Trettonbarnsmamman

LCHF-kladdkaka

 

LCHF-kladdkaka

200 g       70% choklad ( tex. Fazer dessert )

jag tog hälften Lintds Mintchoklad

200 g       smör

1 dl           sockerersättningsströ (tex sukrin)

1 tsk         vaniljpulver

4              ägg

Smällt smör och choklad på låg värme.

Vispa ägg, strö och vanilj riktigt luftigt.

Häll chokladsmeten i äggsmeten och vispa en stund.

Häll i en smord ( jag hade cocos ) springform och grädda i 200 grader i 6 – 7 minuter.

Låt stå kallt.

Den ser ofärdig ut men stelnar något i kylen 😉 Jag brukar ha kakan i ca 10 – 12 minuter så den blir lite fastare 😉

Servera med vispgrädde och bär 🙂

wpid-IMG_20131007_160112.jpg

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.