Trettonbarnsmamman

Förberedelser

Idag har jag storstädat nedre våningen…eller börjat i alla fall. Har de tråkiga köksluckorna kvar. Och övervåningen men ungarna får städa undan sitt först så att jag har fri lejd när jag börjar 😀 Vill ha det rent och fint innan jag åker in och med lite tur så påverkar all städadet min tapp så att de håller mig kvar på torsdag 😉 Tolvans nya spjälsäng ska höjas ikväll och bäddas så att den är klar. Imorgon när barnen är i skolan och på dagis ska jag åka till Märsta och hämta Emmelie. Vi ska handla presenter till Jennifer och Benny + tårt-tillbehör då de fyller år imorgon.  Ska även förbereda mat till barnen som Emmelie bara behöver värma på tänkte jag. Handla blöjor och välling så det finns till det små…mycket att komma ihåg 😀
Jag har ju inte packat väskan ännu heller! Men det är inte så mycket som ska med så det går fort 😉 Jag brukar ha med kläder till bebisen och ombyten till mig själv. Hygienartiklar så klart. En bebisfilt. Kamera och mobilladdare. Sen brukar jag köpa typ varenda skvallertidning som finns 😀 I stort sett den enda gången jag köper dessa tidningar och oftast hinner jag inte ens läsa flera av de 😀 Lite choklad och frukt sen är det nog allt 🙂 Måste föresten hämta babyskyddet från sin kartong i källaren och installera i bilen så den inte glöms! Jag har en känsla av att imorgondagen kommer att bara swischa förbi med allt som ska fixas 😀
Älva har också så klart börjat bli snorig – bad timing 🙁 Förhoppningsvis blir det inte värre, än så länge är det bara snorigt och hon är pigg och glad.
Hörs det att jag börjar bli lite nervös 😀

Tjingeling ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tjohoo

  Va spännande! Imorrn har vi tiden ute för vår nr 3, men än så länge verkar den trivas bra därinne så vi får väl se när den här behagar titta ut! Skulle gärna åka inatt å få träffa den lilla krabaten! Lycka till!

 2. Maria

  Måste kännas lite konstigt att vara framme vid sista dagen som gravid (förhoppningsvis) någonsin. Du har ju ändå varit gravid rätt många dagar sammanlagt nu. Lycka till imorgon och hoppas tappen är mogen.

 3. Ida

  Det låter som det minst sagt är fullt upp. Spännande att det inte är så lång tid kvar nu, massor med lycka till!

 4. Britta

  Yohoo, snart är det dax! Du är så jäkla stark som pallar alla barn + en graviditet! Själv har jag ”bara” två barn och pallar ärligt inte fler, även om jag skulle vilja klara av ett helt gäng till. Så jag lever lite genom din och Carolas bloggar 🙂 Stoooort lycka till med utslussning av tolvan!

 5. Anna

  Jag är så imponerad att du uppdaterar bloggen så ofta, det är så roligt att läsa om dig och din fantastiska familj. Önskar att ni skulle vara med i familjen annorlunda igen!

  Lycka till med igångsättningen och att allt går bra!
  Stor kram!

 6. sandra - 3 barns mamma

  Här går det undan. Va skönt att du får lite hjälp utav barnen också. Du måste ju få vila lite innan 12 kommer 😉
  Lite nervös måste man få vara, annars försvinner ju spänningen inför det hela 🙂

  Hoppas att J 6 B födelsedag blir kanon och att ni alla får en mysig dag tillsammans!!!!

 7. Monica

  Hej!! vilken energi du har, önskar dig all lycka på torsdag:))
  det kommer säkert att gå jättebra med förlossning och allt runt omkring

 8. Louise

  Åh jag blir alldeles spänd, det är nära nu! Lycka till med förlossningen:) snart har du en helt ny liten goding att snosa på:)

 9. Alexandra

  Spännande! Har blivit igångsatt 1/4gånger, det för 4 veckor sen. Blev dock hemskickad 2 gånger före, så hoppas verkligen du inte blir hemskickad för det var inte roligt! Dock föredrar jag ändå att inte veta datumet, man är såå nervös, men måste som du få igångsättning pga snabba förlossningar.

  Lycka till!

 10. Sofia

  Åh vad snart du ska in nu! Har fått igångsättning med två av våra barn, tycker att det är jobbigt att veta exakt när man ska föda barn, föredrar att bli överraskad så blir jag inte lika nervös 😀

  Lycka till på torsdag, jag kommer att tänka på er!