Trettonbarnsmamman

Inte min dag

Idag har jag inte kännt mig på topp alls.  Tror att jag råkat ut för ungarnas basilusker. Har haft en olustig känsla i kroppen och även ont i kroppen så nåt är det på gång. Hoppas dock att det går över fort så man får tillbaka krafterna igen. Thor mår bara bra igen men Nellie har feber.
Idag fick det bli köttfärslimpa till middag.
image

Det blev lite över av den enorma limpan på över 2kg köttfärs 😀 Fast då åt inte Benny och Selina av den utan de fick annat 😉
Igår var vi iväg och köpte oss en ny diskmaskin *jippii*! Dessvärre så får vi vänta en vecka på den då den var slut i butiken men snart så 😉
Annars så var det en lugn dag igår med mycket soffhäng.
Barnen sover framåt 8-9 på morgonen så Älvas middagssömn har blivit lite si och så med. Vissa dagar sover hon inte alls och oftast har hon somnat en stund i soffan. …
image

Eller som igår på köksgolvet 😉 Nellie har också slumrat in i soffan nu i sin febriga tillstånd och Alice har varit allmänt matt trots att hon mår bättre idag.
Imorgon är det nyårsafton. Vi har inga andra planer mer än att äta extra god mat 🙂 På torsdag ska vi till Stockholm och Disney on Ice så jag hoppas innerligen att alla mår bättre då. Min mamma ska passa Lilja och Kevin vill inte följa med utan stannar hellre hemma. Sen är det inte många dagar kvar till vardagen med alla rutiner börjar igen 🙂
Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria Björk

    Åh så smaskigt med köttfärslimpa. Så oerhört gott med vanlig mat o inte julmat mer. Hua! Tror bestämt att det får bli köttfärslimpa idag 🙂 MUMS! Hur har ni det med alla barn, funderade lite, eftersom jag är uppvuxen i en sexbarnsfamilj med olika viljor och ” inte gilla/inte tycka om”. Våra barn är lite konstiga tycker många eftersom dom ÄLSKAR blodpuddning, smörgåstårta och ärtsoppa m.m….. dom äter nästintill allt o det e ju skönt. Hur har ni det med era barn / ungdomar?

  2. Eva

    Fin tomtemor var hitta du henne? Och vad kosta den? Bra me 70procent. Underbart söt body lilltjejen har:)
    Gott Nytt År till er alla. Kram