Trettonbarnsmamman

Tripp till Enköping

Idag tog jag med mig de 4 minsta för en tur till Enköping medans Peter var hemma och målade väggar i allrummet 🙂

Först var jag då till en konsultation som gick….så där. Få se om det blir av att göra det jag vill göra eller om jag letar vidare…har inte riktigt bestämt mig om den saken ännu.

Efter det hade jag en lunchdate med min fina vän Nina ♥ Är det nåt jag saknar med Enköping så är Nina en av de få sakerna – hon är en genuin glädjespridare och som balsam för själen 🙂

image

Det blev mycket bebis-gos för Ninas del och Lilja satt hennes stackars hormoner i obalans 😀 Älva gillar Nina, de två är riktigt bundisar. Älva gillar inte att gå och hålla i hand, det har hon aldrig gjort men att gå snällt och hålla i Ninas hand gjorde hon mer än gärna 🙂

Halvvägs hem började Lilja skrika så jag fick göra ett stopp för att byta bajsblöja och mata henne sen kunde vi lugnt köra sista biten hem.

Peter hade jobbat på riktigt bra och det kommer att bli så mycket ljusare i allrummet nu. Tidigare var en vägg målad bajsbrun vilket gjorde hela rummet så mörkt och deprimerande. Nu är allt vitt och imorgon ska vi börja med att få upp hyllor m.m på väggarna plus de nya gardinerna ska upp också 🙂

Det har varit mycket läxor idag och barnen ville göra klart det mesta idag även fast de har till på torsdag på sig 🙂

image

Älva älskar sin lilla bebis och vill gärna kelas med Lilja så mycket hon bara kan ♥

Tack för alla era bra tips gällande sängkläder, handukar och frukt – ni är så snälla som tar er tid att komma med tips, jag uppkattar de enormt ska ni veta 🙂

Jag försökte börja med min första fastedag idag men det gick åt skogen 😀

Jag var ursvulten redan kl. 11 och kunde inte motstå att äta en enormt god räksallad och några koppar kaffe under eftermiddagen. Jag tror nog att 16:8 passar mig bättre än 5:2 ….. vi får se hur jag gör i fortsättningen 😉 Framförallt så måste jag nog förbereda mig bättre.

Nu är klockan ”bara” lite över 22 och jag tänker faktisk gå och lägga mig nu för ovanligheternas skull 😉

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag tycker det blivit lite väl hysteriskt med alla dieter som kommer och går. Förut var det LCHF som gällde och nu är det 5:2 dieten som är ”inne”. Vad blir nästa grej? Jag gillar inte alls dessa sk. ”trender”. Tror man mår bäst av att äta en varierad kost och röra på sig regelbundet. Självklart kan man unna sig sötsake ibland men tror inte riktigt på detta med att fasta. Men för en del kan det säkert fungera.

  2. Lena

    Jag har handdukarna Kronborg från Jysk. Grand ribb. Tjocka och mysiga. Dom luddar inget tycker jag trots ingen tumlare. Jag har även örngotten Kronoborg plus Sateen. Mjuka och sköna. Många örngott är så sträva och så är dom ofta så små.

  3. mI

    Måste ställa några frågor.

    Det är samma människor som ligger bakom 5:2 som lanserade LCHF, varför lansera något nytt när dom tidigare påstod att LCHF var det bästa, kan det bero på att det är skadligt för kroppen att vräka i sig fett och utesluta kolhydrater? Nu ska folket svälta två dagar/vecka istället hur bra är det för kroppen?

    Mår inte kroppen bäst av att äta vällagad näringsriktig mat 7:7 ? är man överviktig så kanske det räcker med att plocka bort sötat matbröd, godis, läsk osv. och röra mer på sig. Lördagsgodis funkar för vuxna också.

    Vilka signaler sänds till barn i omgivningen när det är så mycket ståhej runt ätande, finns det risk för att det bäddas för framtida ätstörningar? Jag tycker det verkar lite halvhysteriskt att börja med bantningskurer när man är nyförlöst, självklart finns det några kilon kvar men dom ramlar garanterat av dig, du är ju inte någon stillasittande kvinna och du är helt perfekt som du är. Gå inte på alla satans kurer som finns och främst vänder sig till kvinnor, det är sjuka kvinnoideal idag. När f*n ska vi få äta vanlig mat veckans alla dagar och duga som vi är, utan att ständigt få dessa bantningsprogram i ögat så fort man öppna en tidning???????

  4. Neta

    Deras lakan är bra också, köper kuvertlakan, alltså inte med resår och det rör sig inte en milimeter hur man än snurrar i sängen.
    Torkar ute på sommaren, inget ludd av dom handukarna.

  5. S

    Hej! Jag läste att du fått en vagel,mitt absolut bästa och konstigaste tips mot vaglar är att gnugga ditt eget saliv i ögat!
    Som sagt,konstigt men super effektivit!!

    Kram