Trettonbarnsmamman

Såå glad

Ni som har följt mig ett tag nu vet nog att jag har sen ett par år tillbaka suktat efter en Bugaboo Donkey. Jisses vad jag har velat ha en sådan vagn. Men jag har tyckt att den är för dyr så det fick förbli en dröm. Tills nu! Efter mycket om och men, velande fram och tillbaka bestämde jag mig: Jag ska ha en Donkey punkt! efter det beslutet har jag läst om och pratat med folk om att skicka efter en Donkey från utlandet där den är rätt mycket billigare. Jag var tveksam till att beställa trots att jag skulle då spara in en bra slant. Alla jag pratade med rekommenderade mig att beställa från Baby Plus i Holland. Så sagt och gjort – Jag mailade de med min knakliga engelska och frågade ”miljoner” frågor. Fick alltid snabbt svar tillbaka och till slut vågade jag ta ett beslut. Jag beställde en vagn från Baby Plus 🙂

Leveranstiden var 6 – 8 veckor vilket inte gjorde mig så mycket då jag är ju ute i rätt god tid nu.

Så gissa min förvåning när jag i fredags, 3 veckor efter beställningen, fick mail från de

wpid-20141012133749104.jpg

 

Wihiii….om max 4 dagar har jag vagnen hemma!!

image

Det blev en Donkey i svart klädsel. Stilrent och enkelt sen att själv piffa till med färgglada detaljer 🙂

Glad, glad glad det är jag

Kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Har älskat min åsna ..den är inne på tredje barnet & tredje året..
    Finnes två minus.. Lättrepad,köp chassiskydd el dekorplasta den.. Ökar 2handsvärdet dessutom om den är i fint skick..
    Och selen… Krånglig som 17..
    Men men .. Annars en trogen vän…

    1. mirkak

      En fråga om att ha i en åkpåse som du kanske kan svara på 😉
      Har en åkpåse som inte är Bugaboos. Hur får jag i selen genom hålen??

      Kram

      1. Hanna

        Gokväll …:-) Det är ingen skillnad på om du använder bugaboos åkpåse el ngt annat märke….
        Jag kör med voksi..
        Det är milt våld o styrka som gäller..:-)
        Och det är det här som är ett minus på vagnen..
        Trodde dom hade ändrat selen på dom nya årgångarna?
        Min är ju ifr -11..
        Iallaf ”hur jag nu ska förklara med text” du måste lösgöra selen och sen igenom åkpåsens hål och tbks…Och själva remmen är jättesvår att få igenom plastspännet.. Jag får lirka o dra… Och säga ngr fina ord…. men det går tillslut…..
        Somsagt svårt o förklara…men jag tror faktiskt att det finnes ngn video om du gogglar..:-)

  2. Anna

    Vilken fin vagn! Var bara glad över den och bry dig inte om de som inte kan glädjas med dig i detta. Alla gör som de vill och lägger pengar på det som de tycker är viktigt!

    Själva har vi fått en begagnad vagn av vänner. Snygg är den kanske inte, men vi bor på landet och den funkar utmärkt över stock och sten i skogen så jag är nöjd:)

  3. Alexandra

    Det har jag också tänkt på en tid att vissa frågor du får svarar du aldrig på. En del hade varit kul att få veta. Du får ju så massor med kommenterar/frågor, kunde du ha någon frågestund?

  4. Marie

    Härligt! Mirka att du äntligen har råd att köpa din drömvagn. Det är du väl värd när du fått så många barn. Själv har jag fått klart mina barn men om jag mot förmodan skulle få ett till så skulle jag använda min gamla vagn från 70-talet. Det tycker jag är så roligt att se på stan. Men alla är vi olika och sen fanns det väl knappt syskonvagnar på de tiden.
    Kram till dig

  5. popcorn

    …men tyvärr inte svar på alla kommentarer och frågor. Tycker det är tråkigt när man undrar något och aldrig får svar, eller när man ser att andra undrar och inte får svar! Oftast är det de som kritiserar som får svar på tal, sällan andra. Men jag håller med om att många bloggar är ÄNNU sämre! Ännu värre är det att undra något och bli påhoppad av främmande läsare som ”försvarar” och misstolkar…tycker det är upp till bloggaren att svara i så fall, andra behöver inte lägga sig i.

    1. E

      Ja såg en fråga hur mycket de tycker är lagom att barnen får födelsdagspresenter ) julklappar för ungefär per barn. Om de har en bestämd summa etc.Men det kom inget svar på den. Jag hade oxå kunnat tycka det var kul att veta hur de löser sånt nu när ungar får laptops, Ipads, mobiler i flera tusen kronors klassen när de får paket. Även alla kompis kalas där det ska ges för 100 kr och att sen barnen ska ha kalas på diverse lek-äventyrsland. Även sånt är intressant att få reda på för det händer flera, flera gånger om året. Jag tycker hetsen med kalas och presenter gått överstyr, Svårt när många kompisar för det senaste och man inte själv kan ge det men kärlek är gratis så det får mina ungar mycket av. Förresten grattis till vagnen mirka hoppas den kommer till mycke användning

      1. mirkak

        Vi har inga speciella summor per barn varken till presenter eller julklappar. Går mycket efter deras önskemål där. Till julklappar lägger vi allt som allt runt 15. 000 kr kanske lite mera. Ofta är det också ju äldre barn desto dyrare önskemål. Vi har hittills bara gett Kevin och Linnéa helt nya mobiler…eller det har följt med med abonnemangen. Jennifer och Benny har fått våra gamla när vi har bytt till nya. Har några andra gamla mobiler liggandes till Selina och Victor. Förra julen satsade vi på några nya laptops och surfplattor till barnen så det blev bara små ströpaket därtill.
        Jag håller absolut med dig om att hetsen med kalas och presenter har gått lite överstyr, blivit nästan som en tävling liksom. Vi vill inte skämma bort barnen helt bara för att många kompisar får allt de pekar på och är noga med att lära de att se värdet i det de får. Än så länge har barnen nöjt sig med att ha kalas hemma, en gång valde Jennifer och Benny att gå på bio med några kompisar istället. Kram

  6. Carina

    Tycker det är kul att du kunde få tag i den vagn du så länge velat ha. Fattar inte varför folk ska vara så avundsjuka på sånt. Vi har bara ett barn och jag kan säga att vi köpte en ganska dyr vagn när vi bytte till sittvagn. Sonen är idag 14 år och den vagn vi köpte har kunnat användas av vänner och släktingar så en bra hållbar vagn är en god investering.

  7. Lins

    Hej mirka!
    Kul att du får din skatt:).
    Hehe vet hur mycket en vagn kan bli beroendeframkallande har själv just nu 5 vagnar å bara typ 1 barn som alltid åker vagn. Men de är så kul att köpa vagnar å prova å köra å piffa :).
    Hade en donkey men usch säger jag.. Höll inte alls upp till mina förväntningar.. Gick över till mountain buggy duo istället 10000 gånger bättre enligt mig :).
    Men som sagt hoppas du blir nöjd kram!

  8. Anna

    Karin: det är till att va bitter!
    Härligt för Mirkka att kunna unna sig den sim hon har suktat efter länge å inte kunnat.. Varför inte bara se det så? Som nån annan skrev, denna blogg genomsyras inte direkt av statusprylar!
    Å vad för fel på reklam å rabatter via reklam.. ? Mirkka tjänar ju pengar på sin blogg, why not??
    Fy för avundsjuka människor!

  9. Karin

    Anne ! jag ser mig gärna i spegeln ha ha….har varken löshår eller annat fejk , naturligt snygg!!! jag unnar Mirka vilken vagn som helst…. Men tycker hon kan lägga dom pengarna på barnens skor kläder kvalitet stavas det och är ekonomi för dom håller bra giftfria ekologiska ska barnkläder vara. Mirka vill ha kvalitet på barnvagn det är OK men det borde genomsyra allt annat , för att dom argumenten ska ha bäring. Och nu har jag två barn och det räcker för mig ( Och du Anne jag har råd att köpa mig en sådan vagn om det skulle behövas…. dessutom utan reklamrabatter och annat bidragande….

  10. Anne

    Ja du Karin.. Och sen vilken skillnad det är på oss som inte har råd. Missunnsamhet är det mest missklädsamma som finns. Det förfular vem som helst, ja säkerligen vissa.. Ser det riktigt framför mig. Jag gläds ärligt med Mirka som Äntligen har råd!!! Som hon har väntat och längtat. Och statustänk är inte direkt det som genomsyrar bloggen o familjens liv. Karin, se dig i spegeln o skäms!

  11. Linda

    Varför använder ni inte de vagn som ni haft till era barn.. Jag förstår bara inte vitsen med att köpa ny vagn varje gång? kan nån förklara för mig..

    1. mirkak

      Lilja kommer att vara ca. 1.5 år när bebisen kommer och jag behöver verkligen då en syskonvagn då eftersom vi ingen har nu. Behåller även vår enkelvagn som jag har kompliterat med liggdel till de gångerna jag bara gör någonting med bebisen. Sen är det väldans roligt med vagnar 😀

  12. malin

    Åh vad roligt med en så fin vagn! Jag går oxå och letar barnvagn nu 🙂 Önskar mig en donkey oxå! Måste man maila dem för att få pris? Och var frakten dyr? Tänker om det lönar sig med att beställa en motsvarande att köpa en i sverige?

    1. mirkak

      Man måste maila de för att få prisuppgifterna. Frakten är gratis och jag tjänade över 3000kr på att beställa från Baby Plus.

  13. Karin

    blir lite brydd över att du klagar över att det blir dyrt med regnkläder skor osv… ja skopunkten står ju inte för bästa kvalitet för barnfötter , som jag tycker är oerhört viktigt, ja där är vi olika , skulle då inte lägga så mycket pengar på en dyr vagn, ja även om den nu är lite billigare från Holland , och då ska det fraktas från Europa och hit inte direkt miljötänk heller….

    1. mirkak

      Jag tycker att det är surt att lägga ca 500kr på regnkläder till de större barnen då kläderna kommer knappt att användas av de ändå. Jag betalar gärna mera när det kommer till barnens vinterskor som ska hålla hela kalla vintern men köper billigare höstskor m.m som inte används lika länge/flitigt. Och eftersom det ofta är flera barn i taget som behöver skor så passar skopunkten bra då 😉 En syskonvagn är ett måste för oss då Lilja kommer att vara 1.5 år när bebisen kommer. Den kommer att användas flitigt och jag vill ha kvalitet på barnvagnarna eftersom det är mina dyraste skatter som ska åka i de. Därav valet av just den vagnen 😉 Lite dyrare än vissa andra syskonvagnar men det tycker jag är endå värt då andrahandsvärdet är så bra på de.

  14. Karin

    Ja alla kändisar har ju en sådan 🙂 fast dyra är dom , men alla har inte råd att kosta på sig en så dyr vagn.
    Men som tur är så ser lycka olika ut för oss människor. Mycket yta verkar vara viktigt, ja för vissa …..

    1. mirkak

      Hade jag haft råd tidigare så hade jag köpt en sån redan för nåt år sedan. Nu har jag råd och väljer då att lägga pengarna på den vagnen jag länge velat ha och mycket också pga att det är så bra andrahandsvärde på den vagnen.

  15. Andrea

    Roligt med ny vagn! Hur gammal kommer Lilja vara när hon blir storasyster? Jag är så fundersam på syskonvagn behövs eller inte när vi får nummer 2.

  16. Nina

    Så snygg, vill också ha..undra om man kan trycka ner mina tjejer på åtta och tio år i en sådan 😉
    Hoppas ni blir nöjd med den..

  17. Emma

    OOO vad fin, sån vill jag också köpa, ska ha min lille kille samtidigt som du ungefär och har en 1-åring precis som ni. Kunde inte klura ut priset på den på länken i Holland som du lagt ut. Kan du vara så snäll och skriva priset, så ”tomten” 😉 vet vad den kostar. Blev förälskad i den när jag såg filmen de länkat till på YouTube. Den är superpraktisk. Tack på förhand Mirka och tack för en superbra blogg, gillar och följa dig och familjen. Kram Emma

    1. mirkak

      Man måste maila de för att få prisuppgifterna 😉 Ganska ofta har de även bra rabatter när man beställer tillbehör samtidigt. En donkey duo ligger på ca. 1399 € och fri frakt

  18. petra

    Åå vi har också bestämt oss för att köpa en Donkey när vårt andra barn kommer. Hur mycket fick du betala när du beställde från utlandet? Sitter och letar olika förslag, tycker som du att den är rätt dyr egentligen.. Men vill verkligen ha den:)

    1. mirkak

      Maila de om prisuppgifterna, det är bäst. Och fråga även om de har några erbjudanden just då för det har de ofta. Har för mig att normalpriset ligger på 1399 €.

    2. Jess

      Vi köpte en svart donkey från Babyplus Holland. Vi betalde 10400 kr. Priset i Sverige för samma vagn är minst 14 000. Kan även tipsa om bugaboo Facebook grupp där man kan köpa och sälja. Det krävs att någon går i god för en för att bli medlem.