Trettonbarnsmamman

Besök och julstök

Vi hade en så trevlig eftermiddag och kväll igår när min syster med fam hälsade på 🙂 Vi umgicks, lagade mat tillsammans, fikade m.m 🙂 Det fanns en tid när vi bodde grannar och umgicks i stort sett dagligen, nu träffas vi inte alls lika ofta och har då alltid massor att ta igen.
image

Min älskade lillasyster med Lilja ♥
Nellie fastnade för syrrans sambo och bokstavligen hängde fast i honom 😀
image

Busfrön
Älva hade feber till och från och däckade tidigt på kvällen
image

Helt utslagen.
Jag bakade två kladdkakor till fika, en vanlig och en med lakritspulver. Den var god men väldigt mäktig och inget som barnen gillade.
Idag har vi mest julstökat i lugn och ro. Jag satte upp julgranen vilket tog sin tid. Jag är så fruktansvärt petig när det kommer till julgranen. Ingen annan får peta i den och jag håller på i timmar innan jag är helt nöjd…. Jag tycker att det kan bli lite överdrivet men vad fasiken….ska jag nu se på granen under ett par veckos tid så vill jag ha den så fin som möjligt 😀
Ungarna får en egen gran att pynta till allrummet på övervåningen så alla nöjda och glada.
image

Årets färgtema blev rött och silver
image

Jennifer, thor och Älva är fortfarande sjuka. Så inget Lucia-firande på förskolan imorgon.  Jag hade fruktansvärt ont i min tå hela kvällen igår. Det bultade och ömmade under tånageln och idag är nageln alldeles svart precis vid ”roten”…. Jag har alltid sån otur med mina tår och inget gör ju så ont som att skada tårna.
Nu ska jag se klart på Johan Falk 😉

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Inger

    Mirka!
    Svarta tånaglar kan bli festliga följeslagare i livet. Min första man tappade ett drag på en av mina stortår. Färgen blev kvar i bortåt tjugo år. Sedan var den helt borta. Det går ju inte att bekymra sig om den saken när smärtan är borta. Jag har inte konstaterat några andra men. Hoppas att det går bra för dig med din tå!
    Kram
    Inger

  2. Karin

    Roligt med besök : ) Tycker så ofta att du/ni verkar vara så ensamma : (. Tänkte på att ni flyttade helt själva, inte verkar ha några i närheten som kan hjälpa till vid barnafödande, icke-fungerade internet, vid behöv av skjuts mm. Jag har fått intrycket att ni inte har några i er närhet men det kanske är fel?

  3. Lotta

    Vilken fantastiskt fin gran ni har!!!Visst är det så att man inte bara vill gå och reta sig på att granen ser lite halvtaskig ut 😉 Kram

  4. Tinne

    Hej! Tack för en underhållande blogg. Har du några tips på hur man får barnen att sluta dra i granen? Vår gran har varit framme i 2 dagar och flera kulor har gått sönder och jag tror dem kommer ha ihjäl den innan julafton. Tips tack!!
    Med vänlig hälsning, Tinne