Trettonbarnsmamman

Skola

Det var en tidig morgon idag. Min klocka skulle ringa 5.30 men tjejerna kom och väckte mig redan strax efter kl.  5, de var så pigga och spända inför första skoldagen 😀 ingen annan unge var svårväckt heller och morgonen flöt på precis så som man önskar att det alltid ska göra.
Barnen kom iväg med bussen och vi följde efter. Väl i skolan visade jag alla vart de skulle gå och vi stannade kvar ett tag med de yngsta.
Vad tyst det var när man kom hem sen trots att vi hade ju Thor,  Nellie och Älva hemma 😀
Vi passade på att röja undan lite sånt som inte hanns med i helgen och jag bakade 2st rulltårtor. Till lunch åt vi goda kantarell-mackor 🙂

image

Peter åkte till skolan sen för att se till att barnen kom med skolbussen m.m
Fick trevligt besök lagom till efter skolan-fikat.
Nu ska middag fixas och jag känner att det blir nog en tidig kväll för alla idag 😀
Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Hej!
    Tips på världens godaste kantarellmackor:
    Stek (redan förvällda)dem i smör. Nästan lite knapriga. Pudra med lite mjöl och rör så det fördelas. Häll på grädde. Rör och låt puttra ganska länge. Häll på mer grädde till rätt konsisten. Salt vit o svarpeppar. Vittbröd som du breder med smör, stuvning och en skiva ost o in i ugnen. Ost ska bubbla. Typ 225 grader. Pust.

  2. Ida

    Vilken härlig blogg du har. Skönt att allt gick så smidigt med barnen. Första skoldagen är ju alltid lite speciell. Du kan behöva lite lugn och ro mellan varven.