Trettonbarnsmamman

Ultraljud

Igår var vi på det stora ultraljudet och fick se tolvan igen 🙂 Allting såg bara fint ut och vi fick med oss många fina bilder hem. Jag blev tillbakaflyttad som vanligt och har nu bf 9/9-13.

image

Barnmorskan kikade på könet 2 gånger och nu vet vi ganska så säkert vad det blir denna gång och jag hade rätt i mina egna aningar 😉

Efter ultraljudet passade vi på att handla lite på City Gross innan vi begav oss hemåt igen.

image

En fika efter handlingen

Jag har inte varit riktigt på topp, det har kännts som att en ny förkyldning lurpassar för att angripa mig och i tisdags hade jag världens huvudvärk som inte försvann trots värktabletter och jag var bara allmänt matt i kroppen. Igår blev jag piggare framåt kvällen och idag känner jag mig rätt okej igen 🙂 Det har varit flera härligt soliga dagar nu och snön försvinner mer och mer för varje dag vilket är som balsam för själen. Ungarna är ute i långa stunder och leker och helst då i pölarna som bildats av allt smältande snö 😀

Idag ska jag börja med projekt rensa klädkartonger och se över vad som finns vilket lär ta en stund att göra. Men skönt att få sånt gjort 🙂

Ha en bra dag ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Fick en tanke om namn när jag såg bilden: LIV…glöm det om du inte gillar det men det ändes så passande efter ert missfall och att det också är er sista bebis. Kram till er alla fina.

  2. Erica

    Åhh vad spännade med en ny liten människa! Du gör det verkligen bra som klarar av så många barn, för det räknas det väl som?, jag har fullt upp med mina två. Men det är klart, de är ju inte nyfödda allihopa samtidigt 🙂 Bra kämpat i alla fall och lycka till med nästa!

  3. Julia

    stort grattis!!!!!! 🙂 Jag tycker Annie är ett fint namn på en liten flicka om det nu är det…! 🙂

    Som jag sa, grattis och ett stort lycka till med den lilla bebisen!!!

  4. Josefin

    Jag måste bara kommentera alla de som undrar hur din kropp och du orkar med 11 barn, snart 12. Herregud, det är inget jättekonstigt som Mirka är ensam om i hela världen. Titta bakåt bara några decennier så var det väldigt vanligt med stora familjer och många barn, min egen pappa hade 10 syskon, inget konstigt alls på den tiden. Och i många länder idag föder kvinnor runt 10 barn och de klarar av livet med låångt sämre förutsättningar.
    Så bara för att normen i dagens Sverige är att ha 2-3 barn så finns det dem som väljer att föda fler barn och fixar det lika bra, inga konstigheter, bara lite mer att göra:)

  5. Emma

    Mina trillingar har kommit. Det blev pojkarna Emanuel, Petter och Milthon önska mig grattis och lycka till. Har 3 pojkar sen tidigare på 2 år

  6. Annika - drömmen om 11 barn

    Fina, tydliga bilder! Men nu blev jag ju nyfiken på vad det är ni väntar för en liten sort 😉
    Själv längtar jag, efter detta inlägg, lite extra efter början på juni 😛

    Jädrans… klädkartonger… jag har också massa (!) kläder att gå igenom… Inte det roligaste…

  7. Nettan

    Super grattis 😀
    Vad underbart. Alltid en härlig känsla att få se dom små underverken på ultra i vecka 18 och se att allt ser bra ut.
    Själv är jag redan sugen på en liten till 😀 trotts att vårt 7:de underverk bara är 4 veckor gammal!!
    Önskar er all lycka till med lilla tolvan och hoppas ni får njuta ordentligt med resten av graviditeten trots att det kan bli varmt under sommaren 😉
    Kram nettan

  8. Babsan

    Blir helt trött av att läsa att ni väntar barn igen, men erat val men hur orkar ni det är den stora gåtan för mig. Hur orkar kroppen med alla dessa graviditeter? Min egen åsikt om detta.

  9. Pernilla

    Det är ju bara så mysigt med ultraljud! Grattis till eran tolva! 🙂 Men alltså hur hinner ni med!? Jag har bara 2 barn och gör inget annat än tvättar, plockar och går an. Hittar ändå aldrig botten på tvättkorgen fastän tvättmaskinen snurrar jämt! Ni gör det bra iallafall! Lycka till med allt!

  10. Anki

    Härligt! Så spännande när man får se det nya lilla livet i magen och så spännande för oss innan du avslöjar könet 😉
    Stort Lycka till med lilla 12:an!
    Kramar från Skåneland

  11. Elin

    säger grattis till 15 så är det gjort. Gillar barn men nån måtta får det vara 🙁 Du måste vara slutkörd inuti din kropp. Hur går det.med don träning du påbörjade?

  12. Lotta

    Grattis till tolvan! Vad roligt att allt såg bra ut. Jag undrar om du har gjort kub el fostervattensprov? Mvh Lotta

  13. Joanna

    Då är vi beräknade samma datum 🙂
    Men får se om jag blir flyttad vid RUL. 1,5 vecka kvar tills dess.
    Vi väntar dock ”bara” vår tredje. Men det är fullt upp det med 😉

    Önskar er all lycka till 🙂

  14. Alvina

    Grattis tíll tolvan och skönt att allt ser bra ut. Har för mig att Mirka skrivit i något tidigare inlägg att hon gissar att det är en tjej, eftersom att hon hade finnar i ansiktet och att hon brukade få det när hon väntade flickorna!

  15. LOuice Glamberger

    Lycka till med det nya barnet vilket kön det än har så är det viktigaste, att allt är okey med tolvan. Ni är otroliga som orkar och hinner med denna stora familj.Fantastiskt!
    Häls. Louice.

  16. Linda Persson

    Stoort Grattis och lycka till med flickan om jag inte minns fel från tidigare inlägg om vad du trodde att det var 😉 måste säga att jag tycker att ni är helt fantastiska, gillar er. Kraam