Trettonbarnsmamman

Loppis m.m

Först vill jag tacka för de grattis och lycka till-kommentarer jag fått ♥

Några av er har kommit ihåg att jag skrivit om vad jag tror att det är för kön på tolvan och att jag baserat det på de mindre roliga finnarna som attackerar mig nu under graviditeten precis som det var under mina två senaste graviditeter 😉 Mest troligt får vi en flicka igen  ♥ Vilket kön tolvan har spelar absolut ingen roll för oss, vilket som = samma lycka 🙂 Nu är det dock lättare att planera med bebiskläder och såna praktiska saker…. Killarna blev först lite besvikna för de ville ha en lillebror nu ju men det gick över rätt fort 😀

Och det var precis som om tolvan ville bekräfta ul med att låta mig vakna dagen efter med 4 jätte-blaffor till finnar i facet! De är inte nådiga, jag blir ju nästan skrämd själv när jag tittar i spegeln, så här illa var det inte ens när jag var tonåring 😀 Tack och lov för täckstift och smink så man kan tona ner det värsta i alla fall 😉

Påsklovet börjar glida mot sitt slut och jag har kämpat med alla dessa klädkartonger. Nu börjar jag få lite humm om vad som finns och vad som behövs införskaffas inom en närmare framtid. Ungar har skjutsats hit och dit till kompisar och vi har varit ute och lekt i vårsolen 🙂

image

Slott-bygge pågår

Idag åkte hela familjen till Uppsala och barnloppiset där. Peter gick runt och kollade på spel och leksaker medans jag koncentrerade mig på kläder och sånt ”tråkigt”. Det gäller att vara rätt snabb innan barnen hinner ledsna och efter drygt en timme hade vi kollat runt på allt och köpt lite nya spel, leksaker och några plagg 🙂 Efteråt åkte vi till affären och handlade lite grillbart och lördags-gottis innan vi for hemåt igen. Nu har min syster lämnat av Denise här och hon blir kvar över natten så att kusinerna hinner leka ordentligt.

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Beatrice

    Hej! Synd att jag missade dig! Var upptagen med en kund och sambon buffa på mig och sa ”där var ju hon” men då var det försent o du var redan påväg ner.
    Rackarns att vi missa varann!
    Kul att du hitta många fynd 🙂

  2. Tommy

    jahapp det låter som att det var en ganska bra loppis? typiskt när vi bestämde oss för att hoppa över den här gången 🙁 var ni till Westerlundska med?

  3. Nikolina

    Hur gör du för att stå ut med alla negativa kommentarer ?
    Har en framgångsrik blogg och visst man får mkt fina kommentarer.
    Men de finns så mkt folk som stör sig på att man är nått mer än dem 🙁
    Från ankpung

    1. Jasmine

      Denna kommentar har du skrivit hos både Maria Montazamis och Laila Bagges blogg… nu här. Mycket märkligt.

      1. Hanna

        Även på fler bloggar.
        Men undrar? Vad är det för framgångsrik blogg du har ankpung? För jag har följt dig ett bra tag och du får nästan aldrig några kommentarer.

  4. Ida

    Mysigt med en sjunde dotter 🙂 Jobbigt när man får en massa finnar men som tur är så går det ju över.

  5. Hanna

    Jag gjorde en hel del fynd där idag, mer än väntat. Glad åt att hitta lite åt vår 7-åriga pojek, för det är mycket för yngre tjejer.