Trettonbarnsmamman

Så där ja :-)

Jag var helt slut i huvudet på eftermiddagen. Trots att jag hade tagit paus från allt som hade med moms och skit att göra och donade runt som en tornado hemma för att hinna göra så mycket som möjligt på en väldigt kort stund så kunde inte hjärnan släppa problemet.

Efter middagen pratade jag med Monika ( Benny och Victors kompisars mamma ) om imorgon dagen då hon ska hämta upp killarna efter jobbet. Hux flux från ingenstans kom jag på att Monika jobbar ju med bokföring m.m. Jag berättade om mitt problem och att jag inte hade en aning om vad som hade felat….. Monika dubbelkollade massa saker med mig – Har du gjort si…? Har du gjort så…? Och till slut kom vi fram till att jag kanske hade glömt en liten ( eller stor ) detalj, en detalj som ingen borde lyckas fela på…. Tackade Monika och insåg i mitt stilla sinne att om jag lyckas göra ett sånt idiot-misstag så är det nog dags att lämna över allt ansvar till en revisor 😀

Och nu har jag gjort om allting från början. Rättat till felen och fått iväg allting korrekt 🙂

image

Känns jävligt bra nu 🙂 ( Även om ryggen värker av timmars stillasittande )

Idag har det blivit kyligare igen *ogilla*

Igår njöt jag av att äntligen kunna ha på mig min fina Love Forever-top från Garderåb 🙂

image

Har ett par nya fina klänningar som hänger i garderoben i väntan på sommarvärmen och jag längtar att kunna börja använda de 🙂

Imorgon är barnen lediga. Alla förutom Kevin som pluggar i Enköping, där är de visst inte lediga…..

Sovmorgon ♥

Eller i alla fall så slipper man väckarklockan 😉

Nu har klockan hunnit passera 24 igen så jag tar min värkande rygg till sängen – God natt alla fina ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla N-Pettersson

  Ha ha! Esselte! Den skrivboken är inte ny! 😉 Skönt att det löste sig med deklarationen.

 2. Jenny

  Visst är det skönt att ha någon att fråga när det kör ihop sig med deklarationen 🙂 Trots att jag jobbar med ekonomi får jag tänka en gång extra när deklarationen skall göras eftersom det bara är en gång om året 😉
  Din tunika är jättesnygg och du passar kanon i den!
  Hoppas ni får en fin Valborg, här uppe i norr snöar det, huu…

 3. Emma-Lou

  Fina människa, hur bär du dig åt för att se ut som en ung flicka – efter 12 barn! Vad har du för knep som jag har missat? Blir glad av dig och din härliga familj!

  Emma-Lou