Trettonbarnsmamman

Mirka tipsar: finaste kalaskläderna

Hösten innebär en hel del kalasande för vår del, både inom familjen och hos vänner. Jag har surfat runt lite efter nya kalaskläder till barn och fastnade hos Zalando som har en hel del fint. Så i mitt letande passar jag på att tipsa er också 🙂

klänningSupersött klänningset från 3 Pommes, 499 kr

klänning2
Skjortklänning från Kanz, 349 kr

skjorta
Prickig skjorta från Little Pieces, 249 kr

sko

Finsko från Fullstop (finns också i brunt), 599 kr

klänning1

Klänning från Name it, 249 kr

byxa
Stiliga byxor från Esprit, 399 kr

baby

Finaste klänningen till de minsta från Absorba, 499 kr

ballerian

Ballerina från Petit by Sofies Schnoor, 419 kr

Nu ska jag kolla vidare ….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kattis

    Reagerade också på att det var lite väl dyra kläder och skor.Dock bara tips från Mirka men zalando har massor att välja på i alla prisklasser och dessutom fri frakt och fri retur!

  2. popcorn

    Man törs knappt kommentera här för minsta lilla är det alltid någon i fancluben som tolkar som negativt och bemöter….och frågar man något får man sällan svar. Läser allt mer sällan här, föredrar bloggar med täta uppdateringar, engagerade bloggare som svarar och kommenterar själva och där man kan skriva att man inte håller med i en trevlig ton utan att bli attackerad från höger och vänster! Tack och hej….(avser inte kommentaren om dyrt ovan utan så är det generellt när jag läser allas kommentarer)

  3. Monica

    Hahah vad komiskt:jag VISSTE att någon skulle göra en fördyrkommentar 🙂
    Fina kläder o man kan väl ha de oftare än på kalasen om man vill.Har man syskon går de även att ärva om dom nu används sällan så bör dom hålla för flera ärvningar: de var mitt tips..Hejhej/Monica

    1. popcorn

      Vad är det komiska? Det är fina kläder men för dyra för mig helt enkelt….jag skrev inte ”hur har en tolvbarnsmamma råd med det här” eller ”lägg ut kläder till rimliga priser för f-n”. Tänkte inte ens tanken….Man får väl lägga ut vad man vill! Och om andra köper så är väl det upp till dem. Men det var ju kul att man roade någon 😀 Trevlig helg!

  4. popcorn

    Dyra kläder men fina…har tyvärr inte råd att ekipera barnen i klänning för 500 + skor för nästa lika mycket att ha på kalas då och då….

  5. sussan

    Har köpt en hel del från den sidan, kan även tipsa om vikings gummistövlar/kängor som ser ut som sneakers, köpte till min tjej på 10 år, inte alltid de vill ha vanliga då, snygga o hon blir inte blöt om fötterna =)