Trettonbarnsmamman

Sjuklingar, bekännelse m.m

Alice hade ju kraftig Uvi förra veckan och äter medicin för det. Igår hade hon feber och var helt matt hela dagen och idag är hon jätte tjock i halsen och har ont 🙁 Även Linnéa har ont i halsen och är hemma idag 🙁 Fortsätter det så så får det bli ett nytt läkarbesök imorgon….

Alice och Thor har turats om att köra bilen, runt runt runt i vardagsrummet tills batteriet tog slut ochn på laddning 😀 Nu har skolbarnen kommit hem och Victor väntar otåligt på sin tur.

Jag har varit frysen hela dagen, eldar på för fulla muggar  även om tempen stiger så fortsätter jag att vara frysen ända in i märgen. Jag vill ha slut på vinter nu! Det blev ingen tur till skolan idag utan tar det imorgon istället när Thor och Nellie är i förskolan. Förhoppningsvis kommer böckerna då också.

Älva har upptäckt hur roligt det är att klättra och hon försöker ta upp sig på allt 😀 Hon sätter sig själv i dock-paraplyvagnen och imorse hade hon klättrat upp i vår gungstol! Nu får man verkligen koppla på hökögonen 😀

Det frågas mycket om jag är gravid speciellt på min fråge-sida. De flesta frågorna kom efter att jag skrev om mitt läkarbesök i onsdags. Eftersom jag nu inte skrev vad jag skulle göra hos läkaren så kom misstankarna igång direkt 😉 Och ännu mera eftersom jag varken medgav eller förnekade misstankarna….. Och ärligt talat så har jag inte haft lust att svara varken med det ena eller det andra 😉 Vad mig bekommer så finns det typ miljoner anledningar till ett läkarbesök. Tänk om jag tex hade en världens böld i baken – inte för att jag haft det -eller nåt annat äckligt och genant så hade jag nog inte delat det med världen 😀 Men okej, ni ska få veta om mitt läkarbesök. Jag vill inte ljuga om saken och har svårt att undvika frågorna på ett smidigt sätt så JA – Jag är gravid igen 🙂 Jag plussade 3 dagar före julafton och på självaste julafton när jag även hade bim (<–beräknad icke mens) tog jag ett digitalt test som visade:

Detta fick då Peter i julklapp ♥ Och lyckan var total 🙂

I onsdags hade jag då fått en tid till gyn för ett första vul. Denna gång vill inte jag överaskas med MA i sent skede. Förra söndagen fick jag pyttelite bryna flytningar och kände bara att nu är det dags igen 🙁 Det kom inte mycket men höll på så till och från hela kommande veckan. I vul såg allting bra ut för tiden. Och nästa vul är om drygt en vecka då jag är i v. 7+6. Jag har varit riktigt nojig och just därför inte velat gå ut med det direkt. Och jag är fortfarande orolig vilket tär på psyket 🙁 När jag haft mina MA (<— missed abortion ) så har graviditeten avstannat mellan v. 6-7 så just denna period känns rätt kritisk för mig. Ser allt bra ut nästa vecka så kan jag nog slappna av en gnutta i alla fall 😉 Självklart så förstår jag att det blir ett missfall av en anledning och att det är kroppens sätt att ta hand om det men man vill ju så gärna att allt ska gå bra så klart att man oroar. Jag har inte haft mera bruna flytningar de senaste dagarna och symptomen ökar med illamående och trötthet och jag känner mer och mer att detta kommer att gå bra denna gång 🙂 Men jag tar en dag i taget just nu. En annan anledning till att jag hållit tyst är att i min oro har inte jag orkat med att få negativa kommentarer vilket garanterat lär komma för vissa kan bara inte låta bli att lämna såna 🙁 Så med detta önskar jag att ni som inte har någonting snällt att komma med utan känner att ni bara måste klanka ner på mig – Låt bli, försök att stå emot att kommentera alls i så fall för trots allt, vad ni än må tycka och anse om saken så är det vårt liv, vårt val och vi som kommer att leva med det – inte ni 😉 Så kommer det respektlösa kommentarer tar jag bort de bums!

Kramens ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. GMJS

    Gud vad roligt, stort grattis! Så underbart det måste vara att ha så många fina barn. Önskar jag också kunde det, men här blir det inte ens en liten knodd och nu har jag snart passerat 30 :'(

  2. Elle

    Hej Mirka!
    Jag är en del inne på din blogg & läser men har aldrig lämnat något meddelande.
    Detta blir första gången.
    Stort grattis till 12:e barnet! Käre nån!
    Vilka FÖRÄLDRAR ni måste vara. Beundrar er!
    Själv har jag tre små barn 4år, 3år och 1år.
    Och jag kan tycka att vardagen är kämpig i bland.
    Hoppas allt går vägen nu!!!!!
    Ha en fin lördag KRAM ELLE

  3. Veronica

    Hej! Jag förstår inte varför folk ska lämna störiga meddelanden efter sig. Jag bloggar ju oxå, men sällan folk som kommenterar. Men en eller två ggr har jag fått sämpiga notisar och den senaste var när jag la ut bilder på ett armband jag gjort och frågade ”Vad tycks?” Och en svarade väl bara vanligt att det var fult och var anonym, så jag tog upp det direkt i min blogg och sen har jag inte fått nå mer vilket jag är tacksam för. Huvva.!

    Men, det jag ville säga, GRATTIS och hoppas allt går vägen och att du få det härligt tillsammans med familjen!!! Så kul att höra att Älva är uppe på fötter, går så fort hur de små rasar iväg, mina tvillingar ska fylla 3 i april..ojoj!

    LYCKA TILL med allt!
    Veronica

  4. Annika Mikkelsen

    Grattis till er. Ni är en helt underbar familj som fixar detta så bra med så många barn. Helt klart blir det underbart när alla barn växt upp och skaffar egna familjer 🙂 Massa barnbarn får ni <3
    Kram Annika

  5. Felicia Eriksson

    Åh, jätte stort grattis! 🙂 sitter här alldeles rörd för eran skull. Jag tycker inte att folk ska klaga eller bry sig om att ni ska få ännu ett barn, det är erat liv & ni tar så väl hand om dom barnen ni har så varför inte sätta en till sötnos till världen? All lycka & kärlek till er <3

  6. turez

    Det var väl den bästa julklappen!! 🙂
    Håller tummarna för er skull.
    Väntar mitt andra barn som kommer i maj.
    Vi får se hur många vi slutar på 😀
    Kram

  7. Ellinor

    Jätte grattis till er allihopa!! 🙂 Underbara nyheter! Önskar er all lycka till nu!! Beundrar dig/ er!! Kram, :-)!!

  8. Lotta

    Stort Gratiis Mirka till dig och hela din familj för din graviditet. Att få barn är en sådan gåva, jag har själv två döttrar. Respekterar till fullo de som vill ha många barn el inga alls, det är upp till var och en!Lyckönskningar och än en gång grattis! Ps/Jag beundrar er och alla andra storfamiljer som klarar av att fixa vardagen, medan vi med få barn mest bara gnäller hur omständigt saker och ting är 😉 Kram

  9. mamonymus

    Shit va häftigt.. Att kroppen orkar bära så många barn, det är helt otroligt. Alltså jag menar inte just din kropp, mer kvinnokroppen generellt. Jag önskar dig all lycka och så ett stort GRATTIS såklart.

  10. Ann-Margret Karlsson

    Hej Mirka.
    Grattis o håller tummarna att allt ska gå bra.
    Älskade att se dej å din familje i Familjen Annorlunda.
    Själv har jag 6 barn i åldern 25år – 4år.

  11. Biggan

    Fattar inte hur man kan orka ta hand om 12 barn både ekonomiskt o med allt annat! Undersköterskeutbildningen då, vore det inte bra att få den klar så man blir redo att jobba?

  12. Tessan

    Slänger in ett grattis! Vad häftigt, jag är så imponerad över din kapacitet, själv räcker min kapacitet nätt och jämt till mina sex barn annars hade vi nog kört på tills kroppen hade sagt ifrån vid klimakteriet eftersom barn är det bästa som finns 😀

  13. Jeanette

    Hej! Vill bara önska stort grattis och lycka till med graviditeten! Jag är själv i vecka 8 (7+2) nu så då är vi beräknade nästan samtidigt 😀 Det är vårt andra barn jag bär på och jag är livrädd inför förlossningen!
    Kram på er!! <3

  14. Anne

    Grattis!! Har gått in här varje dag i väntan på just detta! 😀 Och du – oroa dig inte! Det kommer gå toppen! Illamående är ju ett jättebra tecken! Så var lugn! 😀 Stora grattiskramar /23-årig norrländska (än så länge utan barn)

  15. Åsa

    Grattis Mirka ! Å hela familjen för den delen 😉 Klart det kommer att hålla hela vägen – det hoppas vi på! Spännande att få följa dig genom ännu en graviditet, ser fram emot det. kramar

  16. Annelie Susanna

    Ett stort varmt GRATTIS!! Jag är så avis 🙂 Jag har ”bara” 6 barn men kan inte få fler 🙁
    Håller tummarna för er!! KRAM

  17. Marie D

    Oj, va många kommentarer 😉 Stort grattis! Det är ni värda. Fäljer med spänning din blogg och beundrar hur ni får ihop det =)

  18. Marlene

    Åh, stooort grattis!! Håller alla tummar och tår på att allt går bra! Du är en så himla stark kvinna, du måste helt klart va gjord av järn!

  19. Lotta

    Sanslöst att folk orkar komma med sina pekpinnar. Om och hur många barn man vill ha är upp till varochen. Att era barn är efterlängtade är det viktiga! Önskar er all lycka till med tolvan :-)- Kram Lotta

  20. Monica

    GRATTIS!!!! Jag misstänkte det när du skrev att jag och Peter ger inte varandra julklappar men Peter Fick en alldels speciell från mig. Då misstänkte jag att du var med barn. Lyllo låter som en fjortis, vi har 3 härliga, jag skulle kunna tänka mig ett till men tror jag har pasertat bästföredatum. Tyvärr.

    Grattis tillalla igen.

  21. Jenny

    Läste inte alla kommentarer så några har säkert skrivit samma sak, men ett barn som föds av kärlek är aldrig fel. Gläds åt barnet och hoppas allt går bra.

  22. Micha

    Grattis! Hoppas att allt går bra!!!
    Själv fick jag mf i vecka 11 🙁 och har en man som inte vill igen önskar jag skulle vara som du. <3

  23. Malin T

    Grattis till er! Håller tummarna hårt denna gång! Hade själv ett missfall innan vi fick vår flicka så jag vet hur du känner dig. Väntar nu på flicka nr 2 i Mars…

    1. Susanne Svanberg

      Glömde säga att jag följer dej dagligen men har aldrig lämnat någon kommentar förrut, men kände att jag blev så glad för er skull att jag ville visa det.

  24. Stina

    Å va roligt!! Grattis 🙂 Hoppas att det nu går vägen och er lilla/lille tolva kommer till er 🙂 väntar mitt femte barn, har en dotter på 8 1/2 år (från ett tidigare förhållande) en son på 4 år, en son snart 3 år och en dotter på 1 1/2 år.Dessutom har jag och min sambo eget företag, ingen anställd, som vi jobbar och sliter i sju dagar i veckan… Visst det är rent ut sagt skitjobbigt ibland och dom kommentarer man nu möter hjälper ju inte till att det känns lättare. Tom från släkt kommer mer eller mindre idiotoska kommentarer om vi tänker va med i familjen Annorlunda eller befolka jorden själva…… å självklart kommer tankarna om vi kommer att fixa det men jag lever i tron att inget är omöjligt 🙂 å det är eran familj ett lysande exempel på! Kramar och Lycka till!!

  25. Annicka Willbo

    Grattis, hoppas allt kommer gå jättebra! Själv har jag tre barn men är kanske gravid, får veta det snart 🙂

  26. Em

    Stort grattis till dig och Peter!!:D Hoppas allt går bra denna gång och jag ser fram emot att få fortsätta läsa om er underbara familj! Kram

  27. Tina

    Åååå, stort grattis till er, hoppas verkligen det går rätt den här gången. Vet hur det är med missfall själv. Jag håller tummarna.

  28. Isabel

    GRATTIS till er. Hoppas verkligen att det går väl för er för den här gången. Jag önskar mig också en fin storfamilj i framtiden. Vi fick precis säga hejdå till vår lilla flicka, så nu hoppas vi att år 2013 blir bättre och att vi äntligen ska få vårt efterlängtade, första, levande barn.

    Kram till er

  29. Malin

    Å vilka härliga nyheter! En stor kram till hela er underbara familj!Hoppas allt går vägen!Ni är så härliga!

  30. marie

    Grattis till er, spelar som sagt inte någon roll om det är barn nr 20 alltid lika kul. Så roligt det ska bli att få följa er på er resa genom graviteten. Ännu ett jätte grattis och jag håller tummarna för att det går vägen nu

  31. marie

    Grattis till er, spelar som sagt inte någon roll om det är barn nr 20 alltid lika kul. Så roligt det ska bli att få följa er på er resa genom graviteten. Ännu ett jätte grattis och jag håller tummarna för att det går vägen nu

  32. Anne Ruuska

    Stort grattis till dig, Mirka, och hela din familj! Jag håller tummar och tår att det går bra den här gången! Ni är så fina föräldrar, du och Peter. Era barn visar så mycket kärlek till er och varandra. Jag skulle aldrig orkat med så många barn…. Har en son på 33 år och 2 missfall…. Idag är jag faktiskt tacksam över missfallen, hur konstigt det än kan låta…. Min son hade sporadisk eller ingen kontakt med sin pappa (som dog -84 om jag minns rätt) från att han var 1/2 år – 24 år. Mina missfall hade inte haft någon pappa eftersom de dog när jag var gravid… Kram ♥ PS. Min mormor födde 18(!!!) barn = 3 x tvillingpar, 3 x trillingar, 3 x enslingar = MASSOR med kusiner utspridda i hela världen 🙂

  33. anita

    Grattis vad glad jag blir för din skull
    mysigt med en liten baby till hoppas att
    allt går bra nu och ta hand om dig väl
    bästa Mirka

    kram din trogna bloggläsare i västerås //Anita

  34. Erica

    Stort grattis till er alla!!!! Håller tummarna att allt går bra.
    Är själv gravid i v 9 och vet hur det känns att vara orolig för MF.

    Kramar.

  35. Magic

    Åh, Grattis!!! 🙂
    Jag själv har 7 barn mellan 20 och 3 år så en har hunnit flytta hemifrån och en tjeja går sista året i gymnasiet och bor i studentlya. Jag tror mig förstå din längtan efter fler barn och den längtan har jag också. Jag har sagt med flera av barnen att det är den sista, men så har det inte blivit. (jag är 38 år så jag är inte lastgammal som förvånar många i byn här, jag kan väll inte ha en 20 åring får jag ofta höra) De har stor glädje och nytta av varandra.
    Min 8 åring som har autism och ataxi lär sin lillebror på 3 år bokstäver och siffror (”specialintresset” han har)och Charlie älskar att lära sig av honom. Medan jag som mamma inte alls är kul att lära sig sånt av.
    GRATTIS igen och lycka till, ni är de bästa föräldrarna till just ert(a) barn. Tänk på det och lyssna inte på alla dessa negativa individer som verkar ha mycket tid över att klaga på andra.

  36. Ulrika

    O vad roligt! Grattis!
    Har som du haft missfall och förstår rädslan.
    Försök bara att ta en dag i taget och inte tänka så mycket.
    De första veckorna var jag helt nojig över minsta växtvärk och blödde också en gång.
    Det verkar gå vägen denna gång men rädslan går nog över först när barnet är ute.(BF juni)

    Håller alla tummar och tår att det går bra denna gång!

  37. Sandra

    STORT Grattis till dig och hela din familj!!! 🙂 Håller alla tummar och tår och hoppas att allt går bra denna gång!

  38. miaa

    Åhh stort Grattis till eran tolva, nu får vi hålla tummarna att allting går bra.
    varmt lycka med allt och stort grattis kramar från jönköping

  39. Tilda

    Hej!:)) ååå vad underbart med en liten till:) glädjs med er och håller tummarna att allt flyter på som det ska och att det blir en liten tolva:)) här hoppas vi också varje månad att vi ska ha en liten inneboende i magen men ännu har det inte flyttat in ngn.. hoppas drömmer och glädjs med andra men samtidigt önskar man ju att det skulle vara jag ;)) kramar

  40. Heidi

    Grattis, vad roligt! 😀 Håller tummarna för att det går bra och att eventuella sura och griniga kommentarer inte alls dyker upp. Kram på er! 🙂

  41. Jessika Sjöstedt

    Åh, vad roligt för er. Jättegrattis!!! Har följt er på tv och sen dess på bloggen. Tyckte det var så tråkigt med missfallet. Har själv haft ett så jag vet hur det känns. Därför är det extra kul att du fått plussa inom en inte allt för lång tid. Grattis igen.

  42. Jenny

    Stort grattis! Håller alla fingrar och tår att det ska gå hela vägen denna gång! Illamående och frusen låter toppen just nu! Alla symptom är välkomna!

  43. Therese i Göteborg

    Grattis !! hoppas verkligen det går vägen fram, förstår att du inte vågat säga nåt, man är ju orolig när man fått missfall innan, spärra dom personer som ger dig dumma kommentarer Ha en bra dag kram Therese

  44. Moa

    Grattis! Jag håller tummar och tår på att allt ska gå bra <3
    Ta inte åt sig av dumma kommentarer. Vi väntar vårt fjärde barn, ingen har sagt grattis och vi har fått massa dumma kommentarer.. Man blir tydligen inte accepterad med många barn 🙁 och då har (detta blir troligtvis vårt sista barn) vi ändå *bara* fyra barn..

    Kramar

  45. Therese

    Stort grattis!! Alltid lika roligt med en bebis oavsett om man har en eller tio innan! Håller tummarna för att det går bra, kram!

  46. Åsa

    Men vad roligt!! 🙂 Håller tummar och tår för att det ska gå bra denna gång, vilket det säkert gör!!

    Kramar Åsa

  47. Maria

    Wow! Grattis! Det är helt otroligt. Jag beundrar dig men förstår inte hur du orkar.

    Håller tummarna för att allt går vägen.

  48. Christine

    Stort grattis! Fäljer din blogg dagligen och ser verkligen fram emot att få följa även denna graviditet. Det kommer att gå bra!

  49. M

    Ett stort grattis! Barn är verkligen en underbar gåva så jag förstår att ni är lyckliga! Jag har själv nyligen blivit mamma genom adoption och är världens lyckligaste!!!

  50. Maria

    GRATTIS 🙂
    Jag håller verkligen tummarna för att det ska gå bra så ni får den lilla bäbis ni längtar efter 🙂
    Var rädd om dej/er och ha en riktigt bra dag 🙂

  51. Marie Em

    GRATTIS av hela mitt hjärta önskar jag dig och din familj det. Är lite avis faktiskt. Har själv 6 barn och fler blir det tyvärr inte. Men jag skulle om det gått gärna haft minst en till. all lycka till er och GRATTIS än en gång!

  52. maria

    Stort GRATTIS och lycka till. Ni är en underbar familj. (Tänk om alla kunde bry sig om sina barn lika mycket som ni gör).
    Maria

  53. Lilian

    Bryr mig INTE om du tar bort kommentaren. Kan bara tycka: Stackars ,stackars barn.Både de som redan finns och ev. kommande………..

  54. Monica Nielsen

    Grattis!!!! Och lycka till,hoppas att ni blir och kommer att vara friska framöver!
    Värsta årstiden just nu tycker jag kramar!!!!

  55. Alexandra Andersson

    grattis gud va kul för er. 🙂 försöker själv övertala gubben om att skaffa en liten till. Fast de skulle bli nr 2 🙂 hoppas allt kommer gå bra genom hela graviditeten! <3

  56. Jeswi

    Grattis!!!
    Hoppas det går bättre den här gången.
    Själv hoppas jag på en femma, men det vill sig inte riktigt 🙁
    Men eftersom du och jag är födda samma år så har jag fått lite mer hopp om att kanske lyckas ändå 🙂
    Kram och lycka till <3

  57. kerstin

    Du ljuger inte om du inte svarar på alla frågor i kommentarsfältet. det är din sak ingens annans vad du gjort hos doktorn. jag tycker du skulle ha fortsatt att tiga så hade spekulationerna försvunnit.Du har haft ett missfall klart man är orolig när man sedan blir gravid igen. de är kanske inget man vill dela med hela Sverige. jag säger grattis och lycka till. Bry dig inte om negativa kommentarer det är bara från människor som inte har ett bra liv eller är avundsjuka eller själva inte mår bra. Detta är ert liv och ditt och Peters val ingen annans.

  58. Lena

    Ååååå…. GRATTIS ! Underbart ! Själv blev jag farmor ( vid 43 års ålder ) i onsdags til en liten tjej . TINDRA : Helt Underbart . Kram på er ,

  59. Sofia

    Grattis mirka!! Va roligt 🙂 Vet hur det känns att få ma, har fått två mf och två ma, inte kul, fick beskedet att jag fått ma i onsdags 🙁 Massa kramar och lycka till!

  60. May Britt

    Grattis!!Då ska vi hs nästan samtidigt då ju,jag är beräknad till 1 sep.Detta blir mitt fjärde barn och var inte alls planerad men välkommet ändå.
    Håller tummarna för att allt går bra nu och att du får må bra!!

  61. Anna

    Jag håller tummarna för dig den här gången! Förstår mycket väl om du är nojig. Det tär mer på psyket än vad man tror.
    Jag har 4 barn men haft 5 missfall, både tidiga och sena. Även om det säkert finns orsaker till missfall så är det aldrig roligt att vara med om det. Men jag tror på att det går vägen för er den här ggn.

    Kram

  62. Jessica R

    Grattis till graviditeten! Mirka, strunta i vad andra tycker. Det är ert liv och ni får ha hur många barn ni vill! 🙂

    Håller tummarna att allt går bra denna gången!

    Hälsningar Jessica

  63. Isabelle

    STORT GRATTIS till Dig Peter & alla barnen!
    Och lyckönskningar om att allt ska gå vägen denna gång :0)

    Med vänlig hälsning,
    Isabelle

  64. Helena Olofsson

    Grattis till er alla, jättekul Mirka verkligen 🙂 Vilken julklapp Peter fick, och vet alla barnen något än? Lite tidigt kanske än och säga nåt till dom? Du är så härlig, för du har så fullkomligt rätt i det du skriver. Absolut, är det ditt och Peters liv, vill ni ha 20 barn ja då skaffar ni det…Sen får folk tro och tycka vad fan dom vill…Men det är som sagt ditt och Peters liv..och det är ni som får besluta allt. Inte vi som läser eller följer er…Du är så strong och jag fattar inte hur du orkar…men du har världens bästa pappa till dina underbara barn, och dom växer ju upp och blir till guld som en dag kommer att hjälpa sin mamma…Och tacka henne för all den kärlek hon ger dom, för det gör du…DU ÄR BÄST!!! Glöm ej det Mirka, jag gillar dej och din familj skarpt 🙂 Stå på er, och all lycka till er om att barnen snart blir friska och krya…Stora kramen..från mej <3

  65. sargit

    Stort grattis! Ber för dig/er att allt ska gå bra denna gång…
    Hoppas även att tjejerna blir friska snabbt och att ni slipper fler sjukdomar.
    Kram

  66. Mamma mu

    Kan inte annat än gratulera:) Hoppas bara allt går bra. Givetvis ett grattis till hela familjen:) sköt om er!

  67. Katta

    GRATTIS!!! Från djupet av mitt hjärta. Såg bilden på testet direkt och läste inlägget med ett stort leende på läpparna. (ska bli ”spännande” att se om de negativa avhåller sig från att kommentera. En del har ju den underliga uppfattningen att om man gör livsval som avviker från genomsnittet så måste man också tåla alla kommentarer som folk kan tänkas vilja komma med…)

  68. Ulrika

    Stort grattis till er alla.Håller tummarna för att det går vägen denna gång.Förstår allt för väl din oro då jag själv varit med om både MA och MA några gånger.
    Kramar i massor

  69. Madeleine

    GUD VA KUL! GRATTIS!!! Vet hur mycket ni vill ha yttligare ett tillskott och jag kan inte vara annat än lycklig för eran skull!! Var osäker först om jag skulle skriva grattis då jag inte vill orsaka er någon otur.. MEN HURRA!!!!

  70. Madeleine

    Stort grattis! Jätteroligt för Er skull. Jag håller alla tummar jag har för att det kommer gå jättebra den här gången!!!

  71. Marina

    Grattis o lycka till med nr 12… Vilken härlig lycka. Har ”bara” 6 o skulle älskat att få fler men min kropp orkar inte o sen så är jag ju även ensam med barnen. Så nu väntar jag på att dom stora grabbarna ska skaffa flickvänner o jag kanske kan få bli farmor istället… 😉 … Kram!!!

  72. Johanna, Balebo Housewife

    Först vill jag säga!!

    T A C K för att du ÄR du!!

    och sen vill jag säga G R A T T I S och håller alla tummar i världen för att allt ska gå vägen!

    Det är så underbart att läsa hur enkelt, naket och ärligt du beskriver en 11 barns mammas vardag…

    All kärlek tii ER!
    // Balebo Housewife

  73. Marie

    JÄTTEGRATTIS! Så himla roligt, ni är ju dem bästa föräldrarna så jag är så glad att det är just NI som skaffar många barn. Vilken härlig familj att växa upp i, så mycket kärlek. Håller alla tummarna att det går bra nu och det GÖR det! Kram kram och så undrar jag om det redan syns?

  74. Viveca

    Åh, vad roligt!
    Grattis!!!
    Ska hålla tummarna och tänker på er, hoppas allt går bra nu så ni får ytterligare ett mirakel <3
    /Viveca

  75. Madeleine

    Grattis familjen.Norrström till tillökningen! Ni ger en som nybliven mamma till en liten dotter inspiration för att skaffa fler små pyren, skulle varit kul å sett er i Familjen Annorlunda i år igen!! Hoppas att vi får se någon till säsong mer er.. 🙂
    Grattis igen till ert 12:e unika mirakel!!!

  76. Karin

    Hej Mirka!
    Stort och varmt Grattis till er!
    Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt går hela vägen
    den här gången, så ni får njuta av eran efterlängtade lilla
    tolva <3
    Jag förstår din oro, men du får försöka ta det lugnt, och
    som du säger, ta en dag i taget.
    Jag håller mina tummar för er.
    Massor med kramar från mig!

  77. Ingrid

    GRATTIS!!!!! Jag ska hålla tummarna för att det går vägen denna gång. Det är så roligt att följa din blogg.

  78. Carro

    åhh, grattis 😀 😀 håller tummarna att det ska gå bra den här gången 🙂
    12:e barnen, så otrligt underbart 😀

  79. Patricia

    Jag önskar er all lycka o ska hålla tummar o tår för att det ska gå vägen denna gång. Tänk att ännu ett underbart liv e på väg till er. Grattis igen förresten!! <3 Stor kram från mej

  80. Alice

    Hej Mirka! Håller alla tummar nu, stort grattis och många kramar till er alla, ni är helt fantastiska!!! Blir lite avundsjuk på er Goa familj, själv är jag lite sugen på en sladdis. Har två barn på 10 och 8 år, men kan inte bestämma mig så det lär väl aldrig bli nån:) kram från Alice

  81. Sandra H

    Åh grattis:)jag hade samma problem med bruna
    flytningar man blir skit skraj!med mitt 4 barn fick
    jag rådet av mvc att använda Lactal Balans det
    hjälpte:)kommer ihåg ångesten:( Lycka till nu kramis:)

  82. Kicki Schiller

    Stort grattis till graviditeten!!
    Vet hur det är att oroa sig, har haft 3 MA på rad och det tar verkligen på psyket!
    Håller tummarna att allt går vägen för er denna gång!

    Kram Kicki

  83. Maria

    Åh, stort stort grattis!
    Vet precis vad du går igenom, den där oron är svår att släppa.
    Klart det kommer gå bra denna gång!

    Kramar!

  84. Studentan

    Hej!
    Usch och fy att ha UVI (har själv massa sånt skit i perioder), speciellt när man är liten också =(
    Men GRATTIS hela familjen till graviditeten, kan verkligen inte tänka mig att bebben får en bättre familj än Er! (Ni verkar vara underbara föräldrar och syskon, av det jag läst på bloggen och sett på tv 🙂 Önskar er all lycka! 😀

  85. Karin Frid

    underbart mirka o peter o alla barnen! håller alla tummar ja har för att det ska gå vägen nu! grattis grattis grattis! syskonen kan köra runt o vagga bebisen i er nya elbil! hi hi! häftig bil! funderar på en sån till vårt grabbgäng med! lycka till!

  86. Emelie med Hugo&Vilma

    Grattis – alla barn är mirakel. Jag hoppas att det lilla livet inom dig ska växa och bli stor och stark. Häftigt med 12 barn!

    Grattis igen.

    Hälsningar,
    Emelie (2-barnsmamma, och oerhört imponerad över dina 11!)

  87. Ullis

    Åå så roligt :-)!!! Grattis till eran 12:à. Själv tycker jag att det är upp till er ifall ni vill ha 12, 13, 14 eller 20 barn :)! Tycker ni gör det super bra :-)!!

    Stor kram

  88. Marie Johansson

    Åh grattis!

    I mina ögon är ett plus den finaste gåva man kan få! Sen kan ”tyckarna” hålla inne med sina negativa åsikter enligt mig, för plusset är ingen annans ensak än din och din familjs. 🙂
    Har följt dig ett tag nu och du är så fin och go som delar med dig av så mycket av dig, dina tankar och din familj <3
    Hoppas allt går bra denna gång!

    Med vänlig hälsning,

    Marie

  89. Emelie

    Grattis 🙂 ni är ju helt underbara 🙂 vad kul med elbilen önskade ja själv hade en sådan när man var liten 🙂
    (22år nu)
    Kram och lycka till! 🙂

  90. Linnea

    Stort grattis till er! Ni har all anledning att vara glada:-) innerst inne önskar jag så att det hade varit jag också som plussade. Har försökt så länge utan resultat. Så med detta vill jag säga att ni ska som sagt bara glädjas med detta besked (och alla andra också!) för det är fantastiskt oavsett hur många barn man har sen innan. Jag håller tummarna för er att det ska gå bra, det ska vi hoppas.

  91. Catta

    Hur kan man bara ens tänka tanken på en negativ kommentar i detta ??
    Stor Grattis och Lycka till….härligt ju!

    Kram

  92. Veronica

    Det står på kändisbebisar att du är gravid, man kan ju hoppas du hann före dom. Grattis och lycka till, detta fixar du 🙂
    Kram

  93. Ida Bergqvist Karlsson

    Ett stort grattis, läste på instagram kandisbebisar om att ni väntar tolvan.
    Förstår att du är orolig, ett liv, längtan och förväntningar startar vid ett plus så fast att det är kroppens sätt att ta hand om det vid ett MA är det en förlust och sorg.

    Skit i alla negativa kommentarer och förlita dig på er fantastiska förmåga till att älska och uppfostra alla barn! Sträck på er, det finns många som inte kan ta hand om 1 barn.

    Många grattis kramar!

  94. Malle

    Så himla skojigt! Grattis! Jag läser flera bloggar av er som varit med i Familjen Annorlunda och bara väntat på att få följa nästa graviditet! =) Håller tummarna för att detta kommer att gå bra och vill passa på att tacka för en bra blogg! Kram

  95. Cissi

    Åh vad roligt!!!!!!
    Jag håller alla mina tår att allt går bra
    för er och att bebben mår bra:)
    Kramar till er alla❤

  96. Johanna

    Vad kul Grattis 🙂 , jag som tycker det är jobbigt med 2 st barn 🙂
    Superwomen lååååångt ut i fingertopparna är du 🙂

  97. Mia Dahlberg

    Stort grattis till dig och hela familjen! Jag håller alla fingrar & alla tår för er att de går vägen! Stor kram

  98. Helene

    Stort grattis till dig,Peter och hela familjen.Tycker ni verkar vara en härlig,varm och kärleksfull familj och du Mirka och Peter verkar vara ett fint par.
    Kramar Helene

  99. Emma

    Va oxå med om ma och det ca inte kul.. Den dig i v 6 och vi upptäckte det i v 16 så gick 10 v utan att veta om att den hade dött..
    Kämpar på att bli gravid igen men ej lätt.. Så stort stort grattis till + till er alla i familjen..

  100. Juni 2013

    Ett stort grattis till er:-) Har bara väntat på att det ska bli er tur igen:-) Håller alla tummar och tår;-) Själv väntar jag nr 4 i juni. Strunta nu i alla som kommer med sura komentarer å bara njut:-)

  101. magdalena

    Åh, vad roligt! =)
    Oavsett hur många barn man har innan, så är ju glädjen o förväntan över det nya lilla livet minst lika stor o unik som med första. Grattis!

  102. Caroline

    Hejsan Mirka

    har följt dig länge men detta är första gången jag kommenterar, GRATTIS till dig och resten av familjen, så roligt. Ska nu hålla tummar och tår för dig så allt går bra graviditeten ut.

    Må bäst
    Kram Caroline

  103. Frida

    Grattis Mirka!!! Blir så glad för din skull! Vilken perfekt julklapp!!
    DET kommer gå bra! Njut till fullo av att du är gravid! Man vet aldrig hur livet svänger, och glädjas för vår egen skull gör vi alltför sällan. Din oro är bara din kärlek till den lilla som ligger så liten där och växer. STOR KRAM!

  104. Nina lilja

    Jätte grattis!! 🙂
    Hoppas att allt går vägen denna gången och att du får slippa alla trista kommentarer!!
    Ska bli jätte spännande att följa graviditeten med 12:an 🙂

  105. Carina Forsberg

    Stort Grattis ! Hoppas allt går bra för dig:) Har själv tre tonårstjejer och längtar efter en liten till <3

  106. johanna

    Grattis till plusset, hoppas för er allas skull att allt kommer gå bra med graviditeten. Ni verkar vara en superhärlig familj och du verkar va så fin mot dina barn och din man.
    Lycka till med allt och krya på er!
    Kram

  107. Linda

    Jätte grattis och det kommer säkert gå bra. Ta det bara lugnt ( så lugnt det går ; ).). Har själv sex killar. Skulle gärna ha fler men min sjukdom (diabetes). Sätter stopp. Stå på er om nån kommer m nå skit. Ni är toppen. Kramar

  108. mia

    har följt er sedan första fam annorlunda. jag beundrar er så oerhört mycket. vi har tre barn 11,9 å4år. fullt upp jämt;-). ni är helt suveräna som ni är. kom alltid ihåg det. kram å lycka till med nya graviditeten<3

  109. anna n

    Grattis!Håller tummarn att allt ska gå bra!Stort grattis till hela familjen!Önskar er allt gott!Tycker ni är så fina med er stora familj!

  110. Johanna

    Gud va roligt! Stort grattis till dig och peter,eller till hela familjen egentligen!
    Håller tummar och tår för att allt skall gå vägen den här gången! 🙂

  111. Martina

    Fantastiskt før er! Jag o min dotter følger dig og din familj och vi tycker ni ær hærliga. Hoppas att allt går bra! Stort grattis från oss i Danmark

  112. Jessica

    Grattis! Det här har jag väntat på och så glad jag blir att äntligen få läsa det!
    Hoppas bara vi alla slipper se en massa negativa kommentarer här inne.
    LYCKA TILL!!

  113. happy

    Flera sidor på google står du väntar ditt 12 barn och även där du själv svarat du gör det står du väntar ditt tolfte barn och nu blir det löneförhöjning maj 2011 är allt detta inte sant men du själv svarat där är sant fattar inget

  114. happy

    Flera sidor på google står du väntar ditt 12 barn och även där du sjäkv svarat du gör det står du väntar ditt tolfte barn och nu blir det löneförhöjning maj 2011 är allt detta inte sant men du själv svarat där är sant fattar inget

    1. mirkak

      Det är ett gammalt artikel som denna oseriösa sida skrev om mig utan att ens prata med mig 🙁 Det var i våras när jag var gravid innan missfallet….

  115. Tommy

    Grattis! Vi håller tummarna för att ni slipper sorg och förtvivlan. och att allt går som det ska. Du gör klokt i att ta en dag i sänder. Du är en fantastisk mamma och människa och du står över de som skriver negativ och respektlös dynga.

  116. Jessica

    Hej Mirka!

    Grattis! Hoppas allt går bra med bebisen. Jag har själv inga barn, men är 34 år och längtar verkligen. Men dom säger att man måste vara två om saken så jag får väl snällt vänta lite till. Men hoppet är det sista som lämnar människan. Grattis till både dig och Peter och resten av familjen.

    Kram Jessica

  117. Emma

    Åh vad roligt för er! Stort grattis till er! Hoppas du kan släppa oron och glädjas åt det lilla livet och skit i idioterna. 😉

  118. tanja

    Åh vad roligt för er:) Grattis! Gå inte runt och oroa dig i onödan, det är svårt jag vet men försök vara glad åt att allr ser bra ut:) kram på dig

  119. Ulrika

    Grattis Mirka! Håller tummarna att det går vägen denna gång. Och du, jag vet att det är svårt, men låt de elaka kommentarerna rinna av dig. Det är ditt liv, som du bestämmer över. Bebisen kan skratta sig lycklig över att få komma till en så fin familj? Kram

  120. Erika

    GRATTIS!! Vad roligt för er håller alla tummar i världen att allt går bra!! Blir det en liten sommar bebis!?
    Hoppas barnen tillfrisknar det går ju så mkt nu med förkylningar och feber så det är ju nästan mer konstigt om man inte drabbas vi låg under nyårs helgen

  121. Stina

    Grattis till er Mirka♥
    Jag önskar så att du kunde slippa oron och enbart få glädjas över att ni ska få ytterligare en guldklimp. När oron kommer smygande så hoppas jag att du med en djupt andetag och blåsa ut oron ur kroppen.

    Kram till er

  122. Lina

    GRATTIS!!!!! Jag vill också ha en till :-). Har 4 men känns som att fler inte är ett hinder, tyvärr säger maken nej 🙁

  123. Magda

    Grattis !! Om det är någon som ska ha många barn så tror jag att det är ni. Min dotter älskar att kolla på familjen annorlunda och varje gång så tänker jag att ni har dom ungarna som verkar mest väluppfostrade, inget härj och skrik hos er (i allafall på tv) 🙂 Hoppas det går vägen denna gång, ser fram emot att följa ytterligare en gravilitet här på bloggen 🙂 Kram M

  124. mari

    Nej vad roligt. Grattis 🙂 håller alla tummar att allt går bra nu. Väntar själva på att få träffa vårat 6:e underverk. Är i v. 37 så det närmar sig. Våran minsting kom i v. 38 så borde ju kunna komma snart. Men det jag undrar är hur orkar du med barnen och graviditeter? vi har en 2 åring en 1 åring hemma och en på 4 och två som är 9 och 10 men denna graviditet har jag kännt att jag nästan gått in i väggen. Är helt slut pumpad. Vill inte känna så för vill så gärna

  125. Erica

    Grattis! Jag förstår våndan när man haft ett missfall och hur nojig man är inför en graviditet sen. Men det kommer säkert att gå toppen! Lycka till!

  126. Birgitta

    Jäkelens vad glad jag vart när jag läste att du är gravid igen, nu håller vi 10 tummar och 10 tår på att det går hur bra som helst den här gången det är du värd, 1000 kramar till dig Mirka och de andra.

  127. Ella

    Grattis!
    Ja, usch, vet precis hur det är med den där oron… ( bm sa när jag var gravid med sista barnet -4an:tänk ni kunde ha haft tio barn nu!) jag har varit toknojig varje gång jag varit gravid….

  128. Mamma Till Tio

    Åhhhh Grattis! Härligt med människor som är lika tokig i ungar som jag! Men nu får jag njuta av mina barnbarn då den jäkla cancern satt stopp på barnafödande……tur jag inte visste vad jag hade i kroppen när mitt Lilla Hjärta kom 2005. … Min nummer 10 <3 Håller tummarna för er <3

  129. Camilla

    Åååå önskar det går vägen för er denna gången. Är själv gravid i v18, blev tillbakaflyttad 2 veckor, så just nu lite segt för enligt mig själv har jag ju redan haft dessa veckor 😉 spännande att följa dig å din graviditet, speciellt när man är gravid själv 😉

    Lycka till nu!

  130. Emilie

    Åh grattis!! Hoppas på att det blir en tolfte Norrströms medlem denna gången 🙂 håller tummarna för er 🙂

  131. Johanna 16 år

    Tänkte faktiskt att det var en sådan ”present” till Peter. Grattis till tolvan.
    Vet barnen om att du är gravid?
    Vad var deras reaktion? Kevin och Linnea?
    Med att fråga dessa frågor så menar inte jag med att klanka ner på dig. Så du vet. Men förstår om du inte kanske vill svara på dem.

  132. Lisa

    Men gud vad roligt! 🙂 Grattis till er!
    Jag stör mig på dem som tror att de har rätt till att slänga ur sig elaka kommentarer. Precis som du skriver, det är erat liv, alltså är det också erat val! 🙂
    Jag tycker att ni verkar som en superbra familj och jag menar, en familj är en familj, oavsett om man har ett barn, eller elva barn! 🙂

  133. Mamma till Snart 5...

    Stort stort Grattis!! Vilken Julklapp <3
    Vi hade ont i magen i flera veckor när vi skulle berätta om vår Lilla 5:a,så jag förstår dig..
    men samtidigt tänker jag såhär,bor dom som kommenterar negativt,bor dom under ert tak? Tar dom hand om era barn?
    Nej,det gör ni och därav skall dessa inte lägga sig i tycker jag!
    Det är hemslt vad folk har för lite att göra!!

    Stå på er! Massa kramar till dig och fina familjen!!

  134. Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

    Näe fasiken vad kul. Jag hade ett missfall innan denna gravditet och precis som du skriver. När jag fick bruna flytningar tidigt i den nya graviditeten efter missfallet och därefter rött blod blev jag helt paralyserad. Men ut kom en alldeles perfekt pojke. Men graviditeten har varit den svåraste av mina 4. Inget att jämföra med ditt antal men ändå.

  135. Johanna

    Grattis! Jag som är nöjd med två ( +3 vuxna bonusar) kan inte ens föreställa mig känslan att vänta mitt tolfte barn, även om en viss bebislängtan nog kommer finnas här länge än. Mysigt med bebis, hoppas allt går bra!

  136. Kim

    Åh va glad jag blev för er skull! Grattis!
    Har själv haft två MA och vi försöker allt vad vi kan nu men det verkar inte ta sig 🙁
    Jag håller alla tummar och tår att det kommer ett litet pyre till er!

  137. Sara

    Vad roligt! Ett stort grattis till er. Jag har själv 5 barn (och en ängel), men är uppvuxen med 15 syskon. Hur härligt som helst!! Varför ska folk behöva skriva nedsättande kommentarer för att man har många barn. Var och en väljer ju det själv. Ha det bra och hoppas att du får må bra under hela graviditeten.

  138. Maria Larsson

    Hej fina fina du! Följer din blogg, in flera gånger varje dag! Är så sjukt imponerad av dig så du anar inte! När jag läste att du var gravid igen så gråter jag! Av lycka och avund! Men mest är jag så klart GLAD för din/eran skull! Stort GRATTIS!!!
    Jag lever ensam med mina tre troll som jag har tre olika pappor till. Ja, det får jag en hel del negativa och elaka kommentarer om! Det var inte ”meningen” att det skulle bli så men så vart det! Jag älskar mina troll men livet har inte varit enkel. Levt i en vårdnadstvist i två år och det tär på psyket. Vad jag svamlar. Ville ju bara säga GRATTIS! Och kanske har du några bra tips hur man orkar? Jag vill så gärna ha mer barn men det känns ju så omöjligt nu 🙁 Jag tycker det är så svårt att möta varje barn där dom är då man är ensam. Då den äldsta är 14 och har sina intressen. (hon har även aspbergers) Så det är lite speciellt! Pojkarna är 6 och 2 så dom är så olika allihopa. Man är ju trots allt bara en person. Men ni verkar helt makalösa på att klara vardagen!!!!!!!!!!! Miljoner kramar till dig och din stora familj! Och LYCKA TILL NU!

  139. inger

    Stort Grattis till dej Mirka och din Härliga familj!
    Så roligt för er, håller tummar och tår att allt går bra!
    Varma goa kramar till er alla…..
    Inger

  140. Linda

    Hej!

    Oj oj oj du är där jag förhoppningsvis kommer att vara i mitten/slutet av februari….
    Håller en tumme för dig att det går som det ska om du håller en för mig.
    Kram Linda

  141. agneta

    Jag beundrar dig som har så fina barn, och ett till pyre på väg. Grattis. Själv har jag bara fyra och har fått frågan om vi ska befolka värden själva eller om tvn är trasig. Man ska göra som man själv vill och försöka strunta i dumma människor, det finns folk som har åsikter om allt. kram

  142. Celine Naminah - En aspiebloggare

    Åhh! Så härligt, så underbart! Grattis! Jag var ch träffade svägerskans lilla tös som föddes den 4 januari igår och jag blev ju så bebissjuk så det var inte klokt… Jag vill inte bli gravid nu men jösses så jag vil ha en liten bebis igen.

  143. Synnöve

    Grattis, håller tummar och tår att det går bra för er. Åker förbi er dagligen till och från mitt jobb. Så härligt att se den gamla bygdegården full av liv. Kram

  144. Lotta

    Hej på er hela härliga familjen.
    Måste bara få säga ett varmt och hjärtligt GRATTIS till er Tolva.
    Kommer med spänning fortsätta läsa din blogg, som jag gjort länge redan.
    Ni är en sån härlig familj.

    Kram fr Lotta i Småland

  145. Birgitta 35

    Grattis:-)
    Själv är jag 35 år och väntar barn nr4 kring midsommar:-)
    Varför måste folk tycka illa om att ni själv väljer att skaffa fler barn?!? Det är du som går igenom graviditeterna m allt vad det innebär och ni vill ha fler barn då får väl andra sluta lägga sig i!! Tror det är avundsjuka och de som inte kan/vill få barn som gnäller av ren avundsamhet! Ni har 11 fina barn tillsammans och bor i ett stort hus så ingen behöver lida men av att ni är många!! Såg kommentaren fr tandläkaren om ert firande/fikande!! Ni äter väl vad. f-n ni vill o hur mkt ni vill! Du om ngn har väl erfarenhet kring tänder och om dina barn skulle rulla fram vilket de inte gör! Skit i vad ni mumsar på och låt barnen få gå mätta o nöjda! Om de får sockerkickar är det ju ni som drabbas av stimmiga barn! Samt så j-a elakt att skriva att ni inte hade haft råd med tandvård hur många hade haft det??
    Iaf så beundrar jag din styrka att vara gravid så många gånger och att ro hem hela skeppet när en annan kvider av denna fjärde graviditets krämpor!!
    Stor varm kram och sträck på dig o damma av kommentarerna:-)
    Birgitta fr Skåne

  146. Linda

    Hoppas innerligt att ni skall slippa uppleva det hemska igen, Grattis och jag håller tummmarna hårt för att allt går bra 🙂

    Kram

  147. Theresr

    Det är verkligen lite babyboom nu, både här i vår stad Enköping och övriga landet.. 🙂 Grattis till ert plus och hoppas allt går bra.. Är själv 10+2 idag och längtar som en tok, har en tolvårig son innan så känns som detta är första gången.. Ha ha Ha de bra..

  148. Sandra

    GRATTIS!! Jag är jätteglad för eran skull!! 🙂 Ha det så bra och ta hand om er!

    Ska ni vara med i årets Familjen Annorlunda? Isf vilket datum börjar det sändas i Tv4?

    Kram ♥

  149. Jenny

    Grattis grattis fina Mirka och hela familjen!!
    Jag håller tummar och tår och önskar er stort lycka till!!!!!
    Tack för en toppenblogg!
    Kram till dig och hela fina familjen!! //Jenny

  150. Suzanne Buchholtz

    Det är bara er ensak hur många barn ni tar emot. Och jag tror inte att barnen är mindre speciella bara för att de är många.
    Grattis! 🙂

  151. Liselotte Getsson

    Vad kul grattis:) jag följer din blogg o kollar in varje gång jag får tid om du skrivit nått nytt:) Beundrar dig/er att ni årkar, jag har två barn vill ha ett tredje men vet inte om jag har årken till det? Tänk vad olika vi männsikor kan vara…. Ha en fin kväll

  152. Ullis

    Hej! och tack för en bra blogg….Håller alla tummarna att det går bra för dej och det 12:e barnet!!! =) Kram!

  153. carola

    Grattis, hoppas det går bra! Är lite avundsjuk men jag är 45, har sex egna, tre barnbarn och tre bonus så jag får vara nöjd nu!!!

  154. Alexandra

    Jag hade mina aningar ändå trots att man kan gå till läkare av andra orsaker 🙂 Grattis! Hade ett missfall i slutet på sommaren och blev tack o lov snabbt gravid på nytt (nr 4). Är nu i v 10. Förstår din oro o håller tummarna för att allt går bra den här gången!

  155. Carina Lundgren

    Jag vill bara säga ett stort grattis till er tillökning och gläds med er <3 Det är alltid roligt med ett nytt litet liv. Ni är verrkligen duktiga och det jag såg av er på tv. Ni gör vad jag sett ett fantastiskt jobb. Så en gång STORT Lycka till. Carina Lundgren.

  156. Helena

    Va roligt, stort grattis till er!! Är en flitig läsare av din blogg och gillar den, dig och din familj!

    Hoppas de går vägen denna gången!
    Kram Helena.

  157. ida

    Hej Mirka 🙂
    Jag brukar inte kommentera bloggar, men kände att ja vill göra det nu! Först vill jag säga stort GRATTIS till graviditeten och hoppas att allt går bra med den 🙂 Tycker ni är en så härlig och rolig familj, med mycket kärlek och omtanke. fortsätt att vara så och skit i dom som sprider dålig energi här 🙂
    Stor kram till er alla

  158. Linda Pettersson

    Stort Grattis till er! Vilken lycka! Hoppas allt går vägen och att du får mår bra i alla 9 månaderna 🙂

  159. Frida

    Grattis!! Jag väntar mitt första barn, har bf 6augusti 2013. Ska bli roligt att få följa din blogg under tiden. Lycka till med allt, kram.

  160. madde

    Grattis 😀 underbart,håller tummarna att allt går bra denna gång och att ni får ert 12e mirakel 🙂 ha följt er på tv och bloggen och ni känns som underbara föräldrar som fixar de med många barn galant:D kram

  161. Carina Pettersson

    Hej Mirka !!!! Jag tycker det är jätteroligt att ni ska få ett barn till så Grattis till er !!! Jag har 5 barn och fick höra en hel del klagomål om hur många barn vi hade redan och att vi ska kunna ta hand om dem också……nu räcker det väl var det många som sa….vår lilltjej Linnea är 5 år blir 6 i maj…..och hennes största önskan är ett syskon till……Jag tycker att folk har så lätt för att hacka på andra i bland….Och som du skrev det är ni som själva som väljer hur många barn ni vill ha det är ju trots allt ni som tar hand om dem !!!!! Jag önskar er lycka till med allt !!!!! Många kramar Carina

  162. linda med snart 6 st tjejer ♥

    Hahaha va vad det jag sa!! Visste du skulle bli med barn nu under jul! GRATTIS GRATTIS!! Super kul. Det kommer gå fint ♡ kram på er hela högen.

  163. Linda P

    Grattis! Förstår att du är nervös men det kommer gå bra ska du se. Och krya på alla sjuklingar. Sitter själv med en sjuk Olli i knät, mysigt med tröttsamt.

  164. Jenny

    Grattis!

    Så glad för er skull och håller tummarna för att det går bra denna gång! 🙂
    Hoppas barnen kryar på sig så det inte blir sjukstuga….

  165. Jenny

    Ursäkta mitt språk,men fan vad kul!:-) Grattis!! Jag hoppas att allt går som det ska,håller tummarna superdupermega-stenhårt! Grattis igen! Ser fram emot att följa en massa inlägg om bebis de kommande månaderna:-)

  166. pia

    Så skoj för Er =) Håller tummar o tår att allt går bra och det kommer det att göra.
    Vilken fin julklapp tycker jag, och jag hoppas oxå att elaka kommentarer lämnar din
    härliga blogg. Varma kramar till dig Mirka =)

  167. Carin

    Gud så roligt Grattis till ditt plus:)
    Jag själv är oxå på G till sommaren:)
    Krya på er sjuklingar.
    Kram och ett fån rosor från mig:)

  168. Susanne

    Är så himla glad för eran skull ,och hoppas verkligen på att detta ska gå vägen Klart ni ska skaffa många barn NI ÄR JU SÅ HIMLA MÅNA OM VARANDRA!!!!!!och tänk vilken glädje barna har med varann ……..LYCKA TILL

  169. Carro

    Grattis familjen till eran tolva!!
    Håller tummar och tår att allt går bra för er.
    Ni verkar vara en helt fantastisk familj och era barn är fina och väluppfostrade.

    Lycka till <3

  170. Karin

    Åh Mirka, så roligt att du är gravid, stort grattis! 🙂 Jag försöker själv bli gravid och hoppas hoppas på ett plus snart. Kram på dig!

  171. Annie

    GRATTIS, gud vad kul med ännu en liten 🙂 Njut och låt barnen passa upp på DIG nu när du har väldigt dyrbar last. *kramar*

  172. Cattis

    Grattis!!
    Håller alla tummar för att det kommer gå bra.
    Fick själv bruna flytningar med ena sonen och misstänkte att de va MF på g, men inte då, här brevid mig ligger en liten 5 veckors bebis och myser;)

    Kram på dig!<3

  173. Lina 6 barnsmamma

    Jättestort GRATTIS till dig och Peter jag håller tummarna för att allt kommer att gå vägen denna gång så Lycka till säger jag och skit i alla negativa kommentarer du kommer få för säkert är det väl någon som bara måste spy lite galla *grrrr*

  174. Anna Andersson

    Grattis! Plussade på dagen innan julafton och fick som du gravid 2-3. Vilket datum är du beräknad till?

  175. Emma H

    Va kul att höra!! STORT Grattis till er <3
    Håller nu tummar och tår att allt går bra o att din oro försvinner snart.

    Många Kramar från Familjen i Vavd 🙂

  176. Maria

    Jag blir så glad för er skull och håller tummarna för att allt ska gå bra den här gången. Själv så hade jag aldrig orkat med så många barn, men vi är som tur är alla olika och ni verkar ju göra ett bra jobb med dem ni har:)Lycka till!
    Maria i Skåne

  177. Pernill

    Stort grattis och lycka till med magen =) Har tre barn sen innan och väntar nu tvillingar som beräknas komma i Mars =)

    Jag får ofta frågan om jag satsar på att bli som er som är med i Familjen annorlunda och svarat blir detsamma * Jag ska ha fler än så * Då blir dom tysta å blänger =)

    Kram till hela familjen

  178. Lina

    Stort grattis till er allihopa!
    Nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra.
    Tycker ni är duktiga som klarar med allt vad många barn hör till.
    Själv blir jag helt svett av att hålla reda på mina två huliganer 😉

  179. Annica Klemedsson

    Ett stort GRATTIS!! De kommer att gå så bra :)). Vet va du menar om dom där negativa kommentarerna. Har nog själv några att vänta, när ja berättar! Många kramar!

  180. Sophia Nivard

    Grattis!
    Vad roligt!
    Krya på er allihopa och jag hoppas det går vägen för er så det blir en bebis till sensommaren 🙂

  181. Carina Persson

    Finaste Mirka och familjen!

    Ett STORT GRATTIS från mig och barnen. Vad roligt att höra att du är gravid och visst ska det gå bra. All lycka till er och stora kramar från Carina och barnen

  182. Ann-sofie (mamma till alexander)

    vad tråkigt att barnen e sjuka hoppas att dom kryar på sig fort:) åå jätte stort grattis till er hoppas att allt går bra 🙂 <3 håller tummar och tår 🙂 förstår att ni e lyckliga de ska ju bli jätte kul å se vad det blir för något denna gång 🙂 ha de bäst kram 🙂

  183. Marianne

    Grattis!!! Spelar ingen roll om det hade varit nr 20 du väntade, man
    Gläds ändå med dig! Det är ju så fantastiskt å få bära ett nytt liv inom sig!
    Kram och lycka till!!

  184. Annika

    Stort grattis till er! Är ett barn önskat och älskat finns det inget negativt med att få det så all lycka till er!