Trettonbarnsmamman

Lämning och hämtning

Nu åker vi till Torstuna.  Lämnar av Alice och Oliver till Jenny och Orvar och hämtar sedan hem Benny och Victor 😉

image

Önskar alla en fin dag 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. IMA

    Men hallå där! Alla barn behöver väl träffa sina kompisar, även om man har många syskon.
    Avundsjuk kanske att Mirkas & Peters barn är helt normala.

    1. mirkak

      Eeh nej serru så är inte fallet! Barnen besöker sina bästa kompisar och både vi och kompisarnas föräldrar har varit noga med att bevara deras vänskap sen våran flytt då det har betytt mycket för alla barnen.

    2. Ida

      Och varför blir jag inte förvånad att just du är anonym? Varför vågar du inte stå för att du fått för dig att Mirka och Peter skaffat stödfamilj? Jag har då aldrig läst något om att de har hjälp av en stödfamilj så det tänker jag inte spekulera i. Men jag är ganska säker på att Mirka och Peter klarar av att ta hand om sina 12 barn på egen hand, det är i alla fall den uppfattningen jag har fått. Skäms du eller vad är det som gör att du inte kan lämna ditt riktiga namn?

      1. May Carlsson

        *asg* Jag har varit stödfamilj – och jag lovar- Mirka och Peter har inget som helst behov av det! Mer välfungerande och mysig familj får man leta efter!

    3. May Britt

      Hörru du anonym…antingen har du inte barn eller så antar jag att dina barn får vara hemma 24/7 eller? Barn= skjutsning om man så har 1 eller 15 barn,fritid och egentid,vad är det??

  2. Ullis

    Hej Mirka!Snäll du e som skjutsar barnen överallt,du e verkligen supermom 🙂 . Förlåt,men e lite nyfiken,e de kompisar som de åker till där.E det där ni bodde i stora huset.Läser din blogg varje dag o har sett att några av barnen åker dit regelbundet, Har ingen koll på vem Jenny o Orvar e om de e barn eller några vuxna ni känner där.Ber om ursäkt om jag e för nyfiken,men du behöver inte berätta om du inte vill. Ha nu en skön sommar med era fina barn. Kram Ullis