Trettonbarnsmamman

Ni kan ni 💜

Jag är, som alltid så tacksam för era tips och råd! Idag ska det köpas nässpray och förhoppningsvis så får jag snart ork till att ta tillvara på en del av våra äpplen 🙂
Det är val snart och det är också nästan det enda som det pratas om just nu i de sociala medier.  Ska bli skönt när den biten är över måste jag erkänna. Jag kommer att rösta men är ännu inte helt 100 på vilka som får min röst. Men jag är väldigt säker på vilka partier som inte är ett dugg aktuella för min del. Just nu velar jag mest mellan 2 partier. Tycker att det är svårt det här och ångrar mig lite för att jag är så relativt dåligt insatt i politiken i överhuvudtaget…. Hur går det för er? Har ni bestämt er ännu?

Jag måste bara visa er Linnéas senaste skapelse

image

Nåt hon ”bara” ritade snabbt här om dagen 😉

Idag har jag tagit ett nytt foto på magen. Den växte fort i början men nu börjar den stabilisera sig till det normala. Jag önskar att baken och låren också kunde göra det 😀

image

V. 18

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Röstar på Alliansen! För vårdnadsbidrag och småföretagen och miljön. För valfrihet att bestämma förskola,skola och rätten att välja sitt eget äldreboende. KD får min röst.

  2. Eva

    Är väldigt nyfiken på hur du orkar med allt från att ta hand om alla barn till att ta hand om äpplen. Själv har jag ”bara” fyra barn på 6, 3 och två på 1 år. Hur hittar du energin? Blir verkligen inspirerad av att läsa om ditt liv.

  3. Helena

    Åh, 90% av mitt inlägg försvann…för er som vill ha välfärd för alla..som subventionerad sjukvård, gratis utbildning, gott samarbete med näringslivet, sjukförsäkring om du blir sjuk, förskolor för alla barn som behöver det, rösta rött. Alliansen för oss på sikt bort ifrån allt detta.

    1. sanna

      Sossarna måste väl stämma in bäst på en familj med sånt många barn. Behov av dagis/skola och framöver arbetsliv…även bidragande…jag har och kommer alltid vara sosse. Även om jag blev miljonär:-) Alliansen låter folk dö och måste bort

  4. Nina

    Jäpp vet vad jag ska rösta på blir samma som jag röstat på sedan jag fick rösträtt 🙂
    Härlig mysig mage, ligger nog en liten kille däri 😉

  5. Camilla hockeymamma

    Jag tycker att det är jätteviktigt att hänga med i politiken,de flesta har ju någon åsikt om något och för mig som har lite halvuxna barn är det viktigt med hur vi ska få fram mer jobb till unga,hur är det tänkt att unga ska kunna flytta hemifrån i framtiden,hos mig finns nästan bara bostadsrätter.Vi pratar mycket politik här hemma med våra barn alla tycker olika det går i alla färger.För tre av dem så är det första gången de får rösta i ett val,jag tror att de tycker både att det är stort och viktigt att få lägga en röst,den fria rösträtten har vi bara haft sen 1905 och för kvinnor 1921 det är inte så länge sedan,var rädda om den möjligheten att få vara med och bestämma,gå och rösta på söndag.

  6. Sandra.P

    Fin mage du har 😀

    Jag har redan röstat då jag inte är hemma på valdagen!
    Och jag gjorde också valkompassen som en annan ovan men det stämde inte alls på mig! :/

  7. Malin

    Hej, följer din blogg och instagram 🙂
    Angående valet så finns för mig bara ett alternativ och det är Socialdemokraterna. De står för alla människors lika värde, Från var och en efter förmåga, till var och en efter behov.

  8. Sandra

    Jag har ännu inte bestämt vad jag ska rösta på men börjar känna mig lite stressad. Även om jag inte är så insatt som jag borde vara vet jag att det är ett viktigt val men ännu är det inget enskilt parti som övertygat mig.. just nu är min metod att välja bort de jag absolut inte kan tänka mig att rösta på. 😛

  9. Louise

    Jag har röstat idag och det blev Centerpartiet. Önskar fler kunde vara öppna med vad de röstar på, förstår inte alls detta med att inte tala öppet om det. Alla tycker ju olika och tur är väl det, tänk vad världen skulle vara trist om alla tyckte lika.

  10. Agneta

    Känner mig också ganska trött på allt om valet. Har redan röstat. I år provade jag valkompassen och det stämde bra med hur jag hade tänkt rösta!

  11. Mikaela

    Jag ser upp till dig så mycket!
    Själv började mitt mammaliv när de var en upptäckt graviditet i 5 månaden och jag gick sista året på gymnasiet! Idag är min dotter som jag fick i 18års ålder hela 4 snart 5år och jag har en till dotter på 1.5!
    Du var en ledstjärna för mig när jag fick min dotter då många vänner vände mig ryggen och gick och jag insåg vilka som var mina riktigt vänner!
    Tack för att du delar ditt liv såhär öppet!

  12. Caroline

    Åh va härligt med många barn, ❤️ Följer dej väntar mitt fjärde barn nu, fast jag bara har min dotter kvar i livet. Mina tvillingsöner somnade in efter förlossningen vid förtidig födsel och tts :'( men du är min stora förebild, jag vill ha många barn endag tack vore dej och er fina familj