Trettonbarnsmamman

Mitt är inte mitt

Fick ett trevligt paket hem här om dagen.

image

Denna låda innehöll massa godis 🙂 Eftersom vi skulle äta middag inom kort så tog jag och Peter en varsin godis sen la jag undan lådan och tänkte ha det tilk kvällen. Kvällen kom och detta var kvar i lådan när den togs fram

image

Två stycken Dumle och papper till 3 st Faxer mintchokladbitar att lukta på!
Kevin skyller på Linnéa och Linnéa skyller på Kevin 😉 Jag måste komma på ett bra gömställe nästa gång….

Igår när jag skrev förra inlägget var jag så in i helskotta trött så jag satt mera och sov med telefonen i handen 😀 Till slut insåg jag att jag skulle aldrig klara av att skriva färdigt det inlägget.
Linnéa bakade kladdkake muffins igår efter middagen och sen gick barnen ut och lekte. De hoppade hopprep och hade olika tävlingar fast jag fattade aldrig riktigt vad de gick ut på 😉 Men kul hade de.

image

Benny och Victor åkte till Emil och Albin igår och nu är Peter där och hämtar hem de. Mitt öga ser inte bra ut alls. Idag är hela ögonlocket svullet plus den där röda stora vageln. Jag ska inte ta spott nån mer 😀 Idag har jag baddat ögat med massa varmt vatten och Peter har varit till apoteket och köpt salva till mig. Blir det inte bättre inom ett par dagar så bokar jag läkartid. Tur Janna att du kan fixa bort sånt så det inte påverkar fotograferingen imorgon 😉
Tack för all beröm ang mitt hår ♥ Jag har inte riktigt vant mig ännu med all extra hår och känner inte riktigt igen mig själv när jag tittar i spegeln 😀
Men en sak är jag säker på: Detta kommer jag att göra om igen 🙂
Så roligt att vi med typiskt tunt skandinaviskt hår kan fuska till på detta vis 😀
Nu ska jag in och börja med middagen …
Vad har ni för er denna fina helg?

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mettemy

    Skrattretande löjligt kanske men det funkar det vet jag av egen erfarenhet å helt omöjligt kan det inte vara att en nyförlöst mamma känner nån som ammar , nedfryst bröstmjölk funkar också jag har själv skänkt mjölk till vagel , ögon samt öroninflammation så jag föreslår att man provar först och uttalar sig sen

  2. Cissi

    Jag menade ögoninflammation och NEJ jag visste inte att Mirka inte ammade. Hade väl aldrig föreslagit det om jag visste!!

  3. Neta

    Av alla löjliga och hysteriska kommentarer om varför amning är så bra är nog den om att det skulle hjälpt mot din vagel det värsta i den vägen jag läst. Så skrattretande löjligt.

    Ni som hela tiden måste ge Mirka fina inlindade pikar om att hon inte ammar kan lägga av nu tycker jag.
    Har man burit fram, fött och tagit hand om 12 bebisar tror jag nog man kan räkna sig som specialist även utan fina utbildningar.
    Köp hennes förklaring, som hon ger er utan att hon egentligen behöver, och inse att hon är er långt överlägsen i kunnande runt barn och amning.

  4. Jannica

    Hej! Jag kommenterade tidigare att jag just haft precis samma sak. Jag fick en antibiotikasalva (Fucithalmic) och med den så blev det bättre ganska snabbt o sedan försvann den helt o hållet. Jag rekommenderar att du hämtar nå liknande.
    Trevlig söndag!

  5. Helene

    Vilka underbara bilder på lilla Älva!! Hon trivs och myser.Jätte fin du blev i håret, viktigt att pyssla om sig själv. Alltid lika mysigt att läsa din blogg. Varma hälsningar från ett härligt Skåne idag!

  6. Agneta

    Kommer att tänka på högstadietiden när jag ser din vagel. Fick såna där titt som tätt och skämdes jämt så, man var ju lite känslig som tonåring. Jag vet att jag sköljde ögat med fysiologiskt ögonvatten, om det hjälpte eller ej är dock oklart. Vaglarna höll nog alltid i sig minst nån vecka har jag för mig.

  7. Louise

    Testa kamomillte det hjälper mot det mesta. synd att du inte ammar för det hade definitivt hjälpt mot din vagel. men kamomillte använde jag till munsår, till izabellas ögon när hon hade ögoninflammation och till vaglar som jag haft.

    Hoppas den går bort snart.

  8. Tina

    Ett tips som faktiskt funkar är att skölja ögat i sur grädde.
    Äckligt? Japp. Men det funkar superbra.
    Jag har själv testat. Var mycket skeptisk till en början men jag var så desperat att jag till test provade. Och tro på fan, vageln försvann 🙂

    Svårigheten är väl för sig att få tag på sur grädde…