Trettonbarnsmamman

Besök och packning

Idag fick vi finbesök av underbara Mona med dotter.  Det var länge sedan vi sågs sist och jag är glad att hon kom hem till oss och hälsade på 🙂 Tjejerna hittade varandra fort och sprang runt och lekte.

image

Fan vad vit jag blev bredvid Mona 😀
Peter och Mona har aldrig träffats för och de klickade direkt med varandra.

image

Present från Mona 😉

Resten av dagen har vi städat och plockat undan saker. Kvällen gick åt att packa då vi åker imorgon bitti till Särna i Dalarna. Det blir en del packning och även matvaror så bilarna kommer att vara knökfulla ( nu saknar vi vår gamla Caravelle där allt fick plats utan problem ).

image

Sitter och håller Peter sällskap när han som siste man packar sin bag 😉
Hoppas att bilresan imorgon går smidigt.

image

Linnéa hade tagit selfies med min mobil så jag passar på att ”låna” ett 😉

Imorgon går jag in i vecka 11 redan. Magen är svullen och går inte att dölja. Så är det alltid för mig, svullnar upp väldigt tidigt och inte då bara om magen 😉 När vi kommer hem måste jag leta upp de få mammabyxorna jag har kvar….

Godnatt 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hääärliga Dalarna! Äääälskar att campa där. Så trevliga människor runt Mora! Känns så hemma där! Ha det så mysigt i Dalarnas trollskogar Mirka med din fina familj kram Linda.

  2. Lapplisa m tre barn

    Grattis till graviditeten Mirka! Har följt dig av och till sedan ni var med i Familjen annorlunda på tv första gången! Är själv uppvuxen i syskonskara på elva barn och det är med ”skräckblandad förtjusning” jag kikar in på din blogg ibland! 😉 Är imponerad av dig.

  3. Victoria

    Välkommen till Dalarna 🙂 Nästa gång ni handlar på Mcdonalds tänk på att alla varit nybörjare nån gång . Sonen gjorde sin första dag o handledaren var på rast när ni handlade av
    honom . Mvh Victoria

    1. mirkak

      Jag tyckte att din son skötte sig bra där speciellt med tanke på att han hade ingen direkt att vända sig till 😉

  4. Karin

    Går du in i vecka 11? Har du inte BF 20/2? Jag har BF samma dag och går in i vecka 10 imorgon, har jag räknat fel? Hoppas det… 😉

  5. ullis

    hjärtligt välkomna till dalarna! hoppas ni får en bra vistelse här:) kör försiktigt! kram från Ullis med familj 🙂

  6. Anette

    Hej! Trevlig resa till er. Är det nåt särskilt ni ska göra i Dalarna? Grattis till graviditeten också förresten ;). Hoppas allt går väl :).

  7. Linda

    Hej vi ska oxå till Dalarna snart. Tälta på en camping på Sollerön. Tomteland ligger precis där. Men vi ska till Orsa Björnpark i år. Och JO jag kom på bra namn om babyn blir en pojke. Sixten! Eftersom det är Peters sextonde barn hihihi… Ha en fortsatt underbar sommar hela familjen! Glada soliga hälsningar Linda.

        1. Fia

          Haha men hallå Sixten? Passar inte alls dom andra barnens namn. Nej något cool ska det vara,typ Oden eller liknande.