Trettonbarnsmamman

Svaret är….

Hihihii…jag var bara tvungen att retas lite med er. Men inte alltför länge. Självklart så är vi lika glada och älskar bebisen precis lika mycket oavsett kön. Men nu fick vi möjligheten till att få reda på könet med 100 % säkerhet vilket vi tyckte var bara roligt. Efter att ja fått tre tjejer på raken så har vi absolut inga pojkbebiskläder kvar och skulle det visa sig att bli en pojke så skulle det ju ge mig tid att köpa kläder m.m.
Så vad blir det…?
Om jag säger så här…..jag har massa flickläder efter Lilja och mera blir det ju vartefter hon växer. De kommer inte att behövas mera hos oss 😉

image

Det blir en del shopping i framtiden 🙂
Som jag har skrivit tidigare här så trodde ju jag på en pojke. Jag hade blivit väldigt förvånad om jag hade fått fel, så säker var jag. När jag väntade Kevin så var jag och alla i min omgivning säkra på att vi skulle få en flicka. Mycket pga magformen och så. Vi blev väldigt förvånade när han kom ut och vi såg en snopp 😀 efter det har jag oftast haft rätt. Tvillingarna har jag varit lite mera osäker på men annars har jag haft rätt. Jag mår mera illa med tjejerna och får även mera finnar då. Magformen ger absolut inga tecken utan blir ungefär likadan under varje graviditet. Jag är en sådan som sväller mycket och åt alla håll och kanter 😀

Annars då…. Igår kom min fina vän Lotta med familj på en snabbvisit. Jag önskar att de kunde bo närmare oss så att vi kunde ses mycket oftare.

image

Många säger att vi är jättelika 😉
Älvas inskolning fortsätter utan några som helst problem.  Idag på tredje dagen fick jag lämna dagiset en stund då hon kändes så himla trygg i sig själv och totalt struntade i mig. Jag lämnade henne och Nellie utan att de protesterade och passade på att handla lite under en timme. Nu har förskolan 2 planeringsdagar så vi fortsätter på måndag 🙂
Imorgon ska Emmelie komma till oss. Hon ska hjälpa till och passa barnen på fredagen när jag ska hit…

image

Jag är lite lätt nervös över att mannekänga. Det är inte direkt någonting jag trott mig göra….någonsin 😀 Men jag har länge älskat Love Forever kläder så när Therese i våras kom med frågan kunde jag bara inte tacka nej 😉 Sen blev jag gravid och tänkte att nu blir det inget….men självklart ska du vara med ändå! Sa Therese. Det är det jag gillar med Love Forever,  deras kläder passar alla. Jag har använt de allt från ogravid till höggravid 🙂 Ett plus blir också att träffa massa andra härliga tjejer som Johanna Toftby, My Martens, Nina m.m. Ska även passa på att hälsa på Mona som ställer ut på Formex och har visst pisstråkigt 😀
Tyvärr så hann jag inte få ordning på mitt hår som jag är så missnöjd med i dagsläget.  Har fått frisörtid 22/8 och det var den tidigaste tiden efter att ja ringt runt flera ställen. Jag är lite begränsad med valmöjligheter då jag behöver en frisör som kan ta ut mitt löshår och en många av ställen ni rekommenderade håller inte på med hårförlängning.  Jag har också bestämt mig nu att inte fixa nytt utan nu får mitt eget hår vila ordentligt 😉
Imorgon kommer min fina Eva på besök  💜 Som jag har längtat på att ses igen!

Nu längtar jag dock efter sängen så kram och godnatt 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Ska pojken heta Sixten? Flera som skrivit det. Tycker ni ska vänta med det namnet till barn 16, Sixteen. Ja, ni är lite lika faktiskt.

  2. Alexandra

    Grattis! Gissa nog att du hade koll på saken. Med vårt första barn trodde jag det var en pojke, flicka blev de. Med de andra har jag varit 100% säker på könet o hittills har det varit rätt.

  3. Ida

    Du säger att flickkläder inte kommer behövas mer hos er men om barnet efter denna blir en flicka då? Då är det väl bra att ha kläder sparade?

  4. Mona

    Grattis till en kille! Du och din kompis är lite lika,men jag säger som alltid,du är vacker Mirka. Bra att du låter håret vila,för din utstrålning betyder inte håret så mycket som du tror. Ha en bra dag.

  5. Karin

    Men vänta lite här….
    Nästa liten bebis som ju brukar komma ungefär ett år efter den som nu ska komma kanske blir en tjej så spar för guds skull tjejkäderna:}

        1. Ida

          Jag tror Mirka kommer fortsätta skaffa barn tills åldern sätter stopp helt enkelt och hon har ju några år på sig så det lär säkert bli fler.

          1. eva

            Så blir det åldern tar ut sin rätt så säker minst 2 till kommer det är helt säker på det hur många barn har mannen då 18 st och tid för alla?

  6. eva karlsson

    Hej på er och ännu en gång stort grattis till eran lille son i magen- blir väl roligt att få köpa lite tuffa killkläder igen :).
    Va roligt att de går fint med inskolningen av Älva – de underlättar ju när dom trivs 🙂
    Ta hand om allihopa och va rädd om dig.
    Bamsekramar från
    Eva i Nässjö <3

  7. 7barnsmamma

    Grattis till lille gossen 🙂
    Visst är det så otroligt kul att få handla barnkläder å speciellt dom allra första ;-).

  8. Tina

    Vad kul, grattis igen. Kul att få köpa lite nya kläder igen. Men utbudet tycker jag inte är detsamma samma som med tjejkläder. Jag har själv en son och tycker det är svårt att hitta fina kläder.

  9. josefin

    Min kusin jobbar på red head i Uppsala, hon heter Sandra och kan nog gärna hjälpa dig innan den 22! Och hon jobbar dessutom med löshår 🙂

      1. Felicia

        Okej;)
        Tycker ni är den bästa familjen som varit med i familjen annorlunda.
        Åå grattis igen till lill-pojken:)
        Ska ni vara med i säsong 7 av familjen annorlunda?:)

  10. Linda

    Åhh GRATTIS till er. Vad roligt! Eran äldsta heter ju Kevin då kan den yngsta kanske heta Edvin eller Melvin. Grattis ännu en gång och lycka till. Kram Linda PS jag hoppas hoppas och HOPPAS att få se er med i familjen annorlunda sen när babyn kommit!!!

  11. mettemy

    Kul med en Sixten !,Jag tror def ni hinner med en liten tjej till åxå innan åldern sätter stop , kanske tom två

  12. Anna

    Varför kan inte barnet i magen ha Liljas gamla kläder? Tror du han föds med nån gen som är allergisk mot rosa?

    1. mirkak

      Hahahaa.. jag har bara väntat på denna fråga 😉 Jag har ingenting emot genus-tänket och i mycket följer jag det själv. Men jag klär inte gärna en pojke i jättetjejiga kläder när de är små. När de blir större får de välja själva 🙂 För mig handlar inte genus direkt om kläder utan mera om en jämnställd uppfostran och lika värde.

        1. Jessica

          Bra svarat Mirka! Genus sitter ju inte i kläderna utan som du säger i en jämställd uppfostran. Tycker det är att dra det lite långt när man ska sätta en rosa klänning på en pojke för att bevisa något. Låt barnen välja själv när de är tillräckligt stora för det!