Trettonbarnsmamman

Nu så ska jag bli frisk

Jag struntade i vårdcentralen och fick tid ( utan problem ) på närakuten i stället.

image

Så nu hoppas jag på att bli frisk 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Måste bara rekommendera, i mitt tycke, världens bästa BVC och vårdcentral i Uppsala – Aleris barncentrum i Luthagen! De har drop in-tider både förmiddag och eftermiddag och personalen är fantastisk! Vi har flyttat till Knivsta men är fortfarande listade där eftersom vi är så nöjda!

  2. Nanna Hansson

    Krya på dig! Tur att du fick medicin.

    Dagens tips, om du känner att du får samma symtom igen och läkaren inte vill skriva ut Kåvepenin så be om en medicin som heter Rinexin. Det är …hmmm hur ska man säga…liksom tabletter man tar två gånger om dagen som verkar lite som näsdroppar…. dvs avsvällande och slemlösande.

    Och kom nu ihåg att TA DET LUNGT! Snart är du pigg och kry igen och jag lovar både tvätt och dammråttor ligger tålmodigt kvar och väntar på dig.

  3. linda

    Det hoppas vi på att du blir, har också dålig erfarenheter av vårdcentralen, bara att öppna plånboken men ingen hjälp får man. Ta lite Alvedon och kom tillbaka om du inte mår bättre och gissa, betala igen nästa gång du kommer med:-(

  4. Anna...fembarnsmamma

    Kom på att jag skadade mitt ringfinger i skolgympan som liten. Senan i fingret hade slitit ur en liten benflis. Fick en skena o bandage runt ett par av fingrarna för att stötta upp…kunde dock vicka på fingret så tur att jag röntgades ändå.

    Synd att ssk avfärdar hans skada så enkelt, det KAN ju vara något annat än ”bara” en stukning.

  5. Tvåbarnsmamma

    Hej!

    Ett billigt och effektivt tips vid misstänkt bihåleinflammation är apotekets nässpruta. Den kostar ca 100 kr, fylls med vatten och lite salt och är väldigt enkel att använda.

    Jag fick tipset själv för ett par år sedan och blev glatt överraskad. Det är inte alls så äckligt som det låter och några sköljningar hemma varje dag en period kan göra att man slipper bli riktigt sjuk.

    Mvh
    Tvåbarnsmamma