Trettonbarnsmamman

Veckans mage m.m

Skulle ha lagt in veckans mage-bild igår kväll men såg på Idol och sen satt jag kvar i soffan halvsovandes utan så mycket krafter kvar.

Tänk att jag är 37 fulla veckor nu! Det har gått fort och snart är vi i hamn, bara 9 dagar kvar förhoppningsvis 🙂 Fast Peter har en stark känsla av att jag kommer att föda före 29:e…..det är någonting som han känner på sig sen några dagar tillbaka och hans känningar brukar alltid stämma så vi får väl se.

Har i alla fall en akrobat i magen. En akrobat som gillar kampsport 😀 Jag blir totalt misshandlad inifrån av denna lilla krabat och ibland gör det så satans ont så man nästan tappar andan. Att köra bil är ingen höjdare för då sätter hon igång i magen direkt. Jag är lite nervös över hur tolvan kommer att ligga i magen sen när det är dags för att föda. Tänk om hon gör som Nellie och hamnar i säte eller kanske på tvären och de inte lyckas med vändning….iih….skrämmande tanke !

image

Magen vecka 37 + 1 ♥

Skolstarten igår gick bra och alla hade fått nya vänner 🙂 Det var dock lite struligt med skolbussen hem då chauffören hade ingen koll på vart barnen skulle till. Men till slut kom de rätt och vi hoppas på att det fortsätter utan strul.

Idag har jag tagit det lugnare så kroppen får vila lite granna. Babblat lite med en vän och bokat in en lunch date till imorgon 🙂 Behöver handla lite nya byxor och leggings till barnen så det blir en tur till Gränby C. Måste ta mig till en frissa också innan jag ska föda så slipper jag tänka på det sen. Har ni bra tips på en bra frisör i Uppsala??

Nu ska jag fixa lite lunch till mig och de små sen ska middagen förberedas då det blir köttgryta idag och gillar när den får småkoka lääänge 🙂

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Har ju även en kusin till mig som är frisör och som säkert kan även komma hem till dig om så önskas,;) kan höra med henne om du vill ? Kram

  2. Lena

    Såg här att någon skrivit ”Klara” som namntips! Precis vad jag själv har tänkt, eftersom du säger att ni är klara med barnafödandet efter tolvan, en liten vitsig variant. Ett annat förslag kan vara Tova, för att spinna vidare på ordningsföljden i skaran lite grand, så nära det går att komma ordet ”tolva”. Lycka till!

  3. Hanna

    Jag klippte mig hos Ohlssonfrisörerna i Gränby C en gång och det var första gången jag var nöjd efter ett frisörbesök på tio år.

  4. Monica

    ÅHHHHH vilken fin mage, tänk om man kunde fått ha en sån snygg. Själv såg man ut som dubbelgravid elefant eller nåt annat stort pluffsigt. Lycka till under förlossningen. Hoppas inte Peters känningar är helt rätt utan att det blir när det var tänkt ”planerat”

    Håller tummar och tår

  5. Stephanie

    Finns frisör i Björklinge , bredvid hemköp. Även en jättebra lite utanför Björklinge (nr 018-37 93 20) den sista kan jag verkligen rekommendera !!

  6. Åsa

    Hej!
    Jasså, en tjeja till minsann!!! Klart det kommer att gå bra – och bara därför tycker jag ett passande namn är Klara :-)Hon verkar vara redo att möta världen och sin härliga familj!
    Skönt att skolan och skjutsen ordnat sig – man är ju alltid lite nervös för hur allt ska gå…. har själv 2 killar som åker skolskjuts – den yngsta har precis börjar förskoleklass – och då vill man ju finnas där som stöd.
    /Åsa

  7. Linda

    Lager 157 har jättefina och billiga kläder till barnen o med bra kvalite. Ligger vid willys i uppsala. Leggings 50:-/st bla

  8. Sandra

    Hej! Vid affären i björklinge ligger det en frisör Aurora, riktigt bra är dem båda som jobbar där! Jag har alltid varit nöjd när jag gått därifrån : ) inte speciellt dyra är dem heller! Sen har dem ett lekrum med tv. Så perfekt om man har barnen med sig 🙂
    Med vänlig hälsning, sandra

  9. Lisa Norberg

    Jag klipper mig alltid på gossip former i Uppsala ! Super duktig allihopa !
    Inte det billigaste kanske men helt klart värt pengarna !

  10. Helena

    I Salabacke har dom en frisörsalong,lite mindre sådan som heter Klipp&Design,supergoa tjejer,och bra priser!Apelgatan 3A telefon 4441040 Jag går alltid där själv,och är alltid supernöjd,och jag har ena tjejen som heter Helene.p.s nära från Gränby centrum =)

  11. Lisa

    Oh vad nära det är nu för er, spännande.

    Ang frisör har dom just nu elev klipp på hårkonstnärerna på Gränby för 200 kr, ring o kolla 🙂 Annars brukar vi åka till klippoteket i Gottsunda centrum, bra o trevlig personal o rätt bra priser, dock är det ju på andra sidan av stan… 😉

  12. Sophie

    Åh, snart dags! Fort det har gått! Försök att inte oroa dig, säte går ju bra att föda i ändå, vet många som haft fina sätesförlossningar. 🙂 Tvären är ju ingen dröm, har själv haft den oron att bebisarna ska ligga på tvären eller att man ska ha moderkakan precis på utgången, för vill absolut inte snittas!
    Kram

  13. Linda

    Kan inte du skriva receptet på din köttgryta? Skulle vara gott nu till hösten. Önskar er allt bra med bebis m.m. Kram Linda