Trettonbarnsmamman

En dröm

Vilken dimma det var i morse! Jag skulle vara i Enköping kl.9 så det blev lite småstressigt på morgonkvisten. Kom iväg 10 minuter försenad och dimman var inte direkt till fördel och jag blev lite sen till min tid hos Linette.

Jag har läääänge velat göra hårförlängning, mest för att få håret lite tjockare och nu äntligen tog jag tag i saken 🙂 Jag valde att gå till Linetteshair i Enköping då jag har hört mycket bra om henne och även följt henne på fb länge. Och hon är inte bara duktig utan även mycket billigare än de i tex Stockholm 😉

image

Och jag blev inte missnöjd med resultatet 🙂

image

Det känns väldigt ovant just nu och eventuellt så kommer jag att klippa håret liiite kortare men som sagt…jag är supernöjd och glad att jag äntligen bestämde mig för att göra detta 🙂

image

Tack fina Linette 🙂

Jag har haft hårförlängning en gång tidigare för typ hundra år sedan ( <– läs 1992 ). Då var jag även svarthårig och nu har jag blivit jättesugen på att färga håret svart igen 😀 Men mest troligt så kommer jag inte våga ta ett sånt stort steg hur mycket sugen jag än må vara 😉

Hämtade Thor och Nellie på vägen hem och kände mig lite småstressad igen då Tommy från Expressen, han som gjorde reportaget på oss när vi hade precis flyttat till Björklinge, ringde mig. De ville göra en uppföljare och helst ville de besöka oss idag kl. 16. Hann få i barnen mellis och börja lite med Victors läxor när Tommy och fotografen kom ca en halvtimme för tidigt. Peter hade precis åkt iväg med Benny som skulle iväg med sin klass och övernatta på Tallkrogen. Blev intervjuade och det togs massor med foton.

Sen lagades middag med turbofart då alla var superhungriga.

Idag är Lilja 2 veckor gammal ♥

image

Tiden går fort – 2 veckor redan! Men ändå så har hon redan tagit en given plats i familjen och allas hjärtan 🙂

Imorgon kommer bvc på besök och Lilja ska vägas igen.

Själv undviker jag vågen som om den vore pestsmittad just nu 😀 Jag gillar inte att fortfarande se gravid ut och att behöva ha mammabyxor fortfarande då allt annat är alldeles för litet. Inte för att jag förväntar mig att ca 25 kg som jag gick upp bara ska försvinna så där huxflux, jag vet ju att det tar ett par månader tills jag börjar känna att kroppen börjar se ogravid ut igen men det är ändå frustrerande att inte få på sig annat än just mammakläder som man är såå less på att använda nu 😀

På måndag ska jag börja med lugna promenader och hålla mig till de under ett par veckor tills det är ok att börja träna ordentligt igen.

Vageln på ögonlocket börjar sakta bli bättre. Det är inte lika svullet längre i alla fall. Jag har testat med att gnugga eget saliv på ögonlocket, det var enklaste husmorsknepet att ta sig till och kanske är det det som har hjälpt till 😉

Natti natt ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minna

    Åh så fint hår! Det klär dig verkligen. Och behåll hellre din nuvarande färg. Tror det skulle bli för stora kontraster med mörkare hår. Du är supervacker!
    Och Lilja är så fin, lilla sötnosen. Har faktiskt blivit riktigt bebissugen sen ni fick er lilla tolva…hehe. Vi har tre flickor hemma, och jag tror vi är ganska nöjda egentligen.
    Ha nu en skön helg med din fina familj!

    Vänligen: Minna.

  2. Lena

    Du blev otroligt fin i håret. Färgen passar dig mycket bra. Fräscht och fint. Jag tror det skulle bli en för stor kontrast med svart hår till ditt ansikte. Det skulle nog göra att du ser äldre ut. Så behåll färgen du har…skit snyggt!!

  3. Neta

    Så fint men jag tycker du ska hålla dig till nyanser runt den du har nu, svart till din ljusa hudton tror jag skulle bli för skarpt. Gör lite roliga slingor isf.
    Du kan ju promenera till Öppna förskolan på månd då, tror dom börjar 9.30 och sopplunch efter till självkostnadspris.
    Dottern är där och hjälper husmor i köket.

  4. Helen Olsson

    Så snygg du är, helt otroligt…. Jag försöker få bort min svarta hårfärg. Håller med dig… Så snyggt men känner att det blir lite hårt o inramningen av ansiktet, för mig, behövde smink o det är sparsamt just nu.
    Fina lila knytet Lilja hela två v. Lycka för henne att komma till eran familj❤
    Jag älskade att tokträna men efter den sista grav för 11mån har jag fått tänka om.
    Säger som ett varmt klokt råd….. Ta det varligt, super att du börjar med lätta goa promenader. Själv känns det som jag ff har slapphängrumpa…..
    Ni får ha en go helg❤☀

  5. Ullis

    WOW!! riktigt snyggt och skönt att få göra det nu efter graviditeten, det är du värd med råge. Härligt med en liten i familjen och i famnen och lika vacker som de andra juvelerna.
    Kram Ullis

  6. Brittinger

    Så otroligt fin du är. Syns ju inte att du fick barn för bara två veckor sedan.
    Vilken energi du har.
    Samt sötaste Lilja.

  7. Helen Andersson

    Vaglar är enklast att få att försvinna fort om man tar en bomullstuss med varmt vatten på och håller mot vageln. Detta gör att den utvecklas fortare och försvinner.

    Hade vaglar var och varannan månad när jag spelade fotboll och gjorde jämnt detta.

  8. Inger

    Du ser så himla fräsch ut i din nya frisyr och så ung. Jag fattar inte hur du bär dig åt och hur du orkar. All heder åt dig!

  9. Nettan

    Å så söt hon är lilla underverket 🙂
    Och du blev jättefin i håret :). Kanonfint med lite vågor, inte ska du väl klippa det. Det är jätte snyggt som det är nu :)!

  10. Ote

    Hejsan!
    Har följt dig länge o inte skrivit något, men nu när jag
    såg att du gjort en hårförlängning ville jag passa på att fråga.
    Jag är själv jättesugen o skulle vilja, men får ofta höra att mitt
    eget hår slits o tar skada. Har egentligen väldigt tjockt o starkt
    hår men är ute efter att få det längre. Vad sa hon som du gjorde det hos?
    Slits håret av precis där dom fäster det?
    Tack på förhand.
    Ote

  11. Helena H

    Åh vad fin du är! Håret blev supersnyggt!
    Får önska er ett stort grattis till lilla söta Lilja också! Har legat sjuk i två veckor i jobbig förkylning och hade massor med läsning att ta igen nu, fina bilder att titta på, på bebis och såklart alla syskon. 🙂
    Ha det bra.
    Kram från Söderhamn