utseende….? Jag vet inte vad som har blivit knas men ser själv när jag går in på sidan med laptopen att saker och ting har flyttat på sig och det är allmänt stökigt 🙁 Teknikerna håller på att undersöker saken och jag hoppas på att allting är snart fixat 😉

Nu har jag gått in i vecka 25! Magen växer på och det är en liten vilding som bor där inne ♥

image

Bild tagen igår v. 24 + 0

På onsdag ska jag äntligen till mvc och får lyssna på hjärtljudet. Är också lite nyfiken på mina järnvärden eftersom jag är så trött. Jag knaprar i mig järntabletter men de är fasiken inte snälla mot min mage…. lite pest eller kolera-situation.

En kompis till mig tipsade om en grej förra veckan. I Danderyd sökte de ”demo-mammor” till en kurs/utbildning där bm och läkare från hela norden kommer till för att utveckla sina kunskaper i 3D/4D ultraljud. Jag ansökte och blev vald till en demomamma 🙂 Så i mitten på november är det dags att få se bebisen i 3D/4D vilket kommer att bli jättekul.

Jag har återigen roat mig med att titta igenom mina foton i mobilen….Har raderat ca. 10 likadana foton på någons armband i närbild. Minst lika många närbilder på någons öga har jag tagit bort 😀

image

Den skyldige kanske……. de här bilderna fanns mitt i smeten 😉

Denna vecka har vi höstlov = sovmorgon och slappa dagar. Det gillas! Senare idag åker 4 barn till kompisar i Torstuna över ett par dagar och det har de längtat efter länge nu. Kommer kännas tomt här hemma då….

Idag testade jag någonting nytt till lunch. Krabbelurer heter de och de fick toppbetyg av barnen 🙂
image

Enkla att göra och recept hittar ni bla HÄR….

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tjollan

    Fin bild! Själv hade mitt/vårat barn inte tid att stanna till längre än 25+3 🙂 men allt gick bra ändå i slutet. Hoppas eran knodd får stanna hela tiden ut.

  2. Malin

    Hej, vad roligt att ni har upptäckt dessa ”godingar”. De har jag ätit länge. Min mamma gjorde dem till mig och nu gör jag dem till mina egna barn…fast vi kallar dem krubbelurer.:-)
    Hälsningar Malin, 41 år, mamma till fyra.

  3. Kattis

    Vad hittar ni på annars för kul på höstlovet? Funkar det tex att åka med så många barn till lekland/busfabriken,simhallen etc.Kan tänka mig att skolbarnen kan vara intresserade av laserdom,bowling eller liknande.Måste bli enahanda att bara vara hemma för de större barnen…