Trettonbarnsmamman

Sol och snö vartannat

Vädret är minst sagt obegripligt idag….ena stunden har vi strålande sol som gör att de kalla vindarna blir mindre kalla. Rätt som det är blir det molnigt och snöar en stund. Sen kommer solen igen en stund och strax efter snöar det lite till. 
Barnen är ute bara korta stunder, jag håller mig inne och pysslar med mitt 🙂
Igår hade vi besök av mina föräldrar, min svägerska och brorsdotter och min systerdotter 🙂 Vi fikade och passade även på att boka flygbiljetter till London. Vi tog inte Ryan air för då hade vi fått långa resor till och från flygplatserna.  Nu blev det flyg från Arlanda 🙂 Nu ska vi hitta billigt boende vilket är inte så lätt….vi är inte så petiga av oss, huvudsaken är att vi 3 kan dela rum, frukost ingår, någorlunda centralt och dusch i rummet. Kollade runt lite, skrev 2 nätter, 3 vuxna och fick ofta en summa tex 400 £ total stay…..är summan då den vi 3 ska dela på?? ( blondievarning 😀 )
Vi var ute hela eftermiddagen, vissa jobbade, vissa lekte och någon viss bara njöt av en kopp kaffe 😉

image

Har massa bilder i systemkameran som kommer senare 😉

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vivi

    Premier Inn och Holiday Inn är bra hotell och de finns både centralt och lite utanför.

    Bor i London just nu så hör gärna av dig om du undrar om områden eller avstånd.

  2. May Britt

    Hej!

    Åker själv till London i början på juni fast stannar i 6 dagar. Vi har valt att bo en halvtimma från centrum..fick betala 7700 kr för 4 per och 6 dagar inkl frukost.

  3. Maria

    Kolla in denna sida på hotell i London.
    Jag har bott där 2 gånger fast det är längesedan. Kolla bara så ni får toa på rummet. Och hoppa över frukosten, det finns att hitta bättre mat/frukost på stan.
    Bästa läget vid Piccadilly Circus.
    http://www.regentpalacehotel.co.uk

    1. Pia

      Är du säker på att detta hotell finns kvar??

      Jag har också bott där 2 ggr för lääänge sen och läget kan inte bli bättre, men jag kan inte hitta någonstans där det går att boka. Läste nånstans att det slog igen 2006.

  4. Magdalena

    Hej, Har följt fam Annorlunda sen starten och har nyligen hittat din Blogg. Tycker du /ni ät helt underbara ..Tack för allt du delar med av ert Liv.. Är ensamstående med tre av mina fem barn och bor 2 mil från Örebro../ kollar också på alla repriser som sänds på kanal 12 ) Hejja dej Mirka o er fina Familj .
    Kram magda

  5. Ellen

    När jag var i London bodde vi på blandford hotell, tar kanske 5-10 minuter att gå till Oxford street. Frukost ingick också och det fanns allt från den klasiska engelska varianten med bönor, bacon och ägg till vanliga enkla smörgåsar med tillbehör.

  6. Annelie

    Hejsan! Sitter här och lyssnar på nyhetsmorgon och reklamen i TV 4. Måste bara fråga om det är Peter som gör rösten till Dentastixreklamen. De har exakt samma röst!! Tack för en underbar blogg!!

  7. Alex rae

    Kolla premier inn, dar kan Dom satta in en extra sang till tredje personen, bra frukost som man betalar typ 70 kronor for..mycket bra basic hotel..

  8. Anna

    Booking.com har oxå svenska priser o du betalar inget förrän på plats på hotellet, avbokningsbart till dagen innan ankomst. Har använt dem både i Stockholm o NY o varit jättenöjd 🙂

  9. magdalena " magda " pettersson

    Hej Mirka. Har nyligen börjat läsa din blogg , o startade läsa från d första 2009..läser lite då o då ..o ja måste bara får säga, Vilken Underbar o härlig mamma/ person du är !! Hejja Dej .beundrar dej massor 😀 har själv 5 barn..o ens barn Är de finaste vi har.. <3 drömmer om en London resa framöver o snart är ni där ..Hoppas ni får e jättekul resa 😀 kram magda ( nu ska ja fortsätta läsa..Är nu på december år 11 o ni ska få lilla Älva )

  10. Hotell

    Hej!

    kolla holiday in, det är ett hotell jag vet är kanon med bra pris och en riktigt bra frukost. tyvärr vet jag inte om det ligger centralt. Det finns hotell i London som har ett litet kök så man kan göra frukost själv. England är inge vidare på hotellfrukost tyvärr. Hoppas att ni hittar något bra!!

  11. Karin

    Jag rekommenderar hotellet Berjaya Eden Park Hotel i Bayswater, prisvärt och bra standard om ni väljer rummen som är nyrenoverade.
    Dessutom är Bayswater ett väldigt mysigt område och det är bara två tunnelbanestopp till Oxford Street om man tar tuben från Quenssway.

    Frukost är inte standard i UK och om du får frukost i priset är det oftast Continental Breakfast, dvs kaffe, croissant aller rostat bröd samt marmelad. Mitt tips till er är att köpa med er frukost från typ Tesco kvällen innan och hänga ut genom fönstret under natten, funkar finfint!
    Det brukar finnas bra erbjudanden på Tesco och Sainsburys, att man kan köpa smörgås samt juice för drygt 2 pund.

  12. Annica

    Sök på http://www.hotels.com då får du i svenska priser…vi har använt oss av denna sida och bokat hotell när vi bilat i Europa. Då ser man vad man får å vilken standard det är. Ha en trevlig resa! (sökte på början av juni…fick fram hotellrum för 3 personer med frukost å dusch för 3500:- …,dock fanns det inte många rum kvar…)

  13. Maijsan

    Tipsar om prisvärt boende i London .ST.Giles…

    Ligger centralt o bra, små rum men helt okey…vi har bott 3 nätter obetalat mellan 2800-3500 sek…totalt för 2 pers.. men då har vi bokat 3 månader i förväg.. men värt o kolla upp..

  14. Sandra

    Sist jag var i London ingick frukost enligt hotellbeskrivningen. Denna frukost bestod av en bricka fylld med halvfabrikat som man fick äta vid skrivbordet/nattduksbordet på rummet för att hotellet inte hade någon matsal eller kök. Kasst. Som tur var fanns starbucks i närheten. Hoppas ni har bättre tur med ert hotell och dess frukost 🙂

  15. Anna

    Skippa frukost på hotell i England. Oftast inte speciellt rolig frukost, vitt bröd, bönor osv. Lägg pengarna på att äta frukost på kafe där ni väljer själva istället. Eller om ni är där under varm årstid, köp med er frukostsaker från vanlig mataffär och ät ute i en park!