Trettonbarnsmamman

Hej hej

Idag har dagen bara flytit på. Förskolebarnen har varit lediga så vi har kollat på bla Teletubbies och Batman m.m 😀 En skön start på veckan med andra ord bortsett från all snö som har kommit igen 😉
Jag beställde en speciell hoodie till Linnéa för ca 4 veckor sedan som hon har otåligt väntat på. Den skulle komma från Thailand och ta några veckor men nu började hon forska på saken. Efter en stunds letande bland mina miljoner mail i inboxen hittade hon till slut leveransbeskedet så vi kunde spåra paketet. Det visade sig att paketet kom till Björklinge 12/3 så iväg och hämta hem tröjan 🙂

image

En lycklig tjej med sin nya tröja ♥
Här om kvällen lekte Linnéa med sina systrar och klädde ut de och fixade håret m.m 😉

image

image

Nellie och Älva ville också fotas av henne 😉

image

Sötnosarna 😀
Nu börjar Familjen Annorlunda och jag har inte en susning om vad avsnittet ikväll handlar om 😉
Tjingeling ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carola

    Direkt på tis ville mina barn börja med strecksystemet ni har var ett väldigt bra tips o funkar kanon än så länge!!

  2. Karin

    Hej! Jag är oxå tonårs mamma (småbarnsmamma me för den delen;) ) och Kevin svär inte alls nå speciellt om man hör sig omkring bland våra ungdomar!:) min e så ordentlig och skötsam av sig men va han Kevin och visste att alla ska se på detta så skulle han nog få en ”attityd” av de tuffare slaget de e ju helt normalt ju!! Förresten så e han vår familje favorit!!!:) alla älskar han här för an e så go så de finns inte , med sina svordomar!:) min son som e 14 ser enbart på programmet för Kevin e kul säger han annars e de skit;) haha
    Ni e underbara hela högen förresten och ja hoppas kunna se er på söndag då ja e ledig! Jag och mellan killen åker nog mot Karlstad då och då ska vi kramas och fotas!!! Kramar!

  3. nina

    Varför klaga på en tonårskille som svär i TV,pappan i familjen är ju en ganska god läromästare och då är han ändå en vuxen person.
    Tyvärr är ju svordomar oftast tecken på dåligt ordförråd o dålig attityd.

  4. Ulrika

    Hej! Jag väntar mitt första barn och jag undrar om du inte skulle kunna skriva någon slags lista på vad ni köpte till första barnet? Vad var onödigt och vad skulle ni absolut inte klara er utan?

  5. Ida

    Jag håller med Tina. Ni är en inspirerande familj! Här sitter vi i svensktalande Finland bänkade framför tv:n på måndagkvällar 🙂

  6. Tina

    Varför måste man påpeka att Kevin svär så mycket ? han är ju tonåring ju och vill va lite ball . såna är dom =) . ni är en underbara familj . ha det så bra Mirka.

  7. phu

    rekommenderar dig att skaffa en privat mailadress som inte allmänheten har tillgång till. Då slipper du leta efter viktiga mail.

    1. mirkak

      Jag blev också lite chockad över hans språk 🙁 Eftersom vi inte satt med när han synkades ( intervjuades ) så la han till en lite tuffare attitud mot sitt normala. Vilket är lite tråkigt men så är han också en tonåring som vet att polarna kommer att se programmet. …

      1. Ida

        Vad är det att anmärka på?! Är väl inte så farligt att svära. Inte direkt ovanligt bland tonåringar. Så tråkigt med dessa pekpinnar.

      2. Ninna

        Kevin verkar vara en helt fantastisk kille, med humor och värme och helt underbar attityd! Vad gör det att han svär, vilken tonåring gör inte det, och vuxna med för den delen! Tycker det är coolt att han alls vill vara med, för precis som du säger är det kompisar som tittar på programmet! Verkligt starkt av honom! Tycker ni är en helt underbar familj, på många sätt föredömen med er sammanhållning. Heja Kevin!

  8. Lovisa

    Hej Mirka! Sitter och tittar på Familjen Annorlunda (såklart) och var bara tvungen att skriva till dig! Jag har ett litet tips till Linnea, när hon sparat ihop tillräckligt många sträck tror jag att hennes fotoutveckling skulle skjuta i taket om hon gick en webbkurs hos Emelie Ohlsson! Jag har gått ett par hos henne och hon är helt fantastiskt pedagogisk och får alla att lämna autoläget!
    Menade verkligen inte detta som något negativt med hennes bilder, bara roligt att hon är intresserad av fotogaferandet! Det har gett mig massor och tror att det kan ge andra det också.
    Kram och hoppas du/ni får en fin vecka! 🙂