Trettonbarnsmamman

Spökfest m.m

Imorse hade vi 2 väldigt uppspelta småtjejer hemma. Jennifer var lika uppspelt hon och insisterade på att få klä på sina systrar eftersom hon hade sovmorgon och tid med det.

image

Dräkterna var hur söta som helst och passade Nellie och Älva superbra. 5 minuter innan vi skulle åka bestämde Älva sig för att hon inte ville ha pumpan på sig…. Jennifer försökte med alla medel att få Älva att ändra på sig men icke. Så jag packade ner hennes dräkt i en påse som vi tog med oss till förskolan. Inte heller där på plats ville hon byta om och hon tyckte att allting var lite läskigt. Fröknarna såg ju helkonstiga ut och barnen likaså 😀

Vi hämtningen berättade de att Älva hade efter 15 minuter velat ta på sig sin dräkt och vant sig vid att det var en lite annorlunda dag på förskolan 😉

Vi firade Linnéa lite smått igår efter middagen. Hon hade önskat sig antingen en ny iphone eller pengar…..hon fick pengar, rosor + ett fint kort och det blev hon glad över 😉 Kan hända att hon får ett paket till under helgen….. 😉

image

Blev ingen tårta igår men däremot sockerkaka med grädde och hallon till.

Snart är vi klara med födelsedagarna ( Älva fyller ju ifs år i dec men hon är en enkel match än så länge )och kan helt koncentrera oss på julklapparna…..dessa jäkla julklappar….. Jag/vi har ingen aning ännu om vad vi ska ge barnen till jul. Nu har jag bett barnen själva kolla runt på nätet och ge oss olika julklapps-förslag. Få se om de kommer fram till något vettigt för vi tänker inte köpa massa ”bara för att” liksom 😉

Vi har inte tv3 hemma men varje vecka ser jag en del skriverier på Facebook om Svenska Hollywoodfruar och då framförallt om Gunilla Persson. Så när Lilja sov sin lilla middagslur passade jag på att kolla lite på programmet via tv3 play….. Men på allvar….ni som tittar på serien: Tror ni att denna Gunilla är som hon visas på tv? Eller är det delvis skådespeleri? Mysko är hon oavsett:-D Jag skulle gärna vilja träffa denna ”Queen” irl för att se hur hon är 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kärringen i Skogen

    Ska inte aktiviteter på förskolor och skolor vara kostnadsfria för föräldrar nuförtiden? Jag tycker det är rent bedrövligt att man här i Sverige ska haka på en trend som inte egentligen har någon som helst betydelse för oss. Bara kostnader. Näe, gå före du och börja säga ifrån. Det ungar inte har eller inte vet, det saknar de inte.
    Sen har jag en fråga. Hänt Extra ( tidningen ) har en frågespalt där Regina Lund svarar på frågor. Där har du ställt en fråga om ert förra hus,,,, Är dessa frågor verkligen sanna, och OM de är det, tror du att Regina Lund verkligen kan svara på såna frågor…

  2. Eva

    Gunilla Persson är ju en kul tant, gillar henne och tror hon är precis sådär knasig. Härligt knäpp och knasig!

  3. anna

    haha ååå älskar pumpa-outfiten =) Klockren!! Ska nog fixa nåt kul till mina barn till nästa helg, fast dom är lite små än så länge för att förstå det roliga med å klä ut sig!
    kram
    annasvarld.vimedbarn.se

  4. susanne

    Hej!
    Jag har bekanta som träffade Gunilla Persson innan Hollywoodfruarna började och GP var minst lika otrevlig då!! Helt konstig och tyckte att hon var något speciellt och krävde VIP- behandling. Detta på en svensk helt vanligt sommarcafé. Så hon är nog så.

    PS din bloggsida är konstig idag, bara halva sidan syns resten är reklam.

  5. Åsa

    Varför köpa en massa saker?
    Det är väl bättre att göra något tillsammans. Resa bort, åka till ett lekland, simhall. Att bara få vara tillsammans spela speln eller gå på bio. Gå ut o äta. Det finns då mycket annat man kan göra än att köpa köpa saker till sina barn.

  6. Jessie

    Ojjjj, en ny IPHONE, det var ingen dålig önskan;) , har själv en blivande 15-åring. Mirka, vad tycker ni är en lagom summa att ge dem. Hennes kompisar får just nya dyra mobiler, eller annat för flera 1000 kronor. Vi har inte de pengarna att kunna köpa för 🙁 . så hur stor summa tyckte ni va lagom att ge er goa 15-åring. Grattis till henne i efterskott, Hurra, Hurra!!!!

    1. mirkak

      En ny iphone fick hon då inte 😀 Många av barnens kompisar får ju dyra nya mobiler men hos oss har de oftast fått nöja sig med att ta över mobiler från mig och Peter. Linnéa fick 500kr + en stjärnkikare som hon har önskat i några år nu. Men kikaren är även en del av hennes julklapp då den var rätt dyr 😉

  7. Malin

    Det sägs att Gunilla är lika irl också. Och det sägs även att montazzami (stavning???) är lite av en otrevlig bitch också irl..

    Julklappar, här har vi 6 barn mellan 9 år och den minsta på 8 månader, och det är så svårt!!
    Hoppas att Ullared ska råda bot på det nästa helg 🙂

  8. Mia

    Svenska Hollywoodfruar är ingen dokumentär, det är ett underhållningsprogram. Alla damerna är tilldelade roller som spelas upp, Gunilla har väl en sorts huvudroll, om hon plockas bort tappar serien många tittare.

  9. Anette

    Hej! Ja, svårt med julklappar. Har beställt lite böcker redan, men annars vet jag inte vad vi ska köpa. Kläder brukar det ju bli, kanske flickan vill ha lite parfym och smink osv. Lillpojken vill väl ännu ha lego :).

    Gunilla vet jag INTE om hon är på riktigt?? Har också funderat på att kanske det bara är skådespeleri?? Kan ju även vara så faktiskt.

  10. Louise

    Julklappar jag får ångest bara jag tänker på det. Min dotter fyller år den 3 november och inte ens då vet jag vad jag ska köpa till henne.
    Blir väl antagligen kläder och en sportflaska med dr.McStuffins hon älskar den serien.
    Kul med Halloweenfest och så….ska ha halloweenfest på Izabellas dagis imorgon :-D. Hon ska vara häxprinsessa säger hon:
    Grattis till Linnea
    Ha en bra kväll.

  11. Karin

    Gunilla är väl media kåt som många andra sk..halvkändisar!!!!! Gör vad som helst för att synas…..
    För mig får hon gärna vara som hon är hi hi …inget program som högprioriteras här….

    1. popcorn

      Om du lägger in en smiley från mobilen blir det som en stoppgräns, så blev det för mig…all text efter smileyn försvinner! Du har kanske gjort likadant?