Trettonbarnsmamman

London – Dag 1

Klockan är över 22 lokal tid och vi 3 ligger halft döa i sängarna. Resan gick bara bra. Det tog lite tid för oss att köa till att köpa oystercard men hotellet hittade i alla fall relativt enkelt 🙂 Vi fick vänta ca 40 min på vårt rum och passade på att äta lunch på en närliggande restaurang under väntans tider. Rummet är helt ok. Inte så stort men annars bra 🙂 Sen drog vi iväg för att först kolla upp Primark. Och jäklar vilken butik! Jag hittade klänningar till alla tjejer förutom Linnéa och Lilja och skol-tjejerna fick även skor. Killarna fick t-shirts och byxor alt shorts. Jag fick en liten handväska 🙂 Allt det ( 17 varor ) för under 900kr – me like 😀 Ska in dit igen imorgon för att handla mera till de som inget fått ännu.
Efter Primark gick vi till en närliggande lite park för kaffepaus 😉

image

Blev en is-latte och kaka för mig 🙂
Resten av dagen har vi gått. Och gått. Och ta mig fan gått! Måste ha avverkat minst en mil och jag gjorde det bärandes en tung handväska som nästan skavt sönder min axel + en pappkasse fullt med det jag shoppade. Behöver jag säga att jag är ledbruten med väldigt onda fötter ? Japp…vi åkte lite med tunnelbanan också men även där underground får man ju gå minst 1 km innan man kommer fram till perrongen 😀 Kl. 17.30 var vi tillbaka till hotellet och lämnade av våra saker m.m. Sen åkte vi till Oxford street igen för att hitta nånstans att äta. Nu vågade vi ta bussen vilket var så mycket smidigare 🙂
Alla ställen var fulla så till slut tog vi första bästa restaurangen där det fanns plats. Trevligt personal men tyvärr sämre mat 🙁 Åt i alla fall för hungern var för stor….men när den jättetrevliga servitrisen ( Yngre Brasiliansk tjej som hette….Ingrid 😉 ) fråga om maten hade smakat så var vi ärliga. Fick kaffet gratis.
Nu måste jag sova….är helt slut 😀
Bilder från dagen i en blandad kompott.

image

image

image

image

God natt 💜 Nya friska tag imorgon 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eva karlsson

    Åh va mysigt- London är ju hur kul som helst 🙂
    Primark är ju bara ett måste- så billigt och mycket att välja på 😉
    Passa på att njuta ordentligt nu Mirka- de är du värd.
    Kramis

  2. Linnea

    Primark en superaffär! Om du inte redan gjort det så kolla in deras onepice,så gosiga till bra pris