Trettonbarnsmamman

Till kläd-himlen

Ja där har jag varit idag förstår ni 🙂 Tog med mig Lilja och åkte till Bromma där Mona mötte upp mig. Vi fortsatte vidare till Eckerö och Plain Vanilla. Jösses min amalia vilka snygga kläder de har! Jag hade lätt kunnat handla hur mycket som helst 😀 Nu hade jag turen att få en förhandstitt inför deras stora rea som startar på tisdag – missa inte den, ni kommer att kunna göra riktigt bra klipp och kläderna i sig är inte bara snygga men även av riktigt bra kvalitet!
image

Johanna och Ingela – vilka goa brudar ni är ♥ Det tyckte även Lilja 😉
Efter klädprovning och fika åkte jag och Mona till Bromma Blocks för lunch. Det blev sushi, tack så mycket Mona ♥
image

Jag är glad över att jag fick tid över till denna dag. Mona är så härlig och äkta och jag är glad över att ha lärt känna henne 🙂 Tack vare bloggandet har jag genom åren lärt känna några riktiga guldklimpar och där passar även Mona in helt perfekt.
Imorgon ska jag visa er mina nya inköp 😉

Ikväll har det dansats hos oss. I närmare 2 timmar har Peter fått agera dj och barnen har dansat och dansat 😀 ska se om jag får in en filmsnutt här imorgon 😉
Nu tittar jag på Rambo 4 med ett halft öga medans jag skriver… det börjar bli spännande ( även om jag sett filmen ett antal gånger förr 😉 ) så jag säger god natt till er 😉 Sov sött ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag tror du kom till oss ute på Ekerö, inte eckerö;) Ekerö ligger förbi Drottningholm, och eckerö ligger på Åland;) hoppas du trivdes här ute, för mig är det himlen på jorden!

  2. Annika K

    Köpte du jeansen med?¨
    De får du banne mig ah på dig i Ullared då 😀
    Både du och Mona så man får se hur snygga ni ser ut 🙂

    Hoppas ni hade en toppendag! 🙂