Trettonbarnsmamman

Trött och stel

Vi har en gnällfis till bebis. Igår kväll ville hon inte vara med alls bara gråt och gnäll vad man än gjorde. Efter mycket om och men somnade hon till slut. Jag stupade i säng. Sen har jag sovit som man kan förvänta sig när det först kommer en Nellie och lägger sig hos oss. Lite senare kommer Victor gnällandes och lägger sig hos oss. Han var kokhet av feber 🙁 Han har snurrat runt i sängen, smågråtit av huvudvärk, sovit korta stunder och sen gnällt igen. Mot morgontimmarna fick vi ytterligare 2 barn i vår säng. Thor, även han febrig och Oliver som kom för att han vaknade ensam i pojkarnas rum…..

Inte konstigt att man är trött och är alldeles stel i nacken idag….

2 vuxna och 4 barn i en 160 säng är inte det optimala för en god natts skön sömn 😀

tired2

Tur att barnen är lite piggare nu på morgonen 😉

image

Morgonmys till Dora

Lilja är lite gladare nu mot igår, hoppas att det håller i sig resten av dagen också 😉

image

Snart ska jag göra en telefonintervju och hinkar i mig kaffe så jag kanske kan låta lite pigg i rösten 😀

Ikväll ska jag till Uppsala och käka middag med 3 härliga brudar. Först ska vi ha lite möte sen blir det god mat och bara att umgås 🙂

Victor skulle testa på skytte idag men får snällt vänta till nästa onsdag då han är sjuk idag. Gissa om han är besviken för det så som han har väntat på att få gå på skytte 🙁 Thor hade sett framemot att få gå till dagis idag men det sket sig där med. Det har blivit en dålig start på nya året med dessa sega basilusker…..

Nu ska jag ta en dusch och försöka vakna till liv 😀

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    vid frågestunden lovade du ett inlägg om alla dina barn, är det jag som missat de eller finns inget? har sett fram emot de 🙂 kram och lycka till ikväll, spääännande 😀

  2. Christina

    Du måste uppdatera din om-information, Älva har ju fyllt två. Och sen var det väl nån mer som fyllde… 😉

  3. Monica

    Ja jag måste skratta för man kan ju se er framför sig. Tur att ni håller kärleken vid liv ialla fall.Ja det gick väl inte så bra denna natt men nya kommer………..

  4. Camilla

    Skulle också komma med det tipset på säng alltså,vi hade det när våra barn var små och då hade vi bara fyra barn,tyckte ändå att man låg på högkant.bekanta till mig har vasin 140 säng och de har 5 barn.

  5. En annan anna

    Åh, det är inte bara vi med andra ord… Två vuxna + tre barn på 150 cm här. Vi SKALL köpa större säng snart, jag lovar mig själv det varje morgon när vi vecklar ut oss ur en överbefolkad säng… Lillebror har börjat rulla ihop sig i fotänden som en hund, stackarn, allt för att få plats och lite täcke. X-)

    Men så kommer några goda nätter och då behövs det ju inte fler centimetrar eftersom alla sover i egna sängar! 😀

  6. Mia

    Hej!! Har precis börjat läsa din blogg,
    Blir minst sagt impad 🙂 Jätterolig läsning för en mammaledig 4 barnsmamma !!
    Energin gör en pigg o glad !!

  7. Sofia

    En bekant som hade flera småbarn köpte två stycken 120 cm sängar. Då hade de gott om plats även om barnen kom till deras säng på natten. 🙂