Trettonbarnsmamman

Hemkommen dotter m.m

Igår äntligen kom Linnéa hem efter en vecka i Finland. Som vi hade saknat henne! Och hon oss 😉 Det lär nog dröja innan hon är hemifrån så länge igen och inte mig emot.

Min mamma gav mig parfym i present.

image

Luktade gott och kommer nog ha några tjejer som kommer att tjata om att få låna av mig 😉

Jag gillar parfymer och använder det vid speciella tillfällen. Men jag är ingen parfymköpare. Har nog aldrig köpt parfym själv. Min mamma älskar parfymer och har säkert miljoner olika sorter. Så ofta får jag av henne i present och hon har väldigt god smak gällande dofter 🙂

Jag har en parfym som jag använder 99% av gångerna. Den köpte Peter till mig för ca 5 år sedan och är en storfavorit för mig. White Diamond.

Igår var vi ute och fixade fram till middagen. Lilja kröp runt på gräset och var väldigt intresserad av grässtråna och småblommor. Så pass att hon ville smaka hela tiden.

image

Regnet kom lagom när jag åkte för att hämta hem Linnéa.

Idag har jag jobbat hårt med att försöka tvätta undan allt inför vår stundande resa till Dalarna. Vill även städa upp huset innan vi åker och idag började jag med det. Kom dock inte så långt jag ville för vi behövde åka till apoteket och handla till resan. Men hey….det är en dag imorgon också så lite mera lär jag hinna 😉 Peter ska serva bilarna lite innan den långa resan, väskor ska packas m.m.

Som vi ser framemot att komma iväg.

Jag har blivit slagen med en stekpanna av tröttheten. Tänk att man glömmer bort denna bedövande trötthet som kommer i början av en graviditet! Jag blir helt sänkt efter klockan 16-17. Som om ridån går ner totalt. Gör mitt bästa för att hänga med de andra men är kanske inte den trevligaste i sällskapet när jag gäspar så käkarna nästan går ur led 😀 Skönt att veta att det blir i alla fall lite bättre så småningom och jag måste komma ihåg att köpa järntabletterna som jag borde ha börjat äta…

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marita Johansson

    Hej!
    Ville bara gratulera till det blivande barnet. Jag har ”bara” fyra underbara barn. Ni verkar vara en skön familj och jag önskar er lycka till, go for it.
    Mvh
    Marita Johansson

  2. fakturacasino

    Haha jag är också en fantast för Parfymer. Hade en period vart mitt halva mitt studiebidrag kunde gå på olika parfymer 🙂 Hoppas ni får det bra i Dalarna och ha en fortsatt trevlig sommar!!!