Trettonbarnsmamman

Less på mörkt

Jag har varit väldigt less på mitt mörka hår ett tag nu och vill bli lite ljusare igen. Så idag har jag kört med avfärgning på håret…tyvärr så blev det inte så mycket ljusare så jag får göra en omgång till och hoppas på det bästa 😉 Denna avfärgning är helt utan ammoniak och kan göras upp till tre gånger. Påminn mig att aldrig mera falla för frestelsen och färga håret mörkt igen!

image

Igår gjorde jag egen potatissallad som är ju så gott och jag saknar nu sommaren ännu mera 🙂 Idag kommer Emmelie och stannar över helgen och alla ser fram emot det ♥ Imorgon ska Oliver och Thor på kalas och vi åker nog till loppis i alla fall. Ska även försöka få med gubben min ut för en bit mat på tu man hand då det är bröllopsdagen imorgon 😉
image
Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Sjödin

    Mirka! Jag är frisör och läser din blogg! Inspireras verkligen av dig 🙂
    Jag tycker att du klär i mörkt också, gå dock inte för mörkt! Håll dig max på en 6a. (mörkheten)
    Det klär dig väldigt bra,om du dessutom sminkar dig lite mörkare med eyeliner som på någon bild nedan! Lycka till 🙂

  2. mami

    Hej Mirka.

    För ett år sedan började jag med balsammetoden. När jag tittar på ditt hår skulle jag verkligen rekommendera det 🙂 . Ser ut som vi har sammahårtyp och mitt hår är underbart sn jag började med metoden.
    Ett litet tips bara. Googla så hittar du info.

    Ha det fint.

    1. Tierda

      Varför brukar man vilja flytta?? 1. Man trivs inte där man bor. 2. Man vill se nåt nytt. 3. Man behöver större/mindre.

  3. Louice

    Grattis på Bröllopsdagen!
    Det där med hårfärg tycker jag personligen att det är kul att byta lite jag har ofta haft rött men senare år någon brun färg och åt lila ibland.
    Upp till var och en hur man vill färga håret man bestämmer över det själv.
    Strunta i dumma kommentarer.
    Trevlig helg.
    Häls. Louice.

  4. Annika - drömmen om 11 barn

    Man blir ju såå blek i mörkt hår. Har två förpackningar med lila/svart hår i badrummet, men jag vågar verkligen inte. funderar på att köpa en vanlig brun nyans istället – känns aningen lättare att färga då 🙂
    Svart/lila liksom… jag kommer se ut som ett vandrande lik!

    Å ja, jag tycker du passar mycket bättre i ljusare hår än i mörkt – även dom du är snygg i mörkt också 😛

  5. LENA CARLSSON

    Hej, bra beslut! Har tyckt så hela tiden, men hur du har ditt hår är ju din grej, det har ju ingen annan med att göra. Nu när du själv tar upp det så blir det ju kanske ok att kommentera och ja, jag tycker att du är mycket finare i ljust hår, glöm aldrig det nu 🙂

  6. Camilla

    Själv har jag vart svart många år, men så äntligen beställt tid hos frisören för avfärgning.

    Ska inte som där perfekta morsorna berömma din potatissallad. Nä då finns la det något å gnälla på där suck suck, du är du & du är bäst!!

  7. Cattis

    Man behöver ju inte heller vara antingen mörk eller blond, man kan ju faktiskt välja en färg däremellan. 🙂

  8. Hanna

    Color b4 funkar inte!!!

    för 500 kr så kan du köpa en avfärgning frisören använder. Den köper du hos frisören! Det funkar!

  9. birgitta bengtsson

    DET BÄSTA DU GJORT FÖR DU ÄR SÅ SNYGG I DITT LJUSA HÅR.
    DET PASSAR SÅ BRA TILL DINA VACKRA BLÅ ÖGON.
    kram Birgitta

  10. pia

    Du klär verkligen i en ljusare färg:) Och jag ska påminna dig om du får ett ”infall” mot det mörka igen=) Vilken härlig helg Ni har på lut, hoppas du kommer ut med maken och får fira lite!
    Önskar dig en skön helg, kramar till dig:)

  11. Annelie

    Om man vill ta det säkra före det osäkra kanske det är bättre att avstå från avfärgning och hårfärgning när man är gravid?

    1. Sandy

      Stämmer inte! Det där är gammalt och det finns inga bevis för att man ska undvika att färga/bleka håret under en graviditet. Det har forskats mycket i det och inga skador på foster har uppmärksammats. Har själv blekt håret flera gånger när jag vart gravid utan problem. Mitt tips till dig Mirka är att göra en riktig avfärgning om du vill bli ljusare,för det du kör med nu är att slänga pengarna i sjön,har själv provat den där när jag var mörkhårig och det händer inte mycket med håret. Blek slingor till att börja med om du inte vill bleka hela håret. Lycka till!

  12. Sophie

    Gjorde samma sak i våras, ångrade mig direkt. Beställde en tid hos min frisör (kan tipsa om henne i inbox om du vill) hon fick mig blond på ett enda besök. 🙂 Då blev jag jag igen. 😉 Det bästa är att gå till frissan, deras produkter är så mkt bättre än vad man kan köpa i affären och man får en fin naturlig blond färg. Du passar i mörkt också men förstår hur du känner. Kram