Trettonbarnsmamman

Tävling – My First Fiskars

 

En tävling i samarbete med My First Fiskars där ni kan vinna deras fina trädgårdskit 🙂

Snart är det dags att ge sig ut i rabatter och balkonglådor och välkomna våren på riktigt. Har du några små trädgårdsmästare som vill vara med och gräva, rensa och odla? Fiskars Garden har tagit fram ”My First Fiskars” – hållbara barnnredskap av god kvalitet som kan följa barnet upp till 7-8 års åldern. 

 När de vuxna gräver, rensar och odlar brukar barnen vilja vara med. Vuxenredskap är inte bara otympliga utan kan även vara direkt farliga. För att även de allra minsta skall kunna vara delaktiga har Fiskars utvecklat ”My First Fiskars”. Barnredskapen är  resultatet av två års forsknings- och utvecklingsarbete där barns lek med redskap i trädgården studerats. Alltifrån form, färg, storlek och material till hantag och grepp har utvecklats från testresultat och barnens egna synpunkter.

Tävlingsregler:

Lämna en kommentar till inlägget och berätta vem du skulle vilja My First Fiskars-kitet åt 🙂

Tävlingen avslutas 26/5-13  kl. 21.00!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Åh vad perfekt nu till våren/sommaren! Den skulle jag vilja vinna åt min lilla tjej miranda! Som hon kan ta med till mormor när hon åker dit och ska leka trädgårdsmästare. Även så kanske hon hjälper mig att bli lite mer inspirerad till att gräva där ute. Vi har letat efter bra verktyg men inte hittat något som passar, med dessa verkar super! 😀 Så håller tummarna 😉

    Tycker ni är en super mysig familj! <3

  2. Malin

    Skulle så gärna vilja vinna detta åt min snart 2-åriga dotter som älskar att hjälpa mamman i trädgården. Det är mitt stora intresse men jag får aldrig ha mina redskap i fred. 😉 Hon gräver mer än gärna både upp och ner saker i rabatterna…

  3. Malin

    Skulle så gärna vilja vinna detta åt min snart 2-åriga dotter som älskar att hjälpa mamman i trädgården. Det är mitt stora intresse men jag får aldrig ha mina redskap i fred. 😉 Hon gräver mer än gärna både upp och ner saker i rabatterna…

  4. Heidi Larsson

    Hej Mirka! Jag är med och tävlar! Vi bor i princip ute i vår trädgård den här årstiden. Sätter potatis, har satt en lång häck längs hela tomtgränsen mm mm mm. Vi älskar vår trädgård! Dags för vår lille Adam att lära sig hjälpa till litegrann tycker jag! Och vad vore bättre än det här setet? 😉

    Håller tummarna!

  5. Harriet Svensson

    Hej! Jag skulle vilja ge detta set till min lilla pojke.Vi bor på samma gård som mina föräldrar, och för min 2,5 åring är det bara momma och moffa som gäller. Nåt av det bästa han får göra är att vara med momma i hennes stora trädgård och hjälpa till med småsaker, och han skulle vara så glad och stolt om han hade såna här egna fina redskap. Tack för en fin blogg, jag är imponerad av hur du orkar och klarar av så många barn! hälsningar Harriet

  6. gabriella wahlberg

    Skulle vilja ge det till min lillskrutta som älskar att va ute i trädgården att pyssla hon blir 6 år nu den 31 maj

  7. Anna Centervall

    Om jag vinner skulle jag ge setet till min dotter som älskar att hjälpa till i trädgården. Tack för en bra blogg!

  8. Johanna

    Jag skulle vilja ge det till min tvåårige son Edvard som när som helst blir storebror! Han har lovat att lära lillasyster/lillebror allt han kan så varför inte börja med trädgårdsarbete.:)

  9. Lena

    Ååååå det skulle väl ändå vara passande för oss. En galen trädgårdsmamma med 2 små hjälpredor vid sin sida. Önskar och hoppas på vår tur nu Kram från Vikbolandet

  10. Helen Oskarsson

    Hej!
    Om jag vinner så skulle mina underbara barn få dem. Så de kan var med när vi grejar i trädgården, de älskar att hjälpa till och gräva!

  11. Malin

    Jag skulle utan tvekan ge detta till min femåring. En underfundig liten filur som sällan leker som andra barn. I dagarna får vi veta om detta beror på autistiska drag, något som vi misstänker. Det han älskar är dock att vara ute, och att plantera och fixa med blommor och växter. Det enda han talar om är att skaffa växthus och odla! Han skulle älska detta, och det skulle glädja oss att se honom ta sig an nya utmaningar. I livet och i trädgården…

  12. Carina

    Jag skulle önska att mitt barnbarn Sigge 3 år fick så fina redskap. Han älskar att vara ute och hålla på i trädgården.

  13. Malle Lindström

    Om jag vann skulle jag ge dessa fina saker till min dotter. Hon tycker att det är så spännande när vi påtar i trädgården. Men jag har inga redskap som hon kan ha o hjälpa till!

    Ska bli roligt att följa ert nya boende och det nya tillskottet!

  14. Ann-Sofie Gren

    Hej Mirka!
    Jag skulle vilja ge detta fina set till min lilla tvååriga Matilda som älskar att hjälpa till med allt möjligt.

  15. EVELINA Nordberg

    Till min busiga dotter!!

    Jag planterar och hon gräver upp!
    Jag rensar rabatter och hon lägger tillbaks ogräset!

    Nu har hon fått ett eget växthus där hon ska hålla till men redskapen saknas!

    Och mamma har gömt sina av en anledning!!

  16. Sandra

    Jag skulle jättegärna vilja vinna detta kit till min fina dotter Molly. Hon älskar att hjälpa till med det mesta, det får henne att känna sig stor 🙂 Håller tummar o tår att vi får vinna <3
    //Sandra

  17. Anna-Carin

    Jag skulle vilja ge det till min fina Stina som älskar att vara ute och hjälpa till i trädgården. Med alldeles egna redskap skulle hon bli ännu lyckligare! Dessutom fyller hon fyra år nästa söndag 🙂 Ha en trevlig helg!

  18. Cecilia Adolfsson

    Åhh!:)
    Jag har länge funderat på verktyg till min snart treåringa son. Han älskar att vara ute och gräva sand som han säger.
    Själv är det svårt att köpa då jag har två barn och är ung mamma. Skämmer ofta bort dem men det går inte köpa allt. Hans söta goa ansikte skulle skina upp enda till öronen:) och mammas också;)

    Tack för en fin blogg. Du har en underbar familj:)

  19. Marie-Louise

    Hej! Detta hade vi så gärna velat vinna. Min 6 åring ser det o säger mamma detta måste jag ha med till farmor när jag ska hjälpa henne o plantera. 🙂 Tänk o kunna överraska han med detta. Båda mina killar älskar o hålla på ute så hade varit så bra här. O en fin present till dom när dom snart ska bli storebrödrar!!

  20. Johanna

    Hej!

    Om jag vann skulle min son som blir två år i sommar få setet. Kan se framför mig hur glad han skulle bli och hur han skulle kratta och gräva precis som mamma och pappa men med verktyg som passar hans storlek betydligt bättre 🙂

  21. Nettan

    Hej 🙂

    Åå,detta skulle jag verkligen vilja vinna åt mina underbara barn! Vi har en jättestor trädgård som verkligen behöver pysslas om och barnen älskar att vara ute i den. Dock så är jag ganska ny förlöst och kan tyvärr inte hjälpa till så mycket som jag skulle vilja.och jag vill inte att de minsta använder de stora redskapen själva, då jag är rädd att de ska skada sig. Så det här settet vore verkligen perfekt!! 🙂 det skulle verkligen glädja många barn i många timmar framöver;)

    Kram ifrån
    Mamma till 7 underbara barn

  22. Sandra Boström

    Dessa underbara redskap skulle jag vilja ge till min älskade dotter Matilda! Då kan vi göra vid ”mammas mommor” och ”ensa ogäs” tillsammans. När sedan lillasyster är stor nog kan vi hjälpas åt alla tre att få en fin trädgård:)

  23. Jennie

    Jaaaa äntligen en tävling som är utan facebook-tvång. Eftersom jag inte har fb så måste jag verkligen passa på nu.
    Och vad vore bättre än detta perfekta sett till min älskade son Leon på 3 år. Han älskar att jobba, ALLT är ett jobb för han (förutom när det är jobbigt att gå till typ dagiset haha). Och nu är han så intresserad när vi fixar o gör fint på våran lilla tomt, det skulle bli klart mycket roligare om han hade dessa fina redskap…

    Nu hoppas jag på att jag drar vinsten… Nog borde de va min tur någongång..

    Kram och lycka till med fortsatta graviditeten 🙂

  24. lisette bäcksro

    jag har en son som älskar att fiska i vår bäck. för att fiska ska han ha mask och då hämtar han våra ENORMA spadar och kämpar för kung och fosterland för att hantera dessa bjässar. skam den som ger sig, men han måste ju ha sina maskar! =)

    hans egna trädgårdsredskap har gått sönder efter många års flitigt användande så nya grejor hade han verkligen behövt och genuint uppskattat!

    håller tummarna för vinst här… =)

  25. Helene J

    Jag skulle ge det till min lille son. Vi bor i stan så han skulle stolt ta med sig sina egna trädgårdsverktyg till både farmor & mormor och visa hur duktig han är, och sen får ju dom lite extra hjälp 🙂

  26. Katarina Ekbäck

    Detta set skulle jag gärna vilja vinna till mina tre töser, vi har precis gjort färdigt vår baksida och ska snart ifärd att så lite frön. Jag älskar att vara ute och påta och det gör även mina barn Lovisa Ellen och Selma =)

  27. Erica

    Jag skulle vilja vinna det fina setet till min yngsta dotter. Storasysters trädgårdsredsakap är väldigt välanvända och inte mycket att få ta över när dagen är inne för yngsta att börja vara med i trädgården och påta..

  28. Emelie

    Jag vill vara med och tävla:)
    Detta fina set skulle jag vilja ge min son som är 3 år. Han fastnade för detta när vi besökte Plantagen sist! Men just då kunde vi inte köpa det. Han blev såå ledsen och grät hela vägen hem! Han ville så gärna ha det och han skulle bli så lycklig om det kom en så fin present på posten:)

  29. Linnea

    Det här skulle jag vilja vinna till min två-åriga tjej som älskar att vara ute, och jämt vill göra lika som de stora. Vore perfekt med ett set i henne egen storlek!

  30. Malin

    Hos oss skulle detta kit verkligen få bekänna färg. Som familjehem är utelek populärt. Perfekt till sommarens badutflykter.
    Kram

  31. Anna J

    Hej Mirka. Jag skulle vela vinna detta set och ge det till våran yngsta son som älskar att hjälpa till med diverse sysslor, men våran älsta son tar alltid sönder hans grejer så just nu har vi inga trädgårsdredskap i barnstorlek..

  32. Nadine Luxenburg-Stuifbergen

    Min nyblivna 3 åriga dotter Minou vill självklart vinna dessa trädgårdsredskap! Hon ÄLSKAR att få vara me och ”pantetera” med mig. Hon har redan nu börjat plantera egna solrosor och jordgubbar dock med händerna eftersom alla våra verktyg är för stora för hennes små händer. Vad skulle inte passa bättre än att få vinna sina egna trädgårdsverktyg för att fortsätta plantera och pyssla i trädgården. 🙂 och självklart ska även lillasyster Luna 1 år få chansen att utforska trädgården med redskapen också.

  33. Emma

    Skulle vilja ge det till min 3åriga son Lukas som är en liten arbetsmyra, han älskar att greja ute. Vattna blommor, klippa gräset, gräva och rensa ogräs… Han kan rensa ogräs närmare timmen och vill knappt ta paus för fika =) //Emma

  34. Anna Wall

    Mina två döttrar, 6 och 3,5 år, skulle bli överlyckliga av detta! Vi hoppas på vinst. 😉

  35. Sandra

    Åh dettta skulle jag vilja vinna, har en son på 2½ år som alltid vill vara med och hjälpa till och detta skulle passa perfekt till honom. 🙂

  36. Mirja

    Hej:)
    Har ett litet monster som fyller 2 i juni och detta setet skulle passa honom som handen i handsken:) Älskar att vara med ute och hjälpa till (även stjälpa;)) i växthuset och i trädgården. Han ska få plantera ett eget fruktträd i sommar o då passar de ypperligt att få vara med o gräva o greja med egna redskap:)

    Ha de gött!

  37. Mamman Helene

    Jag skulle vilja ge min dotter Ella snart 3 år dessa redskap. Då skulle hon kunna ha sina egna redskap nu när vi håller på att anlägga en trädgård. Hon vill så gärna hjälpa till med våra redskap är lite stora..

    Tack för en fin blogg!
    KRAM

  38. Helena

    Jag skulle vilja vinna detta set åt min äldsta dotter som blir 2 år i sommar. Hon har nyligen blivit storasyster så jag skulle vilja skämma bort henne lite!
    Själva bor vi i lägenhet med mormor o morfar har hus o där fullkomligt älskar hon att vara o leka på tomten.

  39. Lotta

    Jag skulle sååå gärna vinna detta till mitt barnbarn då de äntligen fått en trädgård att börja vara i. Min dotter blev deprimerad efter sin förlossning och jag hoppas att hon skall bli återställd och vad kan då passa bättre än trädgårdstid med sin son? Kramar till alla er // Lotta

  40. Emma

    Skulle vara en perfekt present till mina kusiner som älskar att vara ute i trädgården och jobba:)

  41. Jenny

    Hej! Jag skulle vilja ge mitt lilla troll ett set med redskap så jag kan få använda mina själv och hon inte gör sig illa :-)); kram Jenny

  42. Linda Y

    Hej mirka =)

    Jag skulle vilja ge dessa fina trädgårdsredskap
    till mina barn på 5 och 3 år,som älskar att hjälpa till hemma,
    då vi har stor trädgård och många land som behöver rensas
    och även växthus och jordbubbsodling som ska skötas så hade barnen
    verkligen uppskattat nya bra genomtänkta trädgårdsredskap som är anpassade till barn =)

    Lycka till med nya huset! Kramar =)

  43. Jennie

    Jag skulle vilja vinna detta till min stora dotter på snart 3 år. Hon ÄLSKAR verkligen att jobba i trädgården & har inga direkta grejer till det ännu.

  44. Jessica Mellqvist

    Jag skulle vilja vinna detta till mon dotter, 16 mån. Hon, som de flesta andra små, älskar att vara ute i trädgården och dona. Då det är 8 år mellan våra barn har vi nästan inga uteleksaker kvar från den stora, så det skulle vara perfekt att fylla på lite :).

  45. Victoria Engman

    Detta fina trädgårdskit skulle passa vår dotter Emilia perfek att ha ute i stugan och dessutom fyller hon 4 år den 27 maj!

  46. Joanne

    En tävling som verkligen passar min dotter på 5 år. Hon älskar att greja i trädgården, och när hennes alldeles egna rabatt blev färdig för ett par veckor sedan så var det ”bästa dagen”. Hon har själv valt ut fröer och sått. Hon tycker om vackra blommor mest av allt. Eftersom hon är en tjej med massor av spring i benen så passar en sån här uteaktivitet bra för henne.

  47. Ida Bergqvist Karlsson

    Jag skulle gärna vilja ge det till mina barn. Vi gör mycket i trädgården för nu och de hjälper till så gott de kan men med dessa redskap hade det varit lättare för dem. 🙂

  48. Kristin - Tvillingmamma

    Hej!
    Jag skulle vilja ge trädgårdsetet till mina underbara tvillingdöttrar 🙂 Det vore så roligt att kunna föra vidare mitt trädgårdsintresse till dem lixom mina föräldrar har fört det vidare till mig 🙂
    Kram Kristin

  49. Linda

    Jag skulle gärna vilja ge trädgårdssetet till min dotter Elvira 6 år då hon (äntligen) ska bli storasyster i sommar och att påta bland blommor och grönsaker är ett gemensamt intresse hos mig och dottern! I trädgården kan vi få lite mor-dottertid även när bebis kommit =)

    Tack Mirkka för din härliga blogg!

  50. Ann-Charlotte

    Hej!
    Skulle jag vinna skulle mina tre barn (1,5 och 7 år) få samsas om det. De vill gärna hjälpa till när vi är ute och om de hade sina egna redskap så kanske de skulle låta mig ha mina 😉

  51. Emma

    Åh va roligt det skulle vara att få se Leos (min lillebror) min när han öppnar detta på sin födelsedag. Vilken underbar syn! Leo älskar att hjälpa till i trädgården men det är så svårt att hitta fina verktyg som håller.
    Jag hoppas verkligen att jag kan vinna detta åt min älskade lillebror.

  52. Micha

    Jag har ingen stor släkt kvar men jag har en syster som har en pojke som betyder allt för mig. Han är hela mitt hjärta och jag skulle så gärna vilja ge trädgårds sakerna till honom så att han förstår hur jävla
    Underbar han är!

  53. Sofia

    Jag vill ge ett fint trädgårdskit till mina fina tjejer som med en brinnande entusiasm och intresse följer varenda steg jag tar i trädgården!

  54. Ann

    Jag vill vinna det till min supersöta brorson Wille 2 år 🙂 Han verkligen ÄLSKAR att leka ute på gården så detta skulle passa perfekt på våra lekstunder 🙂

  55. Carina

    Åh det hade jag verkligen velat vinna till mina fyra barn som älskar att vara med oss trädgårds intresserade föräldrar. När vi sår och fixar i trädgården. Hade varit helt perfekta till dom 🙂 håller mina tummar hårt

  56. alexandra larsson

    Min sambo är trädgårdsanläggare och vår son Sam på ett år är alltid med pappa ute men har inga redskap :/ Hoppas såååå att vi vinner detta kitet till honom så vi får en anläggare till i familjen 🙂

  57. Malin Neptin

    Om jag skulle vinna detta set skulle jag ge det till min tvååriga son som älskar att hjälpa till ute i trädgården./Malin

  58. Therese

    Oh vad fint. Hoppas jag vinner setet, då skulle jag ge det till mina pojkar som älskar att vara ute och leka och hjälpa till i trädgården.

  59. Anna H jkpg

    Åh så fint trädgårdsset.
    Om jag hade vunnit hade jag velat ge det till min son på 16 månader. Det hade varit perfekt för honom att sysselsätta sig med på vår koloni…

    Mvh Anna

  60. Johanna

    Lovely tävling!

    Jag skulle ge kitet till våra barn som efter flytten intresserar sig alltmer för trädgården och vad som växer i jorden runt huset. Dessutom fyller dottern fem år i veckan och det vore fantastiskt att få överraska henne med ett sånt här fint set.

  61. Johanna

    Båda mina barn älskar att hjälpa till i trädgården men mina trädgårdsredskap är lite för otympliga för deras små händer. Det hade varit underbart om dem hade fått detta set tillsammans så kunde hela familjen påta i trädgården i sommar! <3

  62. kristina

    Jag skulle vilja vinna det fina setet till min dotter på 2,5år. Hon älskar att vara ute och att vara med oss när vi jobbar.

  63. Tina W

    Två små gullesnuttar i Lund, Edith 3 år, och hennes lillebror Olof 1år och 3 mån, skulle
    bli glada:) Dom bor i allt vad jord/sand heter. Och i Värmland, har deras Farmor&Farfar säkerligen god hjälp i grönsakslandet, när dom är på besök!

  64. Gunilla Persson

    Detta trädgårdsset skulle jag vilja ge till mitt älskade lilla barnbarn Wille. Wille bor med sin mamma och pappa i Helsingfors, Wille älskar att vara ute och det skulle passa honom perfekt, så han kan hjälpa till med trädgårdspyssel på ett tryggt sätt.

  65. Jane L

    Jag skulle vilja ge dom till mina brorsbarn! Samuel 4 år och Lova 1,5. Dom har precis flyttat in i nytt hus och det finns massor för dom att göra i trädgården, så dessa skulle passa dom perfekt 🙂

  66. Sara- mamma till 3 vilda ungar

    Om jag skulle vinna detta fina kit så skulle jag definetivt ge det till min lille trädgårdsmästare till son. Han älskar verkligen att vara ute och grejja från tidig morgon till sen kväll =)

  67. Linnea

    Skulle vilja ge Finus =Fasters älskade Linus de superfina trädgårdsredskapen, han älskar att hjälpa till så det skulle vara en perfekt sommarpresent till honom

  68. Karin

    Viken tävling! 🙂
    Jag vill absolut vinna! Vem vet det kanske skulle kunna bli längre stunder i trädgården om familjens fyraåring fick egna verktyg! 🙂 Det kan behövas när tanten som ägde huset innan inte har gått utanför dörren på femton år. Vi har en egen djungel! 😉 hoppas hoppas hoppas! Kram

  69. ulrika

    Hej 🙂 Skulle jätte gärna vilja vinna detta till mina tre barn, har lovat dem nya uteredskap i många år men aldrig blivit av att vi köpt nya, så dessa skulle de Älska 🙂

  70. Freja

    Hej!
    Jag skulle vilja ge kittet till mina kusiner nere i Amsterdam. Dom har nyligen flyttat till hus och båda barnen på 7 och 1½ år tycker att det är jätteroligt med trädgård!
    Hoppas jag kan ge dom en rolig sommarpresent! 🙂

    MVH Freja

  71. Hanna E

    Jag skulle vilja vinna kittet till min 5-åring. Han hjälper gärna till i trädgården både med ogränsrensning och nyplantering, men det bästa är ändå att plocka jordgubbar, smultron och ärtor.

  72. Malin

    jag skulle vilja vinna setet till min autistiske son på 3,5 år, han kanske skulle tycka att det var roligt att få hjälpa till med blommor och trädgård.

  73. Camilla

    Åh detta vill jag vinna till min lille Abbe som fyller tre snart! Han är vår fjärde pojke, du kan ju ana hur slitna de gamla trädgårdsgrejerna är 😉 (Det lilla vi hade…)
    Abbe är en bestämd liten kille som är nöjdast när han får vara med sina föräldrar eller bröder, så allt vi gör är han delaktig i!
    Detta hade verkligen passat honom (och oss, haha) helt perfekt!!!

    Håller både tummar och tår!!!

  74. Aina Salmi

    Min dotter hade blivit överlycklig över dessa fina redskap! hon älskar att hjälpa mamma ute på gården:)

  75. isabella

    Min bror har 2 barn, det ÄLSKAR att vara ute och hjälpa till i trådgården!
    Jag skulle jätte gärna vilja ge detta till dom så att hela familjen kan vara med och delta i att fixa i ordning trädgården! De är precis i lagom ålder! De skulle bli ÖVERLYCKLIGA för de spenderar mycket av deras tid i sin trädgård. <3
    Ps. Du har en jätte bra blogg!

  76. Emelie

    Jag skulle gärna vilja vinna dessa redskap till mina två döttrar. Vi håller på att renovera huset och har en trädgård som är upp och nervänd, men trots detta (eller kanske just för att barnen för tillfället kan göra lite som de vill) så gillar barnen att gräva och plantera! Nu använder vi samma spadar som i sandlådan, men dessa hade passat perfekt!

  77. Erica Liwell

    Men vad fint, detta skulle verkligen passa min lille gosse som snart är 2,5 år. ”Låna lite bara, den stora” är hans fråga varje gång när vi går ut i trädgården. Nu kan vi istället vara ute och dona tillsammans med glada miner och det bästa av allt, få något gjort samtidigt:)

  78. emma W

    🙂 Jag skulle mer än gärna vilja vinna detta åt min son som är 6 år gammal och som älskar att hjälpa sin mamma med att ta hand om alla hennes blommor och om sina egna jordgubbar som han har planterat 🙂
    Kram *Emma*

  79. Johanna

    Åh vilket fint set. Det hade passat min 3 åring som nu ska få en sandlåda här hemma. Han ÄLSKAR att gräva och det har han gjort i gräsmattan så vi har ett stort jordhål där nu 🙂 Så med detta fina set kan han hjälpa mig att odla gräs, skrämma bort maskrosorna och sopa på altanen 🙂

  80. Therese Persson

    Jag skulle så gärna vilja ha ett sånt sett till mina älskade brorsbarn. Dom älskar att hjälpa till ute. Dom älskar att vara ute mer än nå annat, så detta sett vore PERFEKT!

  81. Celindan

    Vill ge dessa fina redskap till mina döttrar 8 resp 6 år så de kan få hjälpa mig ned trädgårdssysslorna, rensa jordgubbslandet och sånt!
    Fiskars är ju kvalisort som heter duga, även jag använder mest Fiskarsgrejer (både i köket och trädgården). Deras fina barnredskap kommer hålla även tills min lilla 3 v gamla son är stor nog att gräva och röja;)

  82. Sandra

    Skulle gärna ge det åt våran son då han älskar att hjälpa till i trädgården trots att han bara är två år. Dock lite klumpigt när han ska försöka kratta med stor krattan. Hade vart ett perfekt set till Liam.

  83. Jonna H

    Jag skulle vilja vinna det till min underbara granne Edward snart 2 år då han älskar allt som finns i backen att upptäcka! 🙂

  84. Anneli Frisk

    Min dotter Sanna skulle älska att ha egna grejor så hon slipper släpa på mina 😀 som e både lite vassa o farliga hon har nyss fyllr 2 och vi håller på att fixa lite lekvänligt i trädgården med gungor o grejer… bärbuskar o träd.

    Hälsningar Anneli F

  85. Maria

    Jag skulle vilja vinna dessa till mina barn på tre och fem år. Dom älskar att vara med ute trädgården och fixa med mig och dom skulle bli överlyckliga över att få egna saker att pyssla med. Hoppas på tur.

  86. Jessica

    Trädgårdsnörd som jag är vill jag självklart vinna detta set till min son. Han är nyss fyllda 1 år och mitt mål är att han ska fatta intresse för trädgårdsarbete så jag har någon att nörda tillsammans med! 🙂

  87. Åsa

    Hej!
    Vi är en liten familj som bor på landet med några djur och ett par hektar mark. Jag o min man har tre underbara söner som gärna är med där det händer nåt spännande, och iår har vi skaffat planteringsyta även åt dem! Det som saknas är förstås egna redskap 🙂
    Hoppas, hoppas på turen! Kram

  88. Suzanna

    På dagarna när 2 månaders lillasyster sover i vagnen är jag och snart 2 åriga dottern ute och fixar i trädgården. Att vinna detta fina trädgårdsetet hade varit en jätterolig grej då vi aldrig vunnit något innan. Idag var hon dessutom hos tandläkaren då hon ramlade ur vår säng igårmorse och var så tapper trots att en bit av framtanden gick av. Lite färglada trädgårdsgrejer hade ju varit roligt då =)))

  89. Linda O

    Hej!! jag skulle vilja vinna My first fiskars till mina underbara barn, dom älskar att vara ute greja. så detta skulle passa perfekt.

  90. Jessica Carlsson

    Hej!
    Jag skulle vilja vinna detta till min 5-åriga son. Vi flyttar till nybyggt hus i helgen och jag kommer behöva all hjälp jag kan få i den kommande trädgården. 🙂
    //Jessica

  91. Maria B

    I sommar ska vi göra iordning våran tomt och självklart kommer våra 3-åriga tvillingtjejer att vara med och gräva, kratta, plantera och så gräs. Därför vore det extra roligt om de kan få ha likadana saker som oss. 🙂

  92. Anna

    Jag skulle vilja vinna setet till min dotter på 3.5 år. Trädgård och blommor är ett av mina största intressen, så pass att jag till och med döpt henne efter en av mina favoritblommor, Malva. Och hon är själv gärna med och gräver och rensar och vi gör mycket i trädgården tillsammans, planterar och fixar. Varje morgon innan hon går till dagis tittar hon till potatisodlingen och kollar hur mycket de har växt. Att få egna ”riktigt” verktyg skulle hon älska. Dessutom så har trädgården blivit lite av våran grej att göra tillsammans, hon fick en lillasyster i mars och i trädgårdsarbetet får hon ha mamma själv en stund utan lillasyster och det känns skönt att få ha något eget ihop, bara hon och jag

  93. Emma

    Jag skulle så gärna ge detta fina set till min lilla kille vars största intresse är att leka bonde och odla och plantera allt han kommer åt. Han älskar att ”jobba” med utesysslor.

  94. emma

    hej jag skulle vilja vinna åt min dotter som blir 3 år i sommar. hon skulle älska att hjälpa till i trädgården jätte fint kit 🙂

  95. Isabella

    Hejsan Mirka!
    Jag skulle vilja ge detta set till mina föräldrar då båda två är mycket i trädgården. Mina föräldrar jobbar som jourfamilj och familjehem och har därför för det mesta små barn i huset som vill och behöver vara med de vuxna. Jag tror att lite gemensamt trädgårdsarbete kan göra en relation mellan vuxen och småbarn starkare vilket behövs i deras livsstil/yrke. Att få se dessa barn som ofta kommer till mina föräldrar blomma ut och få vara kreativa är helt underbart!
    Med vänlig hälsning,
    Isabella

  96. Elin

    Mina barn skulle älska att få detta. De tycker att det är jättekul att få hjälpa till i trädgården och plantera och rensa. Har en dotter född 06 och en son född 09. Väntar vårt tredje barn med bf om två dagar och den här våren har barnen hjälpt mig massor i trädgården, när jag själv haft svårt. Så de är verkligen värda dessa fina redskap!

    Med vänlig hälsning, Elin Bodén

  97. Anna

    Skulle vilja ge dessa till mina stora killar, (6&2år)
    Dom är underbara killar som älskar grejor av denna typ! Med dessa skulle dom kunna hjälpa gammelmormor i hennes stora trädgård! 🙂

  98. petra

    Det hade vart en toppensak att ge min lilla dotter nu när vi har massa trädgårdsarbete framför oss, min lilla Molly är 2 år och självklart vill hon va med och göra allt som mamma och pappa gör 🙂

  99. Pia

    Hej Mirka!

    Följde er i familjen Annorlunda när ni var med! Roligt att läsa din blogg, har precis börjat följa den.
    Jag skulle vilja vinna redskapen, och ge dem till mina barn som älskar att fixa i trädgården tillsammans med oss, vi har precis skaffat hobbyväxthus och det är allas oas för tillfället, där odlar vi tomater, potatis, sallad och blommor!
    Våra barn är tvillingtjejer på 5 år och en kille på 2 år!

    Hälsningar från Vasa, Finland!
    Pia med familj

  100. Malin

    Vi bor i lägenhet så inte mycket trädgårdsarbetr hemma. Men hos mormor och morfar finns det tomt , våra barn 4&2 år älskar att hjälpa till ute i trädgården så det skulle vara perfekt för dom att ha dära.

  101. Malin

    Skulle vilja vinna detta till vår ena son som fyller 4 den 4/6 😉
    Han älskar att dona och gå o pöa på ute 😉
    Så roligt att se han greja och ha sig i sin egna lilla värld 😉
    Och detta skulle sitta fin fint till vår goa fixar kille. 🙂

  102. Therese

    Det vore prefekt till mig…så kan min man ta ”vuxenredskapen”…för visst ingår det saftpaus 🙂 Men jag får nog dela med mig till våra tre barn…eller, det kanske är bättre att de använder redskapen så kan jag sköta fikat 😉

    Ha en bra dag!

  103. Carina med triss i tjejer

    Jag är gärna med och tävlar och skulle vilja vinna kitet för att ge det till min minsting Matilda som verkligen älskar att vara ute och gräva och fixa. Hon skulle bli superlycklig och verkligen uppskatta dessa saker 🙂

  104. Annelie

    Hej!

    Jag skulle vilja ge dessa redskap till min systerdotters fyra barn som alla fyller år nu i juni/juli. De fyller 8, 6 och 4 (tvillingar) år. De är mycket utomhus och leker så det vore roligt att kunna ge dem dessa när vi åker på deras gemensamma kalas. Tack!

  105. Katarina Eklind

    Jag skulle vilja vinna det till min goa dotter Astrid som älskar vara i trädgården precis som mamma.

  106. Sanna

    Jag skulle ge till båda mina barn som är 2 år och snart 4 år. De älskar att hjälpa till hemma och vi har försått olika saker inomhus nu under våren. Men snart är det dags att sätta ut allt och då skulle lite egna redskap till dem vara jätte roligt.

  107. Sofie

    Åh, jag har så många projekt i trädgården som jag vill genomföra i sommar! Då vore det ju trevligt att kunna locka med dottern ut så vi får lite egentid tillsammans 🙂 Skulle hon alla gånger nappa på om hon hade så fina egna trädgårdsredskap!!

  108. Emma Lärkemyr

    Då vi håller på att göra om vår stora trädgård hade detta set passat vår son Elias. Han älskar att vara ute och gräva och fixa. Plus att han fyller 3 år den28/5 så en perfekt födelsedags present också.

  109. Sofie Pettersson

    Hej.
    Det skulle vara jättekul att vinna detta set till min 6 åriga son Linus som helt enkelt bara ÄLSKAR att vara ute och påta i trädgården. Men när man är 6 år kanske man inte allitd veta var man får gräva och inte….. Men men, allt går att fixa till igen 🙂 Detta set såg vår son sist vi va på plantagen och sa, Åååå mamma, det här önskar jag mig verkligen! Vore kul att kunna ge honom det. Tack för en jättefin blogg Mirka.

  110. EVE

    Min 3åriga son älskar att städa och fixa och dona så detta skulle vara perfekt till honom. hoppas detta städande och donande håller i sig även när han blir äldre. hehe men de tvivlar jag på.

  111. Amanda

    Hej!
    Jag skulle ge de här fina redskapen till min son och min lillasyster så dom kan dela eftersom dom älskar att vara ute och leka tillsammans, dom går på upptäcktsfärd på hela tomten, krattar, gräver och hjälper till! Dom skulle uppskatta att få My first fiskars och kunna roa sig med 🙂
    Kram

  112. carina

    Hejsan!
    Jag skulle vilja ge ett set till min dotter som älskar att hjälpa mig i trädgården coh växthuset.

  113. Susanne

    Jag skulle vilja vinna detta åt mina 2 underbara döttrar, 4 respektive 2 år, då detta är något som skulle komma väl till pass åt dem nu när vi försöker få ordning på vår baksida.
    Håller tummarna 🙂

    Kram!

  114. Malin Persson

    Jag skulle vilja ge det till min dotter Olivia som precis byggt ihop sitt första trädgårdsland.

  115. Tinne

    Åh dessa redskap skulle jag gärna vilja vinna åt mina töser Patrice 4år och Olivia 1,5år. Dem vill alltid vara med i trädgården och hjälpa till. Dem hade blivit jätteglada 🙂

    Med vänlig hälsning, Tinne

  116. lena andersson

    jag önskar jag vann detta fina My First Fiskars till mitt lilla barnbarn som gillar att vara ute och gräva och påta i jorden med sin pappa
    kram Lena

  117. Sanna

    Skulle vilja vinna setet åt min dotter Isolde, vi är sedan ett år tillbaka kolonister och både hon och jag älskarattvara där. Isolde har lagt beslag på min bästa fiskarsspade och direkt när jag har den så ropar hon min, min.. Försvårar ogräsrensadet en smula 🙂

  118. Charlotte

    Skulle vilja ge det till mina yngsta barn som har bondegenerna i fullt utslag och älskar att vara ute och påta och hjälpa till i trädgården. Eden är tre år och Amos fyller sju och de skulle ha hur kul som helst!

  119. Johanna

    Mina barn på 5 och 7 år älskar att delta i vår lilla odling i krukorna på balkongen. Hela sommaren kommer tillbringas på landet och med tanke på deras stora intresse skulle detta sett verkligen passa där! För på landet har vi varken el, rinnande vatten, iPads, studsmatta eller liknande. Där är det endast fantasin som sätter gränserna 🙂 hoppas vi vinner!! Rolig tävling!

  120. Sara

    Det skulle jag ge till min stora duktiga tjej som alltid vill hjälpa till i trädgården. Hoppas….

  121. Maria

    Jag skulle ge det åt min dotter som snart fyller 4 år, vi älskar båda att vara ute i trädgården och jobba så det skulle passa perfekt åt henne, så skulle trädgårdsarbetet bli ännu roligare!

  122. Johanna Lundgren

    Jag skulle vilja ge sakerna till min bästa kompis, hon har ett trillinggäng på 3,5 år och en liten fnula på 1,5 år. Både hon och hennes man älskar att vara ute i trädgården och har precis hunnit hämta andan och börjat ta tag i tomten på det nyköpta huset. De om några skulle verkligen uppskatta lite schyssta trädgårdsgrejer!

  123. Suzanne Buchholtz

    Det där setet skulle vara perfekt till våra två barn att ha på vår lilla tomtplätt där vi odlar blommor och tomater. De skulle även kunna hjälpa oss att sopa stallgången med sopkvasten, den stoar vi har i stallet är för tunga för dem. Min äldsta son fyller 4 i juli, kanske skulle de kunna bli en present till honom då 🙂

  124. Britt-Louise Haraldsson

    Hej! Jag skulle ju absolut vilja vinna detta till mitt barnbarn Leon som är 4 år han skulle sedan kunna överlämna till sin lillebror Lowe som på torsdag blir 4 veckor. Ja det är ju ett tag innan han kan använda detta, Lowe alltså men till dess kan ju Leon ha nytta av det och hjälpa både mamma och mormor i trädgården!

  125. Mia Olsson

    Vi har fyra barn, tre hos oss och ett i himlen. När vi var på kyrkogården senast var Noa med mig och grävde ner sommarblommor till storebror. Tänk om han kunde få ha de fina redskapen nästa gång vi grejar på kyrkograven som barnen kallar Teos plats.
    MammaMia

  126. Louise

    Så fint! Det här skulle jag vilja vinna till min lill-kille som älskar att hjälpa till och göra likadant som sin mamma och pappa. Perfekt då det är i mindre storlek anpassat till barn 😀

    Kram!

  127. Carro

    Till min son som fyller 1 år i Juni
    Vi tittar på hus och har hittat ett vi fastnat för
    Om vi får ta lån så kommer vi köpa det och i sommar finns det mycket att göra
    Vore kul om han kunde få ha sina egna saker och hjälpa till =)

  128. Mikaela Edvinsson

    Åå vad superglad min 4,5 åring skulle bli om hon fick det här kitet. Hon skulle verkligen behöva få ett eget och känna sig lite stor nu när hennes energiska lillasyster terrar henne hela tiden 😉 Hoppas på tur!
    Kram och lycka till med flytten!

  129. Tea

    Jag skulle självklart ge kitet åt min son Lasse 3½år. Han vill att hans blomma ska kunna växa upp till himlen så lillebror som som dog i höstas kan klättra ner från himlen till oss igen.

  130. Fredrik o Emma

    Vi skulle vilja ge dessa till vår son som snart fyller 1 år. Det första vi köpte till bönan som han kallades i magen var boken ”hunden rund planterar”, så att han ska få egna trädgårdsredskap är bara självklart!

  131. carola jägerpihl

    Hej Mirka!Mina tre minsta barn i åldrarna 2,4 o 7 år skulle bli glada över att vinna trädgårdsredskap dom gillar att påta i trädgården med oss övriga i familjen.CAROLA

  132. Felicia Eriksson

    Hej! Jag skulle vilja ge detta till mitt gudbarn, han är 4 år och älskar allt som har med en trädgård att göra. Han vill alltid vara med och hjälpa till men som det står skrivet så är inte alltid alla verktyg så barnvänliga. Och jag önskar att jag kunde ge honom det, han skulle bli överlycklig min lilla trädgårds mästare! / Felicia

  133. Malin

    I vårt hem skulle de verkligen få bekänna färg. Som familjehem är ute saker alltid populärt. Det vore därför toppen att vinna nu till sommaren och alla badutflykter.
    Kram till hela goa familjen

  134. Katarina

    Hej.
    Jag skulle villja ge dessa saker till våra extra barn som vi är kontaktfamilj till. En tjej på 4 år och en kille med särskilda behov på 12 år. Dem är hos oss på helgerna och lever ute liv med oss och våra hundar. Våra egna barn är stora så de kan använda våra verktyg 😉

    Det är så intressant att läsa om er stora familj! Själv valde vi att skaffa två egna barn och att hjälpa till med att sätta guldkant för andra barn som inte har det lika bra som våra.

    Lycka till i framtiden ♥

  135. Jennie Tates

    Hej! Skulle vilja vinna detta åt min dotter Hanne som längtar tills vi fått upp växthuset. Hon älskar att hjälpa till så det hade varit riktigt kul att vinna detta till henne. Hoppas på tur på min födelsedag =) Jennie T

  136. Elin V

    Nu när huset är ”färdigrenoverat” (blir det väl egentligen aldrig…) är det i sommar dags att ta tag i den bortglömda trädgården. Bästa hjälpredan är min 4,5 åriga tjej som älskar att hjälpa till. Med egna verktyg blir det ju ännu bättre, då behöver jag inte vara orolig att hon gör sig illa lika lätt! 🙂 Håller tummarna!!!

  137. Sofie

    Hej! Detta skulle jag vilja ge till min nyfikna 1-åring, Emil. Han är så busig och vill gärna hjälpa till, och jag är så rädd att han gör sig illa.

    Kram
    Sofie

  138. Theres

    Dettakit skulle vi vilja vinna till våra barn som på något märkligt sätt lyckats få gröna fingrar. Skulle vara så roligt att överraska dom med detta färgglada kit så dom kan fortsätta med sina smmå odlingar =)
    Kram

  139. Annelie Ros

    Hej
    Om jag vann skulle jag ge det till en kille som heter William 6 år. Han brukar sprida glädje genom att själv annordna tävlingar(med hjälp av sin mamma) riktade till barn att sprida glädje till andra. De vore så himla roligt att kunna ge honom något och jag vet att han gillar att plantera,rensa ogräs med sin mamma.
    Hoppas ,hoppas på vinst.
    Mvh Annelie Ros

  140. Erika

    Hejsan!

    Jag skulle vilja ge paketet till mina underbara pojkar, då kan dom med egna redskap efter en jobbig vår få dela den rogivande känslan av att pyssla i jordgubbsland och rabatt med mig…

    Kram
    Erika

  141. Ellinor

    Jag skulle vilja vinna dessa söta redskap åt minsta tjejen som fyller 6 i sommar. Hon älskar att fixa och dona med sin pappa och nu flyttar vi strax till villa och då skulle hon älska att gräva i trädgården med pappa!:-).

  142. Pia

    Vårt barnbarn fyller snart 2 år i sommar. Mormor och morfar har tänkt köpa skottkärra och trädgårdsredskap i present så att han kan hjälpa pappa och mamma i trädgården. De här redskapen verkar ju toppen och kommer säkert att hålla till det kommande syskonet också.
    Hoppfull mormor

  143. Madde

    Hej hopp!

    Jag skulle vilja vinna detta fina set till min 4åriga Milou som älskar att fixa i sin mormor och morfars trädgård. För någon helg sedan planterades det jordgubbar för fullt i landet som hon fått där.

    Ha så kul på Furuvik!

    /Madde

  144. Elin A

    Om jag vinner vill jag ge det till våra 3 barn. De gillar att hjälpa till i trädgården och se hur det växer efter de planterat något.

  145. Jenny L

    Hej Mirka!

    Vilka fina små redskap! Om jag vann skulle min 5-åriga son Kasper få dem. Han gillar verkligen att vara på vår kolonilott och jobba i sitt land!

  146. Anki Stiernfeldt

    Hej Mirka !Vi har 3 vuxna barn 18,20 och 23 år så för dom är det inte inte så aktuellt , men för 2 år sen anmälde vi oss till att bli kontaktfamilj så nu har vi 3 barn i åldern 4,5,5, och 6 år hemma hos os varannan helg som tycker det är superkul när vi grejar ute:)
    Man vill ju ge dessa barn så mycket man bara kan av trygghet, kärlek och att dom ska lära sig saker,att man fixar, lagar och grejar när man har hus, att de får se, delta och lära sig,inte att sitta inne vid datorn och tv:n hela tiden, så vi är ute jättemycket !
    Sen har vi ju ett litet barn barn på 9 mån som oxå kommer att använda sig att desa saker, fortsatt Lycka till med flytten och ta hand om er // Kram Anki

  147. Tess w

    Minsta dottern som är 5 år älskar att vara ute. Hon skulle tycka om dessa saker så hon kan fixa med pappa i trädgården

  148. Malin P

    Hej Mirka.

    Å detta skulle jag vill vinna till mitt barnbarn så hon kan vara med och sköta om trädgården i sommar.

  149. Sofia

    Detta hade varit en perfekt uppmuntringsgåva till min treåriga kille som i hittills 9 månader fått stå ut med att ha sina föräldrar på olika ställen då lillebror föddes svårt sjuk i cancer. Han är så duktig och förstående och är väl värd denna gåva. Att han älskar att greja ute i trädgården gör detta ännu bättre!

    Ha en fin sommar! Hälsningar Sofia

  150. Helena

    Åh, jag skulle vilja vinna My first first Fiskars och ge till världens duktigaste trädgårdsmästare : Ruben, fyra år!!

  151. Martina

    Hej
    Om jag vann skulle ge detta till min bror son som är liten pojke på 3 år
    Som betyder jätte mycket för mig
    Han finns även där när jag är sjuk
    Är njursjuk de vet inte vad för fel dock endast 50 % njurfunktion trots alla besök till sjukhus och tester och prover dom både är tuffa och gör ont
    Så är här där med ett leende och gör mig alltid glad hur ont jag har
    Önskar kunde få barn men går inte när är så sjuk nu
    Måste bli frisk först
    Så om jag vann skulle bli otroligt glad om ge han detta
    För han betyder så mycket för mig

  152. sargit

    Hej Mirka
    Jag skulle jättegärna vilja vinna settet åt min 4åriga son för att uppmuntra hans intresse för trädgårdsarbete. Han hjälper mig redan nu mycket med trädgårdssysslor, allt från att använda sekatören till att kratta löv.
    Detta sett vore perfekt för honom!
    kram
    sargit

  153. Mari

    Hej!

    Åh detta setet har min dotter sett i en tidning och sagt ”mamma det här vill jag ha så jag kan hjälpa dig i trädgården!” Har funderat och funderat, hon fyller år i juli och det vore den perfekta födelsedagspresenten till min goa (nästan) 4-åring 🙂

  154. Christina

    Gokväll:-)
    Jag skulle gärna vilja ge det till vår 5 åring.
    Han älskar att hjälpa mamma i trädgården och skulle nog bli riktigt lycklig
    över ett eget trädgårdsset:-)
    Så nu får vi vänta och hoppas !
    Kram

  155. Karin

    Hej Mirka!
    Vilket underbart pris i tävlingen =D
    Om jag vann, så skulle jag ge detta fina paket
    till mina underbara och älskade barnbarn.
    Det skulle dom älska att ha när dom vill hjälpa
    fammo och faffa, och vi älskar att ha de små med oss =D
    Mina underbara skatter är 3,5 och 1 år, så får vi en till i sommar =D
    Hoppas på turen!
    Kram Karin

  156. Weronika

    Min son Ralf är en riktigt duktig hjälpreda, han härmar allt man gör. Jag rensade ogräs i rabatten en dag, uppmärksam som han är kom han för att hjälpa till, problemet var bara att han började rycka tulpanerna.. Hur dom helst skulle han bli överlycklig för ett eget kit! Håller tummar och tår 🙂

  157. Sofi

    Åh vilka söta, dom skulle passa mina barn perfekt!
    Har tre, 3/6/8år
    Dom älskar att vara ute o leka o hjälpa

    Sofi

  158. Mathilda

    Min 3åring, Gustav har fått fnatt på att köpa frön och odla, fönsterbänken svämmar över med små plantor han valt, planterat och vattnar. Igår planterade vi morötter och när vi skulle gräva i luft i jorden grävde han av spaden han ärvt av sin syster!
    Förtvivlan var stor så har jag turen att vinna blir litet hans. Han kommer ”go bananas” och vi kommer kunna ha trädgårdsskoj hela sommaren!

  159. I-L

    Hej! Kul med tävling! Jag skulle ge detta till min systerdotter som är 6 år! Hon tycker mycket om att vara ute, när jag åker till henne brukar jag ibland ha med mig fröer och annat som vi planterar tillsammans! Hon fixar och donar med sina föräldrar oxå så detta skulle vara perfekt att ge henne! Hoppas hoppas att jag vinner! Ha det gott!

  160. Li med 4 kids

    Skulle vilja ge det till mina barn som älskar att hjälpa sin mormor att plantera på hennes kolonilott. 🙂

  161. Sandra

    Jag skulle vilja vinna detta till min dotter som är 2år å älskar att hjälpa till i trädgården. Tror verkligen hon skulle uppskatta detta å tycka de va kul å vinna detta då hon nyligen blev storasyster och har i och med det blivit stor på en gång 🙂

  162. Sara

    Jag skulle bli överlycklig om jag fick ge detta till min underbara systerson! Han heter Love och är drygt 1,5 år. Han sprudlar av lycka och energi,speciellt när han får hjälpa mamma och pappa att gräva i trädgården runt det nyinflyttade huset. De stora spadarna och krattorna är dock svårhanterliga och tunga att bära för lillkillen, ett eget trädgårds kit skulle helt klart underlätta både för Love och hans föräldrar och moster som då slipper vara oroliga för skador!

    Kram

  163. Annica

    Åh fina Mirka!! Vilken härlig tävling!
    Jag har en femårig pojke som skulle blivit överlycklig med nya verktyg i trädgården!!
    Kramar från en mamma som hoppas på vinst!!

  164. Jessica Olsson

    Hej!
    Jag skulle vilja ge det till min son Theo som älskar att hålla på i trädgården med min farfar. Men eftersom farfar utvecklat demens kan vi inte lämna dem själva, men med dessa redskap så kan vi vara trygga att Theo inte gör sig illa på redskapen.
    Kram tack för en bra blogg

  165. Agneta

    Hej! Skulle gärna vinna redskapen då min dotter (1,5) älskar att hjälpa sin mormor ute på tomten. Hon är för söt när jag ser hur hon håller handen försiktigt runt blommorna precis som hon sett mormor göra. Vi har precis köpt hus och längtar tills vi ska få greja i trädgården. Då skulle dessa redskap sitta fint 🙂
    Hälsningar Agneta

  166. Emmis

    Åh, min älskade dotter skulle bli helt extas om hon fick ett sånt set, hon älskar att hjälpa till och vi skall snart gräva upp våra rabatter och göra om, så då skulle hon bli överlycklig om hon hade egna redskap att jobba med… Blå håller tummarna, för det är hon värd, har tyvärr inte råd att köpa det själv då jag är sjukskriven och krånglar med fk om utebliven utbetalning… 🙁

  167. Mathilda

    Hej Mirka! Vilken underbar tävling i precis rätt tid då de ska grejas i trädgården! Har en som på 1 1/2 år som mer än gärna ”hjälper till” tyvärr gärna med just de redskapen jag tar i handen, så att få lite egna redska till han hade ju vart underbart! Så jag skulle ge dessa till min son Nero! Mvh Mathilda

  168. Sarah M

    Till våran dotter som är 15 månader älskar allt som har med verktyg/redskap o göra! Städa, rensa o greja är hennes grej, just nu iallafall… Så vore toppen o få något i hennes storlek så hon slipper sura för vi hjälper eller när det inte blir som hon vill! Är ju en toppen lek att uppmuntra till henne o de andra barnen som kommer hit o busar ;))

  169. Ann-Sofi

    Jag skulle vilja vinna detta åt mina tre grabbar så dom får egna trädgårdsverktyg och slipper sno mina 😉

  170. Frida

    Hej!
    Om jag skulle vinna så skulle min dotter Tilda
    få detta fina kit 🙂 Vi håller på och gör ordning i
    vår trädgård så det skulle passa perfekt 🙂
    Kram Frida.S

  171. Mini

    Hej Mirka!
    Jag skulle vilja vinna dom fina trädgårdsredskapen till mina små barn, 8, 6, 4 och 2 år. Oj så glada dom skulle bli, och så fin vår trädgård skulle bli.

  172. Linda Persson

    Hej Mirka!
    Skulle gärna vilja ge detta till min lilla solstråle Klara så hon kan vara med ute i trädgården i sommar och fixa.

    / Linda

  173. Caroline

    Det vore väldigt trevligt att vinna detta kit till min dotter på lite drygt två år. Jag har redan påbörjat lite projekt i trädgården men det är inte det lättaste med en hjälpreda (läs marodör) som hela tiden ska ha allt jag använder; ett eget kit vore förhoppningsvis mer än perfekt (annars är det väl helt enkelt jag som får använda grejerna) 😉

  174. Angelica

    Hej! Skulle vilja vinna dessa underbart fina trädgårdsredskap till mina 4 underbara barn som älskar att vara med mig ute i trädgården och eftersom vi har byggt nytt hus och måste anlägga en hel ny tomt,så skulle vi verkligen behöva dessa!! Barnen hade aldrig vilja gå in sen 🙂 Med vänlig hälsning, Angelica

  175. Sara C

    Åh vilken toppentävling för vår familj:) jag skulle ge kitet till sonen som de senaste veckorna stått ut med föräldrar som grejat non-stop i vår nyinköpta trädgård. Då skulle han kunna hjälpa till istället för att bli förpassad till Sandlådan;)

  176. emelie

    Jag jobbar på ett kortis för barn med särskilda behov. Jag vill ge detta till dessa barn för att dem ska plantera frön till sommaren. En kille har sagt att han ska odla fram en blomma som är lika mjuk och fin som personalen. Jag vill hjälpa honom med det:-)

  177. Theres.J

    Jag skulle vilja vinna detta till mina 2 döttrar 2 & 3 år. Dom älskar verkligen vara ute på vår gräsmatta och gärna hjälpa pappa o mamma mycket i landen när dom försöker göra fint med blommor. Detta året har dom själva fått så solrosor som ska grävas ner i jorden och då kommer ju detta väl till användning 🙂

  178. Linda Hellman

    Min 6 åriga dotter skulle bli så glad av att få vara med å hjälpa till i vårat första egna land och odling. Har tagit några år för att få till ett bra trädgårdsland och nu är det äntligen dax för första egna ekologiska odlingen. Jag håller tummarna.

  179. Karin S

    Jag skulle vilja ge till min systers barnbarn. För att dom är så söta och glada jämt Jag är en stolt ”
    gammelmoster”

  180. Mikaela

    Min dotter är 2 år, men en väldigt kavat liten tjej som tror att hon redan är 5 år 😉
    Hon älskar att vara ute och pyssla, så därför skulle jag vilja vinna detta åt henne!

  181. Sandra Lindblad

    I sommar flyttar vi till hus hade vart skoj för mina tvilling flickor på 2,5 år att få hjälpa till i trädgården:) tack för en bra blogg kramar

  182. kicki

    Hej Mirka! jag skulle vilja vinna det fina setet till min bästa väns tre barn, hon och hennes familj ställer nämligen alltid upp för mig, och jag vet att detta skulle göra dom väldigt glada…

  183. Carina Gustafsson

    Jag vill gärna vara med och tävla. Jag skulle ge det till min 6-åriga dotter Alicia som älskar att hjälpa till i trädgården

  184. Ida Grahn

    Jag skulle vilja vinna till min 1 1/2 åriga son Manne, varje dag jag kommer och hämtar honom på dagis så sitter han i sandlådan och leker med hinkar och spadar så han skulle verkligen uppskatta det och mitt mammahjärta med! =)

  185. Rebecca

    Gud det där skulle passa min 3 ½ åriga kusin super bra, han ska alltid hjälpa till och vill plantera i trädgården. Att hjälpa mamma ute och så klart visa lillasyster vilken duktig storebror hon har fått 🙂

  186. Ellinor Andersson

    Om jag skulle vinna så skulle jag ge det till mina två flickor, de älskar att plantera och hålla på i trädgården 🙂

  187. Suss

    Skulle vilja ge det här till min lilla 3½-åriga dotter. Hon älskar att vara med mig ute i trädgården och rensa rabatter mm. Men jag får inte mycket gjort för halva tiden går åt att antingen leta efter mina trädgårdredskap som min dotter ”lånar” och resten går åt till att försöka övertyga henne om att mamma vill bara låna tillbaka dom en liten stund.

  188. sandra mamma till åtta barn

    Jag skulle ge setet till mina yngsta barn som är 4 och 5 år för dom älskar och gräva och fixa i rabatterna dom har fått använda dom små trädgårds verktygen utan skaft tills nu men jag hoppas att jag vinner dessa så kan dom få likadana som mamma. 🙂

  189. Mari

    OM jag vann skulle min son få My First Fiskars-kitet. Och han älskar att kratta, sopa, skotta, och gräva. De två först nämnda gör han stortsett varje dag på dagis. Och han skulle älska detta kit. Kan han få göra det på hemmaplan och göra fint och ha roligt. Jag gillar färgerna på dessa också, så otroligt vackra.

  190. Emelie Gustavsson

    Jag skulle vilja ge det till min son som snart fyller år. Han är en riktig handy manny.

  191. Karin

    Det vill jag ge åt min dotter som är riktigt duktig i trädgården och kommer med egna förslag på förändringar.

  192. Sandra

    Hej.
    Skulle vilka ge de till mina tre barn på 8,5 & 2 år. Vi har en relativt stor trädgård och det är så härligt när barnen kan hjälpa till. Att odla sin egna mat är roligt och nyttigt för barnen att hjälpa till 🙂
    Med vänlig hälsning, Sandra

  193. Heléne Eklind

    Hej! Jag skulle ge det till min dotter Emmy, 6 år. Hon älskar allt som har med blommor, jord och trädgård att göra. Våra promenader till dagis tar just nu väldigt lång tid, ” vänta mamma måste bara lukta pådenhär blomman” härligt att då kunna vara föräldraledig med min 2 månader gamla Charlie och njuta av dagar och tiden

  194. malin persson

    Min dotter skulle bli jätte glad om vi van ett sådant sätt vi håller på för fullt att plantera frön så det skulle bli väl använt och vi skulle få mycket hjälp.

  195. Anette

    Jag skulle vilja vinna setet till min son på 3 år. Han kan inte låta bli våra redskap.. De barnredskap vi köpt tidigare har inte riktigt hållt måttet, han använder grejerna ordentligt:-) Fiskars brukar ju va mer kvalitéts grejer!

  196. Ulrika

    Jätterolig tävling. Om jag har turen att vinna så blir min son Kevin 1,5 år lycklig, han älskar att vara ute och hjälpa till i trädgården!

  197. Linda Almroth

    Jag skulle ge det till min lilla dotter som är 3 år. Hon tjatar ständigt om att få åka hem till mormor, så hon kan få gräva och plantera tillsammans med mormor. Hon kan hålla på i timtal!

  198. Jonna enkulls

    Hej 🙂
    Jag skulle vilja vinna detta till min underbara son som blir två år i sommar, han älskar att hjälpa till med allting och detta hade varit suveränt när han ska hjälpa morfar i sommarstugan 🙂

  199. Emma L

    Jag skulle ge det till min son så att vi kan greja i trädgården tillsammans. Det är första sommaren som vi har en trädgård och vi håller just nu på att lära oss hur man sköter om den. Det hade varit perfekt om lillen fick ett eget set med redskap så att han också kan hjälpa till.

  200. Inger

    Vilka underbara trädgårdsredskap … de vill jag vinna till mina 4 små barnbarn så att vi kan kassera de gamla rostiga spadarna efter deras mammor. En baktanke också, vore kul med lite hjälp i trädgårdslandet … de här sakerna skulle nog inspirera barnen.

    Inger

  201. Frida Lännerström

    Jag skulle vilja vinna kittet till min älskade systerson Aron! All deras lediga tid spenderas ute i trädgården och han vill inget hellre än att vara med och hjälpa till. Så det här skulle vara en perfekt present till honom!

  202. Maria Bjursten

    Vilken passande tävling, roligt!
    Mina 2 ynsta döttrar skulle jag vilja ge det till, att dela på. Sara har nyss fyllt 1år och älskar att plocka, gräva och fixa. Lo fyller snart 8år och hon hjälper alltid till med allt från trädgårdsarbete till att snickra med bonuspappa. Men ingen av dem har annat än sandlåde-leksaker, så det hade varit kul att ge dem ”riktiga grejor”. (håller en tumme att vi har tur nu)
    Kram

  203. Emma H

    Vill så gärna var med och delta i denna tävling då mina barn ”bor” ute i trädgården, vill aldrig komma in! Skulle därför vara roligt att kunna få ge dem detta kit så dom kan påta själv i trädgården i grönsakslandet!

    MVH / Emma

  204. Carina

    Åhh, det skulle vara toppen att plocka fram när barnbarnet kommer på besök. Han heter Jacob och är 2,5 år och gillar att vara hos morfar och Ina. Där finns dessutom en stor gräsmatta och en del rabatter som behöver skötas.

  205. Marina Kölborg

    Jag skulle vilja ge kittet till min älskade dotter på 7 år som älskar att greja i trädgården tillsammans med sin pappa de har verkligen gröna fingrar till skillnad från mig. Dock saknar hon redskapen för att verkligen kunna göra allt i trädgården så detta skulle sitta fint och det vore lite skoj att få ge henne detta hon skulle bli fullkomligt överlycklig 🙂 Med vänlig hälsning, Marina

  206. Rosen

    Hade varit perfekt till lillebror som gärna vill hjälpa till precis som sina storasystrar. Man slipper vara nervös att han ska skada sig och hela familjen kan ha kul tillsammans!

  207. Lotta P

    Detta fina kit skulle jag vilja vinna åt min son dom älskar att hjälpa till i trädgården. De redskap han har idag är rätt hårt åtgångna då hans två äldre systrar också har älskat att vara med i trädgården.

  208. Mommo/fammo Bittelo

    Åh, sån vill jag gärna vinna, mina barnbarn skulle bli överlyckliga om de fick hjälpa mig med så fina och färgglada trädgårdsredskap. Finns det nå roligare än att se hur det dom planterat växer och kommer upp och sedan blir något ätbart.

  209. Hanna

    Eftersom vi nyligen flyttat till hus skulle det här setet passa min nästan 5-åriga dotter alldeles utmärkt. Hon blir dessutom storasyster när som helst och behöver få känna sig lite extra betydelsefull.

  210. Maria 3-barnsmamma

    Hej!

    Om jag vinner ska jag ge detta till mina barn. Särskilt 5-åringen vet jag skulle bli överlycklig

  211. Petra

    Jag skulle vilja vinna det åt min äldsta dotter på 7år. Hon har ett eget litet land som hon planterar i varje år, hon älskar att hjälpa till i trädgården och kratta löv på hösten.

  212. Ann-Mari

    Hej! Mina småttingar Emil och Filippa, 2 och 6 år, skulle bli glada om de fick nya redskap, deras gamla höll i en vecka innan de böjdes eller gick av…

  213. Sofia

    Jag skulle ge det till min egen lilla trädgårdsmästare; Elsa 3 år. Hon tjuter utav glädje när jag säger att hon ska få plantera eller vattna något i trädgården.

  214. Veronica Blom

    Jag skulle vilja ge det till min son Vincent 8 månader som precis börjat undersöka rabatterna hemma och behöver något att gräva med när han ska hjälpa mig att plantera blommor!

  215. gabriella jörgensen

    tänk att få vinna detta till mina tre små. 7,6 och snart 1 år.
    de är alltid med ute när det ska gravas i trädgården! de hade blivit hur glada som helst.

  216. Guro

    Hej Mirka:) Det vore så roligt att överraska mina tre barn med detta. Vi har en trädgård som behöver massa omsorg. Vi har nyss börjat greja där ute och barnen på 1, 5 och 8 år vill så gärna va med. Redskapen vi har är inte superbra för barnen så detta hade varit kul att vinna 🙂

  217. ´Camilla Åhlund

    Dessa fina o färgglada redskap vill jag vinna till min son Albin som är gärna är med och påtar i trädgården.

  218. Jossan E-Ahlin

    Jag skulle gärna vilja vinna detta kit till min 2 åriga son Lucas som verkligen älskar att hjälpa till när man jobbar i trädgården. Han vill också ”obba” som han säger. En riktig kämpar kille 🙂

  219. Camilla Gustafson

    Det skulle vara underbart att vinna detta åt min son Moltas som fyller 3 år i juni. Vi har en kolonilott som vi går till och han älskar att hjälpa till. Han skulle bli överlycklig om han fick så fina redskap att jobba med. Tack för en bra blogg!

  220. Josefine E-Ahlin

    Jag skulle vilja vinna detta kit till min 2 åriga son Lucas som verkligen älskar att hjälpa till när man är ute och jobbar i trädgården. 🙂 Han ska också hjälpa till att ”obba” som han säger 😉 Och han är en riktig kämpe!

  221. Carro

    Vilka fina!! Jag skulle ge dem till min son. Han älskar att hjälpa farfar i trädgården men har inga bra redskap. Dessa skulle passa perfekt när de ska odla i lådorna och påta i rabatterna =)

  222. Emma

    Åh, jag vill vinna till min 3-årige son Sigge. Jag har många gånger tänkt att jag skulle vilja köpa fina trädgårdsredskap till honom eftersom hon älskar att vara med ute i trädgården och jobba. Tyvärr har det aldrig blivit av att jag köpt några.

  223. Emma Söderström

    Hej!
    Jag skulle vilja fe setet till mina barn som gärna är med och hjälper till i trädgården, dock, än så länge, med alldeles för stora redskap.

  224. Veronicka

    Jag skulle vilja vinna detta trädgårds setet till min systerdotter på snart 2 år. Hon älskar att hjälpa till och man får nästan aldrig har något själv längre. Att kunna ge henne denna gåvan där hon kan hjälpa till i trädgården utan att man behöver vara orolig att hon skadar sig på något utav våra ”vuxen Trädgårdsverktygen” hade varit till en storhjälp i sommar. Som moster till denna söta, busiga tjej hoppas jag att jag får chansen att vinna detta.

  225. Jonna Edlund

    Hej,
    Jag skulle jättegärna ha dom till vår 2 barnen som är alltid ta mina verktyget som jag behöver själv för gräva och kratta. Enda toppen saker som kan ge barnen och deltar i trädgården arbete. 🙂

  226. Emmelie Sandell

    Detta skulle jag gärna vilja vinna åt min son Zakk. Han har varit med mig ute i landen några gånger och blir jätte frustrerad när han inte kan rensa och fixa som jag. Han får nöja sig med hans leksaker till sandlådan och de är inte alla gjorda för att hjälpa till när man sår…
    Zakk har oxå både en farmor och mormor som älskar att vara ute i trädgården och fixa så det skulle vara kul om han kan hjälpa även dom.

  227. Jessica

    Jag säger bara åååh jag har tittat på dessa till min son Tom som är min lilla trädgårdsmästare. Han skulle få dessa så vi kunde så bönor, morötter och så sommarens alla blommor. Vilken underbar tävling bästa någonsin.

  228. Stina Olsson

    Har en liten prins vid namn Max 4 år som bara älskar att hjälpa till i trädgården. Vår hund tuggade upp hans favoritspade i helgen och han var så ledsen. Vore så fantastiskt roligt att ge honom detta.
    Med ett nytt trädgårdskit skulle han kunna hjälpa mig att rensa ogräs i jordgubbslandet!

    Håller nu tummarna 🙂

  229. Malin Svensk Björck

    Åh vilka söta redskap:-)
    Skulle vilja ge det till vår guddotter som ofta hjälper mamma och pappa i trädgården. Då kan hon ta fram sina egna redskap och pyssla på:-)
    Ha en fin dag!
    Mvh
    Malin

  230. Nicolina

    Skulle jag vinna detta fina set skulle jag ge de till min minsta son.
    Han älskar att vara ute i vått å tort. Och storebror vill helst behålla sina få trädgårdsredskap för sig själv, å ja du vet vilket liv de kan bli 🙂 har även precis köpt nytt boende med fin trädgård.
    Så nu håller jag tummarna att turen är hos mig denna gång. Kram

  231. Åsa

    åh ! jag vill vinna! Skulle vara perfekta att ha i mina föräldrars trädgård så mina två små och min brors två små kan hjälpa mormor/farmor och morfar/farfar i trädgården !

  232. Andrea A

    Jag skulle vilja ge kittet till min lillasyster som fyller fem snart! Jag som är 15 och tycker att det är roligt att greja i trädgården och skulle tycka att det var roligt att göra det tillsammans med min underbara lillasyster.

  233. Tina

    Jag skulle vilja ge Fiskars setet åt alla mina fyra barn, som är mellan 2-7 år, kul för dem alla men kanske särskilt för mina två minsta tvillingar på 2, snart 3 år, som inte har någon möjlighet att gå på dagis pga deras infektionskänslighet, de behöver saker som kan inspirera och ge dem glädje när de går hemma varje dag.

  234. Emma

    Jag skulle vilja ge det till min dotter som är 20 månader. Älskar att vara med mamma och pappa och få hjälpa till och utforska. Hade varit perfekt att kunna ge henne detta kit med många olika redskap:)

  235. Johanna

    Min man tillbringar all ledig tid på sommaren i trädgården, han älskar det. Vår son Oskar, snart fem, vill ofta vara med pappa o trädgården, men har en förkärlek till vassa och farliga verktyg. Får han egna så kanske han låter bli de farliga!

  236. Maria Håkansson

    Hej!
    Detta kit skulle jag vilja ge mina pojkar, dom vill alltid hjälpa till i trädgården. Dom skulle bli så glada om dom fick ha egna redskap som passar dom

  237. Madde

    Hej!
    Detta vore perfekt att vinna. Då skulle jag ge de till barnen på min förskola. Jag är föräldraledig nu så skulle gärna vilja överaska fröknar och barn med lite nya redskap. Det vore perfekt till dem som tycker om att plantera 🙂

  238. sofia

    Å det skulle jag ge till vår dotter som visserligen inte är så stor än men vi har precis köpt hus och med dessa kan hon hjälpa oss i trädgården.
    / Sofia

  239. Gunilla

    Dessa skulle jag ha vid mitt trädgårdsland. Många barn som kommer på besök har ingen egen gård och vill därför gärna hjälpa till hos oss, nu skulle de få använda dessa fina redskap. Hälsningar från Finland.

  240. Lii

    Detta skulle bli en toppen present till min stora kille som fyller 4 snart.
    Han har egna odlingslådor i trädgården som han sköter om, tänk vad mycket roligare det skulle kunna bli med EGNA redskap.
    Kram

    ~ CARPE DIEM ~

  241. Cleo

    Skulle vilja ge det till min 2 åring som älskar natur, vatten och jord.. Oftast ser han ju ut därefter =P men vem är jag och stå emellan det han älskar mest =)

  242. veronica hedlund

    jag är jätte gärna med.. jag skulle ge det till min minsta son som älskar att hålla på och hjälpa mig i trädgården så det skulle bli perfekt present när han fyller år nu i juni..

    håller tummarna..

    kram veronica

  243. Carolina Schumacher

    Åh detta kitet skulle jag så himla gärna vilja ge min son Sixten, han älskar att vara med sin pappa och gräva och odla mm ute i vår koloni:) dessutom fyller vårt lilla charmtroll 2 år nu den 5/6 så vad kunde annars passa bättre att ge honom:)

  244. liselotte

    Jag är jättegärna med och tävlar om dessa fina trädgårdsredskap. Mitt barnbarn Hugo skulle bli så glad över dessa, han älskar att hjälpa till ute i trädgården. Hoppas!

  245. carro

    Åh, skulle ge det till min son som älskar att ”hjälpa till” med allt möjligt här hemma just nu! Favoritsysslan nu är trädgården och vedhögen så ett sånt set skulle va perfekt. 🙂

  246. Monica

    Vilken tävling, den vill jag gärna vara med i!
    Skulle vara roligt att kunna ge min son ett sådant kit i present, då han fyller 2 år i slutet på maj. Han älskar att göra likadant som mamma och pappa och det hade ju varit toppen med Fiskars fina, färgglada redskap.

  247. Millan

    Vi har en stor trädgård med rabatter, växthus och odlingslådor! Skulle vilja ge detta kit till vår 3 åriga tjej Molly, som ofta är ute med mig och donar! Kan mamma så kan hon;)

  248. Anna

    Hej!
    Åh vilka fina trädgårds redskap! De skulle jag gärna vilja ge till mina 3 barnbarn som älskar att vara ute och nyligen har fått en trädgård.

    Hälsningar
    Anna

  249. Madelene

    Hej!
    Det här skulle vara perfekt att överaska mina 3 grabbar med. Dom älskar att vara med ute på tomten när vi fixar och donar:-)… Barnen är 1, 5 och 7 år… Tänk vad bra om dom kan hjälpa till oxå, vadfort allt kommer gå ;-)!!!

    Hälsningar från Madde med tre underbara ungar

  250. sofie

    Skulle gärna vilja vinna till mina barn. De älskar att vara ute och hjälpa oss vuxna med jordgubbsland, kompost och blommor.

  251. Lisa

    Skulle gärna vilja vinna detta till mina barnbarn på 7 och 5år som älskar att vara ute och fixa med sina föräldrar. De ska flytta till nytt hus så det skulle vara roligt med nya trädgårdsredskap.

  252. Sara

    Jag skulle ge dem till mina döttrar Ella 5 & Annie 2. Vi bor i stan men i sommar kommer vi vara mycket på landet där de gärna hjälper till o trädgården. Vill ge mina barn både city o lantliv.

  253. Jenny

    Jag skulle vilja vinna setet till min dotter Linn som är 3 år och älskar att pyssla i trädgården med mig!

  254. Anja

    Detta skulle passa mina yngsta barn 2 och 7 år gamla. Jag skulle kunna önska mej trädgårdshjälp av dem på mors dag. Killarna älskar att vara utomhus och är fortfarande villiga att hjälpa till/ fixa dona.

  255. Lina

    Åh så fint! Jag skulle vilja vinna det till mina små grabbar på 2 & 4 år! Älskar att ha dom med mig när jag gör något och allra helst utomhus!! Håller tummar å tår för att vi vinner!! /Lina

  256. Thina

    Jag skulle ge det till våran son som är 6 år. Han älskar att hjälpa till i trädgården men trädgårdsredskapen vi har är ju för vuxna. Jag är gravid i v 28 och har problem med ryggen så maken och sonen får sköta trädgårdsarbetet i år.

  257. Anna mamma till Victor

    jag skulle vilja vinna detta kit åt min son, som älskar att vara med mormor och göra samma som hon, hon ska dessutom nu ordna ett trädgårdsland å vad vore inte bättre då än att han får ha egna redskap så han kan hjälpa henne med de 🙂

  258. Therese M

    Min treåriga dotter skulle bli superglad om hon hade fått kitet! Hon ÄLSKAR att vara med ute i trädgården, Kitet skulle bli super då hon kan hjälpa till än mer. Familjen har dessutom berikats med ett syskon och då storasyster blir trött på bebisskrik kan hon och pappan smita ut och pyssla i trädgården, med riktiga grejer dessutom.

  259. Sanna

    Åh ! Detta vore så roligt att överraska våra barn
    med detta !
    De är ofta med oss ute i trädgården och grejar.
    De har ett eget jordgubbsland att ta hand om så de skulle
    behöva lite bra grejer 🙂

  260. Emma

    Hej!
    Min gudbarn och även min systerson fyller 5 år i sommar och vad passar inte bättre än att ge en trädgårdsintresserad 5 åring ett eget set?

    Hoppas hoppas!

  261. Klara Nordblad

    Hej Mirka!
    Detta urfina set skulle jag ge till min älskade systerdotter Iris, hon fyller två till hösten men hon är alltid med ute i trädgården och krattar och planterar. Min syster är väldigt trädgårdsintreserad så hon för över det till Iris. Jag tror Iris skulle bli överlycklig och börja dansa, vilket hon gör när hon blir glad.

    Kramar

    Moster Klara 20 år

  262. Olivia

    Hej!

    Skulle vilja ge sättet till mina små kusiner som är 2 och 4 år. De är jämt ute med den stora tunga spaden, så rädd att dem ska göra illa sig. Därför skulle detta sättet komma till användning. Alla de fina färgerna och de lättanvändbara redskapen skulle säkert locka de ifrån både stora spadar och farliga liar på loftet.

    Lycka till med det nya huset, hoppas ni trivs bättre där 🙂

    /Olivia

  263. Annika

    Jag skulle vilja ge detta fina trädgårdsset till min lillasyster som har tre barn mellan 1-6 år.
    Då kan de hjälpa sin mamma att så och odla.
    Deras trädgård behöver verkligen omvårdnad och kärlek.

    Många Kramisar från Annika

  264. Sara

    Hej!
    Jag skulle vilja vinna My First Fiskars till mina barn. Vi har precis köpt ett hus och är där och grejar med trädgården varje ledig stund. Barnen älskar och hjälpa till och med dessa underbart fina redskap skulle det underlätta för dom att hjälpa oss med att gräva, kratta och plantera.
    Tack för en bra blogg och lycka till med erat nya hus!

    / Sara, mamma till 2

  265. Malin

    Hej Mirka!

    Jag skulle med glädje ge ett sådant set till min älskade brorson som älskar att fixa och dona; han är 2 ½ år och är precis som sin pappa en riktig liten ”fixarfrasse” 🙂

    Kram Malin

  266. Tessan

    Det skulle var jättekul att få vinna det här setet åt min 6-åriga dotter. Allt vi har i trädgården har hängt med sedan mina äldsta barn var små så i år kommer både den trasiga sandlådan och sönderrostade gungställningen åka till tippen till förmån för ett litet växthus och odlingslådor som ligger och väntar på montering ute på gräsmattan just nu. Perfekt om min lilltös får redskap så hon kan roa sig med trädgårdsskötsel också, har sedan tidigare lovat henne att hon ska få vara med och bestämma lite grönsaker och blommor till odlingslådorna 😉

  267. Linda

    Jag skulle ge denna fina trädgårdskit till min Makes brorsdotter så skulle hon få göra det fint runt sin söta lekstuga.