Trettonbarnsmamman

Efter bvc

Bvc-besöket gick bara fint. Det blev tårar när Lilja fick sina sprutor men hon var inte ledsen länge alls.
Vikt: 9.235g
Längd: 72cm
Hon följer sin kurva så fint så 🙂
Nellie klarade av sitt bara fint även hon.

Framåt kvällen blev Lilja gnälligare och gnälligare. Lite medicin hjälpte inte ett dugg 🙁 Jag fick huvudvärk som inte gav med sig alls trors medicin.  Och ont i bihålorna på det…. jippiii… Näsan är inte alls så fylld av tjockt snor som det varit under senaste veckan och jag trodde att skiten är äntligen på väg bort. Men nu har jag ont i bihålorna och det värker varje gång jag försöker snyta min näsa..? Och nej, jag har inte varit till läkaren eller hunnit köpa nässpray.  Jag trodde ju att jag var på bättringsväg….
Jaja….jag ”gillar” läget och försöker göra mitt bästa av dagarna ändå.

Vi har i alla fall tur med vädret 😉

image

Gos med Benny och Victor 💜

Nu sover familjen och jag rensar mitt huvud i tystnaden.  Tittar lite halft om halft på en hmmm så där bra film med bla John Travolta.
Idag har jag beställt en sak som jag har lääänge suktat efter! Och jag är så glad över mitt beslut  Mer om det i morgon 😉
Kram kram 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    Jag hade kronisk bihålsinflammation o åt pencillin i ett år samt sprayade med nasonex lika lång tid..Gick FÖR länge utan o söka,så min rekommendation är att du söker jouren i
    helgen..krya på/Monica

  2. linda

    Ja nu får man nog njuta av dessa fina dagar, e ute under större delen av dagen nu och det är underbart och mina töser njuter liksom jag, hoppas du kryar på dig snart! Snart kommer hösten på riktigt och då ska man väl bara mysa och sparka i alla löv, eller??? Låter bra i alla fall! Ha det gott allihop!

  3. Nathalie

    Sinova, nässpray, snyta sig mycket och Alvedon är det bästa. Tar alltid sinova när jag börjar känna av bihålorna 🙂 krya på dig 🙂

  4. Elin

    Köp sinupret på Apoteket. Tabletter som löser upp allt i bihålorna. Det funkar verkligen kanon bra o hjälper efter bara någon dag.

  5. HelenaS

    Oj min son som bara är 4,5 mån väger mer än Lilja. Han vägde 9260 g på sin 4 mån kontroll 🙂 och jag ammar bara. Hoppas du kryar på dig snart

  6. Sandra

    Tipsar om näskanna och skölja näsan! Vid minsta känning av snorighet så skölj morgon/kväll så spolar du bort bakterierna i näsan.

    Sen när du är täppt så kan du ha i ett kryddmått med bikarbonat i vattnet oxå som är avsvällande!

  7. 7barnsmamma

    Usch, stackare. Vet precis hur du känner dig:-(. Har själv samma problem. MEN igår fick det bli en sväng till Apoteket,för nu står jag inte ut mer. Nasonex och strepsils å lite mer Alvedon. Jag kan verkligen rekommendera att du testar nasonex. Det är den enda sprejen som hjälper vid bihålsinfalammation . Är i samma sitts som dig, å det hjälper inte så mycket att gå till läkaren då man helst inte ska äta penicillin eller antibiotika när man är gravid(utan i akuta tillstånd då förstås) ;-). Däremot har jag blivit rek just nasonex innan vid besvär med bihållerna eller långvarig nästäppa vid gravideteter. Krya på dig. Hoppas ni blir bättre snart!