Trettonbarnsmamman

Tävling – Tv4 play Premium

 

I samarbete med Tv4 Play Premium kan jag nu tävla ut ett årsabonnemang
Värde: 1188 kr.

Loppi-1-1

TV4 Play Premium

Som Premiumkund har du tillgång till en massa härligt innehåll från alla våra kanaler. Du ser alltid dina program utan avbrott* och samtidigt som de visas i tv. Vi samlar även upp hela säsonger så mycket vi kan så att du kan gå tillbaka och se om favorit-avsnitten eller kanske se ikapp om du missat något. Vi har ett stort innehåll för barnen med bland annat Chuggington, My little pony, Dinosaur king, Tobbes trix och mycket mer. Vi har även massor med härligt innehåll för barnens föräldrar med brittisk och svensk kriminaldrama som Miss Marple, Poirot, Kommisarie Morse, Maria Lang och Hamilton. Om du känner för att skratta och riktigt frossa i Ove Sundberg, Mickan och gänget ser du även alla säsonger av Solsidan. Med TV4 Play Premium ser du våra program utan avbrott, även många sportevenemang ser du utan avbrott som tex friidrotts-EM. 

Självklart ser du allt i surfplattan, mobilen, datorn eller Apple tv. 

Tävlingsregler:

Skriv i en kommentar här under varför just du ska vinna detta 🙂

Tävlingen avslutas 11/7-14

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Titti

    Hejsan på hela er fina familj 🙂 jag är en mormor på 46 år till 3 underbara barnbarn på 3,2 och 1 år samt att det 4:e också kommer i februari det vore underbart att kunna vinna detta till barnbarnen, hoppas det blir nya avsnitt att följa till hösten kramar 🙂

  2. Sanna Andersson

    Är gärna med och tävlar om denna superfina vinsten. Helt perfekt när man har många barn med många olika favoritprogram, men även för att kunna få lite ensamtid att ägna åt bara ett barn en liten stund då och då. Även om jag inte anser att tv ska vara någon barnvakt, men man har ju vardagsysslor som måste göras också, tyvärr….

    MVH Sanna, 7-barnsmamma

  3. Julia

    Hejsan svejsan!

    Jag skulle vilja vinna denna eftersom min bror inte ska betala netflix längre(som jag smygtittar på:)). Eftersom jag inte har råd att betala netflix med min månadspeng så skulle detta vara perfekt;)!

    //den smygtittande lillasyrran….

  4. Linda

    När barnen väl har somnat in,
    Kan jag få en stund som bara är min.
    För att få se vad jag vill,
    Och en stund bara få sitta still.
    Ett program som passar mig, hittas lätt på TV4-play.
    Det skulle vara en småbarnsförälder lyx,
    Eller vad tycks?

  5. Sandra

    Åh det hade ju varit toppen att vinna. Är mammaledig och nu på sommaren är det härligt att vara ute mycket men till hösten-vintern när det regnar och snöar hela dagarna lång så hade visst lite bra tv funkat för mig 😉 Hoppas på lite tur nu 🙂

  6. terese

    Jag skulle så gärna vilja vinna då vår gamla tv gick isönder här om dagen och har ej råd att köpa en ny!
    Min dotter skulle bli så glad om hon fick se sitt favoritprogram…
    Grattis i förskott! Kram

  7. Roger N

    Vägrar att sitta inne på kvällarna och se på TV nu på sommaren men vill heller inte missa våra favoritserier. Med TV4 play premium kan vi spara tv-tittandet till en regning dag.

  8. Sara Malmström

    Älskar att sitta och kolla på familjen annorlunda och skulle vilja se alla säsonger som finns uppe på webben har fått mitt första barn nu i mars

  9. Oscar

    Hej!
    Jag vill vinna detta fina pris för att kunna kolla alla underbara avsnitt ni har vart med i, eftersom jag missade några. Jag vill även vinna detta priset för att kolla på serier när det inte är fint väder ute. Det skulle passa perfekt!

    Ha det bra!

  10. Sofia

    Flyttat till hus nu för att vi anser att barnen skall få vara ute mycket. Det är inte gratis. Är mammaledig minst ett år till. Barnen kom tätt (15 mån och 4 mån). Spara ekonomi och har bara fria kanaler men jag skulle önska att få fler kanaler samt att jag kan titta på vad jag vill när jag vill för att vara i nuet när barnen är närvarande.

  11. mia wettergren

    Tänk om jag vann , det vore så kul att kunna överaska min man så han har nått att kolla på då han jobbar nätter men även jag och kidden skulle ha användingen av denna kanal, har ej jobb så att kunna vinna vore bra tycker ja

  12. Mikael

    Min familj älskar familjen annorlunda och hade varit roligt att kunna kolla på det när man vill 🙂

    / Mvh Mikael med familj

  13. Christina Olsson

    Jag vill vinna för att ge mina två barnbarn nåt att se på de dem endast har råd att titta på ettan tvåan och fyran, den stora tjejen på 6 år är väldigt intresserad av hemmaprogram som gör om barnrum mm.

  14. Elias Jonsson

    Hej! Jag skulle verkligen behöva ett TV4 play premium- konto! Vi har knappt några kanaler så hemma blir det nästan aldrig någon TV. Med Premium skulle jag också kunna få se min favoritspelare Zlatan spela sina matcher i Franska ligan! Skulle bli jätteglad om jag vann! Kram Elias

  15. Carro

    Jag skulle jättegärna vilja ha premium eftersom vi är mitt uppe i en renovering av vår lägenhet så att bänka sig klockan 20 varje kväll för att se något är tyvärr omöjligt så premium hade varit mer än bra!

    Grattis till nummer 13

  16. Josefin

    Ååå vad jag vill vinna.. Nu i sommartid missar man många program men har man TV4 play premium så kan man titta på allt när man vill o vart man vill. Skulle bli SÅ glad 🙂

  17. Erica

    Med småbarn hinner man inte se favoritprogramnen, ibland inte ens när de går på gratis versionen av tv4play.. Däremot med ett sådant abbonemang kan jag och min sambo mysa framför favoritserier/program när som helst, var som helst och hur som helst! 😉

  18. Laura

    Klart jag vill vara med och vinna 🙂 Det är faktiskt första gången jag kikar in på din blogg och det verkar som att jag kommer stanna! (hittade till dig från AF).

  19. ingela25

    Sommarlov för 6 åringen vilket innebär sena kvällar och sen en 22 månaders som går o somnar vid 22 o upp med tuppen. 5,30 spelar ingen roll när han lägger sig o sen en 2 månaders så blir det inte så mycket tid över för att se på tv så detta skulle vara helt underbart att vinna och få frossa i härliga deckare när mörkret slår till och allt går till vardag igen.
    Så himla kul att ni ska ha en nr 13..

  20. Johanna.V

    Att passa en tid då ett program sänds är inte lätt när man har två små att mysa med. Så detta skulle vara toppen då jag kan se dom program jag vill utan att titta på klockan.

  21. Sara Nordfors

    Hej,
    Jag skulle vilja vinna för att både jag och min man älskar serier som bland annat familjen annorlunda.
    Han har nyligen blivit ganska sjuk men är nu på bättringsvägen, skulle vara kul att kunna muntra upp honom med lite härliga serier.

  22. linda monthan

    Jag skulle vilja vinna då jag har missat så mycket på tv.skulle vara skönt att sitta på balkongen på kvällarna och sitta och kolla på tv4 play.
    Älskar din blogg och grattis till nr 13.

  23. Susanne

    Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna! Just nu är jag på väg att bli uppsagd från mitt jobb sedan 5,5 år. Nu till hösten blir det att byta bana helt och börja studera en Yh-ytbildning inom programmering. Jag har bestämt att inte låna till hösten, min fantastiska sambo har lovat att stötta och hjälpa så att vi slipper en studieskuld. Jag är så glad och tacksam för det, och skulle vilja överraska honom med denna vinst!

  24. Linda Hildingsson

    Jag hinner inner aldrig se på mina få favoritprogram när de sänds… ( på tv 4) här hemma är det tvillingar på 2 år och lillebror på 6 månader som tar all tid. Vore skönt att kunna slå sig ner i soffan och se sina favoritprogram i lugn och ro utan att missa hälften….grattis till bönan…:)

  25. Tim Robertsson

    Jag vill vinna för att jag jobbar hemifrån ganska mycket! Jag har en annan tjänst som ska spela in mina program då jag inte är hemma men gör inte det

  26. Carolina Ljung

    Tänk att få vinna för en gångs skull!!
    Med ingen ro att sätta sig vid tvn när programmen sänds vore detta toppen att vinna och kunna titta på favorit serierna efter sagoläsning för barn!!!

  27. Sanna

    Det vore underbart att vinna detta fantastiska pris, här hemma har vi bara en TV att titta på och det är inte alltid jag och dottern kommer överens om vad som ska ses. Det vore därför underbart att själv kunna se och välja i mellan en radda av program på datorn och dessutom kunna se när och vart vi vill.

    En stor bonus vore givetvis att det inte skulle tära på vår redan tajta ekonomi.

    Kram Sanna

  28. Jenny åkerblom

    Hej! Jag skulle vilja vinna så jag kan kolla på Hem till gården när jag vill utan att min sambo börjar morra och tjata på mig att det är kasst!

  29. Sofia

    Jag vill gärna vinna eftersom jag sällan ser på tv och tänker att jag ska se dem på TV4-play därefter, men missar dem och sedan har gratisveckan tagit slut och premium krävs. Som student är det tyvärr ofta så att pengarna läggs på nödvändigheter och i bland får sådan som exempelvis premium stå åt sidan, därför vill jag gärna vinna. Som studerande inom media med en dröm att jobba med programutveckling är jag dessutom mer intresserad av premium.

  30. Kerstin

    Är ofta på kvällarna, hos min dotter som blivit tvillingmamma och hjälper henne med nattningen av hennes 3-åring. När allt bara är kaos och 3 barn skriker samtidigt,så är det inte bara en gång vi tänkt på dig Mirka och undrar hur du fixar allt. Brukar vanligtvis följa din blogg men inte de sista 5 månaderna så jag blev glatt överraskad idag när jag läser att ni väntar tillökning igen.Beundrar dig, och önskar er all lycka i framtiden.Hoppas få se er i tv:n igen och vill därför gärna vinna så att jag inte missar nåt program.

  31. Jessica

    Jag skulle vilja vinna för att kunna titta på ”mina” program när jag äntligen får lite tid över. Det hade passat perfekt nu till semestern.

  32. Christine D

    Då jag får eksem av att vara ute i solen så vore detta helt perfekt dom dagar det inte går att vara ute

  33. Lena Eriksson

    Då kan jag samla hela familjen framför tv:n och ha det mysigt, istället för att alla gör sitt var för sig bara för att det är så jobbigt med alla reklamavbrott eller att de vi vill titta på inte sänts på en passande tid.

  34. Nadja Larsson

    Jag vill vinna för att jag vill kunna sitta och kolla på alla avsnitt från AF när jag vill och var jag vill. Sen alla andra bra program som har låst sig till Premium.

  35. Madde

    Jag skulle gärna vinna då vår familj har en tuff tid då min pappa hastigt gick bort. Dessutom har jag en tuff graviditet så vore positivt i en tuff tid.

  36. Emma

    Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta då jag sällan hinner och vill kolla på tv om dagarna med tre vilda bustroll och den fjärde på jäsning (helst vräkning) med detta tv paket skulle jag kunna kolla ikapp lite bra program/serier när barnen sover, maken är upptagen med annat eller när det är dags att amma.
    Grattis till nr 13. I denna värme förstår jag inte hur jag kan välja att vara gravid, svullen och fet hela jag. Men nu har maken satt stopp, fyra underbaringar och en bonus blev det här.

  37. Maria Jonsson

    Vill kunna ligga i sängen på kvällen och se på serier med min älskling istället för att var och en har en tidning. När det inte blir annat då förstås… 😛

  38. Malin

    Just nu är det extrem hette här i Södermanland! Dottern på 7månader vantrivs i värmen så vi tillbringar dagarna inomhus med fläktar och hela baletten! Det börjar bli en aning långtråkigt här hemma ensamma så det vore perfekt med lite bra serier på tv4play.
    Tack för att du delar med dig av ert liv på detta vis!
    Mvh Malin

  39. Tezz

    Kunskap är makt är mitt livsmotto. Och jag är en dokumentär-junki. Jag älskar att lära mig nya saker, allt från. Sjukdomar, om politik och religion till bara kunna kolla på gammal bigbrother eller varför inte Familjen annorlunda program. Med premium så skulle jag kunna se mig mätt på kunskap. 🙂

  40. Evelina

    Att kunna få avsluta dagen med mina underbara barn framför tv:n och välja vilket program man vill se vore fantastiskt! ❤️

  41. Matilda

    Med tre sporttokiga grabbar i familjen missar jag ALLTID mina favvoprogram, då det istället ska ses på sporten. En drömvinst för mamman i familjen helt enkelt!..! 🙂

  42. alice

    Ska flytta hemifrån till min fösta egna lägenhet om ett par veckor och skulle tycka om att kunna se på mina favoritserier i lugn och ro i mitt nya, alldeles egna hem! 🙂

  43. anders

    Jag vill vinna för att min fru bokar upp onsdagar kl 21 med tvn och kan hon spela in programmet kan vi titta på något vi båda tycker om tillsammans istället;)

  44. Susanne Weber

    Som småbarnsmamma är det svårt att hinna se på tv när programmen visas så att se på de när allt är tyst och stilla hemma vore en dröm!

  45. Brigitte porsche

    I vår 9 barns familj är det många olika viljor. Att se sitt eget favvo program i lugn och ro när det passar in. Lyx att kunna barnen få titta, när man i bilen får sitta.

  46. Maggie

    Nyinflyttad i en stad 60 mil från vänner och familj skulle det vara underbart att kunna fördriva tiden med TV4 premium då jag för närvara de endast har dator och ingen TV 🙂

  47. Louise Krångh

    Åskan slog ut tvn…ingen fara säger jag vi kan se semifinalen mellan dotterns favoriter Brasilen och Tyskland på TV4 play…Men icke..då måste man ha Premium..så nu ligger hon på golvet och gråter framför radion, för att Tyskland är ju inte det bästa laget mamma juuuuuuuuuu! och varför skulle Neymar skada sig och varföööööööööör måste jag lyssna på radio!!!!!

  48. Mathilda Modig

    Vore fantastiskt att slippa upprepa för barnen: Nej, det där kan vi inte se för vi har inte premium

  49. Nadia Walaf

    Jag vill vinna eftersom vi inte har så många kanaler att välja på hemma och de serier jag brukade följa går inte på de fyra kanaler vi har. Sen vet ju alla hur svårt det kan vara i en familj att enas om vilket program man ska se…

  50. Linda

    Med 4 killar mellan 2 månader och 6 år finns det aldrig tid att följa en serie eller se det program jag vill, minns inte när jag såg på tv sist, vinner jag ett årsabonnemang så kan jag äntligen följa mina favoritserier precis när jag vill och även fördriva tiden under alla timmar som jag ammar.

  51. sandra

    Jobbar som guide i utlandet och detta skulle passa bra eftersom när jag jobbar natt och det inte händer så mycket skulle jag kunna få se hur det gick för er i rutan under sista säsongen samt de de fantastiska ungarna laga mat i sveriges yngsta mästerkock 🙂

  52. Carolina Schumacher

    Detta hade varit det mest optimala att använda sig av när vi bor i vår sommarkoloni:) vilken lycka detta hade varit!

  53. Anna

    Inspiration, nyhet, underhållning och kärlek! Finner allt i samma kanal. Älskar det fullt och helt!

  54. Victoria

    Äntligen är min tid kommen. Min yngsta är 17 och vill inte längre hänga med mamma så jag har en massa tid över. Har precis lyckats sluta röka efter att ha rökt mer eller mindre i 30 år och fått ett nytt intresse, träning. Men jag behöver koppla av också så den här vinsten vore perfekt för mig som har svårt att koppla av på egen hand 🙂

  55. Daniel Pettersson

    Jag ska se varenda program ni har. Lovar och svär. Därför är det mycket bra att ge just mig detta premium-abonnemang, för jag kommer inte kunna hålla tyst. Överallt kommer folk få höra. TV4 Premium, TV4 Premium. De kommer inspireras. De kommer gå med de också. Hela Sverige kommer bli som en enda stor familj och sen lever vi lyckliga i alla våra dagar.

  56. Ida W

    Arbetslös som jag är kan dagarna lätt bli lite långtråkiga (så många jobb finns inte att söka, haha)

    Det vore kanon att kunna ta igen lite serier och program som man missat, även sina favoriter igen 😉

  57. Paola

    Nu är det kört. Vi har inget filmutbud på TV mer – hemska tanke, det blir hädanefter bara skräp vi ser. Hur ska det bli med 17-årige sonens killträffar med skräckisar, cola & chips. Tänk om de börjar ränna ut på stan alldeles vips. Och 14-åriga dotterns tjej-godis-film-myskvällar med romantiska komedier, hur ska de kunna vänja sig vid andra melodier? Och JAG DÅ, stackars mamman 47. Vad ska hon göra nu? Inga filmmaraton i sin ensamhet hon mer kan ha. Det här är verkligen inte alls jättebra. Men ljuset i tunneln vi ser, för där skymtar vår önskefe! Hon oss lösningen på våra problem kan ge 🙂

  58. Anna

    Regniga sommardagar skulle detta abonnemang vara helt perfekt att ha.
    Att titta på ”Solsidan” höjer alltid humöret, den serien är verkligen bra!

  59. Anna Lindbäck

    Min motivering skriven i fredags kom inte med vad jag kan se, gör ett nytt försök:)

    Vi är en ”helt” vanlig familjefemma
    som önskar oss Tv4 Play Premium hemma
    Mamma hinner aldrig se sina favoritprogram i tid
    Hon sliter sitt hår och drömmer om tv-frid
    Så snälla Mirka, låt vår familj slippa sjudagars pressen
    så vi kan se de bästa på Tv:n utan den stressen:)

  60. Alexandra

    Vårat premiummedlemskap löper ut nu sista augusti, så det vore ju toppen att vinna detta! Framförallt nu när vi valt att helt slopa TV och endast nyttja TV4play-premium, då vi nu efter snart ett år insett att TV4 är den enda kanalen som faktiskt visar vettiga program och inte bara en massa skit.

  61. Madde

    Med en nyfödd bebis som vill vara nära hela tiden och en sambo som snart ska tillbaka till jobbet, skulle Tv4 play Premium vara underbart sällskap för mig på dagarna 🙂

  62. Jill

    Vi ska bygga sommarstuga, å med 3 barn i husvagn och ingen tv kan det behövas lite underhållning såsom Tv 4 premium!

  63. Jennie. B

    Jag vill va med och tävla!! Eftersom tågpendlingen till och från jobbet oftast känns lång och tråkig,
    vore tv 4 premium ett bra resesällskap. Resetiden hade känts kortare o va bra att för en gång skull kunna se ett program/film från början till slutet.
    Självklart hade barnen oxå blivit stormförtjusta av att kunna se sina favoriter när dom vill 🙂

  64. Sofia

    Om jag vinner blir det min hemlis för vår 10åring älskar Fam.Annorlunda. Likaså jag, men hon tror inte att ni finns på riktigt. Hon har sett alla säsonger o alla repriser o klipp. Tex döptes vår nya hamster idag ti Lilja.

  65. Linda

    Eftersom jag får går igenom cellgiftbehandling för bröstcancer blir det mera tv tittande än i vanligt fall och då skulle det sitta fint med tv 4 premium 🙂

  66. Lina

    Jag vill vinna efter som att TV4 är min favorit tv kanal, kollar nästan bara på det efter som de har så bra utbud av program och visar bra filmer. Det som är dåligt är att man bara kan kolla gratis i en vecka på ett program och därför skulle det vara perfekt om jag vann ett premium paket för TV4, hade sluppit vara så tidsanpassad för att kunna se mina favorit tv program som Sveriges yngsta mästerkok, Beck, maria wern ,familjen annorlunda med flera. Hoppas att oturen vänder nu! 😉

  67. Fia J

    Åhh detta vore nåt för mig, vi har ingen tv hemma och nu är jag i stort sett sängliggande då jag fått diskbråck med ischias och är gravid i vecka 25. Snacka om svårt att få dagarna att gå, men med detta skulle jag ju kunna plöja igenom lite roliga program som jag missat 🙂

  68. Malin

    Vore ljuvligt med en positiv överraskning nu….o det var många år sedan vi hade fler kanaler än 1:an, 2:an, 4:an, 6:an och Kunskapskanalen…. Kram kram m

  69. Anna

    Hoppas på att oturen vänder nu, för 2 år sedan flyttade jag in i min nuvarande lägenhet och internet skaffade jag mig direkt via stadsnätet men jag har aldrig kunnat utnyttja det pga av något tekniskt fel. Bolagen skyller på varann i det här fallet men nu har dem lovat mig att en gång för alla titta på mitt problem och försöka åtgärda det. I 2 år har jag alltså betalat för något jag inte kunnat utnyttja, det är surt! Hoppas på att vinna tv4play premium, som skulle kunna liva upp tillvaron lite, har ju mobilnätet att surfa på iaf.

  70. Emma H

    Skulle gärna vilja vinna detta då jag jobbar mycket nätter (12timmars pass) och försöker verkligen planera vilka program jag skall hoppa över att se hemma så jag kan se de på jobbet. Och just tv4 finns ju bara programmen en vecka 🙁 Så skulle bli överlycklig att kunna se programmen i efterhand!!
    Håller tummarna!!!
    Kram från mig

  71. Caroline

    Jag är 15 år och skulle gärna vinna det här. Jag har en sjukdom som gör att jag blir sängliggandes väldigt mycket och då skulle det vara perfekt med TV4 premium så jag kan sysselsätta mig med! Skulle bli jätteglad om jag vann men har tyvärr oturen i allt.

  72. Emma Karlsson

    Om en månad när min man börjar jobba igen och min bonusson börjar på dagis så är det meningen att jag ska gå hemma en månad och vänta på att föda mitt första barn. Herregud Va underbart att bara gå hemma och vänta kan vissa tycka men jag nojjar mig redan för rastlösheten;) därför skulle det vara guld att vinna premium för att få dagarna att gå lite snabbare 🙂 kram

  73. Monika Eriksson

    För att jag aldrig vinner nåt 😉 och jag vill kunna kolla på tjej-snyft-kärleksfilmer, med fyra söner och sambo blir det mest fotboll och action…

  74. Rebecka

    Den ack så ljuva och underbara trotsåldern, kan själv, vill själv och bli ap-arg och slänger mig på marken om jag inte får som jag vill har börjat. Detta är nog trotset som aldrig tar slut? Enda sättet att klara av små dagsutflykter i sommar är om sonen får titta på program med min mobil så detta hade varit perfekt ! Även om man inte hinner doppa rumpan på handduken på stranden så kan ju buss och tågresorna bli en lugn stund 🙂 en aktiv sommarhälsning 🙂

  75. Emelie Svensson

    Jag vill vinna detta på grunda av att jag är student och då har man inte så mycket pengar till något. jag gillar film det är en av det bästa saker jag vet. Skulle även bli jätte glad om jag vann detta eftersom att jag fyller år den 9 Augusti då blir jag 22år 🙂

  76. Sofia

    Foglossning mitt bland badväskor strandstök o hit och dit med syskon. I need this!!! Slänga upp mitt högra ben på soffkanten, ligga som en knubbsäl i soffan. Vila, när man inte kan göra mycket annat…o just ja! Egenföretagande man utan semester! 😉 kram!

  77. Caroline

    Jag är 15 år och skulle gärna vilja vinna det här eftersom jag har en sjukdom som gör att jag blir sängliggandes väldigt mycket och då skulle det passa bra med TV4 premium så jag kan sysselsätta mig med massa bra program!

  78. M

    Jag ställer väldigt sällan upp i tävlingar och är gärna anonym i denna tävling. Jag vill gärna vinna för att jag spenderar många dagar hemma i sängen då jag har drabbats av 2 kroniska sjukdomar som gör mig sängliggandes vissa dagar och då skulle denna vinst göra mina dagar till något roligare. De sjukdomar som jag har drabbats av är chrons sjukdom samt reumatism, och jag är enbart 18 år och har fått leva med reaumatism hela mitt liv, men chrons sjukdom har jag bara haft i ett år.

  79. Tove

    Är man ensam tjej i familjen som består av fem killar inklusive mannen behöver man ha möjlighet till att kolla på datorn eller paddan när man tröttnat på ALL Sport. Villjättegärna vinna!

  80. Madeleine Lundberg

    Jag vill vinna för att jag aldrig orkar se klart programmen eller så är dom för sent. Då är det bra om man inte behöver se all reklam och programmen kan tas bort innan man hinner se dom på tv4.

  81. Emelie Heiskanen

    Hej svejs 🙂
    Det hade varit underbart att vinna! Jobbar hela sommaren (1v semester) och är himla trött på kvällarna och missar favorit programmen så hade varit underbart att kunna titta när man är pigg! Och ledig 🙂

  82. Tanja Åström

    Vore helt underbart att kunna få bänka sig och se sitt favvoprogram sent om kvällen då alla andra i familjen gått och lagt sig. Mammatajm!! 🙂

  83. Sara

    Å jag vill vinna för att jag hinner inte se alla bra program som 4an sänder! Är alltid mitt uppe i läggningarna av barnet när tex hela kändissverige bakar går. 🙁 Därför vill jag vinna! 🙂

  84. Jenny

    Att ha ett TV4-premium abonnemang vore helt fantastiskt under mina 8 dialystimmar på sjukhuset varje dag, något som jag behöver för att överleva i väntan på transplantation. Så självklart är jag med och tävlar

  85. Ann-sofie

    Hej, med 5 barn som ”slåss” om Tvn skulle det vara underbart att kunna titta när jag själv vill o på vad jag vill 🙂 Likaså kan barnen oxå titta på sina favoriter om o om igen 🙂 Underbart med andra ord!

  86. Angelica

    Hejsan

    Jag är mamma till tre fantastiska barn, jag har en sjukdom som heter Eds vilken innebär att jag ofta har väldigt ont o är trött, när smärtan är som värst så ligger vi mycket i soffan tillsammans o kollar på tv, för barnen skulle det vara helt underbart att vinna så vi kan kolla på olika program o filmer på platta o mobil!
    Mina fantastiska barn har verkligen lärt sig att anpassa sig efter sjukdomen o vet att vissa dagar kan vi inget annat göra än kolla film o bara vara, men då gäller det ju att kunna sysselsätta sig med något så man inte får myror i baken!

  87. Moa

    Superb för mig som missar 98 % pga jobb o min son som missar barnprogram för att jag jobbar.
    Då hade jag sluppit höra gnäll om allt han missar o jag behöver inte missa mina favoriter.

  88. Anne

    Jag vet precis varför jag vill vinna detta! Bor på landet utan extra kanaler så jag ser nästan uteslutande på TVplay. Jag har alltid älskat Maria Lang filmerna och gladde mig så åt att de filmatiserades. Så hamnar de på TV4 Play Premium. Morr… Nu Mirka kan du göra mig glad igen! 🙂

  89. Madde

    Jag vill gärna vinna då jag inte har tid att kolla på tv om dagarna då jag har fullt upp med barn. Med premium så kan jag titta nätter långa utan att ta tid från min son, dessutom så kan han få se roliga program som vi annars inte har tillgång till. Hoppas att jag vinner, skulle betyda mycket 🙂

  90. Ulrica

    Vi är sex personer i familjen och en halvt fungerandes tv. Min egentid är när jag kan smyga undan och titta på Ipaden och då skulle ett abonnemang på tv4 play vara kanon :).

  91. Ann-Sofie Gren

    TV4 premium är kanon, har provat det en gång. Skulle vara roligt att vinna en tävling en gång!

  92. Susanne B

    Läser alla andras kommentarer och funderar på om jag ens ska tävla. Vad är det som gör att just jag förtjänar att vinna? Det finns alltid någon som behöver det så mycket mer än jag. Så min första tanke var att göra som vanligt, inte ens försöka, för då slipper man ju bli besviken om man inte vinner. Sen ändrade jag mig och bestämde mig för att göra ett försök

  93. Rebecka

    I en stresdig vardag där barnen är ens prio ett så sker tv-tittandet allt för sällan. Vore toppen att kunnat välja och vraka bland många olika favoriter när man vill/har tid. Familjen ska iväg på premiärtur i husvagnen under semestern och detta skulle passa perfekt! =) Håller en extra tumme denna gång 😉

  94. Linda

    Skulle vara toppen att vinna, och ge i present till min kära lillasyster. Som precis köpt sitt första radhus och födde sitt andra barn i förra veckan. Som en guldkant på mammaledigheten med Tv4 play Premium.

  95. Linda

    Åh, hade varit perfekt vinst till vår familj! Vi har ”bara” gratiskanalerna och där är inte så stort utbud. Håller mina tummar 🙂 kramar

  96. Veronica Henricsson

    Åh, perfekta priset till en blivande mamma som kommer vara hemma ett år framöver!

  97. Michaela

    Jag vill vinna för att jag aldrig hinner se programmen när dom går på tv! Har fullt upp med barn och våran lilla bondgård på dagarna, så skulle vara skönt att kunna koppla av på kvällen å se de man missat=)

  98. Malin

    Då jag oftast jobbar kväll för jag byt ned en kollega som inte fick dagis plats till sin lilla flicka pga att pappan jobbar borta varannan vecka så jobbar jag bara kvällar så att hon ska få dagen att gå runt. Så missa alla bra program då även repriserna som ofta med gå på eftermiddagen/kvällen. Toppen blogg 🙂

  99. Anna

    Sitter i sommarstugan och tv:n står och söker mottagning… Sambon lite smått galen då det är fotbolls-VM och han missar matchen pga att tv:n är kass… 😉 detta hade med andra ord varit perfekt!!! Och när väl tv:n funkar och han kollar vm så har jag nåt att kolla på med (om jag vinner…) eftersom jag skiter i vilka som vinner vm 😉

  100. Anna Lindbäck

    Vi är en helt vanlig familjefemma
    som drömmer om att ha Tv4 Play Premium hemma
    Mamma hinner aldrig se sina favoritprogramm i tid
    Hela familjen skulle önska henne tv-frid
    Så snälla Mirka, låt henne slippa sjudagarspressen
    låt oss alla se det bästa på Tv:n utan den stressen:)

  101. Malin H

    När jag har en hörselnedsättning, då är det knepigt att titta på tv där t.ex textning inte finns pga direktsändning eller när textningen går så långsamt så att man missar minst hälften… Men med premium så slipper jag missa så mycket, när jag kan välja till textning och fördelen är också att jag slipper passa tider!

  102. Kristin W

    Jag skulle bli så glad om jag vann detta! Schemalagd TV existerar inte för mig längre, sen jag fick barn. Jag älskar att krypa upp i soffan och slå på Apple TV när sonen har somnat. Vore underbart att få frossa i hela premimutbudet.

  103. Ida en 16 årig tjej

    Jag skulle gärna vilja vinna för då skulle jag kunna titta på alla gamla familjen annorlunda avsnitt en gång till. De finns inte att se någon annanstans, men jag vill så gärna se dem!
    Jag kommer även kunna titta på program som jag missat och som man inte längre kan se gratis 🙂
    Kram från Ida <3

  104. Jenny

    I all stress skulle jag vilja smyga iväg och se någon spännande deckargåta för att koppla av en stund och utan att någon ropar mamma!

  105. Malin

    En bra grej att ha hemma när viljorna om kanalerna är många,
    Nu kan vi kolla i efterhand och ändå våra favoritprogram fånga!

  106. Linnea

    Efter 1,5 år som mamma till världens underbaraste ”mot alla odds” dotter: med ett otroligt närhetsbehov och svåra sömnstörningar, har jag inte sett ett enda program från början till slut under mitt mamma-liv. Med TV4 play-premium skulle detta bli möjligt och jag skulle återigen få ta del av världen; den verkliga och overkliga utanför hemmet.

  107. Josefine

    Min pappa är den som alltid håller i fjärrkontrollen här hemma. Med detta abonnemang kan jag få chansen att bestämma i ett år 😀

  108. Sandra

    Då jag är sjukskriven för stress så borde jag ha ALL TID i världen för att kolla på tv.
    Men icke. Jag är inställd på att kolla på ett program, som jag sen stressar runt med allt o givetvis missar.
    Tar reda på när (OM) reprisen går, ställer alarm, o missar igen!
    Kan inte minnas när jag senast såg nått som jag verkligen vill se, o när det senast var ett helt program.
    Det är sjukt att en sådan liten ”småsak” får mej stressad. 🙁

  109. Sylwia

    Hej!
    Är bondmora och det verkar alltid komma nåt emellan mig och det jag vill se på dumburken 😉 ungar som slår sig el kor som kalvar el gubbe som behöver hjälp mm, så detta är nog något för mig 🙂
    Hoppas på tur
    Trevlig sommar på er!

  110. Tiggertufflan

    Att bo på landet och tidvis ha dålig mottagning på tv:n är ingen höjdare. När man för en gångs skull ha tid att sätta sig och se någon av sina favoriter på tv så är det ALLTID dålig mottagning. Det hoppar, blir svart på tv:n, flimmer hit och dit och till slut ger man upp. Att ha Premium (som behövs för att kunna se de flesta av mina favoriter på ”play”) skulle därför vara supertoppen helt enkelt !

  111. Weronika

    Jag väntar mitt andra barn i augusti och du om någon vet väl att det är svårt att anpassa barnen efter tv tider

  112. Jeanette

    Hej! Jag skulle ge detta till min 10-åriga son som sparat ihop till en tv alldeles själv genom att bla. klippa gräset i området där vi bor.

  113. Helahea

    Premium innebär att jag kan se vad jag vill, var jag vill ? Och det är INTE fotboll !!!
    Skulle vara himmelriket i detta hemmet där soffan är full av sportnördar 😉

  114. Louise Göransson

    Hejsan!

    Jag skulle vilja vinna för att… Jag jättegärna skulle vilja se vissa tv program som är premiumlagda, tex spårlöst. Jag är själv adopterad och tucker det är jätteintressant och se. Jag har ofta träning eller plugg som jag har prioriterat eftersom jag precis gått ut nian. Det skulle få vara guldvärt att kunna se en massa program. Jag älskar också matlagning/baknings program! Tyvärr har jag missat de flesta som gått de också. Det skulle få vara kul och se igen lite och speciellt när jag ska börja på en Resturangskola i Stockholm! 🙂

    Tack för möjligheten att få vara med!

  115. Felicia

    Jag vill vinna för jag älskar familjen annorlunda och tycker det är toppen att kunna se programmen i efterhand. Dessutom kan man se programmen varsomhelst.

  116. zandra

    Vill inte tävla för har tv och dator och fri tillgång till sånt. måste vara svårt att välja vinnare för såg massa som verkligen man skulle vilja ge. Hoppas att personen som får det blir lycklig:)
    Nej ville mest kommentera för att säga vilken underbar familj du har:) Älskar att följa er och er vardag. såg nyss gammal avsnitt av familjen annorlunda när ni döpte Nellie:)

  117. ALEXANDRA

    Åh detta vill jag vinna så sonen på 2 år kan kolla i bilen när vi kör land o rike runt på bmx tävlingar!! Lever i bilen o husvagnen och då är det bra med tv4play 🙂

  118. Mina Abdollahi

    Då vi bor där vi bor och ser allt via surfplatta och nätet så skulle detta passa en heltidsarbetande ensamstående trebarnsmor som mig perfekt. Tv 4 Play Premium skulle göra min vardag så mycket lättare då jag i min ensamhet på kvällssnåret då barnen somnat så fint i sina sängar kunna unna mig själv en liten stund med mina favorit serier! <3

  119. Johanna

    Jag vill vinna för alla tv apparater alltid är upptagna när man vill se något fast har en egen tv men där kan man bara se dvder

  120. J

    Jag har inte barn som behöver den, inte heller någon anhörig, ja jag är kronisk sjuk men som tur är inte så illa där an ännu. Varför ska jag vinna? Jo för att jag har otur i kärlek kanske, har också otur i spel…..eller bara för att just idag är det min tur. Ser ju att många har bättre behov än mig kanske men jag vill så gärna vinna iaf en gång,
    Önskar dig o din familj en skön sommar!!!

  121. Ella

    Jag skulle vilja vinna då vi precis har flyttat och inte har fått i gång tv:n än vad vore mer perfekt att du kunna se på tv när jag vill och på datorn

  122. Elin S

    Varje kväll ligger jag i sängen och tittar på någon film eller serie innan jag somnar. Med Tv4 play premium skulle dessa stunder bli betydligt bättre med ett större utbud av många bra program (som t.ex Familjen Annorlunda ;))

    Hoppas på vinst!

  123. Eva

    Som nybliven pensionär kommer jag äntligen ha tid för tv-tittande. Skulle jag vinna skulle jag få titta på mina program i stället för att bli tvingad att kolla på gubbens alla sportkanaler.

  124. ida

    Tack för en härlig blogg! Du ger mig styrka i vardagen! Jag bor med min sambo och bonusbarn i en stad och jobbar i en annan och pendlar därmed 5 timmar om dagen. Allt för att kunna spendera så mycket tid som möjligt med mina kärlekar. Tiden på tåget blir ofta tråkig och det vore underbart att kunna se tv4 premium då, så jag inte behöver lägga värdefull familjetid på TV. Stor kram

  125. Sara

    Åhhhh.. De skulle vara perfekt för mig som bor utomlands, i landet där man inte visar NÅGONTING bra på tv, och där de kan bli för mycket av de goda norska språket 😉 saknar svenska tvprogram, å framför allt, allt bra som visas på Tv4. Bonde söker fru, familjen annorlunda, fångarna på fortet osv.. 🙂

  126. Jenny

    Självklart är man med och tävlar om detta. Om jag vinner så ska jag faktiskt överraska min mamma med att ge det till henne. Hon bor i skogen och har inte alla kanaler hon hade innan hon flyttade dit. Jag vet att hon saknar vissa av dem så detta skulle hjälpa henne massor. Min mamma har ständig värk i kroppen och när hon måste röra sig för att minska smärtan så missar hon ju massor av det hon tittar på, men med detta skulle hon enkelt bara kunna pausa och sen fortsätta titta.

  127. Mahlin på Öland

    Åh jag skulle verkligen vilja vinna, jag jobbar enkel väg 16 mil från hemmet och övernattar i en liten lägenhet 1-2 nätter i veckan och där finns endast standardutbudet så då skulle TV4play vara helt kanon. Samt att härhemma har vi bara en TV och de kvällar jag är hemma vore det därför oxå perfekt med TV4Play i datorn. Hoppas på tur!

  128. Anette Wikström

    Eftersom tv apparaterna o plattan alltid är upptaget när jag vill se något så är ju detta perfekt,kunna kolla vid ett senare tillfälle o tänk att få se ”nästa avsnitt”på favoritserien utan att behöva vänta till nästa vecka 🙂

  129. Veronicka

    Jag skulle gärna vilja vinna då jag och min sambo precis skaffat hus ute på landet och det hade varit underbart och kunna kolla på program som man råkar missa i renoveringskaoset. 🙂

  130. Jonna

    Hej, vilken avwesome tävling ni bjudit. Jag vill gärna vinna denna tävlingen och får spendera tid med våra familjen inför tv på helgerna istället för vardags kvällarna. Jag som jobbar ofta på kvällarna och missar en del. Jag håller på tummarna hårt!
    ha en skön helg!

  131. cecilia

    Hej! Jag har ingen TV, då det inte finns täckning till det i den här delen av hyreshuset. Jag behöver underhållning, och jag älskar Solsidan, Familjen Annorlunda, etc. Detta skulle vara en dröm!

  132. Pauline

    Ååh 🙂 det hade vart helt underbart att få vinna detta då tven har slutat fungera och man ska ut på resande fot men ändå inte missa sina favvo program.. Du har en underbar blogg lika roligt varje gång å läsa:)

  133. Hanna

    Min drömm har alltid varit att kunna titta på tv 4 premium och se gamla roliga avsnitt i från familjen annorlunda, så jag hoppas å hoppas att min drömm blir sann! 🙂

  134. Camilla Ewnert

    Ja älskar TV4 play har haft de gratis en månad och sen var de för dyrt vore toppen för alla regniga dagar och sena kvällar repriser är mitt liv 🙂

  135. Gullis

    Vi har i vår familj bara ”bastv” så det skulle vara så kul att få överraska dom med mer tv!!

  136. Carro

    Skulle vara perfekt för oss som bara har en tv och inte alls är intresserade av samma sorts program!

  137. Kristin

    Vi har precis skaffat oss en tv i sovrummet, men har bara dom vanliga kanalerna där. Så det vore toppen att få kunna titta på vad man vill, när man vill där.

  138. Annelie

    Med en liten kotte som växer i magen
    Sitter jag snart hemma och ammar framför TV:n hela dagen
    Men inte på tider som jag bestämmer
    Utan när min lilla bebis hunger känner
    Därför kan jag ju inte följa en tv-tablå
    Utan tvingas att zappa runt på måfå
    Med TV4-Play kan jag välja vad jag vill se,
    Hur bra vore inte det!!?

  139. Jennie

    Det här skulle vara perfekt till hösten då sonen börjar på förskola och jag börjar jobba igen. Har mina aningar redan nu att det kommer vara svårt att få tiden räcka till alla gånger. Då skulle det här vara perfekt så jag kan sjunka ner i soffan och kolla alla bra serier när jag är klar med dagens alla bestyr 🙂

  140. Erika

    Har slut på program att titta på och av helt oinspirerad att hitta något nytt. Misstänker att en helt ny värd skulle skulle öppnar med tv4 premium. Perfekt för mig under regniga dagar (och kanske för barnen också:-P)

  141. E.K

    Jag vet inte riktigt vad jag ska motivera mig med. Det hade varit roligt för barnen och även oss vuxna. Vi ser sällan på tv och kollar oftast i efterhand via datorn på alla tvprogram. Ett jättebra erbjudande, hoppas att man har turen med sig.

  142. Saara - Med det ovanliga syndromet

    Det vore underbart att ha TV4 prenium. Tillbringar mycket tid på sjukhus p.ga min svåra sjukdom. TV4 prenium vore toppen att ha då man skulle fördriva tiden bättre att kolla på massa program.
    Hoppas på att lyckan blir min denna gång!

  143. Johanna Blå

    Jag älskar tv4play, men avskyr att de flesta program bara går att se i en vecka. Jag är så himla virrig så det händer alltför ofta att det glöms bort och så missar jag en massa.
    Sonen som är 3 skulle bli supernöjd han också, han älskar chuggington och My Little pony.

  144. Malin

    Jag skulle vilja vinna detta för att jag blir lika besviken varje gång jag ska se ett program som man behöver premium till. Är en fattig student så har tyvärr inte råd att prioritera det, så vore superkul att vinna!

  145. Anki

    Jag är en som har problem att sova pg av värk mm och då är play något helt underbart sällskap. Jag kan se de program jag har missat/vills e om eller på de kanalerna som man inte vanligtvis har på sitt tv-utbud 🙂
    Där för vill jag vinna 😉
    Kram från Skåneland

  146. Carina Persson

    Jag har så svårt att somna på kvällarna och då brukar jag se något bra på någon playkanal och det hjälper mig att komma till ro. Och min dotter och jag älskar att sitta och mysa till massor med avsnitt av Det lilla huset på prärien

  147. Nillan

    För mig vore det en perfekt födelsedagspresent till min underbara sambo som är en fantastisk människa och pappa men som inte alltid får tid till att titta på serier, sport mm när det sänds på tv. Tack för en fantastisk blogg också! 🙂

  148. Alexandra

    Finns säkert dom som förtjänar detta mycket mer än jag men det är väl klart att en ändå vill vinna

  149. Helena

    Skulle vilja vinna det åt min sambo. Han har legat på sjukhus i nio månader efter ett multitrauma. Är hemma nu (men ska snart tillbaks till sjukhuset igen), men tillbringar mycket tid stillasittande. Hade varit roligt för honom och barnen att ha TV 4 PLAY.

  150. Jessica L

    Detta skulle jag vilja vinna för jag som mamma tycker jag är värd det , mina serier å favorit program hinns aldrig med då givetvis mina barn väljer först så detta abonnemang skulle jag ha för mig själv om jag vann

  151. Helena

    Som kroniskt sjuk och mest sängliggande skulle detta abonnemang göra stor skillnad för mig vad gäller livskvalitet. Av det skälet skulle jag bli själaglad om jag vann!!!’

  152. Malin Svensk Björck

    Hej!
    Jag skulle gärna vinna det här 🙂
    Är sängliggande ofta pga obotlig sjukdom och 1:an, 2:an, 4:an och 6:an har inte tillräckligt med bra program tycker jag.
    Jag gillar filmer och sen gillar jag att kunna välja själv när jag vill se nåt och att kunna pausa vid behov. Vilket ofta behövs.
    Så det här vore verkligen roligt att ha och skulle få tiden att gå lite fortare när jag tvingas tillbringa tiden i sängen 🙂
    Ha en skön helg !
    Mvh
    Malin

  153. Madde

    Om jag vann så skulle jag överraska min man med det…. Han finns där för mig å våra barn till 120%

  154. Maja H.W

    Hej. Jag är en tjej på 22 år som är arbetslös. Jag har Asberger Syndrom och har jätte svårt att få jobb eftersom många arbetsgivare inte vågar satsa på personer som mig för att man har förutfattade meningar. Så då blir det mycket att jag sitter hemma och kollar på film och tv serier. Därför skulle jag bli jätte glad om jag fick vinna det här och det skulle liva upp min vardag att få något att titta på, för att få nya krafter och inte bli så deppig.

    Ha en underbar sommar
    Mvh Maja H.W

  155. Angelica

    Det skulle vara perfekt för mig när jag jobbar natt och det är lugnt så kan man gå in och kolla på sina favvo program som man missar på dagen eller kvällen när man ska fixa hus och hem och barn och allt annat innan man går och jobbar på natten 🙂

  156. Doris

    Då jag jobbar mycke kvällar å helger så missar man många program å ä stenkört å försöka hänga me i serier å annat. Vore toppen å kunna titta ikapp på dagarna. Dessutom slipper vi diskussioner me hysterisk son för att han missat diverse program för att han somnat ifrån.

  157. Metha

    Vore väl toppen för mig o mitt barnbarn Oscar-Andre ,när han besöker mormor o morfar
    och har tråkigt.Tänk att få presentera något så spännande användbart för honom,när han
    kommer flygande från Paris till Bålsta! En dröm!!

  158. Sandra muhren johansson

    Har precis flytta hem igen efter att bott hemifrån ett år, suuuger! Dessutom har ja inte tillgång till tv-kanaler på mitt rum hos morsan, utan bara i vardagsrummet tillsammans med henne, hade vart såååå skönt med lite tv4 play på ipaden så ja kan få lite egen tid med bra program! Ååååh håller tummarna!

  159. Camilla Åhlund

    Jag missar många spännande serier och filmer, kan sällan följa alla avsnitt i en serie då det ska nattas barn. Perfekt med Tv4Premium att kolla på under höstkvällar då gubben jobbar borta

  160. Sofia

    Detta hade varit perfekt i husvagnen under sommarn, men även till vintern då min lilla tös gärna myser i sovrummet men saknar sina barnprogram då vi inte har tv i sovrummet.

  161. Elin

    Hej Mirka!
    Jag vill vinna för att jag är tonåring och har inte råd att betala det och mina föräldrar vill inte betala. Jag kollar rätt mycket på serier så vore toppen om jag vann!

  162. Ida

    Vill jättegärna vinna så jag kan se mina program senare på kvällen när barnen lagt sig och alla sysslor gjord, jag hinner inte riktigt med

  163. Josefine

    Som heltidsarbetande mamma till en vild liten Wilmer på 1,5 år finns det inte längre samma möjlighet att se på program på utsatta tider. Därför skulle detta passa mig perfekt då jag skulle kunna anpassa och kika på serier när förutsättningarna för det finns! !

  164. Anna

    Tänk att kunna sätta sig i soffan med en skål med godis, och min fina familj och titta på precis vad som faller oss in. Allt utan reklam också! Att vinna det här priset skulle bli en mycket trevlig överraskning till min familj.

  165. Sophia

    Jag vill vinna för att då ska jag (när min son somnat) en gång i veckan baka scones och dricka te framför kommisarie Morse. Det blir avkoppling!

  166. Camilla

    Vore toppen för oss att ha då vi ska flytta till nytt boende och valt att bara ha det tv utbudet som finns. Så detta vore en bonus för oss så jag kan se alla härliga bak-program som går på fyran som jag ofta missar annars

  167. Micha

    Jag Vill vinna så att jag kan ge abonnemanget till min lillasyster som har en ledsjukdom som gör att hon ofta är sängliggande jag tror att hon skulle glömma sin smärta om hon fick något annat att tänka på 🙂

  168. Daniel

    Har aldrig vunnit någon tävling på internet så har inga stora förhoppningar till vinst nu heller. Fast känner nu som 6 barnsförälder att detta skulle kunna ge barnen en hel del glädje och inte minst mig och min sambo skulle kunna titta på program då barnen somnat 🙂 tack för en spännande blogg

  169. Carita

    Vill vinna då jag har fibromyalgi, och ska in och opereras i magen i slutet på Juli och då haft möjlighet att se serier och filmer hade varit supert 🙂

  170. Louise

    Jag pluggar på högskola och jag följer en del program på fyran som te.x Emmerdale, Holby city och vissa dagar kan jag inte alls se det så jag missar en hel del. Men det hade varit trevligt att på kvällen när barnen lagt sig och alla uppgifter är klara att slå på dagens avsnitt av de missade programmen.
    Eftersom min sambo ofta har tv:n så missar jag en del program jag vill se.
    Då skulle detta passa mig.
    Håller tummarna hårt nu.

    Ha en bra kväll.

  171. Teresa

    Jag vill vinna så jag äntligen kan få se Solsidan för har bara lyckats se ett endaste avsnitt trots att det gått flera säsonger. Så det skulle verkligen vara värsta lyxen att kunna se hela serien från början till slut när jag har tid och inte vara hänvisad till tv-tiderna. Att köpa hela serien är inget alternativ, är långtidssjukskriven och har helt enkelt inte ekonomin till det.

  172. Malin

    Jag vill vinna detta till min familj som består av mig, min sambo och våra 6 barn. Vi flyttade till hus i oktober. Köpte en smart-tv, men hur vi än gör så får vi inte igång antennen så tv-kanalerna funkar!! Tråkigt när man står och betalar en massa pengar för boxerabonnemang varje månad! Detta skulle vara perfekt för oss så att vi, eller framförallt barnen, kan se på tv igen!

  173. Cecilia

    Jag har precis fått min tredje pojke och vi ammar hela dagarna så detta skulle passa familjen perfekt. För barnen att titta på barnprogram och jag få lite mysig egentid med de jag vill titta på.

    Ps..tack för din fina varma blogg

  174. Alma Nyström

    Jag skulle vilja vinna för att då kan jag kolla på alla säsonger av familjen annorlunda. Jag har hittat en sida jag kollar på för tillfället men där finns bara säsong 1-3. Och hela min familj skulle gilla att va premium medlen,då kan ju dom kolla på vad dom vill!
    hoppas på det bästa!

  175. Hanna M

    Oh det vore perfekt och få! Dels som småbarnsförälder med läggningar & allt annat som kommer vägen för favoritprogramen! Och även då min man arbetar skift och tyvärr är borta väldigt mycket, med play skulle vi kunna se våra favoritprogram tillsammans & lyxa till det med ’egen’ tid ihop vid teven 😉 🙂

  176. Johanna

    Hej!
    Vi har precis sålt vårt älskade hus av olika anledningar, och ska flytta till en lägenhet snart. Detta ger mig lite ångest och jag känner mig lite ledsen över detta, det kommer att bli en omställning att inte vakna upp och höra fågelkvitter utanför fönstret, ta en kopp kaffe på baksidan osv 🙁 Därför skulle det passa perfekt att vinna detta så att vi kan sitta i lägenheten och mysa och titta på allt som tv4 play premium har att erbjuda! TV4 play kan erbjuda hela familjen något att titta på! Det skulle muntra upp oss! 🙂

  177. Marina - Trebarnsmamma från Finland

    Jag är med och hoppas på tur! Vi sa i våras upp vårt tv-abonnemang/box och har varit utan kanaler sen dess. Detta skulle ju passa ypperligt nu då när hösten och vintern småningom är i antågande.

  178. Marie F

    Hej! Jag hoppas jag vinner så min pappa som snart blir pensionär har nåt att göra (fast det finns ju aldrig några som är så upptagna som pensionärer)

  179. Maria

    Jag vill vinna, men inte till mig själv utan till min mamma. Hon lever med kronisk smärta och hennes sätt att få fly bort ett tag är kolla på film och serier. Så detta skulle ju vara perfekt för henne 🙂

  180. Malin

    Å vilken perfekt grej.
    Är just nu föräldraledig med vår första son och ja tid till att kolla på tv finns ju inte riktigt iaf inte när programmen jag vill se går på tv.
    På kvällarna är jag så trött så att kolla tv vid 22-23 finns inte.
    Tänk om jag kunde kolla dagen efter eller så och pausa när det behövs

  181. janette

    en perfekt tävling för mig! 😀

    Jag vill vinna för att det skulle vara helt perfekt, då tvn ALLTID är upptagen av min sambo.

  182. Malin

    Åhh detta skulle ju vara toppenkul! Min man jobbar natt och vi hinner sällan titta tillsammans, men med on-demand tv löser vi ju detta. Tänk vad roligt att kunna följa en serie tillsammans igen 🙂 Och TV 4 har ju fantastiskt många bra serier ( och annat med för den delen )

  183. Elin - Melvin och Alicias mamma

    Vill gärna tävla då jag sällan har möjlighet att se programmen när de går på tv och ibland hinner jag inte ens se de innan de blir premium finns många bra program. Dessutom är det så kul att få se familjen annorlunda de äldre säsonger igen 🙂

  184. Johanna

    Tänk att bara få skapa en tv-dag med bara MINA program 😉 Slippa reklamer och väntan!!! Hoppas att få överraska min familj med lite tv-lyx!

  185. Jessica

    Som småbarnsförälder är det ju bara att glömma att kunna följa någon serie på tv eftersom man aldrig vet hur, när eller OM barnen tänker somna utan trilsk på kvällarna.

  186. Ottilia Friberg

    Hej, jag vill gärna vinna eftersom vi nästan bara tittar på tv4 här hemma och det är så smidigt att kunna se på programmen i efterhand på tv4play när man missar dem på TV!

  187. Caroline

    Jag går i väntans tider och väntar mitt första barn om några veckor, så just nu går jag mest runt hemma och väntar, väntar och väntar. I och med att det bara är skitväder också så finns det inte mycket att hitta på. Denna vinst skulle verkligen roa mig och ge mig lite att sysselsätta mig med! Vet att ”En unge i minuten” finns att se med premium och det vill jag gärna se 😀

  188. Pia

    Det hade varit perfekt då vi bara har en TV i vår familj, så slipper vi slåss om vilka program vi vill se.

  189. josefine

    Hej. Tack för en fin blogg Mirka.
    Jag skulle vilja vinna för att jag och min sambo ska flytta ut i vår sommarstuga preliminärt innan vårt nya hus står klart för att spara pengar och slippa ta onödigt höga lån. I sommarstugan finns dock inte så stort utbud av tevekanaler och då vore ju verkligen detta räddaren i nöden när vi i vinter sitter mitt ute i ingenstans =)
    Kram

  190. Camilla Lindquist

    Denna vinst skulle passa mig, sambo och barn perfekt då vi kan se våra respektive favoritserier när vi vill 🙂

  191. Sandra B

    Just jag vill vinna för att jag missade så mycket program i våras när det enda jag gjorde om kvällarna var att plugga. Så skulle utnyttja abonnemanget fullt ut och se allt som jag missat plus gamla favoriter i repris 🙂

  192. Emmelie Sandell

    Detta skulle passa mig perfekt. Våran ”vanliga” tv fungerar inte som alla andra… 1,2,4 fungerar inte vid dåligt väder och nu den senaste månaden har alla kanaler slutat fungera just måndagskvällar. Internet fungerar ju iallafall alltid som tur är så detta skulle ju kunna bli min räddning.

  193. Annica

    Åh, det hade varit en dröm. Mina kidz är ute så mycket men vill ändå inte missa sina favvoprogram, så det hade varit så bra att de skulle kunna vara ute och sen se programmen när det inte funkar att vara ute eller om de är sjuka.

  194. Emilia

    Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna för jag har inte råd med ett abonnemang. Jag skulle så gärna vilja kunna se mina favorit tv-program när jag vill.
    De är inte ofta som jag har tillgång till TV4 så de skulle vara jättekul om jag kunde få vinna 🙂

  195. Bea

    Kunna se favorit serierna när man själv vill när man är en nattuggla så finns inte så mycket på natten så hade varit perfekt att kunna välja själv program 😀

  196. Hanna

    Jag vill vinna för att jag alltid somnar i reklampauserna och därför aldrig får se slutet på något

  197. Mia Broström

    Jag skulle vilja vinna detta för att kunna ge det till min son på 10 år. Visserligen är det sommar nu men om bara någon månad så börjar höstvädret och han kan inte längre vara ute på samma sätt. Hela höst, vinter och vår är han mest inne pga sin muskelsjukdom och tv och film är det han sysselsätter sej mest med. På TV4 finns de flesta av hans favoritprogram. Fam annorlunda, 112 på liv och död, samt en mängd andra livräddningsprogram som han älskar. Han skulle bli så glad över att kunna se sina favoritserier när som helst och filmer så klart.

  198. Sandra

    Har alltid för mycket att göra om dagarna och kvällarna vilket leder till att flera program som jag vill se inte hinns med att se på förens på helgerna och då är de ofta premium lagda.

  199. Elin

    Jag har velat haft tv 4 premium i flera år men mina föräldrar har sagt nej för det har vart för dyrt detta skulle bli min lycko dag om jag vann denna tävling!

  200. Jenny

    Jag vill vinna för att kunna se en massa program som jag missar hela tiden då jag måste gå och lägga mig tidigt!

  201. Sara

    Hej! Det skulle vara jätte roligt att vinna tv4 play premium. Jag ska börjar mitt sista år på gymnasiet till undersköterska och nu på sommarlovet har jag två jobb som löser av varandra på ett gruppboende och personlig assistent. Det är sällan jag hinner titta på tv och bra program så det vore toppen att ha premium att ha till hands när man vill koppla av!

  202. Madde

    Jag vill vinna för att jag inte har råd själv att skaffa abonnemang då jag lever på mammapenning och snålar för att kunna ha mina barn hemma länge.

  203. Erika

    Jag skulle vilja vinna denna tävling då det skulle vara perfekt att kunna ta en paus under det stressiga plugandet. Har läst första året till förskollärare och har 2,5 kvar. Håller tummarna! Tack för en bra blogg 🙂