Trettonbarnsmamman

Mitt i matlagningen

Maten puttrar på spisen så jag passar på att blogga lite 🙂

image

Jag har förberett allt och Peter får göra klart sin special köttfärssås när han kommer hem 😉 Ingen idé att jag gör det för då äter ingen.
Idag har jag skickat iväg min novell och nyss fick jag mail från läraren men jag vågar inte kolla hur mycket rättelser jag har fått 😀 Ska bara samla lite mod först så….
Idag ringde jag till mvc och enligt att ha pratat med deras läkare ( som för övrigt så att jag verkar veta mycket mera om detta än han gör ) och det blir inget provtagning för är jag smittad så finns det inget de kan göra…? nämnde då att jag ska till Uppsala för moderkaksprov om två veckor och att jag kanske ska då prata med de och lite lättad i rösten tyckte läkaren att det lät som en bra idé. Har även ringt till sjukvårdsupplysningen men de hade noll koll på detta och läste info på nätet precis som jag gjort. Resultat från de = Prata med din barnmorska.
Så nu släpper jag detta och hoppas på att allt är bara bra 😉

image

Min mage 10 fulla veckor – rätt stor visst 😀
Jenny klippte Linnéas lugg igår, det blev så fint så ♥

image

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nikolina

    Måste bara berömma dig. Du gör ett strålande jobb, och vilka vackar barn ni har 🙂

    Från:
    23 åring, mamma till en liten son, lever med skyddad identitet och har tyvärr förlorat båda mina föräldrar i cancer.
    ankpung.se

  2. Nanna

    Alltså den där magen är väl inte stor!? Det ut som en vanlig mage.. Kanske var du väldigt smal innan och har hullat på dig,men du som fött 11 barn vet väl att gravidmagen kommer mycket senare… Barnet är som en oliv i storleken i v.10. Men snart kommer den nog(gravidmagen alltså). När är du beräknad att föda? Själv ska jag få mitt tredje barn nu i Aprill! 🙂 Lycka till med allt och trevlig helg!

  3. anne

    Hej och stort grattis till hela familjen! Jag har en fråga;hur får ni tiden att räcka(vad är eran hemlighet?) Själv har jag 2 barn, yngsta går på ettan och att få tiden att räcka med deras hobbysar och skolarbete(typ kolla läxor) just nu ska dom också läsa högt hemma 5 dagar i veckan och man ska va med. Hur gör ni?

  4. Lena

    Han/hon ser ut att växa bra 🙂 Kanske är det tvillingar igen? Hur skulle du känna inför det?Jag önskar dej all lycka och hoppas av hela mitt hjärta att allt ska gå bra!

  5. Fia virrpanna

    WOW vilken mage!!! Är något avundsjuk….. Min mage var så stor efter 20 fulla veckor, och jag som ville visa min!! Hoppas nu att allt går bra!! Kram från en flitig läsare i Småland

  6. Therese

    Alla tre barnen fick femte sjukan när jag väntade fjärde. Hade aldrig hört talas om denna sjuka tidigare. Jag fick genast träffa barnmorskan och läkare på Mvc. Saken är den att det tydligen bara ska vara risk för att bebisen ska ta skada när man är runt V. 20 och det var givetvis jag just då. De sa genast till mig att de allra flesta vuxna har haft sjukan, eftersom den oftast bara visar sig som en förkylning. Ett enkelt blodtest fick jag göra och det visade att jag hade antikroppar och då skulle det inte kunna vara någon fara. Men jag fick ändå ett extra ultraljud runt v32 för att se att hon växte som hon skulle. Det kändes tryggt tyckte jag. Men av allt jag läste och vad de sa till mig på Mvc var att det bara var runt v20 det bara var någon risk, så då borde det vara lugnt för din del.

  7. Ida

    Vilken fin mage du har 🙂 Linnea passar jättebra i lugg, väldigt lik dig också 🙂
    Allt kommer säkert gå jättebra framöver och jag vill även önska dig lycka till med studierna.

  8. Nina "Hela Sverige Bakar"

    Woooooow! Jättemycket mage ju! Hihi…. Skönt och veta att man inte är ensam. Min mage var enorm i vecka 11. Vad mysigt vi ska ha nästa vecka min vän…. 🙂

    Massa kramar och hälsa karln och barnen! Hon blev jättefiiiiin i lugg!!!