Trettonbarnsmamman

Lunchdate, snickeri, Furuvik m.m

Hej i värmen! Har ni det skönt? Vi har njutit av varenda solstråle som har bjudits på 🙂

Igår var jag, Älva och Lilja på lunchdate med Carola och hennes småkillar. Vi allihopa njuter av våra träffar så det kan inte bli annat än bara roligt 🙂 Vi började med att shoppa lite sommarkläder. Jag var ju höggravid förra sommaren och alla linnen m.m från året innan var antingen tråkiga eller för stora så jag behövde helt enkelt nya 😉

Efteråt åt vi lunch på Food Court. Killarna fick hamburgare med strips och Älva fick korv med strips men de delade snällt med sig av allt 🙂

image

Jag och Carola åt Sashami vilket var väldigt gott 🙂 Blev inte riktigt mätta på det så vi gick sen vidare och tog en latte-fika på det 😉 Åkte sen hem till vår lokala Hemköp som hade en bonuskund-afton med massa fina rabatter och köpte handlade lite smått och gott.

Fick ett roligt paket på posten från Lagnöviken med de superfina namnhalsbanden ♥

image

Nu har jag 2 olika halsband med alla barnens namn i att välja mellan 🙂

Som de flesta kan jag tänka mig så är vi ute så mycket som möjligt. Det blir lätt också att man glömmer bort tiden och barnen kommer isäng lite senare än normalt 😉 Igår fick Peter hjälp av Victor när han skulle bygga en…..manick….? som ska användas till blomjorden vi fick utkört här om dagen. Med hjälp av den får man bort större stenar m.m  😉

image

Typ som att vaska guld fast här vaskar vi jord istället 😀

Idag åkte jag igen och handlade……det har varit ett jäkla flängande till Uppsala för mig denna vecka 😀 Kom på att vi vill ha med oss matsäck till imorgondagens utflykt. Och jag hade 2st presentkort hemma, ett till H&M och ett till Skopunkten så jag ville kolla om jag hittade nåt roligt 😉

image

Mitt nya linne från Lindex och shorts från Cubus 🙂

Imorgon öppnar Furuvik för säsongen och vi har fått en vip-inbjudan dit precis som förra året 🙂

Vi hade planerat att åka till Parken Zoo imorgon där vi skulle ha övernattat men pga  vissa saker ( kunde inte sova kvar m.m ) så valde vi nu till slut att åka till Furuvik istället. Vi har alltid älskat Furuvik så det ska bli superskoj 🙂 Och som grädde på moset så ska Stiftelsen uppträda där och vi kommer att få träffa de in person 2 timmar innan 😉

image

Längtar till imorgon 🙂

Nu ska barnen hämtas hem så tjingeling ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. liniz2013

    Jätte kul å ses 🙂 Har länkat t dig imorn i ett inlägg m bilden på oss 😉 Ska du springa på månd? hoppas vi ses snart igen, kram

  2. Anette

    Åh vilka fina halsband, kan du inte lägga ut en bild när du har dem på dig, vill gärna se hur stora de är när man har dem på sig 🙂

  3. Jannice

    Vi ska också till Furuvik, älskar det stället. Var där varje sommar under mina första 12 år i livet! 🙂 Hoppas vi ses!